分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 13

类型2019_2020学年高中英语Unit20NewFrontiersCommunicationWorkshop练习北师大版选修7.docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:568961
  • 上传时间:2025-12-10
  • 格式:DOCX
  • 页数:13
  • 大小:2.27MB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2019 _2020 学年 高中英语 Unit20NewFrontiersCommunicationWorkshop 练习 北师大 选修
    资源描述:

    1、Communication Workshop 课时过关即时巩固 一、单词拼写 1.A stone wall marked the b between the two farms.答案:boundary 2.Last week,the doctor (允许)him to have only two meals a day.答案:permitted 3.The accident has not done any (长久的)damage.答案:permanent 4.He (宣布)that the meeting had been postponed.答案:declared 5.The guide

    2、constantly led us into (纪念品)shops,which made us annoyed.答案:souvenir 二、用方框中所给单词或短语的适当形式完成句子 press initial in case end with drop off in order to send out 1.follow the teacher,he listened carefully.答案:In order to 2.Be quiet you wake your father up.答案:in case 3.The festival fireworks.答案:ended with 4.He

    3、a handkerchief to his nose.答案:pressed 5.We 300 invitations to our gallery opening.答案:sent out 6.At the stage of the project not everyone had access to a computer.答案:initial 7.His interest in the game has recently.答案:dropped off 三、阅读理解 Anyone who has ever lost keys or money will have wished for a sim

    4、ple but effective way to make sure it never happens again.A US company is trying to help.Using a tiny microchip which is implanted into the arm,they have come up with a replacement for cash or credit cards that cannot be left at home or dropped on the bus.The Verichip is about the size of a grain of

    5、 rice and works using radio frequency identification technology.At a shop,a radio frequency“reader”would send a signal and the chip in your arm would respond with your unique identity number.That would give the“reader”your financial information,and money could be taken directly from your accounts an

    6、d you wouldnt even have to reach for your wallet.The company also hopes to include other information on the chip,such as medical records,building security codes(密码)and passwords,making life even easier.But not everyone is happy with the development.Critics say that a lot can go wrong with the chip.A

    7、 clever thief could build a fake(假的)reader that would steal your information without you knowing.So your money could still be stolen.Privacy is a big issue too.Stores,or even the government,only need to track the chip to find out what you buy,how much you spend and where you go.And if you wanted to

    8、get rid of your chip,you would need an operation to remove it.1.The Verichip is .A.the identity number B.the security code C.a tiny microchip D.a radio reader 解析:根据前文“Usingatinymicrochipwhichisimplantedintothearm”及下文“thechipinyourarm”可知选 C 项。答案:C 2.Paragraph 3 is mainly about .A.how the Verichip wor

    9、ks B.the importance of the Verichip C.the development of the Verichip D.how money is taken from your accounts 解析:第三段主要介绍了该芯片的工作原理。答案:A 3.Which of the following is TRUE of the Verichip?A.Your information on it will always be safe.B.Medical records have already been included.C.You can easily reach for

    10、 your wallet using it.D.An operation has to be performed to remove it.解析:根据第三段的“Acleverthiefcouldbuildafakereaderthatwouldstealyourinformationwithoutyouknowing.Soyourmoneycouldstillbestolen.”可知 A 项错误;根据第四段的“Thecompanyalsohopestoincludeotherinformationonthechip,suchasmedicalrecords.”可知B 项错误;根据第三段的最后一

    11、句可知 C 项错误;根据文章的最后一段可知 D 项正确。答案:D 4.What can be inferred from the passage?A.All people are satisfied with the chip.B.The Verichip company has financial problems.C.The chip needs improving to be widely accepted.D.Everyone has the experience of losing keys or money.解析:根据第五段的“Butnoteveryoneishappywithth

    12、edevelopment.Criticssaythatalotcangowrongwiththechip.”可知这项技术还不是十分成熟,故选 C 项。答案:C 四、完形填空 Do you get to play with any neat toys at school?As more and more schools take advantage of new 1 to make learning easier,you may get the chance to 2 personal computers,laptops or maybe even smartphones in the clas

