2021-2022学年新教材高中英语 UNIT 1 LIFE CHOICES模块综合检测(含解析)北师大版必修第一册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年新教材高中英语 UNIT LIFE CHOICES模块综合检测含解析北师大版必修第一册 2021 2022 学年 新教材 高中英语 CHOICES 模块 综合 检测 解析 北师大
- 资源描述:
-
1、模块综合检测(一).阅读理解(共15小题;每小题2.5分,满分37.5分)ASan Francisco Fire Engine ToursSan Francisco Winery TourRunning: February 1st through April 30thThis delicious tour goes through the city on its way to Treasure Island where we will stop at the famous Winery SF.Here you can enjoy 4 pours of some of the best wine
2、 San Francisco has to offer.(Included in tickets price)Departing from the Cannery: Tell time upon request.Duration(时长):2 hoursPrice: $90Back to the Fifties TourRunning: August 16th through August 31stThis tour transports you back in time to one of San Franciscos most fantastic periods,the 1950s! Enj
3、oy fun history as we take you through San Francisco for a free taste of ice cream.Departing from the Cannery:5:00 pm. and 7:00 pm.Duration:2 hoursPrice:$90Spooky Halloween TourRunning: October 10th through October 31stJoin us for a ride through the historical Presidio district.Authentic fire gear (服
4、装)is provided for your warmth as our entertainers take you to some of the most thrilling parts of San FranciscoDeparting from the Cannery:6:30 pm. and 8:30 pm.Duration :1 hour and 30 minutesPrice: Available upon requestHoliday Lights TourRunning: December 6th through December 23ndThis attractive tou
5、r takes you to some of San Franciss most cheerful holiday scenes.Authentic fire gear is provided for your warmth as you get into the holiday spirit.Departing from the Cannery:7:00 pm. and 9:00 pm.Duration: 1 hour and 30 minutesAdvance reservations required.【语篇解读】本文介绍了旧金山的四个旅游活动及路线。1Which of the tour
6、s is available in March?ABack to the Fifties Tour.BSan Francisco Winery Tour.CSpooky Hallowen Tour.DHoliday Lights Tour.B细节理解题。根据San Francisco Winery Tour部分中的“Running: February 1st through April 30th”可知,旧金山酒厂之旅的时间是2月1日到4月30日,可以在3月份参加,故B项正确。2What can tourists do on Back to the Fifties Tour?AGo to Tre
7、asure IslandBEnjoy the holiday scenes.CHave free ice cream.DVisit the Presidio district.C细节理解题。根据Back to the Fifties Tour部分中的“Enjoy fun history as we take you through San Francisco for a free taste of ice cream.”可知,参加重返五十年代之旅可以免费品尝冰淇淋,故C项正确。3What are tourists required to do to go on Holiday Lights T
8、our?ATake some drinksBMake reservations in advance.CSet off early in the morning.DWear warm clothes.C细节理解题。根据Holiday Lights Tour部分中的“Advance reservations required.”可知,参加节日灯之旅需要提前预定,故C项正确。BIt is every kids worst nightmare(噩梦)and sixyearold Jaden Hayes has lived it twice.First he lost his dad when he
9、was only at the age of four and then last month his mom died unexpectedly in her deep sleep.“I tried and I tried and I tried to get her awake,but I just couldnt,” said Jaden.No one could imagine how heartbroken Jaden was.But theres another side to his sadness.A side he first made public a few weeks
10、ago when he told his aunt,Barbara DiCola,and now his guardian(监护人)after both his parents died,that he was sick and tired of seeing everyone sad all the time.And he had a plan to fix it.“And that was the beginning of it,” said Barbara.“Thats where the adventure began.”Jaden asked his aunt Barbara to
11、buy a bunch of little toys and bring him to downtown Savannah,Georgia near where he lives,so he could give them away to anyone who will smile to him.“Im trying to make people smile,” said Jaden.Jaden targets people who arent already smiling and then turns their day around.Hes gone out on four differ
12、ent occasions now and he is always successful.Even if sometimes he doesnt get exactly the reaction he was hoping for.It is just so overwhelming to some people that a sixyearold orphan would give away a toy expecting nothing in return except a smile.“Im depending on it to be 33,000,” said Jaden.When
