2021-2022学年新教材高中英语 课时过程性评价十二 Unit 4 Looking good feeling good Extended reading .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年新教材高中英语 课时过程性评价十二 Unit Looking good feeling Extended reading 2021 2022
- 资源描述:
-
1、十二Unit 4Extended reading & Project. 根据英汉提示写出单词的适当形式1. As the saying(格言, 谚语) goes, the early bird catches the worm. 2. The tree cast its shadow(阴影, 影子) on the wall. 3. Most of the computers we are using are digital(数码的, 数字的)computers. 4. The external(外面的, 外部的)features of the building are very attract
2、ive. 5. Words cannot describe the beauty(美, 美丽) of the scene. 6. He has been brought in to strengthen(strength) the defence. 7. The young talented (talent)girl is most likely to win the match. 8. Houses in the suburbs often have no individuality(individual). 9. The contents(content) of the letter ar
3、e secret. 10. Coming top in the exam was quite an achievement(achieve). . 用恰当的介词填空1. The heavy cloud of disappointment seemed to hang over the whole proceedings. 2. Sales have not lived up to expectations this year. 3. Students have put forward a series of questions. 4. We all take pride in your suc
4、cess. 5. At last, this was a chance to show off her talents before a real audience. 6. The firewall guards the computer against viruses or other harmful programs. 7. I play the piano tolerably well, though I have no particular talent for it. . 根据提示翻译句子1. 他最终考试没及格。(end up)He ended up failing in the e
5、xam. 2. 我对当前的收入很满意。(content)I am content with my present income. 3. 这场病对他的人生观产生了深刻的影响。(effect)The illness had a profound effect on his view of life. 4. 作为一个学生, 你应该记住学习很重要。(keep. . . in mind)As a student, you should keep in mind that study is very important. 5. 也许这本书会对你的研究有用处。(prove)Perhaps this book
6、 will prove to be of some use to you in your studies. . 阅读理解A(2021鹤岗高一检测)The skin under the eyes is delicate, which is why it sometimes appears sunken and has darker coloring than elsewhere on the face. Aging and health problems play a role in sunken eyes but other factors can contribute too, so it
7、may affect younger people as well. DehydrationThe most common cause of sunken eyes is dehydration, or not having enough water in the body. Consuming too much coffee, soda, and prepackaged drinks may increase production of urine, which may lead to dehydration. Vitamin shortagesShortages of vitamin C,
8、 vitamin K, and iron can cause eyes to become sunken. Vitamin C helps with absorbing iron and decreasing bruising, while vitamin K is responsible for blood thickening, the lack of which may cause unhealthy skin. Easy bruising and unhealthy skin will result in sunken eyes. Weight lossMost people tend
9、 to lose weight in their face first. Sometimes, the weight loss is sudden enough to make blood vessels below the eyes easy to see, and the skin clear, producing the appearance of sunken eyes. Sudden weight loss may also cause nutritional shortages, which can lead to sunken eyes. Not enough sleep or
10、poor-quality sleep can cause sunken eyes and a persons DNA or the habit of smoking can also contribute to sunken eyes. Most cases of sunken eyes relate to the quality of an individuals nutrition and healthy living. When these causes are corrected, sunken eyes can be resolved without further treatmen
11、t. This means that causes can be avoided or treated in good time to prevent the recurrence of sunken eyes. 【文章大意】这是一篇说明文。眼睛下面的皮肤很娇嫩, 这就是为什么它有时会凹陷, 颜色比脸部其他部位更深。老化和健康问题是造成眼窝凹陷的原因之一, 但其他因素也有影响, 文章主要说明了三个容易造成眼窝凹陷的影响因素。1. What can we do to prevent dehydration according to the text? A. Have certain drinks
12、 less. B. Refuse coffee. C. Drink more water. D. Say no to soft drinks. 【解析】选A。细节理解题。根据第二段中最后一句可知饮用过多的咖啡、苏打水和预包装饮料可能会增加尿液的产生, 从而导致脱水。由此可知, 我们可以少喝某些饮料来防止脱水。故选A。2. What will lead to bruising below the eyes? A. Lack of vitamin K. B. Water shortages. C. Lack of vitamin C. D. Nutritional shortages. 【解析】选
