分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 4

类型2020-2021学年新教材高中英语 Unit 5 The Value of Money Section Ⅲ Viewing and TalkingReading for WritingAssessing Your Progress .docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:579762
  • 上传时间:2025-12-11
  • 格式:DOCX
  • 页数:4
  • 大小:20.17KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2020-2021学年新教材高中英语 Unit The Value of Money Section Viewing and TalkingReading for WritingAs
    资源描述:

    1、Unit 5 The Value of MoneySectionViewingandTalking,ReadingforWriting,AssessingYourProgress&VideoTime一、单句语法填空1.(eventual) they finished the project on time.2.He was so angry that he tore the whole letters without (hesitate).3.Thats (normally),believe it or not.4.We dont permit (park) here.5.You should

    2、 pay attention to the two (element).6.Please ask your teachers for help if (necessary).7.So we must remind ourselves (give) new people we meet a fair chance.8.Then he folds the bill and slowly unfolds it again,as if (look) at something he cant believe is there.二、句型转换1.I accepted his help at once.I d

    3、idnt his help.2.The girl would rather not have told me the truth.The girl would rather thatme the truth.3.We dont permit everyone to treat him in such a rude manner.Everyone isnt him in such a rude manner.4.He acts as if he were a fool.He acts as if .5.The team is made up of five doctors and twelve

    4、nurses.Five doctors and twelve nurses the team.三、阅读理解Next time you raise an eyebrow at the views of your partner,friend,sibling(兄弟姐妹) or colleague,remember they could be helping to make you smarter.New research shows that intelligence is not fixed but can be improved throughout adulthood by family m

    5、embers,bright mates and intellectually challenging careers.The study challenges the commonly held belief that intelligence is fixed by the age of about 18.Scientific consensus(共识) suggests that intelligence is controlled by genes,with environmental factors such as schooling and nutrition playing a p

    6、artial role up to this age.After this point,IQ scores become steady(稳定的).But James Flynn,professor of political studies and psychology at the University of Otago in New Zealand,argues that people can “upgrade” their own intelligence throughout their lives.He believes intellectual stimulation(刺激)from

    7、 others is important as “the brain seems to be rather like a musclethe more you use it,the stronger it gets”.However,the opposite is also trueso people sharing a home or workplace with those who are intellectually challenged risk seeing their IQ levels nosedive as a result.Professor Flynn analysed t

    8、he US intelligence tests from the last 65 years and created new IQ “age tables”.He found a bright ten-year-old with brothers and sisters of average intelligence will suffer a five-to-ten-point IQ disadvantage,compared to a similar child with equally bright siblings.However,children with a low IQ cou

    9、ld gain six to eight points by having brighter siblings and special educational treatment to help pull them up.Professor Flynn also concluded that although genetics and early life experiences determine about 80% of intelligence,the remaining 20% is linked to lifestyle.This means that people can rais

    10、e their IQ,or allow it to fall,by ten points or more.He believed the best way to improve IQ levels is to mix with bright friends,find an intellectually challenging job and marry someone cleverer.1.According to the text,it is commonly believed that .A.peoples IQ level falls as they ageB.it is wise to

    11、 share family members viewsC.people cannot improve their intelligence during adulthoodD.doing something challenging is good for ones intelligence2.The underlined word “nosedive” in Paragraph 2 probably means “”.A.varyB.developC.changeD.fall3.Which of the following can help improve ones intelligence

    12、according to Professor Flynn?A.Making many friends.B.Staying with smart people.C.Doing exercise every day.D.Learning from brothers or sisters.4.The purpose of the text is to .A.informB.advertiseC.entertainD.persuade四、七选五阅读理解If you feel depressed(消沉的) its best to do something about itdepression doesn

    13、t just go away on its own.In addition to getting help from a doctor,here are four things you can do to feel better.Exercise.Take a 15-to-30-minute walk every day or dance if you prefer.1 But make yourself do it anyway.Once you get in the exercise habit it wont take long to notice a difference in you

    14、r mood.Provide yourself with good nutrition.Depression can affect appetite(食欲).Some people may not feel like eating at all while others might overeat.2 So eat plenty of fruits and vegetables and get regular meals.Find out troubles.3 When you know whats got you feeling blue and why,talk about it with

    15、 a caring friend,for talking is a way to release the feelings and to receive some understanding.If theres no one to tell,pouring your heart out to a journal works just as well.4Depression affects a persons thoughts,making everything seem negative and hopeless.If depression has you noticing only the

