2020-2021学年新教材高中英语 Unit 3 Environmental Protection Section D Using Language(Ⅱ).docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年新教材高中英语 Unit Environmental Protection Section Using Language 2020 2021 学年 新
- 资源描述:
-
1、UNIT3ENVIRONMENTALPROTECTIONSectionDUsingLanguage()&AssessingYourProgress课后篇巩固提升基础夯实.单词拼写1.New roads are being built to cope with the increased (量) of traffic.答案volume2.Can you take out the (垃圾) to the dustbin when you go to school this morning?答案garbage3.He is still involved in voluntary work promo
2、ting local (企业).答案enterprise4.My fathers life work was devoted to the (保护) of wild animals.答案conservation5.The waste (处理) industry is finding it difficult to convince the public that its operations are safe.答案disposal6.The government has launched a (运动) of television commercials and leaflets.答案campa
3、ign7.Few plants will (忍受) sudden changes in temperature.答案tolerate.短语填空carry out,end up,in effect,dozens of,make use of,contribute to1.Most importantly,I met nice people there and made many excellent friends.答案dozens of2.Im firmly convinced of the significance of honesty,which will building a warm a
4、nd harmonious society.答案contribute to3.Later,he realized if he went on like that,he would achieving nothing.答案end up4.With your permission,I will have the project as soon as possible.答案carried out5.The decision was taken yesterday and will remain until further government instructions.答案in effect6.Yo
5、u should these materials to understand the background of the poems.答案make use of.完成句子1.如果这个问题处理不好的话,可能会对他们产生消极的影响。If the issue is not properly handled,it may them.答案have negative effects on2.这里居住着将近1 000人,他们中的许多人都离开了家乡去城市追求更好的生活。The settlement is home to nearly 1,000 people,left their village homes
6、for a better life in the city.答案many of whom3.在这种情形下,他们遇到困难就不足为怪了。,it is little wonder that they experience difficulties.答案Under such circumstances4.该技术能够节约能源,为人们提供舒适的照明环境。The system could and provide comfortable lighting environment for people.答案save energy5.超市使用许多不同的方法来吸引顾客。Supermarkets use differ
7、ent methods to attract customers.答案a number/lot of素养提升.阅读理解主题语境:人与自然语篇类型:说明文难度:When the natural climate changes due to global warming,it can surely affect seals.The majority of them live in the Antarctic region so as the ice is melting,their natural habitat can be seriously affected.These changes do
8、nt take place overnight.They can be the result of many years of additional temperatures in the area.The seals then have to find ways to adapt.Seals depend on the cool air currents to bring plenty of food for them.When the temperatures get higher there is less and less food and the seal population st
9、arts to shrink.Mothers arent healthy enough to feed their babies.Many of them end up abandoned as the mothers have to leave to find their own source of food.The fact that their desire to produce young can be changed by the warmer temperatures is frightening too.It is also believed that the warmer te
10、mperatures can allow different diseases and viruses to attack the seals.This is a huge concern as they can rapidly wipe out huge numbers of seals out there.However,these changes in climate and temperature arent all bad for other species of seals.Scientists have found that those living in warmer clim
11、ates are producing more young due to the changes.Research also shows that the females are moving further to find food and water.When they are out of the reach of the governing males,they are more willing to accept the moves of other males in the group.This is good news too because it means that ther
12、e will be more selection in the gene pool(基因库)for future generations.It can help the seals as a species adapt to change in their natural environment more easily.The climate change problem for seals is directly linked to humans.When we take action to change what we let out into the environment,we wil
13、l make positive changes for the seals.However,it is going to take a very long time to reverse (彻底改变)the effects of what has already been done.【语篇解读】本文主要介绍了气候变暖对南极地区海豹的影响。1.What does the author regard climate changes for seals as?A.A double-edged sword.B.An unavoidable disaster for existence.C.A mirr
14、or of evolution.D.A requirement for more choice in the gene pool.答案A解析推理判断题。文章第一至三段介绍了气候变暖对南极地区海豹的负面影响,第四、五段介绍了气候变暖对其他海豹种类的正面影响。由此可知,在作者看来,气候变暖对海豹有利有弊,是把双刃剑。2.What will happen to the seals in warmer climates?A.Their number will be on the increase.B.The female seals will be in the lead.C.Their genes
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-579608.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
2021-2022学年高中语文人教版选修《中国古代诗歌散文欣赏》课件:第四单元 第17课 庖丁解牛 2 .ppt
