分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 4

类型2020-2021学年高中英语人教版必修5课后练习:UNIT 3 SECTION Ⅱ LEARNING ABOUT LANGUAGEUSING LANGUAGESUMMING UP .docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:583188
  • 上传时间:2025-12-11
  • 格式:DOCX
  • 页数:4
  • 大小:30.86KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2020-2021学年高中英语人教版必修5课后练习:UNIT 3SECTION LEARNING ABOUT LANGUAGEUSING LANGUAGESUMMING UP 2020 2021
    资源描述:

    1、Unit 3Life in the futureSection Learning about Language,Using Language,Summing Up & Learning Tip课后篇巩固提升一、单句填空1.Workers have been on a strike for a week.It is said that the boss of the factory will meet the workers in order to reach a (settle).答案:settlement 2.Are your opinions (represent)of the views

    2、 of all the students?答案:representative3.Do they have the (motivate) to help the poor children?答案:motivation4.When you find the red button (press),you have to go there immediately.答案:pressed5.In fact,I feel ill (instant) I drink coffee.答案:instantly6.Check over the paper carefully before passing it to

    3、 the (type).答案:typist7.One day,mentally (exhaust),I wrote down all the reasons why this problem could not be solved.答案:exhausted8.I have the honour to be sent as their (represent).答案:representative二、翻译句子1.我们认为这种产品是环保的。(environmentally friendly)答案:We think this kind of product is environmentally frie

    4、ndly.2.他又冷又饿,停下工作就回家了。(形容词做状语)答案:Cold and hungry,he stopped working and went home.3.我一进教室铃就响了。(the instant)答案:The bell rang the instant I entered the classroom.4.他在新屋居住下来。(settlement)答案:He took up his settlement in a new house.5.你在为谁熨衣服?(press)答案:Who(m) are you pressing the clothes for?三、阅读理解ASince

    5、2013,Awesome Con has brought together tens of thousands of comic book fans(漫画书迷) for a special weekend in Washington,D.C.This years event was held from March 30 through April 1 at the Walter E.Washington Convention Center.At the yearly event,artists sell comic books,artwork,and other things.There ar

    6、e also performances,discussions,and famous guests.Awesome Con also has game rooms,where visitors can play many popular games like Donkey Kong.Of all the activities at Awesome Con,cosplay is surely the most attractive one.Many people see Awesome Con as a way to express themselves and show off their h

    7、obbies.Cosplay is a very good way to achieve this purpose.Cosplay is dressing up as a character(角色) from movies,games,or comics.People dress as superheroes,time travelers,robots,etc.Many build their own clothes and some of them are very skillfully made.“Its a huge part of the whole event,and its rea

    8、lly nice to see everyone having fun and putting so much time and energy(精力) into their cosplay clothes,”said John Hutson,who dressed up as superhero Captain America.“I dressed up as Deadpool,”said another comic book fan Sandy Millin.“I really enjoy this character,and I came out here because it allow

    9、s me to express myself freely.”For those who attend Awesome Con,talking about hobbies with people you dont know is fun.There are other advantages too.For example,in Artist Alley,where comic-book creators talk to fans and sign books and drawings,you can find many different kinds of art and people who

    10、 like that kind of work.“Its nice to see not very well-known artists finally getting recognized for their wonderful artwork by people who really enjoy cartoons,comics,and video games,”said a student from Takoma Park Middle School in Maryland.1.What is the most eye-catching activity at Awesome Con? A

    11、.Game playing.B.Book selling.C.Discussion.D.Cosplay.答案:D解析细节理解题。文章介绍了于华盛顿举办的漫展Awesome Con。由第三段中的“Of all the activities at Awesome Con,cosplay is surely the most attractive one.”可知,角色扮演是该漫展上最引人注目的活动。2.How did John Hutson feel about dressing up?A.Very tiring.B.A bit regretful.C.A bit doubtful.D.Very e

    12、njoyable.答案:D解析推理判断题。由第五段中的John Hutson所说的话“its really nice to see.their cosplay clothes”可推断,John Hutson认为化妆打扮进行角色扮演是赏心悦目的。3.Why did Sandy Millin come to Awesome Con?A.To do cosplay.B.To meet Deadpool.C.To buy comic books.D.To get his comic books signed.答案:A解析细节理解题。由第三段中的“Many people see Awesome Con

