分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 16

类型Unit 2 School life-【教材同步拓展阅读】2022-2023学年八年级英语上册(牛津译林版).docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:780620
  • 上传时间:2025-12-14
  • 格式:DOCX
  • 页数:16
  • 大小:145.68KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    教材同步拓展阅读
    资源描述:

    1、2022-2023学年 八年级英语上册单元话题拓展阅读(牛津译林版) Unit 2 School lifeA All schools have their own rules. The rules change from one school to another. Some schools are much stricter than others. There are also some rules that are strange or funny to us. Here are some funny school rules:Strict Japanese rulesMost scho

    2、ols ask students to wear uniforms, such as sports suits or skirts. But Japanese schools even have rules about the colour of the underwear! They also require that girls socks should be folded (被折叠) in a certain way and that boys heads should be shaved (剃) . Other Japanese schools tell students that t

    3、hey cant watch the films after sunset. Different shoes in the USAAt some American schools, students have to change their shoes when they go into the schools every day. This makes sure that students wont fall over on the floors and will keep the schools clean. No strange hair in the UKStrange hairsty

    4、les are not allowed in some British schools. But they may allow students to wear certain hairstyles during the World Cup years. After the World Cup, their teachers will ask them to go to the barbers at once. 1How many strange or funny school rules are mentioned in this passage? AThree.BFour.CFive.DS

    5、ix2Students in most Japanese schools should wear _ . AuniformsBindoor shoesCshirtsDstrange hairstyles3Why do students in some American schools have to wear indoor shoes? ABecause in that way they wont get hurt if they fight. BBecause in that way they will feel comfortable.CBecause in that way they w

    6、ont fall over and can keep the schools clean.DBecause in that way they wont make any noise when walking.4Which countrys schools have rules about students hair? ASchools in Japan only.BSchools in the USA and the UK.CSchools in Japan and the UK.DSchools in the UK only.5Whats the best title for the pas

    7、sage? ADifferent school uniformsBDifferent hairstylesCDifferent shoesDDifferent school rulesB American schools begin in September after the long summer holidays. There are two terms in a school year; the first term is from September to January, and the second is from February to June. Most American

    8、children go to public schools. High school students study only four or five subjects at a time. They usually go to the same classes every day, and they have an assignment(课外作业) for every class. After class they have many activities. After high school, many students go to college. They can go to a sm

    9、all one or a large one. They usually have to pay a lot of money for college education (教育). But there are scholarships (奖学金) for good students, and many college students work part time in order to get money for their education.(1)Most American children go to _ . AEnglish schoolsBhigh schoolsCpublic

    10、schoolsDcolleges(2)High school students take _ subjects at a time. AallBfourCfiveDB or C(3)In the last sentence of the second paragraph, activities means _ in Chinese. A工作B活动C宴会D比赛(4)_ can get scholarships. AMany college studentsBAll the studentsCGood high school studentsDGood college studentsC In a

    11、lmost every big university in the U.S.A, football is a favorite sport. American football is not like soccer. Players sometimes kick (踢)the ball, but they also throw(丢,投) the ball and run with it. They try to take it to the other end of the field. They have four chances to move the ball tenyards(码).

    12、They can carry it or throw it. If they move it to the other end of the field, They have got six points. This is called a touch-down.(底线得分) It is difficult to move the ball. Eleven men on the team try to stop the man who has the ball. If the man does not move the ball ten yards, his team kicks the ba

    13、ll to the other team. Every university wants its team to win. A lot of people come to watch. They all yell(喊加油) for their favorite team. Young men and women called cheerleaders(拉拉队长) to come to help the people to yell more. Every team plays ten or eleven games each season which begins in September a

    14、nd ends in November. If a team is very good, it may play another game after the season ends. The best teams play again on January 1, the first day of the new year. Many people go to see these games and many others watch them on TV.(1)In American football players can _ Aonly kick the ballBonly throw

    15、the ballConly carry the ballDkick, throw and carry the ball(2)If a team wants to get points, it has to move the ball _ A10 yardsB40 yardsCaway from its own endDto the other end(3)Most teams play games in _. AspringBsummerCautumnDwinter(4)When do the best team play again?_ AAt ChristmasBBefore the se

