分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 8

类型广西来宾市2017高考英语一轮阅读理解专练(70) WORD版含答案.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:374037
  • 上传时间:2025-11-29
  • 格式:DOC
  • 页数:8
  • 大小:53KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    广西来宾市2017高考英语一轮阅读理解专练70 WORD版含答案 广西 来宾 2017 高考 英语 一轮 阅读 理解 70 WORD 答案
    资源描述:

    1、广西来宾市2017高考英语一轮阅读理解专练(70)含答案阅读下列短文, 从给的四个选项 (A、B、C和D) 中, 选出最佳选项。(2013沈阳市二模,A)The owner of a missing cat is asking for help. “My baby has been missing for over a month now, and I want him back so badly,” said Mrs. Brown, a 56yearold woman. Mrs. Brown lives by herself in a park near Clovis. She said t

    2、hat Clyde, her 7yearold cat, didnt come home for dinner more than a month ago. The next morning he didnt appear for breakfast, either. After Clyde missed an extraspecial lunch, she called the police. When the policeman asked her to describe Clyde, she told him that Clyde had beautiful green eyes, ha

    3、d all his teeth but was missing half of his left ear, and was seven years old and completely white.“Is Clyde your child or your pet?” the officer asked. “Well, hes my cat.” Mrs. Brown replied. “Lady, you should report missing PERSONS, not missing CATS!” said the annoyed policeman. “You can ask aroun

    4、d your neighborhood or put up flyers.” Mrs. Brown figured that a billboard would work a lot better than an 811 piece of paper on a telephone pole. There was an empty billboard at the end of her street just off the highway, with a phone number on it.She called that number, and they told her they coul

    5、d put up a picture of Clyde on the billboard for all to see. They told her it would cost only ¥3 000 a month. So she took most of the money out of her savings account and rented the billboard for a month. The month has passed, but Clyde has not appeared.Because she has almost no money in savings, Mr

    6、s. Brown called the local newspaper to see if anyone could help her rent the billboard for just one more month. She is waiting but, so far, no one has stepped forward.文章大意:本文是一篇新闻报道。一个老太太的宠物猫丢失一个多月了,她就此请求大家给予帮助。1The underlined word “flyers” in the second paragraph probably means _.Aposters BpilotsCb

    7、illboards Dnewspapers答案:A词义猜测题。警察建议Mrs. Brown “put up flyers”,再根据文章第二段倒数第二句“Mrs. Brown figured that a billboard would work a lot better than an 811 piece of paper on a telephone pole.”可推知,flyer指的是“an 811 piece of paper on a telephone pole”,故答案A海报,符合文义。2Which of the following statements is TRUE accor

    8、ding to the passage?AThe police officer thought that Clyde was Mrs. Browns child.BMrs. Brown put up an 811 piece of paper on a telephone pole.CClyde had kept Mrs. Brown company for seven years in total.DSomeone rented the billboard for Mrs. Brown for one month.答案:A细节理解题。根据文章第二段第三句“Lady, you should r

    9、eport missing PERSONS, not missing CATS! said the annoyed policeman”可知,答案A符合文义。should此处表示惊讶。3It can be inferred from the passage that _.Athe billboard off the highway costs $ 3 000 a monthBthe neighbors helped Mrs. Brown to put up flyersCMrs. Brown doesnt give up the hope of finding ClydeDClyde only

    10、 had half of his left ear but had all his teeth答案:C推理判断题。根据文章第一段第一句“The owner of a missing cat is asking for help.”和对文章最后两段的整体理解可以推断出,Mrs. Brown并没有放弃寻找宠物猫,故答案C符合文义。4What is probably the best title for the passage?AA Nearby BillboardBClyde and Mrs. BrownCA Missing CatDPersons or Cats答案:C标题概括题。根据文章第一段

    11、第一句“The owner of a missing cat is asking for help.”的开篇点题和对全文的整体理解可知,本文主要讲的是一个老太太寻找一只丢失的猫的相关信息,故答案C符合文义。阅读理解。阅读下列短文, 从给的四个选项 (A、B、C和D) 中, 选出最佳选项。English around the worldToday,nearly 350 million people across every continent use the English vocabulary as a mother tongue.Three quarters of the worlds ma