    13、sroom.3 were not always as well-equipped as they can be today,though.Before students had pencils and paper,they often used slates(石板),which were 4,handheld blackboards that they could write on with chalk.In fact,the classroom chalkboard didnt 5 until the late 1800s.It must have been 6 for teachers t

    14、o be able to write on a large surface that the entire class could see at the same time.While chalkboards 7 seem like a thing of the past today,they were cutting-edge(最尖端的)technology at one time!Over the years as new technologies 8,new items were slowly added to classrooms as 9 figured out how they c

    15、ould be used to 10 the learning experience.Copying machines revolutionized classrooms 11 they came along in the mid-1900s.Being able to 12 students copies of lessons for homework and studying expanded the classroom 13 its walls and the usual school day.The use of audio tapes and headphones in the cl

    16、assroom made learning foreign languages 14.They also helped students with vision or reading 15,since they could now listen to lessons rather than 16 them.There are hundreds of other 17 of educational technology over the years.In the past couple of decades,though,schools have 18 a great increase in t

    17、he use of cutting-edge,modern technology in the classroom.With the invention of the personal computer,education got a great 19.When you factor in(把考虑在内)the Internet,modern education looks more 20 than it did when your parents were in school.1.A.technology B.discovery C.thought D.design 解析:下文提到计算机、笔记

    18、本以及智能手机等,这些东西表明了新科学技术(technology)的发展。答案:A 2.A.buy B.borrow C.repair D.use 解析:根据第三段中的“newitemswereslowlyaddedtoclassrooms”可知,学生在教室里可以使用(use)计算机等科技设备。答案:D 3.A.Cinemas B.Clubs C.Classrooms D.Theatres 解析:联系上文中的 intheclassroom 可推知,此处指过去教室(classroom)的配套设施不像现在这样好。答案:C 4.A.heavy B.small C.valuable D.cheap 解

    19、析:结合第 6 空后介绍的教室用大黑板的好处可以推知,过去学生用来写字的石板很小(small)。答案:B 5.A.give up B.work on C.turn back D.come out 解析:本段叙述教室设备的变化。由此可以推知,教室用大黑板直到 19 世纪晚期才出现(comeout)。答案:D 6.A.difficult B.interesting C.nice D.lucky 解析:在大一些的黑板上写字当然是不错的(nice)。答案:C 7.A.certainly B.hardly C.finally D.suddenly 解析:由上文从手持黑板到大黑板的变化可推知,黑板在今天当

    20、然(certainly)看起来已经是过去的事物了,但它们曾经是最尖端的科技产物。答案:A 8.A.stopped B.arrived C.appeared D.developed 解析:根据句中的“newitemswereslowlyaddedtoclassrooms”可推知,此处指新科技的发展(develop)。答案:D 9.A.workers B.educators C.visitors D.doctors 解析:文章叙述教室设备的发展变化,故此处指教育者(educator)。答案:B 10.A.improve B.enjoy C.accept D.suffer 解析:联系教室增加新设备的

    21、目的可知,此处指教育者弄清楚了怎么样能够使用这些设备改善(improve)学习体验。答案:A 11.A.before B.until C.when D.so 解析:本题考查逻辑关系。20 世纪中期复印机一出现就使得教室发生了革命性的变化,故此处用when。答案:C 12.A.pass B.give C.lend D.introduce 解析:有了复印机以后,教师就可以给(give)学生布置书面的家庭作业了。答案:B 13.A.between B.along C.through D.beyond 解析:根据空前的 homework 和 expanded 等信息可知,这么做超越了(beyond)教

    22、室的墙壁和学校的学习时间。答案:D 14.A.easier B.further C.slower D.longer 解析:本文讲述科技给教育和学习带来的好处,故录音磁带和耳机使语言学习更容易(easier)。答案:A 15.A.questions B.experiences C.problems D.contests 解析:结合下文中的“theycouldnowlistentolessons”可知,此处指视力或阅读问题(problem)。question 常用来指需要回答或解释的问题,故 A 项不符合语境。答案:C 16.A.write B.speak C.read D.tell 解析:上文提