    13、as a way to express themselves and show off their hobbies.”和倒数第二段中Sandy Millin所说的话可知,他喜欢Deadpool这个角色,而在Awesome Con上,他可以通过角色扮演来自由展示自己的爱好,这也是他参加该漫展的原因。4.What is the last paragraph mainly about?A.How artists get recognized.B.The activities in Artist Alley.C.The advantages of Awesome Con.D.Fun things to

    14、 do at Awesome Con.答案:C解析段落大意题。本段主要阐述了参加Awesome Con的好处,除了能享受跟陌生人谈论自己的兴趣爱好之外,还有许多其他好处,如人们能在Artist Alley欣赏到不同类型的艺术品,还能碰到这些艺术品的爱好者;此外,不甚出名的艺术家也能凭借自己精湛的作品获得卡通漫画爱好者的认可。BIt has been described as art by some people,but to others its an ugly part of modern life.What is it?Graffiti(涂鸦),of course.Look around

    15、cities in the UK today and you can see graffiti on buildings,walls,doors and even on buses or trains that have stayed in one place for too long.But where modern technology creates a problem,it also finds a way to deal with it.Last week,The Weekend West was shown around the factory of a small but suc

    16、cessful company(公司),Hubdean.Hubdeans achievement is a series of special paints which are graffiti-resistant.How do they work?It couldnt be simpler.Take any graffiti-covered surface.First,a treatment called Agproclear is used.Then,using a very hot pressure jet(压力喷嘴),this treatment is taken away and t

    17、he graffiti disappears at the same time.Now you have a clean wall.But before this clean wall can be painted on by graffiti lovers,a new product,Agproshield,is used.This paint has a special surface which gives it two important advantages.Firstly,spray paint(喷雾颜料) wont stick to the surface very well,a

    18、nd secondly,the whole surface can be cleaned very easily,just using water.Once the surface is painted,no specialist equipment(设备) is needed to keep the area clean and graffiti-free.Not surprisingly,Hubdeans products are used by both local governments and private companies all over the UK,and now ord

    19、ers are being received from around the world.This brings the company a problem,however.Can they increase production to satisfy the needs?Of course,they can build a second factory or work with a large international company to make their products.The future is looking good for Hubdean!5.What does the

    20、underlined word “graffiti-resistant” in Paragraph 2 mean?A.Painting graffiti.B.Keeping graffiti.C.Preventing graffiti.D.Changing graffiti.答案:C解析词义猜测题。由画线词后提到Agproclear和Agproshield的使用方法,尤其是其功效the graffiti disappears和“the whole surface can be cleaned very easily.keep the area clean and graffiti-free”可

    21、知,Hubdean研发的这两种特殊涂料可以去除涂鸦。6.When should Agproshield be used?A.Before Agproclear is used.B.When the wall is still clean.C.When Agproclear doesnt work.D.After graffiti is painted on the wall.答案:B解析细节理解题。第二段描述了Agproclear和Agproshield的使用方法。由其中的“before this clean wall can be painted on by graffiti lovers.

    22、Agproshield,is used.”可知,在墙面被涂鸦之前,先使用Agproshield这种特殊涂料。这样当墙面被涂鸦之后用水就可以把涂鸦去掉。7.What can we learn about Hubdean?A.There is a good market for its products.B.A large company is going to buy its products.C.It is developing more new and better products.D.Most of its business comes from private companies.答案

    23、:A解析推理判断题。由第三段中的“now orders are being received from around the world”可知,Hubdean公司的产品非常有市场。8.What would be the best title for the text?A.Is Hubdean successful?B.Is graffiti art?Of course not!C.Hubdean a high-tech company?D.Graffiti a problem?Just wash it off!答案:D解析主旨大意题。本文旨在介绍一家名为Hubdean的公司生产出抗涂鸦涂料。D

    24、项标题与本文主旨句“where modern technology creates a problem,it also finds a way to deal with it.”相呼应。四、语篇填空阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。I went to a classical music concert yesterday and I loved it.1. I particularly experienced in a different way is how much I appreciated the musicians.I am 2. grateful fo

    25、r the gifts 3. (share) by the musicians with the audience that Ill carry this special feeling along with me.I have noticed how the music can change ones view,and I am thankful for the way musicians work to the best of their 4. (able) to provide this music for their audience.This newfound appreciatio

    26、n is thanks to the kindness that I have been allowed 5. (develop) here on KindSpring and from all of you KindSpringers.On 6. topic of classical music,I always loved the clapping and the cheering 7. come at the end of a concert.8. (specific),in classical music concerts the applause can last to six or

