分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 16

类型2020-2021学年人教版英语选修6同步课时作业: UNIT 2 POEMS 单元综合 WORD版含解析.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:396232
  • 上传时间:2025-11-30
  • 格式:DOC
  • 页数:16
  • 大小:87.50KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2020-2021学年人教版英语选修6同步课时作业: UNIT POEMS 单元综合 WORD版含解析 2020 2021 学年 人教版 英语 选修 同步 课时 作业 单元 综合 WORD 解析
    资源描述:

    1、Unit 2 单元综合APride and Prejudice for the Modern Woman Let us imagine how Pride and Prejudice Austens most famous work, might he updated, 200 years on. Austens popularity is rooted in her intelligence. But today she would certainly have had a very different life, as would her characters. Heres my own

    2、suggestion. It is a truth finally and universally acknowledged that a single woman with brains deserves to have equal opportunities to men, however disadvantaged she may feel by sexism. My dear husband, said his hopeful wife one day, have you heard that the local store, standing empty for so long, i

    3、s taken over by a bright young businesswoman? Her dull and indifferent (漠不关心的) husband replied that he had not. But it is, it is, she replied excitedly. Mr Dull-Husband made no reply. Dont you want to know her plans? she cried with some impatience. Well clearly you think it matters to your silly lit

    4、tle head. so I d better listen. Well, my dear, the rumour (传言) is that she has already set up a string of successful businesses in northern England, though how a woman can know anything about that is beyond me. She will move in herself next month. What is her name? Bingley. Is she married or single?

    5、 What a question! And none of your business. But her coming will be a fine thing for our five boys. How so? How can it possibly affect them? My dear love: those lazy boys need something to wake them up. There are bound to be jobs going. Is that her point in settling here? Surely as a woman she has s

    6、imply taken a fancy to the place. Nonsense, my love, how little youve noticed the world has changed. Shes got a first-rate degree and some sort of business qualification, Im told. She surely needs one of our boys! Perhaps you might give her a call. Me? No. Perhaps you can take an interest. You still

    7、 have your looks, after all. She may even offer you a job. Oh, thats not likely. These new chances belong to the younger generation. But now you mention it, I think Ill go along all the same. And Mrs Bennet went along, l hat was 10 years ago. She is now managing director of a FTSE-listed company. .I

    8、t would remain the case, of course, that Mrs Bennet would be one of very few women on the company board, that her salary would be lower than her male colleagues, her bonus of a more female dimension and her lifespan (年限) among the citys business leaders shorter than theirs. Still, shed no doubt have

    9、 enjoyed Davos and might even have hobnobbed (攀谈) with influential figures.1.Which of the following is TRUE according to the passage?A.Austen was born 200 years ago.B.Austen rewrote Pride and Prejudice.C.Austens success lies in her wisdom.D.Austens updated work gains popularity.2.The underlined part

    10、 in the passage suggests that Mrs Bennet .A.had mixed feelings of admiration and surprise about RingleyB.felt kind of worried and doubtful about BingleyC.was extremely anxious to meet BingleyD.had a great curiosity about Bingley3.In the eyes of Mrs Bennet, Bingley surely needed one of their boys to

    11、.A.get married toB.work for herC.help her move inD.take over her storeB A good book might clarify something you knew little about, transform your world view, or move you in ways you didnt think possible. The Soul of an Octopus (章鱼) delivers on all three, the magazineNew Scientistcommented. After wri

    12、ting about birds, pigs and tigers, US naturalist Sy Montgomery decided to choose these multiped animals as the subject of her latest hook, The Soul of an Octopus: A Surprising Exploration into the Wonder of Consciousness. Here is an animal with poisonous liquid like a snake, a beak (喙) like a parrot

    13、, and ink like an old-fashioned pen. It can weigh as much as a man and extend (延长) as long as a car, yet it can pour its baggy, boneless body through an opening the size of an orange. It can change colour and shape. It has a tongue covered with teeth. It can taste with its skin, Montgomery explained

    14、 to National Geographic on why octopuses inspired her. What Montgomery is able to show in The Soul of an Octopus is that octopuses are creatures that exhibit personality, intelligence and emotion, despite having nervous systems completely different from our own. She uses different experiments to sho