    23、到有阅读障碍的学生,所以此处指他们可以听,而不是阅读(read)。答案:C 17.A.experiments B.examples C.results D.inventions 解析:作者在上文中列举了黑板、复印机和耳机等应用于教育上的设备,此处指还有其他例子(example)。作者的目的是说明科技的变化对教育的影响。答案:B 18.A.seen B.lost C.avoided D.kept 解析:在过去的几十年里,学校见证了教室里越来越多地使用尖端的现代化技术,故此处应用 see。答案:A 19.A.increase B.measure C.movement D.improvement 解

    24、析:个人电脑的发明使教育有了很大的发展和改善。improvement“改善”。答案:D 20.A.similar B.different C.backward D.important 解析:联系互联网以及科学技术的发展可知,现代教育看起来与过去父辈在校那个年代更不同(different)了。答案:B 五、语篇填空 阅读下面短文,在空白处填入 1 个适当的单词或括号内单词的正确形式。How would you use a radio or a telephone 1.you had no electricity or batteries?These problems bothered Briti

    25、sh inventor Trevor Baylis.So in 1996 he 2.(invent)a wind-up(装有发条的)radio which doesnt need electricity or 3.(battery).You wind it up by hand.It plays for about an hour.Then you wind it up again.After three years,Baylis invented a mobile phone 4.is powered by shoes.The shoes contain a small battery th

    26、at 5.(power)when you walk.This battery is connected to a mobile phone.These two simple inventions can bring modern 6.(communicate)to all parts of the world.Baylis doesnt have 7.university degree in engineering.In fact,he left high school before 8.(graduate).He just loves making things 9.(help)people

    27、.He never knows when ideas will come to him.The idea for the mobile phone 10.(sudden)came to him in a dream.答案:1.if 2.invented 3.batteries 4.that/which 5.is powered munications 7.a 8.graduating/graduation 9.to help 10.suddenly 六、短文改错 The person who has taught me most about the life is my grandmother

    28、.She was more than just a grandmother to me.When she died a few years before,I felt I lost a really good friend.She always looked very nice on her age.She did everything she could make me feel at home.She was imaginative and would spend hours telling me stories she has made up.I am sure it was becau

    29、se of her which I became a story writer.Apart from kept a young boy entertained,she taught me a large number of important thing on how to behave.I was rather impatient when I was a child and she taught me that good things happened if I could wait for it.She was a positive person but she also taught me how to look for the good in everything.答案:第一句:去掉第二个 the 第三句:beforeago 第四句:onfor/at 第五句:make 前加 to 第六句:去掉 has 或 hashad 第七句:whichthat 第八句:keptkeeping;thingthings 第九句:itthem 第十句:butand

