2019高考英语一轮达标Unit2Poems练题含解析新人教版选修6201809171114.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019 高考 英语 一轮 达标 Unit2Poems 练题含 解析 新人 选修 6201809171114
- 资源描述:
-
1、Unit 2 Poems李仕才一、阅读理解。Millions of people visit Yosemite National Park every year to see the tall waterfalls and mountains.The mountains are a splendid sight when viewed from the valley floor.Lots of stores,hotels,and restaurants are needed to handle the crowds.Also,water,roads,and other service syst
2、ems are part of the infrastructure(基础设施)that must be maintained.Unfortunately,these systems are starting to break down.Its not just in Yosemite but in national parks around the nation.Yosemite is thirty years old according to Dennis Calvin,a National Park Service worker.The park is not only old but
3、worn out.Two or three times as many visitors come every year.That is too many visitors for the park to deal with.Four years ago a storm washed out a water pipeline in the Grand Canyon.The National Park Service had to send water trucks to provide water for the visitors.Last month pipes almost broke a
4、gain and roads had to be closed for a while.Why hasnt the National Park Service kept up the park repairs?There is a lack of money.The United States has 378 monuments,parks,and wilderness areas.Between three and four billion dollars are needed for repairs.Yosemite is one national park that does have
5、money for repairs.It has two hundred million dollars but cannot spend it any way it chooses.When the park workers started widening the road, they were forced to stop by the Sierra Club.The club claimed that the road work was damaging the Merced River that runs through the park.A Sierra Club lawyer,
6、Julia Olson, feels that the infrastructure needs to be moved out of Yosemite.That way less pressure will be put on the already crowded park.1According to the text,the mountains in Yosemite look splendid when they are appreciated from _.Athe bottom of the valleysBthe top of the mountainsCthe side of
7、the mountainsDthe edge of the valleys2National parks like Yosemite in the US.find it increasingly difficult to meet the need of visitors because _.Atheir transport management needs improvingBthey spend too much on their service systemsCtheir service systems frequently go out of orderDthey need help
8、from environmental organizations3The main problem of Yosemite National Park is its _.Arundown water pipesBover crowdednessClack of moneyDnarrow roads4According to the text,the Sierra Club is most likely to be _.Aan environmental groupBan information centerCa travel serviceDa law firm【解题导语】本文是一篇说明文。每
9、年有大量游客来到Yosemite国家公园参观,这给公园带来了很多压力。长难句分析:When the park workers started widening the road, they were forced to stop by the Sierra Club.(倒数第二段第三句)译文:当公园工作人员开始拓宽道路的时候,他们被Sierra俱乐部强行阻止了。词汇积累:maintain v保持,维持claim v宣称wear out用坏,破损1A细节理解题。The mountains are a splendid sight when viewed from the valley floor
10、.(第一段第二句)译文:从山谷底部望去,群山是一道壮丽的风景。解题思路:根据关键句可知,从山谷底部看,Yosemite的山脉看起来很壮丽。故选A。2C细节理解题。Also,water,roads,and other service systems are part of the infrastructure(基础设施)that must be maintained.(第一段最后一句)译文:此外,水、道路和其他服务系统是必须维护的基础设施的一部分。解题思路:根据关键句及第二段第一句可知,在美国像Yosemite这样的国家公园很难满足游客的需求,因为它们的服务系统经常出问题。故选C。3B细节理解题
11、。Two or three times as many visitors come every year.That is too many visitors for the park to deal with.(第二段最后两句)译文:每年有两到三倍的游客到这儿来。公园需要应付太多的游客了。解题思路:根据关键句可知,Yosemite国家公园的主要问题是游客太多,过度拥挤。故选B。4A推理判断题。A Sierra Club lawyer, Julia Olson, feels that the infrastructure needs to be moved out of Yosemite.Tha
12、t way less pressure will be put on the already crowded park.(最后一段)译文:Sierra俱乐部的律师Julia Olson认为,基础设施需要搬离Yosemite国家公园。这样一来,拥挤的公园就不会有太大的压力了。解题思路:根据关键句及第五段最后两句可推知,Sierra俱乐部可能是一个环保组织。故选A。二、单句语法填空1Is there anything _ particular that you want to talk about?答案:inin particular为固定的介词短语,作后置定语,修饰anything,意为“特别的
13、”。2If we _ (exchange) telephone number last week, I would have no trouble getting in touch with you now.答案:had exchanged该句为错综时间虚拟条件句。由last week可知,从句表示与过去事实相反,故应填had exchanged。3Although _ (tease) about fatness, she still has confidence in her performance of daily life.答案:teased主语she与tease之间为被动关系,故应用过
14、去分词作状语。4This is a poem that perfectly _ (convey) to the readers what the poet feels.答案:conveys由主句谓语动词is和从句中的feels可以判断用一般现在时。定语从句的先行词为a poem,为单数形式,故从句谓语动词也应用第三人称单数形式conveys,该从句含有“convey sth. to sb.”的结构。5She always exchanges words _ her neighbours.答案:withexchange . with . “和交换”。6Since then it _ (trans
15、form) itself from a small fishing village into a major financial centre.答案:has transformed由since then可知,句子应用现在完成时。7In some places women are expected to earn money _ men work at home and raise their children.答案:whilewhile “而,然而”,可用于表示两种情况的对比。8With something important _ (talk) about with you, you must
16、 stay here.答案:to talk该句为“with宾语to do”复合结构,to do表示将来的动作。9He just took _ for granted that he would pass the exam.答案:ittake it for granted that . 为常用句式,意为“认为是理所当然的”。10I think her _ (translate) of the article is much better.答案:translation由her可知,应填所给词的名词形式translation,意为“翻译;译文”。三、完形填空。(2019辽宁大连双基检测)I alwa
17、ys had a dream.In it,I was a little girl again,rushing about,trying to get _1_ for school.Deep inside I knew _2_ it came from.It was some unfinished _3_ in my life.As a kid I loved school.Most of all I _4_ to receive my diploma.That seemed more _5_ even than getting married.But at 15,I had to _6_ be
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-394226.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