13、C。细节理解题。根据第三段中Vitamin C helps with absorbing iron. . . result in sunken eyes. 可知维生素C有助于吸收铁和减少瘀伤, 而维生素K负责血液变浓, 缺乏它可能会导致不健康的皮肤。容易擦伤和不健康的皮肤会导致眼窝凹陷。由此可知, 缺乏维生素C会导致眼睛下面的瘀青。故选C。3. Which of the following should be avoided for people losing weight? A. Pale faces. B. Sudden weight loss. C. Clean skin. D. Nar
14、row blood vessels. 【解析】选B。细节理解题。根据倒数第二段Most people tend to lose weight. . . which can lead to sunken eyes. 可知大多数人倾向于先在脸上减肥。有时候, 体重突然下降, 眼睛下面的血管容易被看清, 皮肤也会变得透明, 产生眼窝凹陷的现象。体重突然下降还可能造成营养不足, 从而导致眼窝凹陷。由此可知, 减肥的人应该避免体重突然下降。故选B。B(2021枣庄高一检测)You cannot judge a book by looking at its cover! Thats what a grou
15、p of parents and students in Hangzhou has found out this term. When they came to school in September, the students were shocked to learn that their class teacher was to be a P. E. teacher. How could someone who teaches table tennis and basketball know anything about academics? Their parents were equ
16、ally worried and pressured the school to replace “Miss Muscle” with a “Miss Brain”. However, the principal(校长) did not give in to the pressure and now the parents and students are happy that the school firmly insisted. After three months, the P. E. teacher, whose name is actually Miss Su, has turned
17、 out to be a wonderful class teacher. She is intelligent, kind and helpful. She is a good leader who keeps her students active in their studies and participate in school activities. And she has won the parents over with her real caring for their children. In other words, Miss Su, the P. E. teacher,
18、is “pretty extraordinary”. The early negative reaction against Miss Su is an example of bias(偏见). “Bias” is wrong in thinking that has an influence on a persons opinions and decisions. For example, in business, tall men are more likely to be bosses. In the United States, anyone who is above 190 cent
19、imeters tall can expect to have a higher salary and to get more promotions than his shorter co-workers. Similarly, women have a difficult time climbing the career ladder because their bosses(mostly men! ) think that women lack leadership skills and the necessary toughness to make difficult decisions
20、. Neither of these opinions is based on facts or the talents of the individual. Theyre just bias. 【文章大意】这是一篇夹叙夹议的文章。文章通过讲述杭州某中学的家长对体育老师当班主任态度的转变, 提出了我们不能“以貌取人”, 即不能带着偏见来判断一个人。4. What seemed to be the parents early reaction to Miss Su? A. They were excited. B. They were amazed. C. They were worried.
21、D. They were interested. 【解析】选C。细节理解题。根据第二段的Their parents were equally worried and pressured the school to replace “Miss Muscle” with a “Miss Brain”. 可知孩子的父母很担心, 并给学校施压, 希望用教文化科目的老师代替教体育的老师。C. They were worried. (他们很担心)符合, 故选C。5. Why is Miss Su considered to be “pretty extraordinary”? A. She is an e
22、xcellent P. E. teacher. B. She was finally removed. C. She really cared about her students. D. The headmaster was proved to be wrong. 【解析】选C。细节理解题。根据第三段的And she has won the parents over with her real caring for their children. In other words, Miss Su, the P. E. teacher, is “pretty extraordinary”. 可知
23、因为苏老师对孩子们的关爱, 家长们认为她是一个卓越的老师。C. She really cared about her students. (她真的关爱她的学生)符合, 故选C。6. The examples are given in the last paragraph to show _. A. tall men are usually excellentB. people are often judged with biasC. opinions should be based on factsD. women lack leadership skills【解析】选B。推理判断题。根据最后
24、一段的For example, in business, tall men . . . women lack leadership skills and the necessary toughness to make difficult decisions. 可推测这些例子主要是为了说明人们常常受到带有偏见的评判。B. people are often judged with bias (人们常常受到带有偏见的评判)符合, 故选B。7. Whats the authors attitude towards the bias? A. Disagreeable. B. Acceptable. C.
25、 Careless. D. Curious. 【解析】选A。推理判断题。根据最后一段的Neither of these opinions is based on facts or the talents of the individual. Theyre just bias. (这些观点都不是基于事实或个人的天赋, 它们只是偏见)可推测作者不赞成带着偏见判断一个人。A. Disagreeable. (不同意)符合, 故选A。C(2021绵阳高一检测)Teenagers who start the school early are likely to weigh slightly more th
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-385782.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