13、asked if he thinks he can make that goal,he answered: “I think I can.”【语篇解读】本文记叙了六岁的Jaden Hayes失去了自己的母亲,由自己的阿姨照顾,这并没有阻止他让阿姨买来玩具并用这些玩具去让人们微笑。4What happened to Jaden when he was 6 years old?AHe had a nightmare one night.BHis father died unexpectedly.CHe lost both his mother and his father.DHis mother
14、died suddenly in her deep sleep.D细节理解题。根据第一段中“It is every kids worst nightmare and sixyearold Jaden Hayes has lived it twice.First he lost his dad when he was only at the age of four and then last month his mom died unexpectedly in her deep sleep.”可知,Jaden 6岁时,他的母亲在熟睡中突然死去。故选D。5Who is Barbara DiCola
15、?AShe is Jadens new mother.BShe is Jadens aunt and his guardian as well.CShe is Jadens aunt.DShe is Jadens neighbour.B细节理解题。根据第四段中“A side he first made public a few weeks ago when he told his aunt,Barbara DiCola,and now his guardian after both his parents died,that he was sick and tired of seeing ev
16、eryone sad all the time.”可知,Barbara DiCola是Jaden的阿姨,也是他的监护人。故选B。6Why did Jaden ask Barbara DiCola to buy him toys?ATo sell them to the people in Savannah,Georgia.BTo make some money.CTo help those who were in trouble.DTo make people smile.D细节理解题。根据倒数第三段第一句“Jaden targets people who arent already smil
17、ing and then turns their day around.”可知,Jaden让Barbara DiCola给他买玩具是为了让人们微笑。故选D。7Which of the following words can be used to describe Jaden?ACaring and confident.BRich and hopeful.CPitiful and kind.DHardworking and kind.C推理判断题。根据第一段“It is every kids worst nightmare and sixyearold Jaden Hayes has lived
18、 it twice.First he lost his dad when he was only at the age of four and then last month his mom died unexpectedly in her deep sleep.”可知,Jaden在六岁失去了母亲,很令人同情;以及倒数第三段第一句“Jaden targets people who arent already smiling and then turns their day around.”可知,Jaden让自己的阿姨给自己买玩具为了让人们微笑,可知他非常善良。故选C。C3D printing
19、is a recent technological development that has started making its way into the marketplace.It is a way of making 3D objects from computer models.3D printing works by adding together layers of material.This pattern is repeated until the layers form a shape for almost any purpose.The almost unlimited
20、possibility of 3D printing is quickly leading to a revolution in how things are made and produced.As with most technology,3D printing may help to create things that could benefit humans.However,it could also be used to create things that could harm other people.One of the promising aspects (方面)of 3D
21、 printing is that it may help doctors treat patients in need.Currently,3D printing is being used to create prostheses (假体)that help replace missing noses and eyeballs,thus greatly cutting down on the usual wait time for a new prosthesis.Dentists are also using 3D printers to create custom toothbrush
22、es for patients teeth.The toothbrush fits a persons teeth well,which means that they get a much cleaner mouth than with regular toothbrushes.Many scientists see the potential for 3D printing to create replacement organs for people who need organ transplants.This would save lives as it remove the nee
23、d for such patients to wait for an organ donation (捐献)Although many people believe 3D printing is a positive technology that could help humans,it may also have the opposite effect.There is a recent controversy (争议)about the ability of 3D printing to produce arms such as guns.Recently,one organizatio
24、n announced the plans to produce a 3D plastic gun.Anyone with the proper technology and with the determination to make a gun could potentially do so.Will the future of 3D printing provide hope or danger to humans?【语篇解读】文章描述了3D打印技术的发展在某些方面给人类带来的利弊,既可以打印假肢造福人类,也会被用来生产枪支等暴力工具。8According to the article,
25、how does 3D printing work?AIt helps companies enter the marketplace.BIt adds together layers of material together to make a shape.CIt uses 3D objects to make computer models.DIt uses printers to make different models of computers.B细节理解题。根据第一段的“3D printing works by adding together layers of material.