    16、ason endsCOn New Years DayDOn the last day of the seasonD American schools are quite different from those in China. In America, at the beginning of the term, students must select their subjects and teachers first. Selecting is very important for your marks in America. So at the first term, dont sele

    17、ct too many subjects, or youll feel very nervous and tired. Then you have to ask for some teaching plans. There is some information about subjects, timetables, marks and textbooks. At the same time, you must choose the teachers. Different teachers have different teaching methods. If the teacher is c

    18、alled killer by the last grade, many students will give up choosing him, because this kind of teacher will leave too much homework, too many exams and give too low grades There is another thing after you select the subjects and the teachers. How to buy textbooks makes each student feel hard. The tex

    19、tbooks in America are very expensive. Each one is about$30-50. In order to save money, many students buy some used textbooks, and some students usually borrow textbooks from the school library. In class, discussing is very important. The teacher encourages you to ask questions or show your own opini

    20、ons. They dont usually ask you to sit well. Instead, they allow you to sit or stand everywhere you like.(1)What does the understand word select mean? AChoose.BLike.CTreat.DTake.(2)According to the text, American students . Adont have to ask for teaching plansBdont have to choose teachersCwould like

    21、to choose strict teachersDusually buy some used textbooks in order to save money(3)Which of the following is NOT TRUE? AStudents wont choose the teacher who leaves too much homework.BStudents wont choose the teacher who leaves too many exams.CStudents will choose the teacher who is called killer.DSt

    22、udents wont choose the teacher who gives too low marks.(4)What is important in American class? AReading.BWriting.CDiscussing.DListening.E My grandfather was a teacher. He was the head teacher of a school for boys between the ages of thirteen and eighteen. I know that he was a kind and gentle(温柔的)man

    23、 at heart, because when I was young, he gave me presents, and sat me on his knees(膝盖), and told me stories. But I believe the boys at his school were afraid of him. At school, when he walked into a room full of noisy (少闹的)boys, there was silence(安静)at once. When he looked at a boy with a certain loo

    24、k in his eyes, that boy went red in the face, and looked down at his shoes. If a boy brought him poor, careless work, the work that was not the best that boy could do, my grandfather picked up the boys work and threw it across the room, shouting,” Do it all again, and bring it back first thing in th

    25、e morning!” If the boy was late, or if he forgot to bring the work, he had to do it again, and again, and yet again. My grandfather never forgot. He was a very different man at school, from the man I saw day by day in his own home. (1)My grandfather was . Aa kind and gentle teacherBa teacher who gav

    26、e presents to the pupilsCthe head teacher of a boys schoolDafraid of the head teacher(2)When he looked at a boy in a certain way, that boy . Awent red and could not return my grandfathers lookBlooked back at my grandfathers red faceClooked at his shoes to see if they were dirtyDwent red in the face

    27、because his shoes were dirty(3)My grandfather did not like to receive . Aworse work than he could do himselfBwork that the boys could not doCwork that was not as good as the boys could doDthe most careful work that the boys could do(4)When he received poor work, my grandfather . Ashouted at the boy

    28、and threw his work across the roomBwent red in the faceCthrew the book on the floor, and shouted across the roomDthrew the book at the boy(5)He was a different man at home because . Ahe didnt get angry at school like he did at homeBhe was not as gentle at homeChe did not throw books about at school

    29、like he did at homeDhe did not get angry at homeF Are you thinking about what to do in your free time? Come and join usYouth(青年)Club! Join in lessons and activities. Its fun! For more information, call 34789256!LessonsActivitiesMonday-Friday6:00 p. m. 7:00 p. m.Computer lessons for beginnersSaturday

    30、 and Sunday8:00a. m. 9:00 p. m.Basketball and volleyball playgrounds openMonday, Wednesday7:30p. m. -9:30p. m.Dance lessons for dance-lovers Learn and enjoy wonderful dances.Monday-SundaySwimming pool openTuesday, Thursday and Friday6:30 p. m. 7:30p. m.Cooking lessonsLearn to cook delicious dishes f

