2a. Daily Article - Women Given the Right to Vote - UKS2 (9-11).pdf
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2a. Daily Article Women Given the Right to Vote UKS2 9-11 11
- 资源描述:
-
1、Disclaimer This resource refers to topical events in the news and is provided for informational and educational purposes only.Events in the news may emotionally impact your learners.You should consider whether this content is appropriate for your situation.It is also your responsibility to ensure th
2、at the information/activity this resource contains is safe and appropriate to use in your situation.You should not rely on the material included within this resource and Twinkl does not accept any responsibility if you do.visit Click Here for Support with using Interactive PDFsDaily NewsWomen Given
3、the Right to VoteWomen over the age of 30 have been given the right to vote after years of protesting by womens suffrage groups.Yesterday,the House of Lords passed the Representation of the People Act.It is believed that the actions of women through protests and their support in the war efforts sinc
4、e the Great War began in 1914 have brought about this change.Around 8.5 million women can now vote in elections,which is around two thirds of the women in the country.Before this,it was agreed in 1832 under the Great Reform Act that women were not allowed to vote.However,it is thanks to a group of s
5、uffragists,including the National Union of Womens Suffrage Societies(NUWSS)leader,Millicent Fawcett,that women have received the rights they have today.The group has been campaigning for change since 1897.A group of suffragists wrote to the Home Secretary demanding that married women aged 30 and ove
6、r who shared a home with their husband should be able to vote too.Originally,they were not included.The passing of the Act brings good news for male voters of the country too.A greater number of men are now able to vote for the first time,with all men over the age of 21 now part of the electorate.Be
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-618964.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
山东省临沂市2020-2021学年度九年级化学上学期期末质量检测试题(pdf无答案).pdf
