2021-2022学年新教材高中英语 课时分层作业(九)Unit 3 The art of painting(含解析)牛津译林版选择性必修第一册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年新教材高中英语 课时分层作业九Unit The art of painting含解析牛津译林版选择性必修第一册 2021 2022 学年 新教材 高中英语 课时 分层 作业
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(九).阅读理解AIn about 1450,European scholars became more interested in studying the world around them.Their art became truer to life.They began to explore new lands.The new age in Europe was eventually called “the Renaissance”Renaissance is a French word that means “rebirth”Historians consider the
2、 Renaissance to be the beginning of modern history.The Renaissance began in northern Italy and then spread through Europe.Italian cities such as Naples,Genoa,and Venice became centres of trade between Europe and the Middle East.Arab scholars preserved the writings of the ancient Greeks in their libr
3、aries.When the Italian cities traded with the Arabs,ideas were exchanged along with goods.These ideas,preserved from the ancient past,served as the basis of the Renaissance.When the Byzantine Empire fell to Muslim Turks in 1453,many Christian scholars left Greece for Italy.The Renaissance was much m
4、ore than simply studying the works of ancient scholars.It influenced painting,sculpture and architecture.Paintings became more realistic and focused less often on religious topics.Rich families became patrons and commissioned great art.Artists advanced Renaissance style of showing nature and depicti
5、ng the feelings of people.In Britain,there was a flowering in literature and drama that included the plays of William Shakespeare.【语篇解读】文章介绍了文艺复兴时期的相关情况。1The underlined part in the first paragraph refers to _Afrom about 1450 to 1453Bbefore about 1450Cfrom about 1450 to nowDfrom the 15th century to t
6、he 16th centuryD推理判断题。这个“新时期”指的就是文艺复兴时期,由文中第一句可知,文艺复兴大约于1450年开始,故B项不对;其结束时间文中并未明确提到,但由历史知识可知,它既不是止于1453年,更不是延续至今,而是大约在16世纪,故应选D项。2Which of the following is TRUE according to the second paragraph?AThe Renaissance began in Asia.BThe Renaissance is one of the biggest cities in Italy.CThe Renaissance be
7、gan in Italy and was developed in Britain.DThe Renaissance started in the northern part of Italy and then appeared in Europe.D推理判断题。由文中第二段首句“The Renaissance began in northern Italy and then spread through Europe.”可知,文艺复兴开始于意大利北部,然后扩散到整个欧洲。3Why did many Christian scholars in Greece go to Italy?ABecau
8、se Italy was the centre of trade.BBecause the Byzantine Empire fell to Muslim Turks in 1453.CBecause Italy was between Europe and the Middle East.DBecause they wanted to trade with the Italians.B细节理解题。由文中第二段最后一句“When the Byzantine Empire fell to Muslim Turks in 1453,many Christian scholars left Gree
9、ce for Italy.”可知,当1453年拜占庭帝国落入穆斯林土耳其人手中时,很多天主教学者离开希腊来到意大利。BThe entire tech world is debating the consequences of artificial intelligence and the part AI is going to play in shaping our future.While we might think that artificial intelligence is at least a few years away from causing any considerable
10、 effects on our lives,the fact remains that it is already having a large impact on us.Artificial intelligence is affecting our decisions and our lifestyles every day.Smartphones have become the most indispensable tech product that we own today and we use it almost all the time.Well,if you are using
11、a smartphone,you are interacting with AI whether you know it or not.AI is impacting our lives every day.In fact,when we are only using a feature such as the portrait mode effect (美颜) while shooting a picture,we never consider that AI might be behind that too.Talking about the AI,there is no better d
12、isplay of this technology than what smart cars are doing with it.Just a few years back,using a fully automatic car was a dream,however,now companies like Tesla have made so much progress that we have automatic cars on the road.Tesla cars are a good example of how the AI is impacting our daily life.D
13、o you know that all the Tesla cars are connected and the things that your car learns are shared across all the cars? With autonomous cars running on our roads,you wont be able to deny the impact of AI on our lives.If you are thinking that smart cars dont personally affect you as they are still not i
14、n your country or city,well,how about something you use on a daily basis.If you are using social media,most of your decisions are being impacted by artificial intelligence.The music and media streaming services that we are using on a daily basis are also another great example of how AI impacts our l
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-385548.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
四年级下册课语文课件-8将心比心_人教新课标 (共11张PPT).ppt
