2020-2021学年外研版(2019)高中英语 必修第三册学案: UNIT 4 AMAZING ART 课时分层作业10 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年外研版2019高中英语 必修第三册学案: UNIT 4AMAZING ART 课时分层作业10 WORD版含解析 2020 2021 学年 外研版 2019 高中英语 必修
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(十).单词拼写根据首字母或汉语提示完成句子。1“Glad to meet you”is a common way to greet someone.2The live broadcast tonight will be the opening ceremony of the Olympic Games.3The old man fell down onto the ground from the last few stairs between floors.4The load of the new truck is larger than that of the one boug
2、ht last year.5The hero lost his left eye during the battle against the enemy in the village.6The eagle folded (折起) its wings and waited for other animals to come.7The sculptor(雕刻家)finished his works and fell in love with the women he carved.8The works being displayed(展示) in the museum are free to op
3、en to the public.9No one knows exactly who painted the impressive (给人印象深刻的) artwork.10Some faults made in one minute needs the lifetime (一生) to make up for it.阅读理解AHow can I describe the wonder I felt the first time I saw my favourite painting,Georges Seurats A Sunday on La Grande Jatte?I had admire
4、d the work for years in art books,but I never thought I would see the actual painting,which was housed in many miles from where I lived.I finally got my chance when I met someone else who loved the painter as much as I did.Her name was Lisa;we lived in the same dormitory,and a mutual friend(a friend
5、 that two people both have) had introduced us to each other,knowing how much both of us were fond of art.We both had three days off at the same time,so we decided to make a road trip to Chicago so we could see the painting.We packed our bags,jumped in the car,and headed on our way toward Chicago.The
6、 first thing that struck me as we entered the room where the painting was displayed was the size of the work.It was enormous(huge)!It covered a large part of an even larger wall.The painting was painted with dots,a technique called pointillism.To create such a huge painting using this technique seem
7、ed an almost impossible task.Seurat had done it,though,and had made it look easy!Even more impressive,however,was the beauty of the painting.Viewed from a distance,the colors looked soft and gentle,describing the idyllic(happy and peaceful) mood of a summer day in the park.When I approached the pain
8、ting,though,its colors exploded into very many hues(colors),showing the artists skill in combining colors to create a mood.Even the parts of the painting that appeared white from a distance were vibrantly(充满生气的) multicolored(having many different colors) when viewed up close.The effect was unbelieva
9、ble;we sat and stared at the painting in wonder for a good part of the afternoon.【语篇解读】本文是一篇记叙文。讲述了作者跟同好舍友去芝加哥看喜欢的画作的事情。1What do we know about Lisa?AShe lives in Chicago.BShe has a lot of friends.CShe is good at painting.DShe loves Seurats works.D细节理解题。由第一段“I finally got my chance when I met someone
10、 else who loved the painter as much as I did.”可知,Lisa也非常喜欢修拉的作品。2The moment the author went into the room,she was amazed by _Athe walls beautyBthe paintings sizeCthe artists techniqueDthe rooms atmosphereB细节理解题。由第二段“The first thing that struck me.was the size of the work.”可知,作者一进入展厅,就惊讶于作品的尺寸。3When
11、you look at the painting from different distances,_Aits colors look differentBits mood changes greatlyCit shows different scenesDit has different backgroundsA推理判断题。由最后两段可知,从不同的距离欣赏这幅作品,它的颜色看起来不同。B、C、D三项的变化在文中均未提到,只提到了从不同的距离欣赏这幅作品,颜色看起来不同,可排除B、C、D三项。4The text is probably written by _Aan artistBa stud
12、entCa tour guideDa news reporterB推理判断题。由第一段“we lived in the same dormitory”可推断,作者是一名学生。BToday many people call Paul Czanne the Father of Modern Painting.In fact,he sold few pictures and won no prizes.He had to be supported by his father and was also helped by the writer mile Zola,his boyhood friend.
13、Only in the last ten years of his life was his greatness recognised.Paul Czanne was born in AixenProvence,France,on Jan.19,1839.His father,LouisAuguste,was a successful banker.Czanne received an education at the College Bourbon and studied drawing at the Aix Museum.After studying for a short time at
14、 law school and working in his fathers bank,he went to Paris to study painting.Then he often returned to Aix.He worked in summer painting the scenery near his fathers home away from the center of the city.During the FrancoPrussian War,in 1870,Czanne fled to LEstaque,near Marseilles.With him went Hor
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-393379.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