    16、negative,make an effort to notice the good things in life.Considering your strengths or gifts may help.Most of all,dont forget to be patient with yourself.5A.Depression takes time to heal.B.Take action to solve problems.C.Look on the bright side.D.Proper nutrition can affect a persons mood and energ

    17、y.E.Try to make out any situations that have led to your depression.F.People who are depressed may not feel much like being active.G.With depression a persons creativity and sense of fun may seem blocked.五、语篇填空A 90-year-old has been awarded “Woman Of The Year” for 1.(be) Britains oldest full-time em

    18、ployeestill working 40 hours a week.Now Irene Astbury works from 9 a.m. to 5 p.m. daily at the pet shop in Macclesfield,2. she opened with her late husband Les.Her years of hard work have 3.(final) been acknowledged after a customer nominated(提名) her to be Cheshires Woman Of The Year.Picking up her

    19、“Lifetime Achievement”award,proud Irene 4.(declare) she had no plans 5.(retire) from her 36-year-old business.Irenesaid,“I dont see any reason to give up work.I love coming here and seeing my family and all the friends I 6.(make) over the years.I work not because I have to,7. because I want to.”Gran

    20、ddaughter Gayle Parks,31who works alongside her in the family businesssaid it remained unknown as to who nominated Irene for the award.Shesaid,“We dont have any idea who put Grandma forward.When we got a call 8.(say) she was short-listed,we thought it was 9.joke.But then we got an official letter an

    21、d we were blown away.We are so proud of her.Its10.(wonder).”六、选词创境运用下列写作词汇,自己创设一个语境,形成一个小语段。make a bet,spot,plot,eventually,byaccident,oughtto,judge,sayingSectionViewingandTalking,ReadingforWriting,AssessingYourProgress&VideoTime一、1.Eventually2.hesitation3.normal4.parking5.elements6.necessary7.to gi

    22、ve8.looking二、1.hesitate to accept2.she hadnt told3.permitted to treat4.a fool5.make up三、1.C根据文章第一段第二、三句“Newresearchshowsthatintelligenceisnotfixedbutcanbeimproved.careers.Thestudychallenges.theageofabout18.”可知新的研究表明,智力不是固定不变的,它可以通过家庭成员、聪明的伴侣和具有智力挑战性的职业在整个成年期得到提高。这项研究挑战了人们普遍认为的智力在18岁左右就会固定不变的观念。由此可见,

    23、人们普遍认为人们在成年期不能提高智力,故选C项。2.D根据第二段画线词所在的句子“However,theoppositeisalsotruesopeoplesharingahomeor.asaresult.”可知,然而,相反的情况也是如此因此,那些与智力受到挑战的人来自同一个家庭或同一个工作场所的人,会冒着看到自己的智商水平大幅下降的风险。和智商低的人在一起,智商也会下降。故nosedive指的是“急剧下降”,故选D项。3.B根据文章最后一段最后一句“HebelievedthebestwaytoimproveIQlevelsistomix.marrysomeonecleverer.”可知“他建

    24、议提高智商的最好方法是与聪明的朋友交往,找到一份智力上具有挑战性的工作,或者和更聪明的人结婚”,由此可见,Flynn教授认为和聪明的人待在一起可以提高智商,故选B项。4.A根据文章第一段第二句(主题句)“Newresearchshowsthatintelligenceisnotfixedbutcanbeimprovedthroughoutadulthoodbyfamilymembers,brightmatesandintellectuallychallengingcareers.”可知,新的研究表明,智力不是固定不变的,它可以通过家庭成员、聪明的伴侣和具有智力挑战性的职业在整个成年期得到提高。

    25、由此可见,本文的目的是告知一项研究成果,故选A项。四、1.F2.D3.E4.C5.A五、1.being2.which3.finally4.declared5.to retire6.have made7.but8.saying9.a10.wonderful六、In the story “THE MILLION POUND BANK NOTE”,the two gentlemen madeabet to test moneys value.Eventually they spottedHenry,who arrived in England byaccident.From the plots,we can learn more about the saying“Weought not tojudge people by their clothes.”

