分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 5

类型2021-2022学年新教材外研版英语必修第一册课时作业:UNIT 2 SECTION Ⅰ STARTING OUT .doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:382323
  • 上传时间:2025-11-29
  • 格式:DOC
  • 页数:5
  • 大小:46.50KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2021-2022学年新教材外研版英语必修第一册课时作业:UNIT 2SECTION STARTING OUT 2021 2022 学年 新
    资源描述:

    1、课时作业(四)Unit 2Section Starting out & Understanding ideas.阅读理解AMy Favourite BooksJo Usmar is a writer for Cosmopolitan and coauthor of the This Book Will series (系列) of lifestyle books.Here she picks her top reads.MatildaRoald DahlI once wrote a paper on the influence of fairy tales on Roald Dahls wri

    2、ting and it gave me a new appreciation for his strange and delightful worlds.Matildas battles with her cruel parents and the bossy headmistress, Miss Trunchbull, are equally funny and frightening,but theyre also aspirational.After DarkHaruki MurakamiIts about two sistersEri, a model who either wont

    3、or cant stop sleeping, and Mari, a young student.In trying to connect to her sister, Mari starts changing her life and discovers a world of diverse “night people” who are hidingsecrets.Gone GirlGillian FlynnThere was a bit of me that didnt want to love this when everyone else on the planet did,but t

    4、he horror story is brilliant.Theres tension and anxiety from the beginning as Nick and Amy battle for your trust.Its a real whodunit and the frustration when you realise whats going on is horribly enjoyable.The StandStephen KingThis is an excellent fantasy novel from one of the best storytellers aro

    5、und.After a serious flu outbreak wipes out 99.4% of the worlds population, a battle unfolds between good and evil among those left.Randall Flagg is one of the scariest characters ever.1Who does “I” refer to in the text?AStephen King. BGillian Flynn.CJo Usmar. DRoald Dahl.2Which of the following tell

    6、s about Mari and Eri?ACosmopolitan. BMatilda.CAfter Dark. DThe Stand.3What kind of book is Gone Girl?AA folk tale. BA biography.CA love story. DA horror story.BIt is often said that Western Europeans speak English. From traveling all through Europe, I know that this is not entirely true. Some region

    7、s of Europe have a 90% of English speaking rate, while in other parts, English is generally a tongue which is impossible to understand. The divide, it seems, lies with the Romance languages.In Scandinavia, Germany, Belgium, the Netherlands, and the rest of the Western European nonRomance language sp

    8、eaking regions, English seems to be understood and spoken just like the peoples first tongue. In Iceland, I have never experienced English was spoken so well and so widely by a nonnative speaking country. And I have almost never met a Dutch person who did not speak English almost as well as my count

    9、rymen.But when you move to the south of Western Europe a little, something happens. English becomes a less useful language for traveling. You just cross over the Romance language barrier (障碍) and into Spain, Portugal, France, and Italy, where English is spoken at a rate that does not seem to be much

    10、 higher than in China, Latin America, or Southeast Asia.Traveling through Europe and working in hotels around the world that are popular with Europeans have given me a deeper view of their usage of foreign languages. The northern Europeans can often speak five or six languages, while the Romance spe

    11、akers hardly know more than their birth tongue. And if you think that Spanish and Italian are so similar that their speakers can understand each other, I tell you that this is completely wrong. Spaniards and Italians dont even understand each other. It is also not a fact that people from both of the

    12、se countries can communicate in French; only those who put a large amount of effort into learning English or have lived abroad for years can speak English well.People often say that French people really understand English but refuse to speak it, but from watching hundreds of French travelers over th

    13、e years struggle with English abroad as well as friends in France trying in vain (徒劳无益) to communicate with me, I know that this is not true. English is simply not widely spoken there outside the large cities.4What can we learn from the passage?AIn Iceland, English is not spoken very well.BA Dutch p

    14、erson can almost speak English as well as the author himself.CSpanish and Italian are so similar that their speakers can understand each other easily.DEnglish is as widely spoken as French in France.5The author is probably a(n) _.AFrenchman BDutchmanCAmerican DChinese6What does “this” in the last pa

    15、ragraph mean?AWestern Europeans speak English.BFrench people really understand English but refuse to speak it.CHundreds of French travelers struggle with English abroad.DFriends in France try in vain to communicate with me in English.7Where is the passage most probably taken from?AA travel journal.B

    16、A fashion magazine.CA geography textbook.DA news report.阅读七选五Being a superhero to othersEwan Drum has always liked superheroes. He likes how they help people. At age seven, he told his parents, “I want to dress up like a superhero and help the homeless.” _1_ Wearing his red superhero cape (斗篷), Ewan