    15、w that they possess consciousness as well as individual personalities. For example, based on her research, she finds out that Octavia, an octopus caught in the wild, is friendly and good at multitasking. And Kali, another octopus, which has been living at the New England Aquarium, is playful and lov

    16、es exploring. Montgomery is a good storyteller. Through her study of, and communication with, these extraordinary creatures she shares what she learns from both science and her experiences. Her skillful writing presents facts together with personal description, which makes the book very informative

    17、but easy to read.1.Why is The Soul of an Octopus thought highly of?A.Because it is talking about a multiped animal.B.Because it mainly explores consciousness and wonders.C.Because it compares octopuses with birds, pigs and tigers.D.Because it offers new knowledge and changes your viewpoints.2.Octopu

    18、ses impress Montgomery greatly because .A.they have unique physical functioningB.their liquid can be used as good inkC.they behave more like snakes and parrotsD.their bodies can be shrunk (收缩) to the size of an orange3.What does Montgomery think of octopuses according to Paragraph 4?A.They are frien

    19、dly with each other.B.They are similar to humans in a way.C.They communicate with humans well.D.They have different nature from humans.4.Which of the following best describes the book?A.Vivid but unreal.B.Scientific and readable.C.Boring and ridiculous.D.Interesting but fictional.CReading can be a s

    20、ocial activity. Think of the people who belong to book groups. They choose books to read and then meet to discuss them. Now, the website BookC turns the page on the traditional idea of a book group. Members go on the site and register the books they own and would like to share. BookCrossing provides

    21、 an identification number to stick inside the book. Then the person leaves it in a public place, hoping that the hook will have an adventure, travelling far and wide with each new reader who finds it. Bruce Pederson, the managing director of BookCrossing, says, The two things that change your life a

    22、re the people you meet and books you read. BookCrossing combines both. Members leave books on park benches and buses, in train stations and coffee shops. Whoever finds their book will go to the site and record where they found it. People who find a book can also leave a journal entry describing what

    23、 they thought of it. E-mails are then sent to the BookCrossers to keep them updated about where their books have been found. Bruce Pederson says the idea is for people not to be selfish by keeping a book to gather dust on a shelf at home. BookCrossing is part of a trend among people who want to get

    24、back to the real and not the virtual (虚拟).The site now has more than one million members in more than one hundred thirty-five countries.1.Why does the author mention book groups in the first paragraph?A.To explain what they are.B.To introduce BookCrossing.C.To stress the importance of reading.D.To e

    25、ncourage readers to share their ideas.2.What does the underlined word it in Paragraph 2 refer to?A.The book.B.An adventure.C.A public place.D.The identification number.3.What will a BookCrosser do with a book after reading it?A.Meet other readers to discuss it.B.Keep it safe in his bookcase.C.Pass i

    26、t on to another reader.D.Mail it back to its owner.4.What is the best title for the text?A.Online Reading: A Virtual Tour.B.Electronic Books: A New Trend.C.A Book Group Brings Tradition Back.D.A Website Links People through Books.DWhen her five daughters were young, Helene An always told them that t

    27、here was strength in unity (团结). To show this, she held up one chopstick, representing one person. Then she easily broke it into two pieces. Next, she tied several chopsticks together, representing a family. She showed the girls it was hard to break the tied chopsticks. This lesson about family unit

    28、y stayed with the daughters as they grew up. Helene and her family own a large restaurant business in California. However, when Helene and her husband Danny left their home in Vietnam in 1975, they didnt have much money. They moved their family to San Francisco. There they joined Dannys mother, Dian

    29、a, who owned a small Italian sandwich shop. Soon afterwards, Helene and Diana changed the sandwich shop into a small Vietnamese restaurant. The five daughters helped in the restaurant when they were young. However, Helene did not want her daughters to always work in the family business because she t

    30、hought it was too hard. Eventually the girls all graduated from college and went away to work for themselves, but one by one, the daughters returned to work in the family business. They opened new restaurants in San Francisco and Los Angeles. Even though family members sometimes disagreed with each

    31、other, they worked together to make the business successful. Daughter Elisabeth explains, “Our mother taught us that to succeed we must have unity, and to have unity we must have peace. Without the strength of the family, there is no business.” Their expanding business became a large corporation in

