2021-2022学年新教材高中英语 Unit 3 On the move Section C Developing ideas & Presenting ideas & Reflection课后巩固提升 外研版必修第二册.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021-2022学年新教材高中英语 Unit On the move Section Developing ideas Presenting Reflection课后巩固
- 资源描述:
-
1、Unit 3 On the moveSection CDeveloping ideas & Presenting ideas & Reflection课后篇巩固提升必备知识基础练.单词拼写1.According to Chinese legends,Zhou Gong can i dreams.答案interpret2.In short,the (数据) show that facial expressions are not universal signals of human emotion.答案data3.Wind p is an ancient source of energy to
2、which we may return in the near future.答案power4.The railway n will definitely create more opportunities for business,tourism and so on.答案network5.One moment it was quiet and calm in the forest;the next,the air was charged with (紧张).答案tension6.Today,the generation gap has not d,but it is getting narr
3、ow in many families.答案disappeared7.His loving and selfless nature has (鼓舞) me to become more sympathetic and considerate.答案inspired8.There is nothing more I can try to (说服) you to stay,so I wish you good luck.答案persuade.完成句子1.The final exam is just (即将到来) and I have to study hard.答案around the corner
4、2.The organization decided to hold a social gathering to (集资) for wildlife.答案raise money3.Elephants would (灭绝) if men could shoot as many as they wished.答案die out4.We, (也,还有) animals,cannot live without water and neither agriculture nor industry can go without it.答案as well as5.Im (不再) blindly satisf
5、ied with having something to remember when I grow old.答案no longer6. (在将来),they hope to increase the batterys power and shrink its size.答案In the future关键能力提升练.阅读理解We all know that exercise is good for your health,but some kinds of exercise may be better than others.Running,for example,may help to pro
6、tect against heart disease and other health problems.Running may also help you live longer.Researchers say it is not important how far you run.It also does not matter how fast or even how often you run.As advertisements for the running shoes Nike say,“Just do it.”Recently,researchers studied more th
7、an 55,000 adults.About one fourth of the adults reported running regularly.The study found these runners were considerably less likely than non-runners to die of any form of disease,including heart disease.In fact,the runners usually lived three years longer than the non-runners.This study lasted 15
8、 years.During that time,more than 3,400 of the individuals died.About 1,200 of the deaths were linked to heart disease,a heart attack or stroke.Compared to non-runners,runners showed 30 percent lower risk of death by any causes.Also,runners compared to non-runners showed 45 percent lower risk of dea
9、th by cardiovascular (心血管的) disease.The runners in the study ran between 10 and 16 kilometers per hour.Slower runners,and those who only ran once or twice a week,were helped nearly as much as those who ran faster and further.Researchers looked at the running over time and found that persistent runne
10、rs(over six years) showed the biggest benefits.To stay healthy,doctors suggest that adults up to age 65 do 150 minutes of moderate (适度的) exercise every week.They say these individuals need 75 minutes of energetic exercise,like running,every week for good health.【语篇导读】本文是一篇说明文。跑步有助于预防心脏病和其他健康问题,跑步也有助
11、于长寿。跑多远不重要,跑多快甚至多久也不重要,重要的是坚持下去,不轻易放弃。1.For running,the most important is that you should .A.do it at a certain timeB.keep it and never give it upC.make it an everyday activityD.do it for a certain distance at a time答案B解析细节理解题。根据第二段内容可知,跑步的距离、速度和频率都不重要,重要的是要去跑。2.What have the researchers discovered?
12、A.How fast and how often one runs matter a lot.B.Over one third of non-runners will die of heart disease.C.Runners are less likely to die of disease than non-runners.D.One should run more often to benefit most from running.答案C解析细节理解题。根据第三、四段可知,和不跑步的人相比,跑步的人死于疾病的风险要低很多。3.According to the text,how sho
13、uld a 63-year-old man go running?A.He should try to run as long as he can.B.He should be sure to run slowly and safely.C.He should keep running at least 30 minutes a day.D.He should run 5 times a week and 15 minutes every time.答案D解析推理判断题。由最后一段可知,65岁以下的成人适合每周做150分钟中等强度的运动,75分钟较大强度的运动,例如跑步。故选D项。4.What
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-392598.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
