2020-2021学年人教版英语选修8习题:UNIT 3 SECTION Ⅲ— GRAMMAR WORD版含解析.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年人教版英语选修8习题:UNIT 3SECTION GRAMMAR WORD版含解析 2020 2021 学年 人教版 英语 选修 习题 UNIT SECTION WORD
- 资源描述:
-
1、Unit3InventorsandinventionsSectionGrammar课后篇巩固探究一、变式训练1.The murderer was brought in,and his hands were tied behind his back.The murderer was brought in his hands behind his back.答案with;tied2.Because fallen leaves are buried in the earth every year,the soil becomes richer and richer.in the earth ever
2、y year,the soil becomes richer and richer.答案With fallen leaves buried3.I have read plenty of books and they are written by Mo Yan.I have read plenty of books Mo Yan.答案written by4.When he was holding up the Olympic torch in his hand,he felt excited.the Olympic torch in his hand,he felt excited.答案Hold
3、ing up5.She asked if there is anything that had been planned for the weekend.She asked if there is anything for the weekend.答案planned二、完成句子1.After so much failure he (变得泄气了).答案became discouraged2.(形势令人振奋),and everyone feels proud.答案The situation is encouraging3.He didnt notice (他的钱包被偷了).答案his wallet
4、 stolen4.It was found that her blood (含有毒素).答案contained poison5.She usually works in her study (锁着门).答案with the door locked三、单句改错1.Yesterday he had his watch fix at the watch-makers.答案fixfixed2.The hall was found thoroughly cleaned and everything being arranged in good order.答案去掉being3.The bridge bu
5、ild there will be one of the longest in China.答案buildbuilt4.His response to the question was quite disappointing.I felt disappointing at his response.答案第二个disappointingdisappointed5.My elder brother had his wallet stole on a train last week.答案stolestolen6.We must get the work fulfill by the end of t
6、his week.答案fulfillfulfilled7.He had his leg broke in the match last month.答案brokebroken8.The girl being invited to the party was my classmate.答案去掉being9.The package mark with name and date is your sisters.答案markmarked10.English widely being used all over the world is my favorite subject.答案去掉being四、阅
7、读理解AA recent study,while showing a generally positive attitude toward science,also suggests a widespread worry that it may be “running out of control”.This idea is dangerous.Science can be a force for evil as well as for good.Its applications can be channeled either way,depending on our decisions.Th
8、e decisions we make,personally or collectively,will determine the outcomes of science.But here is a real danger.Science is advancing so fast and is so strongly influenced by businesses that we are likely to believe whatever decisions we come to will make little difference.And,rather than fighting fo
9、r the best possible policies,we may step back and do nothing.Some people go even further.They say that despite the moral and legal objections,whatever is scientifically possible will be donesomewhere,sometime.They believe that science will get out of control in the end.This belief is dangerous too,b
10、ecause it fuels a sense of hopelessness and discourages them from making efforts to build a safer world.In our interconnected world,the lack of agreement in and out of the world of science can lead to the failure to control the use of science.Without a common understanding,the challenges of “control
11、ling” science in this century will be really tough.Take human cloning for example.Despite the general agreement among scientists on its possible huge impact(影响) on traditional moral values,some countries still go ahead with the research and development of its related techniques.The outcomes are hard
12、 to predict.Therefore,discussions on how science is applied should be extended far beyond scientific societies.Only through the united efforts of people with hope,can we be fully safe against the misuse of science and can science best serve mankind in the future.1.What can we conclude from the recen
13、t study?A.People think highly of science.B.People hold mixed opinions about science.C.Science is getting dangerously out of control.D.Science is used for both good and bad purposes.答案B解析细节理解题。根据文章第一段第一句可知人们对科学的态度喜忧参半,故答案为B项。2.According to the passage,what will happen if we hold that science is getti
14、ng beyond control?A.The development of science will hopelessly slow down.B.Businesses will have even greater influence on science.C.The public will lose faith in bringing about a bright future.D.People will work more actively to put science under control.答案C解析细节理解题。根据第三段最后一句可知,如果科学失控,公众就会对建设光明的未来失去信
15、心,故答案为C项。3.The discussion should reach beyond scientific societies because .A.scientists have failed to predict the outcomes B.the ties between different areas need strengthening C.united efforts are necessary for the development of science D.people need to work together to prevent the bad use of sc
16、ience答案D解析细节理解题。根据文章最后一段最后一句可知答案为D项。4.What is the main idea of the passage?A.Science and its applications bring us many dangers.B.The development of science mostly lies in peoples attitudes.C.Mankind can largely take control of science with their efforts.D.The future of science will be influenced by
17、 the dangerous ideas.答案B解析主旨大意题。根据文章第一、二段,尤其是第二段中“Sciencecanbeaforceforevilaswellasforgood.Itsapplicationscanbechanneledeitherway,dependingonourdecisions.”可知本文的中心是科学的发展在很大程度上取决于人们的态度,故答案为B项。BThe Netherlands on Monday launched its first-ever “intelligent bicycle”,fitted with a set of electronic devic
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-421573.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