    17、 helped pass out 70 packed lunches to hungry people in a park in Detroit, Michigan. Thats how Super Ewan was born._2_ People donated (捐赠) money and supplies, and Ewan took them to those in need. When someone donated jugs of water, Ewan and his family drove their car to get even more. They took the w

    18、ater to Flint, Michigan, a city that had unsafe drinking water. Another time, a businessman donated six turkeys. _3_ “In the end”, he says, “we gave 64 turkey dinners to families all around Detroit.”Ewan has a motto:Everyone can be a superhero to someone. At an event called the Hero Round Table, Ewa

    19、n says,“Its not hard to help people. You can keep some socks and food in your car to help people in need. You can help a neighbor garden. _4_”Its been several years since Super Ewan started his task. Every month, he still visits the same park to hand out clothes, food, and supplies to people who are

    20、 hungry or homelesshis Super Friends. _5_“No matter what happens,” Ewan says, “I will always keep helping people.”AThis superhero says hell never take off his cape.BNews spread (传播) about Ewans act of kindness.CA few months later, Ewans family planned a day of giving.DEvery little thing helps and ca

    21、n make someone feel happy.EEwan says he wants more adults to act like superheroes.FSeveral days later, his parents drove to Flint and helped him raise a lot of money.GWith his parents help, Ewan asked for more turkeys through the Internet, plus side dishes.课时作业(四).阅读理解A【语篇解读】本文介绍了Jo Usmar最喜欢的四本书。1答案

    22、与解析:C考查代词指代。由标题My Favourite Books以及第一段最后一句话“Here she picks her top reads”可知,文章是以Jo Usmar的口吻进行写作的。故选C。2答案与解析:C考查细节理解。根据After Dark部分中的“Its about two sistersEri, a model who either wont or cant stop sleeping, and Mari, a young student”可知答案为C。3答案与解析:D考查细节理解。根据Gone Girl部分中的“but the horror story is brilli

    23、ant”可知答案为D。B【语篇解读】本文主要介绍了作者在旅行中发现的英语在西欧的使用情况。4答案与解析:B细节理解题。根据第二段中的“And I have almost never met a Dutch person who did not speak English almost as well as my countrymen”可知,荷兰人能把英语说得跟作者说得一样好。故选B。5答案与解析:C推理判断题。根据第二段的描述可推知,作者不是荷兰人或中国人;根据第五段的描述可推知,作者也不是法国人。故选C。6答案与解析:B推理判断题。根据文中的“People often say that Fr

    24、ench people really understand English but refuse to speak it, but from watching hundreds of French travelers over the years struggle with English abroad as well as friends in France trying in vain(徒劳无益)to communicate with me, I know that this is not true”可知,人们常说法国人真懂英语,但拒绝说它,但作者通过多年的观察发现,成百上千的法国游客在说

    25、英语的国家里艰难地使用英语,他的法国朋友试图用英语跟他聊天,但无法沟通,因此作者发现这不是真的。由此可推知this指的是“French people really understand English but refuse to speak it”。故选B。7答案与解析:A出处判断题。通读全文可知,本文主要介绍了英语在西欧的使用情况,同时我们会发现这些情况来自作者在旅行中的发现。因此本文最可能出自旅游杂志。故选A。.阅读七选五【语篇解读】本文是一篇记叙文。Ewan Drum一直有一个超人梦,他从七岁的时候就开始帮助他人。1答案与解析:C根据空后一句“Wearing his red superh

