2020_2021学年高中英语单元整合训练2Unit2Theenvironment牛津译林版必修5.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020 _2021 学年 高中英语 单元 整合 训练 Unit2Theenvironment 牛津 译林版 必修
- 资源描述:
-
1、单元整合训练(二)Unit 2The environment(建议用时:35分钟)语言知识再落实.单句语法填空1We debated about the question till late into the night.2But when they got there they found they were blocked by a river flowing(flow)across the only way to it.3I was very impressed(impress) by the efficiency of the staff.4Its everyones responsi
2、bility to make(make)good use of water.5The secretary informed me of the arrival(arrive) of our manager.6Quantities of food and clothes were(be)donated to the charity last month.7Id appreciate it if you could give me the chance.8Some villagers reported a huge snake,measuring(measure)over two metres l
3、ong,was found dead in a nearby cave.9Though the food was running out,the miners tried their best to keep up their own spirits and waited for the rescue team.10So absorbed(absorb)was he in our talk that he took a wrong turn on the way home.完成句子1桌子上有一个旧信封,里面装着很多相片。On the table lies an old envelope,whi
4、ch contains many photos.(部分倒装)2毫无疑问,小孩子必须在能走路之前学会保持平衡。There is no doubt that a small child has to learn to keep his/her balance before he/she can walk far.(n.doubt)3战争持续越久,那里的人们受难就越多。The longer the war lasts,the more the people there will suffer.(the比较级,the比较级)4这条路的长度是三年前的四倍。The length of the road i
5、s four times what it was three years ago(what)5当天气变得太热时,我就不喜欢了。I dont like it when the weather gets too hot.(it作形式宾语)高考语篇再强化.阅读理解As you bite down a delicious piece of fish, you probably dont think about what the fish itself atebut perhaps you should.More than 50 species of fish have been found to ea
6、t plastic trash at sea.This is bad news, not only for fish but also for humans who rely on fish for food.Fish dont usually die as a direct result of feeding on the large quantities of plastic trash floating in the oceans.But that doesnt mean its not harmful for them.Some negative effects that scient
7、ists have discovered when fish eat plastic include reduced activity rates and weakened schooling behavior, as well as compromised liver function.This is troubling because people eat fish that have eaten plastic.Numerous species have been sold for human consumption, including mackerel, striped bass a
8、nd sturgeon in their stomachs.It is well known that plastic trash causes a serious threat to sea animals, but we are still trying to understand why animals eat it.Typically, research has concluded that sea animals visually mistake plastic for food.While this may be true, the full story is probably m
9、ore complex.For example, in a recent study, we showed that plastic trash may smell attractive to sea organisms.That study focused on seabirds, but now my coauthors and I have found that plastic trash has a similar effect on anchovies (凤尾鱼)When we started the experiment, we did not know whether adult
10、 anchovies used their sense of smell to find food at all, let alone whether smell might lead them to eat plastic.To test our hypothesis that it would, we put krill (磷虾) or plastic trash and clean plastic in seawater for several hours.We then filtered our krill and plastic “tea”, presented it to the
11、anchovy schools, and observed their behavior.When we put seawater scented with krill into the tank, the anchovies responded as if they were searching for food.When we presented them with seawater scented with smells of plastic trash, the schools responded in nearly the same way, moving as if they we
12、re searching for food.This research confirms two things.First, we showed that northern anchovies use smells to locate food.This study also suggests that our consumeanddispose culture is coming back to upset us via the fish we eat.In fact, everyone can do something right now about oceanplastic pollut
13、ion by avoiding singleuse plastic items and recycling plastic upon disposal.There is more work to be done.【语篇解读】本文根据海里许多鱼吃塑料垃圾这一事实,呼吁人们要保护环境。1For , the news that many species of fish have been found to eat plastic trash at sea is not good.Apeople who live on fishBpeople who live by fishingCpeople wh
14、o study sea animalsDpeople who dont keep fish for foodA细节理解题。根据第一段的第二、三句“More than 50 species of fish have been found to eat plastic trash at sea.This is bad news, not only for fish but also for humans who rely on fish for food.”可知,很多鱼在海里吃塑料垃圾被发现的消息对以鱼为食物的人们来说不是好消息。故选A。2What does the underlined word
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-384159.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
