2020_2021学年高中英语Module5ATripAlongtheThreeGorgesIntegratingSkills课时素养评价外研版必修4202103161133.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020 _2021 学年 高中英语 Module5ATripAlongtheThreeGorgesIntegratingSkills 课时 素养 评价 外研版 必修 4202103161133
- 资源描述:
-
1、Module 5 A Trip Along the Three GorgesIntegrating Skills. 单句语法填空1. Smoking is forbidden(forbid) here. Please extinguish your cigarettes. 【补偿训练】She was forbidden from giving other interviews until the book was published.2. 100, 000 trees will be planted in the mountainous(mountain) area. 3. With its
2、varied (vary)climate, the country attracts both winter and summer sports lovers. 4. They admitted that they were then on the spot. 【补偿训练】Theres a spotted (spot) dog attacking me! 5. In my view, his suggestion sounds good. 6. After a while, we naturally (nature)started talking about the children. 7.
3、(2018天津高考)The possibility that there is life on other planets in the universe has always inspired scientists to explore the outer space. 8. Can you see the flag on the mountain in the distance? 9. The old man gets a kick out of playing chess with others. 10. Tourists are worried theyll get ripped of
4、f. . 选词填空in the distance, vary between, on the spot, rip off, get a kick out of, in view of, at a distance of, by nature, a variety of, in nature1. The airlines have been accused of ripping off customers. 2. You may enjoy the paintings at a distance of 3 metres. 3. These problems are economic in nat
5、ure. 4. I can see the bus coming in the distance. 5. I am an optimist by nature. 6. Therere a variety of goods in the shops. 7. She gets a kick out of skiing. 8. In view of the increased demand for our products, we wish to appoint an agent. 9. The buildings in this city vary between very old and ver
6、y new. 10. Luckily they were able to mend the car on the spot. . 完成句子1. My suggestion that he (should) make a plan first has been accepted. (同位语从句)我建议他先制订一个计划, 这个建议被采纳了。2. Whenever I saw my friend own something I liked, I will ask my mother to buy it for me. (Whenever)每当我看到我的朋友有我喜欢的东西, 我就会叫我妈妈给我买。3.
7、 The one of the most beautiful marathons is the Great Wall Marathon, which most competitors find is the toughest course to run. (非限制性定语从句)最美丽的马拉松之一是长城马拉松, 大多数参赛者发现这是最难跑的路线。4. He came out of the library, book under arm. (独立主格结构)他夹着书, 走出了图书馆。5. Only if you work hard will you be able to make rapid prog
8、ress in your study. (only if)只有你努力学习才能在学习上取得快速的进步。. 阅读理解ANorwich is the capital of East Anglia, an area on the east coast of England which is famous for its natural beauty and beautiful architecture (建筑). Norwich is a wonderful city to visit and is popular with tourists all year round. Norwich is no
9、t a city of luxurious (豪华的) hotels but it has a good selection of reasonably priced places to stay in, both in the city centre and further out. The Beeches Hotel, for example, next to the cathedral (大教堂), has a beautiful Victorian garden and has just over twenty double rooms. Comfortable accommodati
10、on (住宿) costs65 for two nights bed and breakfast per person; weekend breaks from October to May cost 59 per person. Norwich is famous for its great cathedral. The cathedral has a summer programme of music and events which is open to the general public. One event, “Fire from Heaven”, is a drama and m
11、usical performance with fireworks, a laser light show and a carnival with local people dressed in colourful clothes. Norwich is also home to the Sainsbury Centre for Visual Arts, a world-class collection of international art in a building at the University of East Anglia designed by Sir Norman Foste
12、r. This is well worth a visit and there is a lovely restaurant with an excellent selection of hot and cold snacks. The city has a new theatre, the Playhouse, on the River Wensum. The citys yearly international art festival is from 10-20 October. Not on the classic tourist list but well worth a visit
13、 are the factory shoe shops in Norwich (for men, women and children). Here you can buy shoes for less than half the shop price. Finally, if you want to have a complete break from the stresses (压力) of everyday life, you could spend a few days sailing along the rivers of the famous Norfolk Broads. The
14、 Broads have changed for the better in recent years. In our environmentally friendly age, it has moved towards the quiet enjoyment of nature and wildlife. You can take a boat, big or small, for an hour or two or even up to a week or two. This makes a perfect day out or holiday for people of all ages
15、. 【文章大意】这是一篇说明文。文章从酒店住宿情况、宏伟的大教堂、诱人的节假日活动等方面介绍了英格兰城市诺维奇。1. What does the author think of the Beeches Hotels prices? A. Standard. B. Affordable. C. Competitive. D. Unreasonable. 【解析】选B。推理判断题。由第二段中的it has a good selection of reasonably priced places to stay in可知, 诺维奇市的许多酒店价格都很合理; 再由作者以the Beeches Hote
16、l的住宿价格为例可知, 该酒店的价格能让游客负担得起。2. Where is the Sainsbury Centre for Visual Arts located? A. In the Playhouse. B. Next to the cathedral. C. Next to the Beeches Hotel. D. At the University of East Anglia. 【解析】选D。细节理解题。由第三段中的Norwich is also home to the Sainsbury Centre for Visual Arts. . . in a building at
17、 the University of East Anglia可知答案。3. In the middle of October, what would most probably take place in Norwich? A. A big shoe sale. B. A famous firework show. C. An international art festival. D. A carnival along Norfolk Broads. 【解析】选C。细节理解题。由第四段中的The citys yearly international art festival is from
18、10-20 October可知, 在诺维奇市, 一个国际性的艺术节会在十月中旬左右举行。4. Whats the purpose of the author in writing this text? A. To attract tourists to Norwich. B. To introduce the history of Norwich. C. To list different holidays in Norwich. D. To describe the colourful life in Norwich. 【解析】选A。写作目的题。由第一段中的Norwich is a wond
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-383919.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