    12、ils and letters are in English.So are more than half the worlds technical and scientific periodicals(期刊)it is the language of technology from Silicon Valley(硅谷) to Shanghai.English is the medium for 80 percent of the information stored in the worlds computers.Nearly half of all business deals in Eur

    13、ope are conducted in English.It is also the language of sports and glamour(魅力)the official language of the Olympics and the Miss Universe competition.Five of the largest broadcasting companies in the world(CBS,NBC,ABC,BBC,CBC)transmit in English to audiences that regularly exceed one hundred million

    14、.Though English is a language as old as Greek or Chinese,its truly significant development has occurred only in the last one hundred years or so.Taking the most conservative estimates,there are three or four hundred million people using English,but not as a native language.English has become a secon

    15、d language in countries like India,Nigeria or Singapore where it is used for administration,broadcasting and education.In these countries,English is a vital alternative language,often unifying huge districts and diverse populations.When Rajiv Gandhi appealed for an end to the violence that broke out

    16、 after the murder of his mother,he went on television and spoke to his people in English.Then English is used as a foreign language in some countries,like Holland or Yugoslavia,where it is backed up by a tradition of English teaching.It is used to have contact with people in other countries ,usually

    17、 to promote trade and scientific progress.A Dutch poet is read by a few thousands.However,translated into English,he can be read by hundreds of thousands.As either a first,second or foreign language,English has been a global phenomenon.1According to the passage,which of the following is TRUE?ANearly

    18、 half of the worlds mails and letters are written in English.B70 percent of the information in the worlds computers is stored in English.CEnglish is not as old as Chinese.DIn the last one hundred years,English developed greatly.答案:D细节判断题。从文章第一段第二句可排除A项,第四句话排除B项,第二段第一句话排除C项。2In the countries like Ind

    19、ia,Nigeria or Singapore English is used for the following purposes except_.Aadministration BbroadcastingCeducation Dbusiness答案:D细节判断题。从文章第二段第三句可看出A,B,C项都提到了,只有D项没有提到。所以选择D项。3Which of the following words can be used to explain the underlined one in paragraph one?Abroadcast BsendCtake Dtranslate答案:A词义

    20、猜测题。从本句可看出这句话的主语是广播公司,所以它的谓语应该是向听众广播。阅读理解。阅读下列短文, 从给的四个选项 (A、B、C和D) 中, 选出最佳选项。Language is a major problem for the European Union (EU). The agreement or treaty which created the organization that eventually became the EU,the Treaty of Rome,stated that each country s language must be treated equally.T

    21、he original six countries had only three languages between them:French, German and Dutch/Flemish.However,there are now 15 countries in the EU,with a total of 12 languages.EU documents must be translated into all these languages,and at official meetings the speeches must be translated into all the la

    22、nguages by interpreters.All this translating is very expensive and time consuming(费时的)It is said that nearly half of all employees of the EU are engaged in translating documents and speeches,and nearly half of the EUs administrative(管理方面的)costs are spent on this task.In the near future it is probabl

    23、y that several more countries,most of them having their own languages,will join the EU,thus making the situation even worse.The problem is not just cost:there are practical difficulties as well.With 12 languages,there are 132 possible “translation situations” that might be needed.It is often difficu

    24、lt to find people in the right place at the right time who can translate from (for example) Danish into Greek,or Dutch into Portuguese,at a high professional standard.In practice the problem has been made less severe by the use of English in many contacts between EU officials,since almost all of the

    25、m speak some English.However,any move to reduce the number of official languages(perhaps to four or five)would be a blow to the price of the smaller countries.Another commonly suggested solution is to make English the official language for all EU business.However,this is strongly resisted by powerfu

    26、l member countries like France and Germany.1Whats the main purpose of this passage?A. To give a solution to a problem.BTo find out a problem and show how severe it is.CTo criticize the European Union for ill efficiency.DTo show that the problem cannot be solved.答案:B推理判断题。本文的主题是说明欧盟内部语言问题的严重性,故选D。2Ac