26、This pattern is repeated until the layers form a shape for almost any purpose.”可知,3D打印机是通过将多层材料叠加在一起来实现的。这种模式不断重复,直到材料层形成一个形状。B符合以上说法。9According to the article,what is one possible future benefit of 3D printing?AIt may help to prevent deaths.BIt can create controversy.CIt can make a toothbrush.DIt c
27、ould produce computers.A细节理解题。根据文章第二段的“Many scientists see the potential for 3D printing to create replacement organs for people who need organ transplants.This would save lives as it remove the need for such patients to wait for an organ donation.”可知,3D打印技术能应用于器官移植,那么就不需要等待器官捐献,能拯救生命。故选A项。10Which p
28、aragraph talks about the controversial aspects of 3D printing?AParagraph 1.BParagraph 2.CParagraph 3.DAll of the above.C主旨大意题。根据文章第三段的“There is a recent controversy about the ability of 3D printing to produce arms such as guns.”可知,本段讨论了3D打印的争议。故选C项。11What can be inferred from the article?AIt is not
29、yet known whether there will be more benefits than dangers in 3D printing.BMost of companies will start to use 3D printing technology in the future.CSoldiers will benefit greatly from advances in 3D printing.DThe government will probably forbid 3D printing because it is too dangerous.A推理判断题。根据文章的主要内
30、容,尤其是最后一段的“Will the future of 3D printing provide hope or danger to humans?”可以推测出,3D打印技术究竟能给人类带来好处还是危险还未可知。故选A项。DRobots have always had certain advantages over humans.Theyre typically made of more durable materials than the soft tissue covering human bodies and since they can be repaired in the even
31、t of damage,they can basically “live” forever.But robots are usually heavy and awkward,and humans have always had a huge advantage in terms of dexterityThanks to the mad scientists at Boston Dynamics,that appears to be changing.The humanoid Atlas robot,which has already showed incredibly impressive
32、humanlike abilities,just keeps getting better and better,and a new video by the company shows that its fluidity(流畅)of movement has now easily surpassed your own (and mine)Atlas has slowly but surely been learning a lot of new skills over the past few years.Its graduated from holding boxes and awkwar
33、dly walking to sprinting(冲刺)over obstacles and navigating(导航)all manner of difficult terrain(地形)This latest show is an evolution of those skills,with the robot showcasing its ability to fall down,spin in the air,and even do a respectable handstand.Its essentially a fullfledged(经过充分训练的)gymnastics rou
34、tine being performed by a robot.Whether thats awesome or scary depends on your point of view.We created the maneuvers(招式)using new techniques that streamline the development process.First,an optimization algorithm(优化算法)transforms highlevel descriptions of each maneuver into dynamicallyfeasible(动态可行的
35、)reference motions.Then Atlas tracks the motions using a model predictive controller that smoothly blends from one maneuver to the next.Using this approach,we developed the routine significantly faster than previous Atlas routines,with a performance success rate of about 80%.Still,being able to pull
36、 this off four out of five times is nothing to laugh at,and if Atlas is indeed learning things faster than ever before,well likely be seeing even more impressive routines in the near future.【语篇解读】本文主要介绍了机器人Atlas的新进展,学会了更灵活敏捷的体操动作,将会更有前景。文章说明了Atlas学会的动作,以及这些动作是如何被创建出来的。12The word “dexterity” in Parag
37、raph 1 means to be AviolentBflexibleClightDstupidB词义猜测题。结合上文“But robots are usually heavy and awkward,and humans have always had a huge advantage”可知对比之下,机器人沉重、笨拙,人类的巨大优势是灵活敏捷。故画线单词意思为“灵活的”。故选B。13Whats the authors attitude towards the robots new ability?AAwesome.BScary.CPromising.DDoubtful.C推理判断题。由文中
38、最后一段“Still,being able to pull this off four out of five times is nothing to laugh at,and if Atlas is indeed learning things faster than ever before,well likely be seeing even more impressive routines in the near future.”可知作者对机器人的新能力持抱有希望的态度。故选C。14Whats the authors purpose in writing Paragraph 5?ATo
39、show how Atlas made fullfledged gymnastics routine.BTo explain how Atlas got the new maneuvers.CTo promote the development of robotsDTo introduce the theory of Atlas.B推理判断题。根据第五段第一句“We created the maneuvers using new techniques that streamline the development process.”可知第五段主要讲科学家如何优化编程机器人,如何让机器人做更灵活
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-384547.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