    32、1996, with three generations of Ans working together. Now the Ans corporation makes more than $20 million each year. Although they began with a small restaurant, they had big dreams, and they worked together. Now they are a big success.1.Helene tied several chopsticks together to show _.A.the streng

    33、th of family unityB.the difficulty of growing upC.the advantage of chopsticksD.the best way of giving a lesson2.We can learn from Paragraph 2 that the An family _.A.started a business in 1975B.left Vietnam without much moneyC.bought a restaurant in San FranciscoD.opened a sandwich shop in Los Angele

    34、s3.What can we infer about the An daughters?A.They did not finish their college education.B.They could not bear to work in the family business.C.They were influenced by what Helene taught them.D.They were troubled by disagreement among family members.4.Which of the following can be the best title fo

    35、r the passage?A.How to Run a CorporationB.Strength Comes from PeaceC.How to Achieve a Big DreamD.Family Unity Builds Success根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。 Every scientific field uses the scientific method to conduct experiments. Performing experiments is very important in the field of psy

    36、chology ( 心理学 ). Before beginning a study, however, any scientist who wishes to perform an experiment should be familiar with the steps of the scientific method. . Form a hypothesis (假设). It is an educated guess about what will happen during the study. .Coming up with a hypothesis before you start c

    37、an help guide your experiment. Plan out a study. Planning out the experiment is essential because the psychologist needs to know if they have time, materials, and testing areas prepared beforehand. This step also helps the scientists to determine if they will be performing descriptive or experimenta

    38、l research. The ideal situation is to always perform experimental research. Descriptive research simply collects data regarding the problem and forms a hypothesis according to the data. Collect data. If the data collected is not recorded and organized, the entire efforts of the study may be wasted.

    39、The best way to do this may be to record the proceedings so that no details are lost. Analyze the data. Once all the data has been collected and organized, it must be analyzed. Using previous research or scientific information about the problem, the psychologist must apply the new data gathered. Pub

    40、lish the information learned. The final step of the scientific method in psychology is publishing the results of the study. Most psychological experiments are published in scientific journals.A. It is based on scientific facts, not just opinions.B. Read on to find out how to use the scientific metho

    41、d in psychology.C. Before psychologists start the experiment, they must plan out the steps.D. This helps other psychologists to learn about and use the new information.E. The scientific method has proved to be an effective way to conduct research.F. To fully understand the study, each part of the ex

    42、periment must be recorded.G. Sometimes, however, this is impossible and descriptive research will have to be used. Once there was a king who received a gift of two beautiful falcons (隼). They were the most beautiful birds he had ever seen. He gave the 1 birds to his head falconer(训练隼者)to be 2 . Mont

    43、hs passed, and one clay the head falconer informed the king that 3 one of the falcons was flying high in the sky, the other bird had not 4 from its branch since the day it had arrived. The king called on experts from all the land to 5 the falcon, but no one could make the bird 6 . He presented the 7

    44、 to the members of his court, but the next day, the king saw through the palace window that the bird had 8 not moved. Having tried 9 else, the king thought to himself, “May be I need someone more 10 with the countryside to understand the nature of this problem.” So he cried out to his court, “Go and

    45、 get a 11 .” In the morning, the king was 12 to see the falcon flying high above the palace gardens. He said to his court, “Bring me the doer of this 13 .” The court quickly found the farmer, who came and stood before the king. The king asked him, “ 14 did you make the falcon fly?” With his head bow

    46、ed, the farmer said to the king, “It was very easy. I 15 cut the branch where the bird was sitting.” We are all 16to fly to realize our unbelievable 17 as human beings. But at times we sit on our 18 , sticking to the things that are familiar to us. The possibilities are 19 , but for most of us, they

    47、 remain undiscovered. Let us learn to 20 the branch we ding to (抓紧)and free ourselves to the glory of flight! 1.A. uniqueB. commonC.funny D. precious2.A.trainedB.attendeeC.fed D.chained3.A.becauseB.ifC.unless D.while4.A.eatenB.movedC.drunk D.fallen5.A.look afterB.let outC.take apartD.try out6.A.sing

    48、 B.speakC.fly D.laugh7.A.gift B.taskC.bird D.honor8.A.still B.everC.rather D.seldom9.A.something B.anythingC.nothing D.everything10.A.concerned B.contentC.familiar D.popular11.A.teacher B.farmerC.doctor D.gardener12.A.disappointed B.terrifiedC.sorrowful D.thrilled13.A.miracle B.experimentC.favour D.

