2020_2021学年高中英语模块整合训练Units1_4含解析牛津译林版选修8202101301198.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020 _2021 学年 高中英语 模块 整合 训练 Units1_4 解析 牛津 译林版 选修 8202101301198
- 资源描述:
-
1、模块整合训练Units 14(时间:100分钟;满分:120).阅读理解(共15小题;每小题2.5分,满分37.5分)AThere is no doubt now that Yellowstone National Park is indeed extraordinarily beautiful.If youre looking for the ultimate outdoorsy getaway,this would be it.Hundreds of miles of hiking trails wind through forests,along streams and up mount
2、ains.Yellowstone attracts about three million visitors every year.When to Visit YellowstoneThe best time to visit Yellowstone is from March to May and from September to November.These seasons feature both mild weather and fewer crowds.Summer is the most popular time to visit: the kids are out of sch
3、ool and the weather is warm enough to sleep outside.However,this park is no stranger to the cold.Temperatures have been known to drop into the 30s even in summer,and during the winter,they range anywhere from negative three to 25 degrees Fahrenheit.Dont let that stop you.Theres nothing quite like se
4、eing plumes (飘升之物) of steam rise from beneath a thick blanket of snow.Getting around YellowstoneThe best way to get around Yellowstone is by car,especially as there is no public transportation system.You can rent a car at any of the nearby airports.Each of Yellowstones five regions has an area to pa
5、rk,allowing you to leave the car behind and explore on foot.Guided tours are also available.Yellowstone Dining There are several restaurants,cafeterias and snack shops within the borders of Yellowstone National Park.Consider bringing along a cooler with lunch items and snacksso you dont have to worr
6、y about staying near one of the parks more developed areas.Yellowstone is also home to several sitdown restaurants located in the most visited areas.Cafeterias serve burgers and sandwiches while upscale restaurants like the Lake Yellowstone Hotel Dining Room provide selections of game meats.Although
7、 the fare is far from fine,reservations are necessary during the busy summers.Yellowstone Hotels$199:fourstar hotels in Jackson Hole$299: fourstar Teton Mountain Lodge Fr $299,$60/night$777: fivestar Four Seasons Jackson Hole Fr $777,$259/nightFor further information,please call: 419 627 2350 or cli
8、ck:http:/.【语篇解读】这是一则广告,介绍的是一本关于美国黄石国家公园旅游的小册子。1The leaflet is to inform visitors of Yellowstone National Parks _.Athoughtful serviceBbeautiful landscapesCmild weatherDtravel suggestionsD主旨大意题。根据第一段及表中各个小标题可知,这个小册子提供的是到黄石国家公园旅游的建议。2Why is it worthwhile to visit Yellowstone National Park in winter?ABe
9、cause its impressive to see steam above snow.BBecause there are fewer visitors due to coldness.CBecause kids are free to go there on holidays.DBecause it is warm enough to sleep outside.A细节理解题。根据“When to Visit Yellowstone”部分最后两句可知,作者认为不要让寒冬阻挡了你的行程,蒸汽从覆盖着厚厚的积雪的地底下升起的情境,会让你觉得进入了人间仙境。故A项正确。3A visitor t
10、o Yellowstone National Park had better _.Atake a trip in DecemberBcarry a cooler with snacksCenter and exit at the same gateDtake public transportationB细节理解题。根据“Yellowstone Dining” 下面的“Consider bringing along a cooler with lunch items and snacks”可知,应选B。4How many nights can you stay if you reserve th
11、e fivestar Four Seasons Jackson Hole?ATwo.BThree.CFive.DSix.B数字计算题。根据“Yellowstone Hotels”中的“$777: fivestar Four Seasons Jackson Hole Fr $777,$259/night”可知,总共777美元,每晚是259美元,所以可得知,可以在这个五星级宾馆待三天。BFirst published in 2001,the book Life of Pi written by Canadian author Yann Martel won the Man Booker Prize
12、 and an Asian American Prize for Literature.It is the story of a young boy named Pi who spends 227 days at sea with a small group of animals after disaster strikes their ship and is an account of his journey of survival and hardship.Piscine “Pi” Molitor Patel,on whom Life of Pi is based,is a young b
13、oy living in Pondicherry,India,where his father owns a zoo.The story starts when Patels family decide to move to Canada,along with their zoo animals for their new home.However,because of the bad weather,the ship sinks.Pi,an orangutan (猩猩),an injured zebra,a hyena (鬣狗) and a Bengal tiger named Richar
14、d Parker are the only survivors who take shelter in a small lifeboat.Both the injured zebra and the orangutan are soon killed and eaten by the hyena.The tiger in turn kills and eats the hyena,leaving just the two of them alone on the boat now.In an effort to avoid being eaten by Richard Parker,Pi ac
15、ts himself as the head of the group and remains safe from harm.Since he does not want the tiger to die for fear of going mad by being alone on the boat,he fishes and feeds the two of them in order to stay alive.The life of Pi then enters its third stage when their lifeboat washes up on the shores of
16、 Mexico and the tiger escapes into a nearby forest leaving Pi alone.After the Mexicans refuse to believe Pis story,he changes his tale by replacing the animals with his mother,a cook and a sailor and asks the Mexicans which one they prefer.They prefer hearing the first story though they do not belie
17、ve a word of it.In my view,Life of Pi is a must read book for all those who love reading.【语篇解读】本文介绍了加拿大著名作家Yann Martel的小说Life of Pi。5We can learn that the book Life of Pi _.Awas written in 2001Bwas awarded two prizesCtells a story about friendshipDis based on the authors personal experienceB细节理解题。根据
