湖南省湘乡市东山学校2021届高三上学期阶段性检测英语试卷 PDF版含答案.pdf
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 湖南省湘乡市东山学校2021届高三上学期阶段性检测英语试卷 PDF版含答案 湖南省 湘乡市 东山 学校 2021 届高三 上学 阶段性 检测 英语 试卷 PDF 答案
- 资源描述:
-
1、 【高三英语答案.第 1 页(共 7 页)】英语答案第一部分 听力15 CABBC610 CABA C1115BCCBA1620 BAACC听力录音文本Text 1W:Oh,dear,when shall we have our new house painted?I cant wait to move into it from here.M:How about July 5?Im free that day.W:Good.It fits us two.But we should call the company for an appointment first.Text 2M:Excuse
2、me,could you tell me the way to the station?W:Go up the road,turn right,then take the second left-youll see the station building in frontof you.M:Many thanks!Text 3W:Are you coming to dinner at 6:30 tonight?M:I dont know.I have to work late tonight.Ill give you a call around 5:30.Text 4W:Excuse me,m
3、ay I park here?M:Sorry,but parking is not allowed here.You will need to exit the lot,and drive a couple ofblocks.There will be a paid parking area on your right.W:Will do.I appreciate your help.Text 5W:How do you like the music at this dance club?M:Its great.May I have a dance with you?W:Sure,but pl
4、ease remember not to step on my foot again.Text 6W:OK,stop right there you thief!Dont move!M:Dont shoot!W:Put your hands over your head and dont make any sudden move.M:Look,officer,Im afraid you have the wrong person.Im the bank manager,not the thief.W:Are you sure?Oh,Im sorry.Im afraid Ive made a t
5、errible mistake.M:Well,you still have a chance to get your man.I saw somebody carrying a bag full of moneyrunning that way.Text 7W:How long have you been living in China?M:About three years now.W:Are you used to eating the food here?M:Yes,I like it very much.W:What about chopsticks?Are you used to u
6、sing them?M:It took me half a year to get used to it but now its a piece of cake.【高三英语答案.第 2 页(共 7 页)】Text 8M:Hello,Tom Wilsons,can I help you?W:Hi there,its Emma Lloyd here.Im calling about my motorbike.Is it ready to be collectedyet?M:Can you remind me,whats the make of the bike?W:Its a City Zip.I
7、ts blue.M:Oh yes.We had to order in some parts,but they still havent arrived yet Im afraid.W:Do you know when the bike will be ready to pick up?M:Sorry,I dont know.But Ill call our suppliers and find out if theyve sent out the spare partsyet.Once the parts are here we can fix the bike in two or thre
8、e days.W:Okay,Ill give you a call at the end of the week,then.M:Sure.Text 9M:Lets enjoy the movie and eat the chocolate.W:Well,I wish I could eat a lot of chocolate.M:Why not?Dont think too much,its free for you!W:Im afraid of suffering toothache.M:I see.But didnt you tell me for having your teeth f
9、ixed just a couple of days ago?W:I did,but I always have problems with sweet and stuff like that.Perhaps my teeth are verysensitive.M:How often do you visit the dentist?W:I go to the dentist regularly every 6 months and also when I have a toothache.M:What did the dentist say about your teeth?W:She s
10、uggested that I use special toothpaste to avoid feeling painful while I was brushing myteeth.She also asked me to brush my teeth at least three times a day.M:So have you done it?W:Yes,I have.But the problem is that I really love drinking sweetened iced tea and coffee.M:Youd better choose the best an
11、d the right ones,so next time you will be free of toothache.Text 10When I was a child,I lived in a house in the country.I had my own bedroom,and I couldexplore every square metre of land.It was really a pleasant life.Then I left my country at 16,Iwent to France and I had to face new problems.And I d
12、iscovered life in flats:inconvenient,a lotof noise,and the rooms were smaller,and even if the rooms were smaller,the price was reallyhigh.However,now I also find there are many advantages live in flats.If it is very cold,its goodto have neighbours at your top,bottom and on every side because of the
13、heating.Its a reallyfunny thing.Regardless of your age,and your culture,I think a flat can be more suitable,especially for the elderly because its more secure and they dont need to maintain the place.Onthe other hand,when they have their house and a garden,it can be an opportunity to exercise byplan
14、ting and watering the flowers and vegetables.Anyway,I think both lives can be suitable aslong as you are happy with that.第二部分 阅读A【高三英语答案.第 3 页(共 7 页)】【语篇导读】本文是应用文。全文讲述了今天晚上 8 点的四个电视节目。21.【答案】C【命题意图】细节理解题。【解析】根据“Country Music”中的“Hank Williams Jr.and Rosanne Cash emerging from theirfamous fathers shad
15、ows”可知,他们的父亲曾经非常成功。22.【答案】A【命题意图】推理判断题。【解析】根据“Expedition Unknown”中的“Then he travels to Eastern Europe to investigate theancient origins and modern legacy of scaring figures”可知,这是一个恐怖节目。23.【答案】D【命题意图】细节理解题。【解析】从最后一个节目的介绍可知,这是关于家庭的节目。B【语篇导读】本文是记叙文。全文讲述了作者和同事,一起在木场帮助一只迷路的小鹿返回森林的故事。24.【答案】C【命题意图】细节理解题。【
16、解析】从第一段中的“It was dangerous,back-breaking work that paid very little.”可知,工作环境恶劣,工资低是这里留不住人的关键。25.【答案】B【命题意图】推理判断题。【解析】从第二段中的“When I looked around every face I saw looked angry and frustrated.”可知,人们工作得非常辛苦,但是接下来当听到有小鹿的时候,大家停下手中的工作,开始帮助它。26.【答案】A【命题意图】细节理解题。【解析】从最后一段中的“By blocking off all the other rou
17、tes we were able to guide her panicsearch back to the open bay doors.”可知,通过堵住其他门口,只留下小鹿可以逃走的门口,小鹿返回森林。27.【答案】B【命题意图】推理判断题。【解析】这里工作艰苦工资又低,但是他们坚持留下来,并且能帮助小鹿返回森林,说明他们工作努力,且有爱心。C【语篇导读】本文是说明文。全文用开车为例,说明在语言学习中,先把基础性的内容学好,然后再做高层次的事情的重要性。28.【答案】C【命题意图】主旨大意题。【解析】从第一段作者讲述的在上路上先把开车的基本技能掌握好的说法看,作者认为只有精通驾驶技巧,我们才
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
