2020-2021学年英语高中外研版必修4课时作业 MODULE 3 BODY LANGUAGE AND NON-VERBAL COMMUNICATION PERIOD 3 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年英语高中外研版必修4课时作业 MODULE BODY LANGUAGE AND NON-VERBAL COMMUNICATION PERIOD WO
- 资源描述:
-
1、温馨提示: 此套题为Word版,请按住Ctrl,滑动鼠标滚轴,调节合适的观看比例,答案解析附后。关闭Word文档返回原板块。课时分层作业 十一Module 3Period 3. 用适当的连词填空 1. He wont lose weight unless he keeps a diet. 2. Young though/as he is, he has been to many countries. 3. He is always on time for school whether it rains or snows. 4. If you had come a few minutes ear
2、lier, you would have met him. 5. Though/Although he works hard, he makes little progress. 6. No matter what you say, it is no use now. 7. As long as you promise to come, Ill wait for you until you come. 8. However hard the condition is, you must work harder. . 完成句子1. Only if you have read this book
3、can you know how to operate the computer. 只有当你阅读了这本书, 你才知道如何操作电脑。 2. As/So long as you keep on working hard, you are sure to pass the exam. 只要你坚持努力, 你一定能通过考试的。3. Child as he is, he knows something of electricity. 尽管他是个孩子, 但他懂一些关于电的东西。4. Whether the weather is good or not, they will set off as planne
4、d. 不管天气好与坏, 他们都将按计划进行。5. While/Though the students came from different countries, they got along quite well in the summer camp. 尽管学生们来自不同的国家, 可是他们在夏令营中相处得很好。6. (2019江苏高考)Tom is so independent that he never asks his parents opinion unless he wants their support. 汤姆很独立, 所以他从不征求他父母的意见, 除非他想得到他们的支持。7. N
5、o matter where(=wherever) he is, he will be thinking of you. 不管他在哪里, 他都会想着你。. 语法填空阅读下面短文, 在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。According to 1. new study by the WHO, about 25% of adults worldwide do not get enough exercise. Because of this, about 1. 4 billion people are 2. greater risk for 3. (dead) diseases suc
6、h as heart disease and cancer. When it comes 4. exercising more, experts say that people neednt go to the gym every day. There are other ways to exercise. For example, we can take the stairs instead of taking an elevator. And standing on one leg for 30 seconds each day 5. (be) also good for our heal
7、th. The study also found that on average women are less active than men for the reason that 6. have to spend more time at home in taking care of 7. (child) and doing housework. Countries with higher incomes showed higher rates of inactivity (静止不活动). For example, people in the US exercise less 8. peo
8、ple in Nepal. This is partly because in 9. (develop) areas, desk jobs have taken the place of physical labor and driving cars 10. (replace) walking. 【语篇概述】最新研究表明, 世界上25%的成年人缺乏锻炼。专家指出平时在家也可以进行锻炼。研究还发现女性锻炼时间少于男性, 发达国家的人活动量相对较小。1. 【解析】a。study是可数名词单数, 前面缺少冠词。2. 【解析】at。考查介词短语at risk, 处于风险中。3. 【解析】deadly。
9、位于diseases前, 需要形容词修饰。deadly致死的。4. 【解析】to。当涉及, to是介词, 后面的动词用-ing形式。5. 【解析】is。动名词作主语, 谓语一般用单数。6. 【解析】they。此处主语是women , 可用they代替。7. 【解析】children。和women 配合, child应该也用复数。8. 【解析】than。people in the US和people in Nepal是比较对象, less than比少。9. 【解析】developed。前文说美国人的运动量小, 美国属于发达国家。 10. 【解析】have replaced。此处谓语动词和hav
10、e taken the place of 并列, 应用现在完成时。AHandshaking, though a European practice is often seen in big cities of China. Nobody knows exactly when the practice started in Europe. It is said that long long ago in Europe when people met, they showed their unarmed(无武器的) hands to each other as a sign of goodwill
11、. As time went on and trade in cities grew rapidly, people in cities began to clap each others hands to make a deal or to reach an agreement. This practice was later changed into shaking hands among friends on meeting or leaving each other. “Lets shake (hands) on it”sometimes means agreement reached
12、. Do the Europeans shake hands wherever they go and with whomever they meet? No. Sometimes the Chinese abroad reach out their hands too often to be polite. It is really very impolite to give your hand when the other party, especially when it is a woman, shows little interest in shaking hands with yo
13、u and when the meeting does not mean anything to him or her. Even if, for politeness, he holds out his unwilling hand in answer to your uninvited hand, just touch it slightly. There is generally a misunderstanding among the Chinese that westerners are usually open and straightforward, while the Chin
14、ese are rather reserved (保守的) in manner. But in fact some people in western countries more reserved than some Chinese today. So it is a good idea to shake hands with a westerner only when he shows interest in further relations with you. 【语篇概述】这篇短文讲述了在什么情况下握手比较得体, 给我们提供了有关握手的事例。1. In the old days in
15、Europe, people put out their unarmed hands to each other _. A. to make a dealB. to greet each other C. to show friendlinessD. to reach an agreement 【解析】选C。 细节推断题。根据第一段It is said that long long ago in Europe when people met, they showed their unarmed hands to each other as a sign of goodwill. 可判断出在过去
16、欧洲人相互出示没有武装的手表示友好。所以C选项是正确的。 2. The first paragraph mainly tells us _. A. where handshaking was first practicedB. how handshaking came about C. about the relationship between handshaking and tradeD. about the practice of handshaking both in Europe and in China 【解析】选B。 段落大意题。根据第一段Nobody knows exactly
17、 when the practice started in Europe. 可知第一段主要讲述了握手的起源。所以B选项是正确的。 3. According to the text, which of the following statements is TRUE? A. Westerners are more reserved than the Chinese. B. Westerners are unwilling to shake hands. C. We should make a judgement before shaking hands. D. We shouldnt shake
18、 hands with European women. 【解析】选C。 判断正误题。根据短文最后一句话So it is a good idea to shake hands with a westerner only when he shows interest in further relations with you. 可判断出握手前要作判断。所以C选项是正确的。 4. The main purpose of the text is _. A. to tell us some differences between the East and the WestB. to offer us s
19、ome important facts about handshakingC. to introduce to us some different customs in the WestD. to give us some advice before we travel abroad. 【解析】选B 。目的意图题。这篇短文讲述了在什么情况下握手比较得体, 给我们提供了有关握手的事例。 所以B选项是正确的。 BIf you think American cooking means opening a package and throwing the contents into the micro
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-392364.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