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2019_2020学年高中英语Unit20NewFrontiersCommunicationWorkshop练习北师大版选修7.docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-568961.html
    相关资源 更多
  • 三年级数学下册第六单元分数的初步认识6.5同分母分数的加法课时练北京版.docx三年级数学下册第六单元分数的初步认识6.5同分母分数的加法课时练北京版.docx
  • 三年级数学下册第六单元分数的初步认识6.4练习九课时练北京版.docx三年级数学下册第六单元分数的初步认识6.4练习九课时练北京版.docx
  • 三年级数学下册第六单元分数的初步认识6.3分数的大小比较课时练北京版.docx三年级数学下册第六单元分数的初步认识6.3分数的大小比较课时练北京版.docx
  • 三年级数学下册第六单元分数的初步认识6.1认识几分之一课时练北京版.docx三年级数学下册第六单元分数的初步认识6.1认识几分之一课时练北京版.docx
  • 三年级数学下册第八单元认识方向复习素材北京版.docx三年级数学下册第八单元认识方向复习素材北京版.docx
  • 三年级数学下册第八单元认识方向8.2认识东南东北西南西北课时练北京版202003181167.docx三年级数学下册第八单元认识方向8.2认识东南东北西南西北课时练北京版202003181167.docx
  • 三年级数学下册第八单元认识方向8.2认识东南东北西南西北课时练北京版.docx三年级数学下册第八单元认识方向8.2认识东南东北西南西北课时练北京版.docx
  • 三年级数学下册第八单元认识方向8.1认识东南西北课时练北京版.docx三年级数学下册第八单元认识方向8.1认识东南西北课时练北京版.docx
  • 三年级数学下册第五单元面积第4课时面积单位的换算课堂精练北师大版.docx三年级数学下册第五单元面积第4课时面积单位的换算课堂精练北师大版.docx
  • 三年级数学下册第五单元面积第3课时长方形的面积课堂精练北师大版.docx三年级数学下册第五单元面积第3课时长方形的面积课堂精练北师大版.docx
  • 三年级数学下册第五单元面积第2课时面积单位课堂精练北师大版.docx三年级数学下册第五单元面积第2课时面积单位课堂精练北师大版.docx
  • 三年级数学下册第五单元面积第1课时什么是面积课堂精练北师大版.docx三年级数学下册第五单元面积第1课时什么是面积课堂精练北师大版.docx
  • 三年级数学下册第五单元面积检测卷(拓展卷)(含答案)人教版.docx三年级数学下册第五单元面积检测卷(拓展卷)(含答案)人教版.docx
  • 三年级数学下册第五单元面积检测卷(基础卷)(含答案)人教版.docx三年级数学下册第五单元面积检测卷(基础卷)(含答案)人教版.docx
  • 三年级数学下册第五单元长方形和正方形的面积复习素材北京版.docx三年级数学下册第五单元长方形和正方形的面积复习素材北京版.docx
  • 三年级数学下册第五单元长方形和正方形的面积5.9围绿地课时练北京版.docx三年级数学下册第五单元长方形和正方形的面积5.9围绿地课时练北京版.docx
  • 三年级数学下册第五单元长方形和正方形的面积5.8整理和复习课时练北京版.docx三年级数学下册第五单元长方形和正方形的面积5.8整理和复习课时练北京版.docx
  • 三年级数学下册第五单元长方形和正方形的面积5.7探索规律课时练北京版202003181255.docx三年级数学下册第五单元长方形和正方形的面积5.7探索规律课时练北京版202003181255.docx
  • 三年级数学下册第五单元长方形和正方形的面积5.7探索规律课时练北京版.docx三年级数学下册第五单元长方形和正方形的面积5.7探索规律课时练北京版.docx
  • 三年级数学下册第五单元长方形和正方形的面积5.6面积单位的进率课时练北京版.docx三年级数学下册第五单元长方形和正方形的面积5.6面积单位的进率课时练北京版.docx
  • 三年级数学下册第五单元长方形和正方形的面积5.5练习八课时练北京版.docx三年级数学下册第五单元长方形和正方形的面积5.5练习八课时练北京版.docx
  • 三年级数学下册第五单元长方形和正方形的面积5.4正方形的面积课时练北京版.docx三年级数学下册第五单元长方形和正方形的面积5.4正方形的面积课时练北京版.docx
  • 三年级数学下册第五单元长方形和正方形的面积5.3长方形的面积课时练北京版.docx三年级数学下册第五单元长方形和正方形的面积5.3长方形的面积课时练北京版.docx
  • 三年级数学下册第五单元长方形和正方形的面积5.2练习七课时练北京版202003181246.docx三年级数学下册第五单元长方形和正方形的面积5.2练习七课时练北京版202003181246.docx
  • 三年级数学下册第五单元长方形和正方形的面积5.2练习七课时练北京版.docx三年级数学下册第五单元长方形和正方形的面积5.2练习七课时练北京版.docx
  • 三年级数学下册第二单元除数是一位数的除法检测卷(拓展卷)(含答案)人教版.docx三年级数学下册第二单元除数是一位数的除法检测卷(拓展卷)(含答案)人教版.docx
  • 三年级数学下册第二单元除数是一位数的除法检测卷(基础卷)(含答案)人教版.docx三年级数学下册第二单元除数是一位数的除法检测卷(基础卷)(含答案)人教版.docx
  • 三年级数学下册第二单元图形的运动第3课时平移和旋转课堂精练北师大版.docx三年级数学下册第二单元图形的运动第3课时平移和旋转课堂精练北师大版.docx
  • 三年级数学下册第二单元乘法复习素材北京版.docx三年级数学下册第二单元乘法复习素材北京版.docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1