    49、practice14.A.When B.WhereC.How D.Why15.A.possibly B.simplyC.eventually D.carefully16.A.made B.suitedC.taught D.inspired17.A.situation B.strengthC.ability D.future18.A.branches B.chairsC.houses D.dreams19.A.limited B.slightC.flexible D.endless20.A.destroy B.transformC.discover D.exchangeI come into w

    50、ork at eight oclock, and the first thing I take is _ (collect) my keys. Then I go clown to the common room, _ I sweep and then mop the floor. I also help at the canteen making teas and coffee. Then I usually sweep the stairs and mop them again. I leave at two oclock.What I (particular) hate is havin

    51、g to be at work at a certain time and leave at a certain time. I also hate when there are cigarettes and dirty tissues all over the floor. I think theres nothing . (comfortable) than having to pick up a dirty tissue that someone has used or cigarette ends that were in other peoples mouths. If I were

    52、 to get _-(pay) for every cigarette end I pick up, I .(be) a rich lady. What I like about my job is I am free and I work my own. I find the students very . (friend). They often come and talk to me at break or in their spare time, and they tell me all about their (country), which I think is very inte

    53、resting.假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。增加:在缺词处加一个漏字符号(),并在其下面写出该加的词。删除:把多余的词用斜线()划掉。修改:在错的词下面画一横线,并在该词下面写出修改后的词。注意:1.每处错误及其修改均仅限一词;2.只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。Dear Ms. Helen,I am pleasing to offer you the position of after-sales manager in our company start

    54、ed on 16 June, 2016. You were given the right to discuss this offer and to seek advices on the attached agreement with your family, a lawyer, or someone else you trust. Unless you want some information on our employment rights you can also contact the Employment Service Office or visit our website.H

    55、owever, if you disagree with this offer or wish to clarify something in it, please ring me discuss.If you are happy with the terms and wish to accept an offer, please sign this letter and return it to me by 1 June, 2016. In case of I have not heard from you by that date, this offer will be automatic

    56、ally withdrawn.Yours, Li Hua“Planning is good, but doing is better”是句英语名言。请以此为题 用英语写一篇100120词的短文。要求如下:1.简述你对这句名言的理解;2.用一个具体事例加以说明;3.给出恰当的结尾。注意:1.文章的标题已给出(不计词数);2.文中不得以任何形式透露地区、学校、老师或同学姓名等真实信息,否则按作弊行为认定。Planning Is Good, but Doing Is Better_答案以及解析A答案:1.C; 2.A; 3.B解析:1.细节理解题。根据第二段第一句可知, 傲慢与偏见的作片简奧斯汀的成

    57、功源于她的智慧,故答案选C。2.推理判断题。该句字面意思为“一个女人怎么能知道关于生意的事,这超出了我的理解。”由此推断.她对Bingley(当地一家商店的年轻女老板)的成就感到既羡慕又惊讶。3.细节理解题。根据倒数第五段中She surely needs one of our boys!可知,在 Bennet夫人的眼中,她认为Bingley需雇用他们家的一个男孩子来为其工作。 B答案:1.D; 2.A; 3.B; 4.B解析:1.根据第一段内容可知,这本书不仅增长人们的知识,而且改变了人们的看法,因此受到了高度评价。2.根据第三段的内容可推知,章鱼独特的构造及特殊能力给Montgomery留

    58、下了深刻印象。3.根据第一段第一句及后面的两个例子可推知,尽管章鱼的神经系统与人类不同,但章鱼也是有性格、智力和情感的.这在某种程度上与人类是相似的。4.根据文章最后一段中的which makes the book very informative but easy to read可推知,这本书不仅富有科学性而且有很强的可读性。 C答案:1.B;2.A;3.C;4.D解析:1.根据第段的Now,thewebsiteBookCturnsthepageonthetraditionalideaofabookgroup.可知,作者提到bookgroups是为了引出BookCrossing。故选B项。2

