2020版新攻略高考英语总复习浙江专用练习:BOOK 6 UNIT 5 THE POWER OF NATURE题型组合训练二十七 WORD版含解析.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2020版新攻略高考英语总复习浙江专用练习:BOOK 6UNIT 5THE POWER OF NATURE题型组合训练二十七 WORD版
- 资源描述:
-
1、Book 6Unit 5The power of nature.语法填空Shanghai Disney Resort is intended to open in the summer of 2016, and will offer discounted tickets to 1(vary) groups of visitors, according to the citys tourism administration. Ticket prices will be set according to Disneys international practice and the projects
2、 2 (operate). Therefore, children, seniors and special groups usually enjoy a good discount. While the major construction work is expected 3 (complete) in May 2016, the current focus has been 4combining operations with ongoing construction. 5number of projects to improve the environment and manage t
3、raffic are being processed along with the theme park. Shanghai Disney Resort, of 6 the theme park is a part, is a joint venture(合作企业) between the state-owned Shanghai Shendi Group and Disney. The park 7(intend) to open in 2015, but a decision to invest a further $800 million rescheduled 8 (it) openi
4、ng. The extra money covers the increase in the parks size and is expected to attract 30% more visitors 9 it was originally forecast. Upon completion, the world-class destination will be the first Disney park on the Chinese mainland and the 10(five) around the world. 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 答案
5、语篇解读本文是一篇新闻报道,主要介绍了上海迪斯尼乐园的相关情况。1.various考查词形变换。修饰名词需用形容词形式。2.operation考查词形变换。名词所有格后需用名词形式。3.to be completed考查非谓语动词。expect后接不定式,complete与句子主语构成被动关系,故使用to be done形式。4.on考查固定搭配。focus与介词on搭配。5.A考查固定搭配。a number of表示“许多”。6.which考查定语从句。在非限制性定语从句中,介词放于关系代词前,先行词指物时需用which,指代Shanghai Disney Resort。7.was inte
6、nded考查被动语态。park与intend之间是被动关系。8.its考查代词。根据句意,此处需用形容词性物主代词。9.than考查比较级。more than“多于”。10.fifth考查数词。根据句意此处需用序数词。 .阅读理解A(2018全国,A)Summer ActivitiesStudents should read the list with their parents/carers, and select two activities they would like to do. Forms will be available in school and online for th
7、em to indicate their choices and return to school. Before choices are finalised, parents/carers will be asked to sign to confirm their childs choices.ActivityDescriptionMember of staffCostOutdoor Adventure (OUT)Take yourself out of your comfort zone for a week, discover new personal qualities, and l
8、earn new skills. You will be able to take part in a number of activities from canoeing to wild camping on Dartmoor. Learn rock climbing and work as a team,and enjoy the great outdoor environment.Mr. Clemens140WWBattlefields and Paris(WBP)On Monday we travel to London. After staying overnight in Lond
9、on, we travel on Day 2 to northern France to visit the World War battlefields. On Day 3 we cross into Belgium. Thursday sees us make the short journey to Paris where we will visit Disneyland Paris park, staying until late to see the parade and the fireworks. Our final day, Friday, sees us visit cent
10、ral Paris and tour the main sights.Mrs. Wilson425Crafty Foxes(CRF)Four days of product design centred around textiles. Making lovely objects using recycled and made materials. Bags, cushions and decorations.Learn skills and leave with modern and unusual textiles.Mrs. Goode30Potty about Potter(POT)Vi
11、sit Warner Bros Studio, shop stop to buy picnic, stay overnight in an approved Youth Hostel in Streatley-on-Thames, guided tour of Oxford to see the film locations, picnic lunch outside Oxfords Christchurch, boating on the River Cherwell through the University Parks, before heading back to Exeter.Mi
12、ss Drake1501.Which activity will you choose if you want to go camping?A.OUT.B.WBP.C.CRF.D.POT.2.What will the students do on Tuesday with Mrs. Wilson?A.Travel to London.B.See a parade and fireworks.C.Tour central Paris.D.Visit the WW battlefields.3.How long does Potty about Potter last?A.Two days.B.
13、Four days.C.Five days.D.One week.答案语篇解读本文是一篇应用文,介绍了四项供学生选择的暑期活动。1.A细节理解题。题干句意:如果你想去野营,你将选择哪项活动?根据camping一词直接定位表格中第一项活动OUT。根据OUT中第二句(在达特穆尔你可以参加从划独木舟到野营的很多活动。)可知A项正确。2.D细节理解题。题干句意:在周二,学生们将和Wilson女士在一起做什么?根据Mrs. Wilson直接定位表格中第二项活动WBP。根据WBP中第一、二句(星期一,我们去伦敦旅行。在伦敦待一晚上后,第二天我们去法国北部参观一战战场。)可知D项正确。3.A细节理解题。题干
14、句意:Potty about Potter持续多长时间?由Potty about Potter直接定位表格中第四项活动POT。根据POT中第一句中关键信息stay overnight可知该项活动持续两天的时间,故选择A项。B(2018浙江绍兴一中领航)Ill never forget that “very important meeting” with a guidance counselor(咨询顾问)during my senior year of high school. I gladly and dutifully shared my dreams, and was looking f
15、orward to hearing his life-changing advice on how best to achieve my academic and professional goals for the future. He told me that I was not college material and that possibly a nice secretarial school would be more my league. His advice did change my life, though not in the way he expectedbecause
16、 I didnt follow it. I didnt even consider it. By trying to put limitations on my future, he made me even more determined to pursue(追求)a college degree and a career of my choice.At that moment in my eighteenth year, I took charge of my life. I decided what kind of college I wanted to attendone that w
17、as small, personal and would foster my enthusiasm and interests. I searched through many resources until I found the one for me: Endicott Junior College,then a women-only college in Beverly,Massachusetts. When I visited Endicott,it felt like home, and my choice was made. It was the only college I vi
18、sited, applied to, and was interviewed by.I was accepted into Endicott for the fall term and immediately knew it was the right school for me. After studying subjects ranging from English to early childhood education to psychology and art, I graduated with an associate degree in advertising. Then I w
19、ent to one of the state universities. I decided to get my Bachelors degreeand I did, while holding two part-time jobs. Now, when my little girls tell me they want to do this or that, I always tell them that Ill be right there for them, doing everything in my power to support them in making it happen
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-591981.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
