2021-2022学年新教材高中英语 课时作业13 Unit 5 On the road(含解析)外研版必修第二册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年新教材高中英语 课时作业13 Unit On the road含解析外研版必修第二册 2021 2022 学年 新教材 高中英语 课时 作业 13 road 解析 外研版 必修
- 资源描述:
-
1、Unit 5 On the road.单词拼写1The joy of travelling is not in arriving at your destination(目的地) but in the journey itself.2Acting is definitely a young persons profession(行业) in many ways.3Some of his paintings are on show in the local art gallery(美术馆)4People are fascinated by the jumping and dancing kang
2、aroos(袋鼠)5Before you quit(离开) your job,consider how your family would feel about your decision.6Our city has developed into a big one,which is four times as big as the previous(先前的) one.阅读理解AIs there really a place that you have a strong desire to visit,whatever the cost?If so,youre in my shoes.The
3、following places are most probably your best choices.Milford SoundIts one of New Zealands largest fjords(峡湾)Tourists will go boating along a river that moves into small lakes.It is a better choice for hiking lovers who can enjoy some of the most beautiful scenes in the world.Adventurers can feel lik
4、e explorers who have stepped into a hidden world.The natural beauty here is enough to make one realize the true magnificence(雄伟壮丽) of our world.The Rainbow MountainsThese geographic wonders look as if they were painted with a big paintbrush.The bright colors stand in big contrast to (反差) the near gr
5、eenery.As wild as it is,these mountains are a part of our world.One can find them in Chinas Danxia Landform Geological Park.The colors do exist in the real world.You can see the natural beauty of these mountains there.BoraThis Polynesian place offers one the chance to live like a native Polynesian.T
6、he clear open sky and the calm waters offer one the unique opportunity to observe different sea life with little difficulty.Galapagos IslandsThe Islands consist of 13 volcanic(火山的) islands and six smaller islands.Although known for Darwins visit,theyre more attractive than one might imagine.There ar
7、e 900 species of animals on these islands.200 of these species are special to the Galapagos which attract more travellers to this place.Lake BedLake Bed is a rich green in the summer and becomes a frozen beauty in winter.If you want to live out your own real life,Lake Bed is a good choice.Lake Bed r
8、ests high in the Alps of Slovenia,where the air is clear.Many tourists will go to this location for boating to be away from the hot weather or watching the snow.【语篇解读】本文是一篇应用文。作者在文章中介绍了几个自己最想去的地方。1Where can you go if you want to hike?AGalapagos Islands.BMilford Sound.CThe Rainbow Mountains.DBora.B细节
9、理解题。根据第二段“It is a better choice for hiking lovers who can enjoy some of the most beautiful scenes in the world.”可知,Milford Sound是徒步爱好者不错的选择,在这里他们可以欣赏到世界上最美的景色。2The Rainbow Mountains will offer visitors _Aa good view of the change in mountainsBa chance to take photos in the thick forestCa chance to a
10、ppreciate geographic wondersDa chance to paint mountains with different colorsC细节理解题。根据第三段“These geographic wonders look as if they were painted with a big paintbrush.”可知,彩虹山这些地理奇观看起来就像是用一个大的画笔画上去的。故彩虹山为游客提供欣赏地理奇观的机会。3Which of the statements is TRUE according to the passage?AIt is very hard to watch
11、 sea life in Bora.BTourists can visit Lake Bed both in summer and winter.CIt is dangerous for tourists to explore Mildford Sound.DGalapagos Islands are famous for their manmade beauty.B细节理解题。根据最后一段可知,Lake Bed夏天绿色葱郁,冬天银装素裹。游客在这既可以避暑划船又可以欣赏雪景。由此可知,游客冬夏都可以来Lake Bed度假。4What can we infer about these plac
12、es from the passage?AThey are the places that the author wants to visit most.BThey became wellknown after some important visits.CThey are combinations of manmade scenery and nature.DThey are the places that visitors can see much sea life.A推理判断题。根据第一段及全文内容可知,文章介绍的旅游胜地都是作者最想去的地方。BRecently,my husband a
13、nd three kids were playing in Mediterranean(地中海),swimming and floating in the pictureperfect sea.It was ridiculously beautiful in Majorca,Spain.The way the sun danced across the water and how the blue horizon was dotted with storybook sailboats were such beautiful scenes.My husband and I always drea
14、med about taking our kids on a trip around the world.It was one of the things we talked at length about.When we imagined our life with the children,we hoped we would have.Fourteen years later,we had three boys who were growing up faster by the day.It was time to make good on those plans.We renewed o
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-385398.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
2018年秋八年级语文(毕节)上册课件:4 一着惊海天 —— 目击我国航母舰载战斗机首架成功着舰 (共27张PPT).ppt
