2021-2022学年新教材人教版英语选择性必修第一册课时作业:UNIT3 FASCINATING PARKS 7 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年新教材人教版英语选择性必修第一册课时作业:UNIT3 FASCINATING PARKS WORD版含解析 2021 202
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(七).单词拼写1At one time they used to mine coal in these valleys(山谷).2Tom has made a vast(巨大的)improvement in his German.3In fact, the famous glaciers(冰川)are predicted to disappear by 2050.4The territory(领域)had been controlled by Azerbaijan for many years.5This cream(乳霜)is best applied to the face
2、at night.6She stretched(伸展)out on the sofa and kicked off her shoes.7The main square has a fountain(喷泉)that spouts water 40 feet into the air.8She pedaled(骑车)away as fast as she could.9He had to take a different route(路线)home.10“Eat before July 14” was stamped on the label(标签).阅读理解AHere are some the
3、med attractions inside this Disneyland Park that all have something to offer.Mickey AvenueOnce you entered the Disneyland Park,Mickey Mouse and his friends gather along the street welcoming you.This place is also a busy bazaar where tourists can select varieties of goods and enjoy tasty snacks while
4、 wandering around.Gardens of ImaginationIt is the first gardendesigned Disney Park in the world,with bridges and paths connecting seven themed areas.Chinese Zodiac Murals (生肖壁画)in the Garden of the Twelve Friends turn the movie figures into twelve animal signs.Guests can try to find their own zodiac
5、 sign on the wall and take photos with it.Adventure IsleAdventure Isle takes visitors into a newfound ancient tribe(部落).Drifting down the river on the rafts, you will pass through unknown places and rush into the dark caves, meeting the huge mysterious monsters.TomorrowlandThe carefully designed Tom
6、orrowland presents endless possibilities of the future.Using high tech, this park is like the settings of science fiction movies.The shooting program, “Buzz Lightyear Planet rescue”,gives visitors a mission to save the world.Admission FeeOneday Ticket¥370 on ordinary days¥499 on weekends,public holi
7、days,July and AugustTwoday TicketA 5% discount on the basis of the original prizeNote:Children between 1 and 1.4 meters tall and seniors aged over 65 can enjoy a 25% discount on the ticket price.语篇解读本文主要介绍了迪士尼乐园的景点、票价以及注意事项。1What does the underlined word “bazaar” in Paragraph 2 probably mean?AMarket
8、.BClub.CAgency. DCottage.A词义猜测题。根据下文的定语从句“where tourists can select varieties of goods and enjoy tasty snacks while wandering around”可知,游客可以在这里买各种各样的物品和小吃。由此猜测,该词的意思是市场,故选A项。2Where should you go if youre interested in traditional Chinese culture?ATomorrowland. BMickey Avenue.CAdventure Isle. DGarden
9、s of Imagination.D细节理解题。根据Gardens of Imagination部分的“Chinese Zodiac Murals(生肖壁画)in the Garden of the Twelve Friends turn the movie figures into twelve animal signs.”可知,对中国传统文化感兴趣可以去Gardens of Imagination。3How much is the admission for a young couple and their son (1.2m)on Sunday?A¥998. B¥1,372.25.C¥1
10、,322.35. D¥1,122.75.B细节理解题。根据Admission Fee部分的“¥499 on weekends,public holidays,July and August”和“Children between 1 and 1.4 meters tall and seniors aged over 65 can enjoy a 25% discount on the ticket price.”可知,4992(4990.75)1372.25。BWhen I was about 4 years old, I decided to go to Disney World.For mo
11、st young kids, its a normal request,but I had cerebral palsy (脑瘫).Walking into anywhere,let alone a crowded place like Disney World was,to put it lightly, a tall orderLuckily, I had people in my corner to help me.Over the next three years, I worked with physical doctors, acquired a walker, and pract
12、iced walking, standing, and balanceall skills that I would need to turn my goal into a reality.I remember the feeling when my legs would protest doing any more work.Despite this, everyone else told me I could do it, so I kept it up.It was all because of people like my parents, brothers, teachers,and
13、 doctors that I was able to grow so much, both physically and mentally, constantly pushing me to“walk on”, yet encouraging me whenever I needed it.On June 9,2008, as I stood in the tunnel leading into Main Street, my dad asked me if I wanted any help.I instantly replied, “No!”and situated myself fac
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-381821.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