    26、ero cape(斗篷), Ewan helped pass out 70 packed lunches to hungry people in a park in Detroit, Michigan”可知,Ewan把70份盒装午餐分发给饥饿的人,这种慈善行为是要事先计划的,故C项符合语境。2答案与解析:B根据空后一句“People donated(捐赠)money and supplies, and Ewan took them to those in need”可知,他的善举为人们所熟知,人们开始捐钱捐物。B项符合语境。3答案与解析:G根据空前句“Another time,a businessman donated six turkeys”可知有一个商人捐了六只火鸡,而空后的“we gave 64 turkey dinners to families all around Detroit”则表明Ewan通过自己的努力得到了更多的火鸡,而G项讲述的正是此内容,故选G项。4答案与解析:D空前两句所列举的都是日常生活中我们可以做的帮助他人的小事,这些微不足道的小事会让别人感觉幸福。D项与语境相符。5答案与解析:A根据空后内容可知,无论发生什么事情,Ewan都会一直坚持帮助他人。A项符合语境。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2021-2022学年新教材外研版英语必修第一册课时作业:UNIT 2 SECTION Ⅰ STARTING OUT .doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-382323.html
    相关资源 更多
  • 内蒙古包头市2015高考英语短文改错一轮优选练习(4)及答案.doc内蒙古包头市2015高考英语短文改错一轮优选练习(4)及答案.doc
  • 内蒙古包头市2014高考英语二轮训练(2)及答案.doc内蒙古包头市2014高考英语二轮训练(2)及答案.doc
  • 内蒙古包头四中2022届高三英语上学期期中模拟测试试题二.docx内蒙古包头四中2022届高三英语上学期期中模拟测试试题二.docx
  • 内蒙古包头四中2022届高三英语上学期期中模拟测试试题一.docx内蒙古包头四中2022届高三英语上学期期中模拟测试试题一.docx
  • 内蒙古包头四中2022学年高一英语下学期第一次月考模拟练习试题.docx内蒙古包头四中2022学年高一英语下学期第一次月考模拟练习试题.docx
  • 内蒙古包头六中高二英语上学期期中试题.docx内蒙古包头六中高二英语上学期期中试题.docx
  • 内蒙古包头六中高一英语上学期期中试题.docx内蒙古包头六中高一英语上学期期中试题.docx
  • 内蒙古包头六中2022届高三英语上学期期中试题.docx内蒙古包头六中2022届高三英语上学期期中试题.docx
  • 内蒙古包头三十三中2022学年高二英语下学期期末考试试题.docx内蒙古包头三十三中2022学年高二英语下学期期末考试试题.docx
  • 内蒙古包头三十三中2022学年高一英语下学期期末考试试题.docx内蒙古包头三十三中2022学年高一英语下学期期末考试试题.docx
  • 内蒙古包头三十三中2022学年高一英语下学期期中试题1.docx内蒙古包头三十三中2022学年高一英语下学期期中试题1.docx
  • 内蒙古包头三十三中2022学年高一英语下学期期中试题.docx内蒙古包头三十三中2022学年高一英语下学期期中试题.docx
  • 内蒙古包头一中2022学年高一英语下学期期中试题.docx内蒙古包头一中2022学年高一英语下学期期中试题.docx
  • 内蒙古包头一中2011年高考第一次模拟考试(英语).doc内蒙古包头一中2011年高考第一次模拟考试(英语).doc
  • 内蒙古包头一中2010-2011学年度高一第一学期期末考试(英语).doc内蒙古包头一中2010-2011学年度高一第一学期期末考试(英语).doc
  • 六年级上英语重难点讲解-Unit 1 The First Day Lesson 1_教科版.doc六年级上英语重难点讲解-Unit 1 The First Day Lesson 1_教科版.doc
  • 六年级上英语重点短语、句型unit7_译林版(三起).doc六年级上英语重点短语、句型unit7_译林版(三起).doc
  • 六年级上英语重点短语、句型unit6_译林版(三起).doc六年级上英语重点短语、句型unit6_译林版(三起).doc
  • 六年级上英语重点短语、句型unit5_译林版(三起).doc六年级上英语重点短语、句型unit5_译林版(三起).doc
  • 六年级上英语重点知识Unit2 What a day__译林版(三起).doc六年级上英语重点知识Unit2 What a day__译林版(三起).doc
  • 六年级上英语质量调研卷轻松夺冠_南长区小学译林版(三起)(无答案).doc六年级上英语质量调研卷轻松夺冠_南长区小学译林版(三起)(无答案).doc
  • 六年级上英语课课练-Unit6The Story of Rainperiod6_13-14人教PEP.doc六年级上英语课课练-Unit6The Story of Rainperiod6_13-14人教PEP.doc
  • 六年级上英语课课练-Unit6 The Story of Rain period5_13-14人教PEP.doc六年级上英语课课练-Unit6 The Story of Rain period5_13-14人教PEP.doc
  • 六年级上英语课课练-Unit6 The Story of Rain period3_13-14人教PEP.doc六年级上英语课课练-Unit6 The Story of Rain period3_13-14人教PEP.doc
  • 六年级上英语课课练-Unit5 What Does She Do period6_13-14人教PEP.doc六年级上英语课课练-Unit5 What Does She Do period6_13-14人教PEP.doc
  • 六年级上英语课课练-Unit4 I Have a Pen Pal period5_13-14人教PEP.doc六年级上英语课课练-Unit4 I Have a Pen Pal period5_13-14人教PEP.doc
  • 六年级上英语课课练-Unit4 I Have a Pen Pal period3_13-14人教PEP.doc六年级上英语课课练-Unit4 I Have a Pen Pal period3_13-14人教PEP.doc
  • 六年级上英语课课练-Unit3 What Are You Going to Do period5_13-14人教PEP.doc六年级上英语课课练-Unit3 What Are You Going to Do period5_13-14人教PEP.doc
  • 六年级上英语课课练-Unit2Ben.doc六年级上英语课课练-Unit2Ben.doc
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1