    59、.根据第二段中的hopingthatthebookwillhaveanadventure,travellingfarandwide可知.此处的it指的是thebook。故选A项。3.根据第二段中的BookCrossingprovidesanidentificationnumbertostickinsidethebook.Thenthepersonleavesitinapublicplace,hopingthatthebookwillhaveanadventure,travellingfarandwidewitheachnewreaderwhofindsit.知,读完之后,BookCrosser

    60、s将会把它继续传递给其他的读者,选C项。4.根据第一段的最后一句Now,thewebsiteBookCturnsthepageonthetraditionalideaofabookgroup以及其余的内容可知,本篇文章主要介绍了BookC网站的办立及其创建的舍义。故选D项。D答案:1.A; 2.B; 3.C; 4.D解析:1.细节理解题。根据第一段内容可知,Helene把几只筷子系在一起就是要让女儿们知道一个家庭团结起来的力量就像这些系在一起的筷子一样。2.细节理解题。根据第二段说明可知,Helene和她丈夫于1975 年离开越南的家,当时他们没有多少钱,故选B。3.推理判断题。根据第三段说明

    61、可知,Helene的女儿们都上了大学,但后来她们都回到家里工作,因为她们知道只有家庭团结才能成功,再结合文章开头可知,这都是受到了Helene对她们教育的影响。4.主旨大意题。文章紧紧围绕着家庭团结才能获得成功这一主题展开,故用D项作为标题较为贴切。【长难句分析】Even though family members sometimes disagreed with each other, they worked together to make the business successful.即使家庭成员有时相互也不能赞成对方,他们还是共同协作,让生意成功。even though引导让步状语从

    62、句;they worked together to make the business successful是主句;主句中的to make the business successful是动词不定式作目的状语,其中的successful充当宾语补足语。答案:BAGFD解析:1. B【解题思路】根据空前的the scientific method及下文的内容可知,应选B项接着阅读,来看看如何在心理学(实验)中使用 科学的方法。2.A【解题思路】根据空前的 “an educated guess(有根据的猜测)”可知,假设是有根据的情测,A项正是对空前内容的进一步解释,故选A。3.G【解题思路】空前

    63、句与G项中的this相对应;空后的 Descriptive research与 G 项中的descriptive research相呼应, 且前后有转折之意,故G项正确。4. F【解题思路】根据空后的If the data collected is not recorded and organized, the entire efforts of the study may be wasted可以判断, 空处讲的是将数据记录下来,故F项正确。5.D【解题思路】根据该段句首Publish the information learned可知,该段主要阐述要将实验得出的结论公开出版,故选D项这有助于

    64、其他心理学家学习和使用新的信息。答案:DADBA CBADC BDACB ACADA解析:1.D【解题思路】由句首信息可知这是送给国王的礼物,而且是最漂亮的。precious珍贵的,符合语境。2. A【解题思路】由上文信息falconer(训练隼者)可知,国王把这两只珍贵的鸟交给训练师的目的是要他训练它们。3.D【解题思路】一只展翅高飞,而另一只落在枝上不动,故用while表示两件事情的对比。4. B【解题思路】根据语境可知.此处指另一只隼从到之 就没有从树枝上移动过。第8空后的not moved是信息提示。5.A【解题思路】这只隼出了问题,所以国王邀请全国的能手照顾(look after)这

    65、只隼。6.C【解题思路】根据上文内容可知,国王邀请各地能手的目的是让这只隼飞起来。7.B【解题思路】根据语境可知,国王给宫廷人员布置的是项任务(task)。8.A【解题思路】国王透过宮的窗户看到这只隼仍然(still)没有移动。9.D【解题思路】由上文可知国王用尽了一切办法。故D项符合语境。10.C【解题思路】由语境及空后的内容可知,此处指熟悉农村的农民。familiar “熟悉的”。11.B 【解题思路】由下文中的 “The court quickly found the farmer”可知,应选B。12.D【解题思路】国王看到自己喜欢的隼终于飞起来了自然会感到非常兴奋(thrilled)。

