分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 2

类型2022版新高考英语一轮总复习A版训练:专题十五推理判断 —方法集训 WORD版含解析.docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:729434
  • 上传时间:2025-12-13
  • 格式:DOCX
  • 页数:2
  • 大小:12.57KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2022版新高考英语一轮总复习A版训练:专题十五推理判断 方法集训 WORD版含解析 2022 新高 英语 一轮 复习 训练 专题 十五 推理 判断 方法 集训 WORD 解析
    资源描述:

    1、专题十五推理判断【方法集训】Exercise 1The more I denied my pain, the more I was praised by the adults around me“Oh, look how strong he is!” So, I kept saying“Im fine”over and over. I said it enoughperformed it enoughthat I even fooled myself. I believed that I was okay. Why was the author praised?A.He behaved pol

    2、itely. B.He seemed to be confident. C.He could look after himself. D.He could handle the blow properly.答案DExercise 2“As far as a mainstream consumer product,this just isnt something anybody needs,”said Sam Biddle,who writes for G.“Were accustomed to having one thing in our pocket to do all these thi

    3、ngs,”he added,“and the average consumer isnt gonna be able to afford another device(装置)thats hundreds and hundreds of dollars.”According to Sam Biddle,the smartphone-like glasses are.A.necessary for teenagersB.attractive to New YorkersC.available to people worldwideD.expensive for average consumers答

    4、案DExercise 3As I had expected, my son learned to speak English fluently before the school year was over. He went on to graduate from college and got a job, earning close to six figures. He travels widely and leads a well-adjusted, contented life. And he has benefited from being bilingual(双语的). The a

    5、uthors attitude towards being bilingual may best be described as.A.criticalB.casualC.positiveD.passive答案CExercise 4Larger transparent animals have the biggest challenge, because they have to make all the different tissues in their bodies slow down light exactly as much as water does. They need to lo

    6、ok uniform. But how theyre doing it is still unknown. One thing is clear for these larger animals, staying transparent is an active process. When they die, they turn a non-transparent milky white.The last paragraph tells us that larger transparent animals. A.move more slowly in deep waterB.stay see-through even after deathC.produce more tissues for their survivalD.take effective action to reduce light spreading答案D

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2022版新高考英语一轮总复习A版训练:专题十五推理判断 —方法集训 WORD版含解析.docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-729434.html
    关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1