2020-2021学年英语人教必修1课后习题:UNIT 3 SECTION Ⅱ LEARNING ABOUT LANGUAGEUSING LANGUAGESUM WORD版含解析.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020-2021学年英语人教必修1课后习题:UNIT 3SECTION LEARNING ABOUT LANGUAGEUSING LANGUAGESUM WOR
- 资源描述:
-
1、SectionLearningaboutLanguage,UsingLanguage,SummingUp&LearningTip课后篇巩固提升一、单词拼写1.When water b,it turns into steam.答案:boils2.There stands an old t on the top of the mountain,where a monk lives.答案:temple3.Temperatures were f to reach 40.答案:forecast/forecasted4.The tight (日程表)often keeps the famous singe
2、r busy all the time.答案:schedule5.The house was in (火焰) and it seemed that it was hard to put the fire out.答案:flames6.Looking around,we were attracted by the beautiful v.答案:view7.She shows a positive (态度) to her job.答案:attitude8.People without (保险) had to pay for their own repairs.答案:insurance二、用方框中所
3、给短语的适当形式填空at midnightlook aroundchange.forfeel likebe dressed input upas usualfor company1.,there werent many people at the meeting.答案:As usual2.When the elephant appeared before the blind men,one of them touched its ear and said it a huge fan.答案:felt like3.He came into the hall, but found no seat t
4、o sit on.答案:looked around4.She white and looks like a nurse.答案:is dressed in5.Im thinking of my car a bigger one.答案:changing;for6.I dont want to go there alone,so I ask you to go there .答案:for company7.The soldiers were busy the tents for the villagers in the flooded area.答案:putting up8.The telephon
5、e rang ,so I had to get up to answer it.答案:at midnight三、单句填空1.How can I apply for an online course?Just fill out this form and we (see) what we can do for you.答案:will see2.You can drive my car.It is quite old,but its still pretty (rely).答案:reliable3.I was about to go to sleep the telephone rang.答案:w
6、hen4.They prefer swimming to (play) football.答案:playing5.Miss Wang,I hear that you (travel) along the Mekong River.Have you got everything ready?答案:are travelling6. fun it is to jump into the river for a swim in summer!答案:What四、完成句子1.我们很忙以至于今年没办法度假了。We are busy we cant manage to take a holiday this
7、year.答案:so;that2.他戴着这样一顶帽子,让他看起来很滑稽。Wearing such a cap makes him .答案:look funny3.我们看上去就是这个样子。Thats we .答案:what;look like4.我非常想念我的父母,尤其是当我在国外深造时。I missed my parents very much,I was abroad for further study.答案:especially when5.这孩子太小,不能照顾他自己。The child is too young to .答案:care for/look after himself6.当我
8、们到达河边的时候,我们迫不及待地想渡过去。When we got to the river,we it.答案:could hardly/not wait to cross五、阅读理解AMelbourne,AustraliaMelbourne is a hot-spot travel destination,and its easy to see its beautiful beaches and busy city life.Why its a great choice:Australia as a whole is considered a safe destination for inte
9、rnational travel,and because of that,many solo travelers go there.As an English-speaking country,you wont be faced with any language barriers.Melbourne is easy to get around because you can walk or bike almost anywhere!ThailandThailand is great for solo travelersperhaps because it is one of the Budd
10、hist mindsets,which promote equality among the sexes.Why its a great choice:Thailand is known for its friendly atmosphere,and as a travel hot-spot,there are plenty of chances to meet other like-minded travelers.Well known for being very cheap,especially in the north.A good choice if you want to get
11、away on a budget.Thailand has a lot to offer,from the party-central Bangkok to beautiful beaches and tropical(热带) jungle.HongKong,ChinaHong Kong is a great place to relax for solo travelers as it is full of “Zen moments”,such as beautiful gardens and Tai Chi classes.Why its a great choice:Hong Kong
12、is regarded as one of the safest cities in the world.If youre not well-traveled,or perhaps a bit tired of things like language barriers,Hong Kong is a great place to start,as it mixes both Eastern and Western at the same time.Bali,IndonesiaBali is a spiritual place with yoga,spas,healthy food and be
13、aches.The combination of friendly people and splendidly visual culture has made Bali Indonesia No.One tourist attraction.Why its so great:You wont be the only solo traveler in Bali.Everyone is known for being extremely friendly and youre sure to meet some amazing characters along the way.As a Hindu
14、island,Bali is the perfect place for a relaxing and spiritual retreat(静修).The Sacred Monkey Forest in Ubud is fantasticif you like monkeys,anyway.【语篇导读】本篇说明文介绍了四个旅游胜地以及它们值得一去的原因。1.What do the four places have in common according to the text?A.Theyre cheap to travel around.B.Theyre great for solo tra
15、velers.C.They offer good spas and yoga.D.Therere no language barriers.答案:B解析细节理解题。通读全文可以看出,每个旅游国家的介绍中都提到solotraveler(s)“独自一人出游的旅行者”,因此选B项。2.Where can you enjoy both convenient transport and beautiful beaches?A.Melbourne,Australia.B.Thailand.C.Hong Kong,China.D.Bali,Indonesia.答案:A解析细节理解题。根据Melbourne,
16、Australia第一段中的“.itsbeautifulbeachesandbusycitylife”以及第二段中的“Melbourneiseasytogetaroundbecauseyoucanwalkorbikealmostanywhere!”可知墨尔本交通方便,且有美丽的沙滩,故选A项。3.What has made Bali,Indonesia No.One tourist attraction?A.Yoga,spas,healthy food and beaches.B.Friendly people and splendidly visual culture.C.Meeting s
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-580675.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