    66、13.A【解题思路】那么多人都不能比这只隼6起来,而这次居然有人让它飞了起来,所以可以说是创造了奇迹(miracle)。14.C【解题思路】由语境可知,国王想问的是农民是怎么让隼飞起来的。故选C项。15.B【解题思路】由答语中的It was very easy可知,方法非常简单。 simply“仅仅,只”符合语境。16.A【解题思路】我们被创造是为了飞翔,去实现作为人类令人难以置信的能力。17.C【解题思路】参见上题解析。18. A【解题思路】由上文所讲述的故事可知,此处是比喻我们像那只隼一样落在树枝上(branches)不愿意动。19.D【解题思路】机会是无穷无尽的但是对我们大部分人而言,这

    67、种机会仍然没有被发现。20.A【解题思路】故事中农民的做法是砍掉树枝,这启发我们也应毁掉(destroy)我们依赖的树枝,放飞我们自由 ,进行飞翔。答案:to collect;where;particularly;it;more uncomfortable;paid;would be;on;friendly;countries解析:1.【解题思路】考查非谓语动词。主语是出the first thing,空处应用动词不定式作表语,表目的。2.【解题思路】考查关系副词。空处引导定语从句,修饰先 行同the common room,且空处在定语从句中作地点状语,故用 where。3.【解题思路】考查

    68、词。空处修饰谓语动词hate,故 用 particularly。4.【解题思路】考查代词。此处用it作形式宾语,真正的宾语是 when引导的从句。5.【解题思路】考查比较级。此处作定语,结合 语境且根据空后的than可知应填more uncomfortable。6.【解题思路】考查非谓语动词。gel +过去分词是固定用法。7.【解题思路】考查虚拟语气。根据从句可知,这里表示 对将来情况的虚拟,故填would he。8.【解题思路】考查介词。on ones own意思是独自地,是固定搭配。9.【解题思路】考查形容词。分析句子结构可知,空处应用 形容词作宾补。10. 【解题思路】考查名词复数。空前

    69、有their修饰,故用 countries 。答案:Dear Ms. Helen,I am to offer you the position of after-sales manager in our company on 16 June, 2016. You given the right to discuss this offer and to seek on the attached agreement with your family, a lawyer, or someone else you trust. you want some information on employme

    70、nt rights, you can also contact the Employment Service Office or visit our website., if you disagree with this offer or wish to clarify something in it, please ring me discuss.If you are happy with the terms and wish to accept offer, please sign this letter and return it to me by I June, 2016. In ca

    71、se I have not heard from you by that date, this offer will be automatically withdrawn.Yours, Li Hua答案:Planning Is Good, but Doing Is BetterPlanning is good as it decides in detail how we do what we want to do. However, a plan can bear no fruit without being actually carried out.My experience in the

    72、English speech contest last October is a case in point. A month before the event, I spent hours working out a schedule outlining my goals and practical steps. After that, I set out to read widely for an inspiring topic, wrote a speech, and practiced its delivery in beautiful pronunciation with good public speech skills. I finally came out of the contest as the first prize winner.I know how I achieved my success. It came from good planning and better doing combined.