    27、cording to the writer,the use of English in contacts among EU officials has_.A. angered the officials who dont speak EnglishBreduced the number of official languagesClessened the effect of the problemDbeen opposed by powerful member countries答案:C推理判斯题。根据文章第四段第一句可知本题选C。3The writer mentions “Danish in

    28、to Greek”as an example of_.A. a situation that might be difficult to deal withBa situation that occurs oftenCone of the 12 situations that require an interpreterDlanguages easily being interpreted答案:A细节理解题。由文章第三段最后一句可知本题A项正确。4The writer suggests that if the number of official languages was reduced_.

    29、A. the EU would not know which official languages to chooseBcountries whose languages were not used officially would be unhappyConly languages which are easy to translate would be used officiallyDthe smaller member countries would be pleased答案:B推理判断题由文章最后一段第二句可知本题选B。阅读下列四篇短文,从每小题后所给的A,B,C或D四个选项中,选出最

    30、佳选项。Next time a customer comes to your office, offer him a cup of coffee. And when youre doing your holiday shopping online, make sure youre holding a large glass of iced tea. The physical sensation(感觉) of warmth encourages emotional warmth, while a cold drink in hand prevents you from making unwise

    31、 decisionsthose are the practical lesson being drawn from recent research by psychologist John A. Bargh. Psychologists have known that one persons perception(感知) of anothers “warmth” is a powerful determiner in social relationships. Judging someone to be either “warm” or “cold” is a primary consider

    32、ation, even trumping evidence that a “cold” person may be more capable. Much of this is rooted in very early childhood experiences, Bargh argues, when babies conceptual sense of the world around them is shaped by physical sensations, particularly warmth and coldness. Classic studies by Harry Harlow,

    33、 published in 1958, showed monkeys preferred to stay close to a cloth“mother” rather than one made of wire, even when the wire “mother” carried a food bottle. Harlows work and later studies have led psychologists to stress the need for warm physical contact from caregivers to help young children gro

    34、w into healthy adults with normal social skills. Feelings of “warmth” and“coldness” in social judgments appear to be universal. Although no worldwide study has been done, Bargh says that describing people as “warm” or “cold” is common to many cultures, and studies have found those perceptions influe

    35、nce judgment in dozens of countries. To test the relationship between physical and psychological warmth, Bargh conducted an experiment which involved 41 college students. A research assistant who was unaware of the studys hypotheses(假设), handed the students either a hot cup of coffee, or a cold drin

    36、k, to hold while the researcher filled out a short information form. The drink was then handed back. After that, the students were asked to rate the personality of “Person A” based on a particular description. Those who had briefly held the warm drink regarded Person A as warmer than those who had h

    37、eld the iced drink. “We are grounded in our physical experiences even when we think abstractly,” says Bargh. 1. According to Paragraph 1, a persons emotion may be affected by.A. the visitors to his office B. the psychology lessons he hasC. his physical feeling of coldness D. the things he has bought

    38、 online2. The author mentions Harlows experiment to show that.A. adults should develop social skills B. babies need warm physical contactC. caregivers should be healthy adults D. monkeys have social relationships3. In Barghs experiment, the students were asked to.A. evaluate someones personality B.

    39、write down their hypothesesC. fill out a personal information form D. hold coffee and cold drink alternatively4. We can infer from the passage that.A. abstract thinking does not come from physical experiencesB. feelings of warmth and coldness are studied worldwideC. physical temperature affects how

    40、we see othersD. capable persons are often cold to others5. What would be the best title for the passage? A. Drinking for Better Social Relationships. B. Experiments of Personality Evaluation.C. Developing Better Drinking Habits. D. Physical Sensations and Emotions.【参考答案】15、CBACD2016高考模拟题。阅读理解。阅读下列短文

    41、,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。Tired of all the pushing in supermarkets? Fed up with waiting in endless lines to pay for what you have bought? Angry at wasting time in traffic jams only to find no parking spaces when you eventually arrive at the store? If this is you, then online shopping is the answe