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2020-2021学年新教材高中英语 Unit 5 The Value of Money Section Ⅲ Viewing and TalkingReading for WritingAssessing Your Progress .docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-579762.html
    相关资源 更多
  • 人教版二年级下册数学 期中测试卷含答案【新】.docx人教版二年级下册数学 期中测试卷含答案【新】.docx
  • 人教版二年级下册数学 期中测试卷含答案【巩固】.docx人教版二年级下册数学 期中测试卷含答案【巩固】.docx
  • 人教版二年级下册数学 期中测试卷含答案【实用】.docx人教版二年级下册数学 期中测试卷含答案【实用】.docx
  • 人教版二年级下册数学 期中测试卷含答案【完整版】.docx人教版二年级下册数学 期中测试卷含答案【完整版】.docx
  • 人教版二年级下册数学 期中测试卷含答案【夺分金卷】.docx人教版二年级下册数学 期中测试卷含答案【夺分金卷】.docx
  • 人教版二年级下册数学 期中测试卷含答案【基础题】.docx人教版二年级下册数学 期中测试卷含答案【基础题】.docx
  • 人教版二年级下册数学 期中测试卷含答案【培优】.docx人教版二年级下册数学 期中测试卷含答案【培优】.docx
  • 人教版二年级下册数学 期中测试卷含答案【培优b卷】.docx人教版二年级下册数学 期中测试卷含答案【培优b卷】.docx
  • 人教版二年级下册数学 期中测试卷含答案【培优a卷】.docx人教版二年级下册数学 期中测试卷含答案【培优a卷】.docx
  • 人教版二年级下册数学 期中测试卷含答案【名师推荐】.docx人教版二年级下册数学 期中测试卷含答案【名师推荐】.docx
  • 人教版二年级下册数学 期中测试卷含答案【典型题】.docx人教版二年级下册数学 期中测试卷含答案【典型题】.docx
  • 人教版二年级下册数学 期中测试卷含答案【a卷】.docx人教版二年级下册数学 期中测试卷含答案【a卷】.docx
  • 人教版二年级下册数学 期中测试卷含答案ab卷.docx人教版二年级下册数学 期中测试卷含答案ab卷.docx
  • 人教版二年级下册数学 期中测试卷含完整答案(考点梳理).docx人教版二年级下册数学 期中测试卷含完整答案(考点梳理).docx
  • 人教版二年级下册数学 期中测试卷含完整答案(网校专用).docx人教版二年级下册数学 期中测试卷含完整答案(网校专用).docx
  • 人教版二年级下册数学 期中测试卷含完整答案(精品).docx人教版二年级下册数学 期中测试卷含完整答案(精品).docx
  • 人教版二年级下册数学 期中测试卷含完整答案(有一套).docx人教版二年级下册数学 期中测试卷含完整答案(有一套).docx
  • 人教版二年级下册数学 期中测试卷含完整答案(易错题).docx人教版二年级下册数学 期中测试卷含完整答案(易错题).docx
  • 人教版二年级下册数学 期中测试卷含完整答案(夺冠).docx人教版二年级下册数学 期中测试卷含完整答案(夺冠).docx
  • 人教版二年级下册数学 期中测试卷含完整答案(夺冠系列).docx人教版二年级下册数学 期中测试卷含完整答案(夺冠系列).docx
  • 人教版二年级下册数学 期中测试卷含完整答案(名校卷).docx人教版二年级下册数学 期中测试卷含完整答案(名校卷).docx
  • 人教版二年级下册数学 期中测试卷含完整答案(名师系列).docx人教版二年级下册数学 期中测试卷含完整答案(名师系列).docx
  • 人教版二年级下册数学 期中测试卷含完整答案(各地真题).docx人教版二年级下册数学 期中测试卷含完整答案(各地真题).docx
  • 人教版二年级下册数学 期中测试卷含完整答案(历年真题).docx人教版二年级下册数学 期中测试卷含完整答案(历年真题).docx
  • 人教版二年级下册数学 期中测试卷含完整答案(全国通用).docx人教版二年级下册数学 期中测试卷含完整答案(全国通用).docx
  • 人教版二年级下册数学 期中测试卷含完整答案(全优).docx人教版二年级下册数学 期中测试卷含完整答案(全优).docx
  • 人教版二年级下册数学 期中测试卷含完整答案【考点梳理】.docx人教版二年级下册数学 期中测试卷含完整答案【考点梳理】.docx
  • 人教版二年级下册数学 期中测试卷含完整答案【网校专用】.docx人教版二年级下册数学 期中测试卷含完整答案【网校专用】.docx
  • 人教版二年级下册数学 期中测试卷含完整答案【精选题】.docx人教版二年级下册数学 期中测试卷含完整答案【精选题】.docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1