    27、 seven minutes.It always 9. (lift) my spirit,but now I know that its because it is an act of appreciation to the musicians and the music.Thanks 10. classical music concerts,Ill never fail to carry on with the act.答案:1.What2.so3.shared4.abilities5.to develop6.the7.that/which8.Specifically9.lifts10.to

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2020-2021学年高中英语人教版必修5课后练习:UNIT 3 SECTION Ⅱ LEARNING ABOUT LANGUAGEUSING LANGUAGESUMMING UP .docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-583188.html
    相关资源 更多
  • 人教版小学二年级下册数学期末测试卷a4版.docx人教版小学二年级下册数学期末测试卷a4版.docx
  • 人教版小学二年级下册数学期中测试卷(黄金题型)word版.docx人教版小学二年级下册数学期中测试卷(黄金题型)word版.docx
  • 人教版小学二年级下册数学期中测试卷(黄金题型).docx人教版小学二年级下册数学期中测试卷(黄金题型).docx
  • 人教版小学二年级下册数学期中测试卷(预热题).docx人教版小学二年级下册数学期中测试卷(预热题).docx
  • 人教版小学二年级下册数学期中测试卷(重点班).docx人教版小学二年级下册数学期中测试卷(重点班).docx
  • 人教版小学二年级下册数学期中测试卷(达标题).docx人教版小学二年级下册数学期中测试卷(达标题).docx
  • 人教版小学二年级下册数学期中测试卷(轻巧夺冠).docx人教版小学二年级下册数学期中测试卷(轻巧夺冠).docx
  • 人教版小学二年级下册数学期中测试卷(能力提升).docx人教版小学二年级下册数学期中测试卷(能力提升).docx
  • 人教版小学二年级下册数学期中测试卷(考试直接用).docx人教版小学二年级下册数学期中测试卷(考试直接用).docx
  • 人教版小学二年级下册数学期中测试卷(考点精练).docx人教版小学二年级下册数学期中测试卷(考点精练).docx
  • 人教版小学二年级下册数学期中测试卷(考点梳理).docx人教版小学二年级下册数学期中测试卷(考点梳理).docx
  • 人教版小学二年级下册数学期中测试卷(考点提分).docx人教版小学二年级下册数学期中测试卷(考点提分).docx
  • 人教版小学二年级下册数学期中测试卷(网校专用).docx人教版小学二年级下册数学期中测试卷(网校专用).docx
  • 人教版小学二年级下册数学期中测试卷(综合题).docx人教版小学二年级下册数学期中测试卷(综合题).docx
  • 人教版小学二年级下册数学期中测试卷(综合卷).docx人教版小学二年级下册数学期中测试卷(综合卷).docx
  • 人教版小学二年级下册数学期中测试卷(精选题).docx人教版小学二年级下册数学期中测试卷(精选题).docx
  • 人教版小学二年级下册数学期中测试卷(精练).docx人教版小学二年级下册数学期中测试卷(精练).docx
  • 人教版小学二年级下册数学期中测试卷(精品).docx人教版小学二年级下册数学期中测试卷(精品).docx
  • 人教版小学二年级下册数学期中测试卷(精华版).docx人教版小学二年级下册数学期中测试卷(精华版).docx
  • 人教版小学二年级下册数学期中测试卷(突破训练).docx人教版小学二年级下册数学期中测试卷(突破训练).docx
  • 人教版小学二年级下册数学期中测试卷(研优卷).docx人教版小学二年级下册数学期中测试卷(研优卷).docx
  • 人教版小学二年级下册数学期中测试卷(真题汇编).docx人教版小学二年级下册数学期中测试卷(真题汇编).docx
  • 人教版小学二年级下册数学期中测试卷(满分必刷).docx人教版小学二年级下册数学期中测试卷(满分必刷).docx
  • 人教版小学二年级下册数学期中测试卷(模拟题).docx人教版小学二年级下册数学期中测试卷(模拟题).docx
  • 人教版小学二年级下册数学期中测试卷(有一套)word版.docx人教版小学二年级下册数学期中测试卷(有一套)word版.docx
  • 人教版小学二年级下册数学期中测试卷(有一套).docx人教版小学二年级下册数学期中测试卷(有一套).docx
  • 人教版小学二年级下册数学期中测试卷(易错题)word版.docx人教版小学二年级下册数学期中测试卷(易错题)word版.docx
  • 人教版小学二年级下册数学期中测试卷(易错题).docx人教版小学二年级下册数学期中测试卷(易错题).docx
  • 人教版小学二年级下册数学期中测试卷(必刷).docx人教版小学二年级下册数学期中测试卷(必刷).docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1