    42、r to your dreams of trouble-free shopping. Or is it?Online shopping brings its own challenges. Here are a few things to bear in mind when browsing (浏览) various websites. The claim made by online sites is that shopping online is a safe and secure way to make purchases. The evidence challenges this. I

    43、n any case, you only have to be the victim of fraud (诈骗) once to experience all the problems that come with this form of stealing. Use only sites that have a trusted history and an excellent reputation.Another problem is the appearance of items in reality is often quite different from what you see o

    44、n your computer screen. This might not be a problem if you are buying washing up powder but could be a major disappointment when that beautiful blue dress you ordered turns up in green. Also, product descriptions are sometimes simply untrue. Perhaps the wisest plan is to purchase items where design

    45、and color are not essential to customer satisfaction.Some even argue that online shopping indirectly contributes to global warming. Yes, your car can stay parked but how are online goods delivered? Often by some large vans pouring out carbon monoxide and adding to our already desperate traffic probl

    46、ems. You are also by now becoming increasingly irritated (使烦恼) by the fact that the delivery is late and you have wasted the leave from work you have taken to receive it!Without question, online shopping is here to stay and it has its benefits. However, perhaps it is not as wonderful as some of its

    47、supporters claim it to be.1. The author lists several questions in Para. 1 to .A. support online shopping B. collect answers from readersC. show his dislike of going shopping D. introduce the topic of the passage2. By what can online shoppers avoid fraud?A. Using only trusted websites. B. Choosing b

    48、ig websites.C. Collecting shopping evidence. D. Seeking advice from the police.3. The author agrees with the fact that _.A. customers are never satisfied with products B. online shopping is a safe way to make purchasesC. online shopping has nothing to do with global warming D. delivery delay often makes online shoppers unhappy4. What is the authors attitude towards online shopping?A. Very popular. B. A wise choice. C. Not trouble free. D. A waste of time. 参考答案14 DADC