18、第一段的“.won the Man Booker Prize and an Asian American Prize for Literature.”可知,这本书被授予两项大奖。故选B项。6In the book Life of Pi the hyena is killed by _.APiBthe zebraCthe orangutanDRichard ParkerD细节理解题。从第三段的“The tiger in turn kills and eats the hyena”可知,老虎把鬣狗吃掉了,同时根据“a Bengal tiger named Richard Parker”可知这只老虎
19、名叫Richard Parker。故选D项。7How does Pi escape being eaten by the tiger?ABy catching fishes for the tiger.BBy locking the tiger in a cage.CBy being the leader of the two of them.DBy fighting with the tiger.C推理判断题。从第四段的“Pi acts himself as the head of the group and remains safe from harm”可知,为了避免被老虎吃掉,Pi处处表
20、现为他们两个的首领。故选C项。8What is the authors attitude towards the book Life of Pi?ADisappointed.BSupportive.CUnconcerned.DDoubtful.B观点态度题。根据最后一段作者极力推荐这本书,可推知他对该书是持赞赏态度的。CIt was a quiet village in which there was a military camp.It was far from the towns and cities and there were some high mountains around.Of
21、 course,it was a good place for training the new soldiers.But it was difficult for the young men to go outside. Mr.White,an officer of forty,was strict with them and he hardly let them leave the camp.Once Mr.White was ill in bed.He couldnt work so a young officer,Mr.Hunt,began to train the new soldi
22、ers instead of him.He knew the young men well and let nine soldiers go to the nearest town to have a holiday.But night fell and none came back to the camp.He was worried about it and stood at the gate.It was five to twelve when Mr.Hunt decided to go to the town and see what was happening with the yo
23、ung men.He started the car quickly and set off.At that moment the nine soldiers came back.It seemed they were all drunk.Of course they found the officer was angry.“Im sorry,sir,” said the first soldier.“I left the town on time.But something was wrong with my bus on my way here.I had to buy a horse a
24、nd made it run fast.Bad luck! It died and I had to run back.”And the other seven soldiers said they were late for the same reasons.It was the last soldiers turn.He said,“Im sorry,sir.I got on a bus on time,but.”Having heard this,the officer became even angrier and stopped him at once.He called out,“
25、If you say something was wrong with your bus,Ill punish you at once!”“No,no,sir,” said the young man.“My bus was all right,but the dead horses were in its way!”【语篇解读】本文讲述了九位士兵如何为自己喝醉酒而没有按时返回军营找借口开脱的幽默故事。9The military camp was built in the village to _.Astop the soldiers going to townsBstop the soldi
26、ers meeting their friendsCtrain the new soldiersDmake the young men live quietlyC细节理解题。根据第一段的第三句可知,在村庄建军营的目的是训练新兵。10Mr.Hunt let the nine soldiers have a holiday because _.Ahe was kind to them Bthey felt lonelyCthey had something important to doDthey were the best of allA推理判断题。根据第二段的第三句可知,Hunt 先生因为很了
27、解这九位士兵而让他们休假一天,后来怕他们出事又决定亲自进城看看究竟,这足以说明他很善良。故选A项。11The nine soldiers returned to the camp late because _.Asomething was wrong with their busesBtheir horses died on the way backCit took them much time to run backDthey all had drunk much in the townD细节理解题。根据第二段中的“It seemed they were all drunk”可知,这九位士兵
28、都喝醉了。12Which answer do you think is right?AThe officer believed only the last soldier.BThe officer believed the nine soldiers.CThe officer believed none of the nine soldiers.DThe officer wont punish his soldiers.C推理判断题。九位士兵在为自己的晚归找借口,他们是在说谎,因此应该选择C项,即长官不相信他们任何一个。DAs a child,Marta was surprisingly cr
29、eative,painting pictures before she received any formal training.At age 8,she informed me she planned to become a filmmaker and stuck to that until,at 17,she and I decided that instead of taking a course in film,she should be apprenticed to a brilliant sound editor,Bruce Nyznik,and his talented asso
30、ciates such as Peter Tilley,with whom I was then working.Martas love of trains led to the creation of her first film,Train of Thought,in 1991.After that transition from sound to film,she continued to direct and produce,as well as edit.Her works include Shattered Dreams,a 2006 documentary about a dis
31、advantaged youth in Toronto; The Saviour of Ceylon,a film about the heroism of RCAF officer Leonard Birchall; and the sevenpart television series Being 80 with Jean Vanier.Marta was diagnosed with cancer nine years before her death.She saw her cancer as something to be grateful for because it made h
32、er concentrate her attention on lasting spiritual realities,rather than the temporary passions that define most of our lives and most of the time.Marta had worked as an editor and director on more than 30 films with Jean Vanier,the founder of LArche,an international organization that assists the dev
33、elopmentally handicapped.So she came to her great trial with some hope that her physical pain could promote spiritual growth.She had had little contact with formal religious practice,so what changed her was having to find the meaning of the cancer that threatened her life.In her final year or so,she
34、 began to write about her experience with cancer and the enlightenment(启发) that came with it.She meant to give purpose to her life by helping others.Above all,she wanted her friends and family to share the help she was able to give.In a conversation shortly before Martas death,I expressed some disco
35、uragement in my life,and she advised too to concentrate on something for which I was grateful.【语篇解读】文章主要叙述了Marta如何在电影上取得成功的故事。Marta的天赋和她那顽强的精神深深地打动了作者,也给了作者寻求生活意义的动力。13What did Marta do in order to achieve her goal?AShe decided to pay a visit to Bruce Nyznik.BShe planned to take a related course.CSh
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-384171.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