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2020-2021学年人教版英语选修6同步课时作业: UNIT 2 POEMS 单元综合 WORD版含解析.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-396232.html
    相关资源 更多
  • 人教九年级中秋英语假期作业.doc人教九年级中秋英语假期作业.doc
  • 九年级英语全册Units13-14综合水平测试试卷(人教新目标版).docx九年级英语全册Units13-14综合水平测试试卷(人教新目标版).docx
  • 九年级英语全册Units10-12综合水平测试试卷(人教新目标版).docx九年级英语全册Units10-12综合水平测试试卷(人教新目标版).docx
  • 九年级英语全册 期末专题复习 完形填空(新版)人教新目标版.doc九年级英语全册 期末专题复习 完形填空(新版)人教新目标版.doc
  • 九年级英语全册 Unit 6 Sad movies make me cry(Section B)课件 鲁教版五四制.ppt九年级英语全册 Unit 6 Sad movies make me cry(Section B)课件 鲁教版五四制.ppt
  • 人教九年级上册英语测试题14单元测试题.doc人教九年级上册英语测试题14单元测试题.doc
  • 人教九年级上册英语unit4SectionB(3aSelf Check)导学案(无答案).doc人教九年级上册英语unit4SectionB(3aSelf Check)导学案(无答案).doc
  • 人教九年级上册英语Unit4SectionB(1a2d)导学案(无答案).doc人教九年级上册英语Unit4SectionB(1a2d)导学案(无答案).doc
  • 九年级英语下学期期末综合水平测试(一)(新版)人教新目标版.docx九年级英语下学期期末综合水平测试(一)(新版)人教新目标版.docx
  • 人教九年级上册英语Unit4SectionA(Grammar3c)导学案(无答案).doc人教九年级上册英语Unit4SectionA(Grammar3c)导学案(无答案).doc
  • 九年级英语下册Unit6EntertainmentandFriendshipTopic3Iwillrememberourfriendshipforever中考真题汇编新版仁爱版.docx九年级英语下册Unit6EntertainmentandFriendshipTopic3Iwillrememberourfriendshipforever中考真题汇编新版仁爱版.docx
  • 人教九年级上册英语Unit4Section A(1a2d)导学案(无答案).doc人教九年级上册英语Unit4Section A(1a2d)导学案(无答案).doc
  • 九年级英语下册Unit6EntertainmentandFriendshipTopic1Iwouldratherwatchsportsshowsthanthoseones中考真题汇编新版仁爱版.docx九年级英语下册Unit6EntertainmentandFriendshipTopic1Iwouldratherwatchsportsshowsthanthoseones中考真题汇编新版仁爱版.docx
  • 九年级英语下册Unit5ChinaandtheWorldTopic2HeisreallytheprideofChina中考真题汇编新版仁爱版.docx九年级英语下册Unit5ChinaandtheWorldTopic2HeisreallytheprideofChina中考真题汇编新版仁爱版.docx
  • 九年级英语下册Unit5ChinaandtheWorldTopic1Chinaattractsmillionsoftouristsfromallovertheworld中考真题汇编新版仁爱版.docx九年级英语下册Unit5ChinaandtheWorldTopic1Chinaattractsmillionsoftouristsfromallovertheworld中考真题汇编新版仁爱版.docx
  • 九年级英语下册 现在完成时和过去完成时的复习 牛津版.docx九年级英语下册 现在完成时和过去完成时的复习 牛津版.docx
  • 九年级英语下册 期末考试卷(冀教版).docx九年级英语下册 期末考试卷(冀教版).docx
  • 九年级英语下册 中考模拟考试卷(冀教版).docx九年级英语下册 中考模拟考试卷(冀教版).docx
  • 九年级英语下册 中考模拟考试卷(人教山西版)(二).docx九年级英语下册 中考模拟考试卷(人教山西版)(二).docx
  • 九年级英语下册 中考模拟考试卷(人教山西版)(一).docx九年级英语下册 中考模拟考试卷(人教山西版)(一).docx
  • 九年级英语下册 Unit 6 Entertainment and Friendship Topic 1 I would rather watch sports shows than those ones课后习题(无答案)(新版)仁爱版.docx九年级英语下册 Unit 6 Entertainment and Friendship Topic 1 I would rather watch sports shows than those ones课后习题(无答案)(新版)仁爱版.docx
  • 九年级英语下册 Unit 12 Life is full of the unexpected综合水平测试(新版)人教新目标版.docx九年级英语下册 Unit 12 Life is full of the unexpected综合水平测试(新版)人教新目标版.docx
  • 九年级英语下册 Unit 11 Sad movies make me cry单元语法知识梳理(新版)人教新目标版.doc九年级英语下册 Unit 11 Sad movies make me cry单元语法知识梳理(新版)人教新目标版.doc
  • 九年级英语下册 fairly, quite, rather, very用法区别 (新版)外研版.docx九年级英语下册 fairly, quite, rather, very用法区别 (新版)外研版.docx
  • 九年级英语下册 expect的用法与搭配 (新版)外研版.docx九年级英语下册 expect的用法与搭配 (新版)外研版.docx
  • 九年级英语上册题型专项复习新版冀教版.docx九年级英语上册题型专项复习新版冀教版.docx
  • 九年级英语上册期末总复习提纲仁爱版.docx九年级英语上册期末总复习提纲仁爱版.docx
  • 九年级英语上册所有重点单词、短语和句型总结.docx九年级英语上册所有重点单词、短语和句型总结.docx
  • 九年级英语Unit 9 I like music that I can dance to综合训练(人教新目标版).docx九年级英语Unit 9 I like music that I can dance to综合训练(人教新目标版).docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1