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:广西来宾市2017高考英语一轮阅读理解专练(70) WORD版含答案.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-374037.html
    相关资源 更多
  • 北师大版高中英语必修一Unit 1 Lifestylesreading 课件 (共17张PPT).ppt北师大版高中英语必修一Unit 1 Lifestylesreading 课件 (共17张PPT).ppt
  • 北师大版高中英语必修一Unit 1 Lifestyles Warm-up 课件 (共38张PPT).ppt北师大版高中英语必修一Unit 1 Lifestyles Warm-up 课件 (共38张PPT).ppt
  • 北师大版高中英语必修一Unit 1 Lifestyles Language points课件 (共16张PPT).ppt北师大版高中英语必修一Unit 1 Lifestyles Language points课件 (共16张PPT).ppt
  • 北师大版高中英语必修一Unit 1 Lifestylesreading 课件 (共22张PPT).ppt北师大版高中英语必修一Unit 1 Lifestylesreading 课件 (共22张PPT).ppt
  • 北师大版高中英语必修一Unit 1《Lifestyles Lesson 2 Relaxing.》 课件 (共29张PPT).ppt北师大版高中英语必修一Unit 1《Lifestyles Lesson 2 Relaxing.》 课件 (共29张PPT).ppt
  • 北师大版高中英语必修一Unit 1Lifestyles《Warm-up》 课件 (共57张PPT).ppt北师大版高中英语必修一Unit 1Lifestyles《Warm-up》 课件 (共57张PPT).ppt
  • 北师大版高中英语必修一Unit 1Lifestyles《Warm-up》 课件 (共39张PPT).ppt北师大版高中英语必修一Unit 1Lifestyles《Warm-up》 课件 (共39张PPT).ppt
  • 北师大版高中英语必修一Unit 1Lifestyles《Warm-up》 课件 (共29张PPT).ppt北师大版高中英语必修一Unit 1Lifestyles《Warm-up》 课件 (共29张PPT).ppt
  • 北师大版高中英语必修一Sentence Analysis 全单元教学课件 (共78张PPT).ppt北师大版高中英语必修一Sentence Analysis 全单元教学课件 (共78张PPT).ppt
  • 北师大版高中英语必修一 Unit 1《定语从句》(共21张PPT).ppt北师大版高中英语必修一 Unit 1《定语从句》(共21张PPT).ppt
  • 北师大版高中英语必修一 Unit 1《English Tea And Coffee Cultur》(共23张PPT).ppt北师大版高中英语必修一 Unit 1《English Tea And Coffee Cultur》(共23张PPT).ppt
  • 北师大版高中英语复习 高三书面表达专项训练(共34张PPT).ppt北师大版高中英语复习 高三书面表达专项训练(共34张PPT).ppt
  • 北师大版高中英语 必修一 Unit 1 lesson 1教学课件 (共45张PPT).ppt北师大版高中英语 必修一 Unit 1 lesson 1教学课件 (共45张PPT).ppt
  • 北师大版高中英语 Module 2 unit 5 lesson 3 Experiment in Folk教学课件 (共16张PPT).ppt北师大版高中英语 Module 2 unit 5 lesson 3 Experiment in Folk教学课件 (共16张PPT).ppt
  • 体育英语之马拉松的历史.doc体育英语之马拉松的历史.doc
  • 2020-2021学年北师大版八年级英语下册课时练习Unit 2 Communication Lesson 6 The Texting Generation(第二课时).docx2020-2021学年北师大版八年级英语下册课时练习Unit 2 Communication Lesson 6 The Texting Generation(第二课时).docx
  • 北师大版高一英语必修二课件:unit6 Design Lesson4 (共50张PPT).ppt北师大版高一英语必修二课件:unit6 Design Lesson4 (共50张PPT).ppt
  • 北师大版高一英语必修二课件:unit6 Design Lesson 3 (共88张PPT).ppt北师大版高一英语必修二课件:unit6 Design Lesson 3 (共88张PPT).ppt
  • 北师大版高一英语必修二课件:unit6 Design Lesson 2 (共39张PPT).ppt北师大版高一英语必修二课件:unit6 Design Lesson 2 (共39张PPT).ppt
  • 北师大版高一英语必修二课件:unit6 Design Lesson 1 (共54张PPT).ppt北师大版高一英语必修二课件:unit6 Design Lesson 1 (共54张PPT).ppt
  • 北师大版高一英语必修二课件:unit6 Communication Workshop (共19张PPT).ppt北师大版高一英语必修二课件:unit6 Communication Workshop (共19张PPT).ppt
  • 北师大版高一英语必修二课件:unit5 Rhythm warm-up (共16张PPT).ppt北师大版高一英语必修二课件:unit5 Rhythm warm-up (共16张PPT).ppt
  • 北师大版高一英语必修二课件:unit5 Rhythm Lesson3 (共44张PPT).ppt北师大版高一英语必修二课件:unit5 Rhythm Lesson3 (共44张PPT).ppt
  • 北师大版高一英语必修二课件:unit5 Rhythm Lesson1 (共80张PPT).ppt北师大版高一英语必修二课件:unit5 Rhythm Lesson1 (共80张PPT).ppt
  • 北师大版高一英语必修二课件:unit5 Communication Workshop (共16张PPT).ppt北师大版高一英语必修二课件:unit5 Communication Workshop (共16张PPT).ppt
  • 北师大版高一英语必修二课件:unit4 Cyberspace Warm-up (共24张PPT).ppt北师大版高一英语必修二课件:unit4 Cyberspace Warm-up (共24张PPT).ppt
  • 北师大版高一英语必修二课件:unit4 Cyberspace Lesson4 (共21张PPT).ppt北师大版高一英语必修二课件:unit4 Cyberspace Lesson4 (共21张PPT).ppt
  • 北师大版高一英语必修二课件:unit4 Cyberspace Lesson3 (共60张PPT).ppt北师大版高一英语必修二课件:unit4 Cyberspace Lesson3 (共60张PPT).ppt
  • 北师大版高一英语必修二课件:unit4 Cyberspace Lesson2 (共21张PPT).ppt北师大版高一英语必修二课件:unit4 Cyberspace Lesson2 (共21张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1