    31、rom all over China.The last Saturdays of every month 7:00 p.m. -9:30p.m.Concert timeEnjoy Swedish rock, American jazz and beautiful songs from different parts of the world!(1)You cant have computer lessons on AMondayBSundayCFridayDTuesday(2)Rose is free after 6:20 p. m. She can take . Acomputer less

    32、onsBcooking lessonsCboth dance and cooking lessonsDdance lessons(3)Dick wants to swim after playing basketball. He can go to the club on . AMonday and WednesdayBMonday and SundayCSaturday and SundayDSunday and Tuesday(4)You can enjoy music in the club . Aonce a monthBonce a weekCtwice a monthDtwice

    33、a weekG阅读下列短文, 根据要求完成下列各题。 My problems started after I went to a boarding(寄宿) school. I was only 14, and at first I missed my family a lot. I often called them and cried on the phone. But after two weeks, I found I enjoyed being with my classmates at school. I had many friends who were boys. I thoug

    34、ht of them as my best friends but only friends. I never guessed my friendships with boys would become a problem. Then, three months later, my friends told me that some teachers and girls said I was hanging out with (与 混在一起) boys all day long in order to get attention (注意力) from them. Seven months af

    35、ter that, the head teacher Mr. Wang asked the class to choose some students to join the Student Union. I thought I could win for I was doing well in school. I came first in math and English exams. A week later, the list came out and it didnt include me. I was sad. Mr. Wang came to me and said, “Dont

    36、 be sad. I know youre excellent! Maybe you are a little distant from the girls in our class. They dont know much about you, so some of them didnt choose you. It doesnt matter. Do your best to get along well with everyone and I think youll make it next time.”(1)What was the writers problem when she f

    37、irst entered the boarding school? AShe didnt like her new school.BShe didnt get along well with her classmates.CShe missed her family very much.DShe didnt like her new teacher.(2)Many of the writers friends in her new school were _. AteachersBboysCgirlsDwomen(3)Why did the writer fail to join the St

    38、udent Union?AHer teachers didnt like her.BShe was a poor student. CSome girls didnt choose her.DShe likes showing off herself.(4)The underlined word “distant” means “_” in English. Aestranged (疏远的)Bwarm-heartedCaggressive(好斗的)Drude(5)Which of the following is NOT true, according to the passage?AThe

    39、writer was the best in science and English exams.BThe writer didnt realize that her friendships with boys would cause problems.CThe writer was sad because she failed to join the Student UnionDThe teacher thought she was an excellent student.H根据短文内容选择正确答案。 Today I went to Sams school in the UK. It wa

    40、s really different from my school in China. Girls wore grey skirts and white shirts, boys wore grey trousers, and everyone wore the school tie. Some of Sams lessons were a bit strange for me. We were reading Shakespeare in the English lesson, and there were quite some old words like thou and thee to

    41、 mean you. In history we studied 20th Century China. It was strange hearing a foreign side of history and hearing English people trying to say all our Chinese names! Classes were also a lot more relaxing than in China. Teachers were called sir or miss, everyone shouted answers and raised their hands

    42、 in classes. It was more like a debate than a class. A bell rang at the end of each lesson and everyone jumped up to go to the next class. At break we bought potato chips and cookies in the dining room. Lunch was later than in China at 1 oclock. We had big plates of pie with carrots. For dessert the

    43、re was hot sweet rice called rice pudding. It was good that Id had an excellent lunch, because at Sams school Monday afternoons are taken up with sports. I played my first game of netball a bit like basketball, but with some differences. Luckily Id had a quick look in the rule book before I tried to

    44、 join in the game.(1)Paragraph 2 shows that _.AThey wear uniforms in Sams schoolBlessons are different between schools in China and the UKCthere is a break of 30 minutes every day in the schoolDsports take up much lime in Sams school(2)The underlined word debate ill Paragraph 4 means _ .AfightBexamC

    45、discussionDsuggestion(3)What do they have for lunch at Sams school?APie and hot sweet rice.BPotato chips CCookies.DCarrots.(4)What class do Sam have on Monday afternoon?AMathsBHistoryCPEDMusic(5)Whats the best title for the passage?ARelaxed classes in the UKBClothes, food and sports in a UK schoolCS

    46、trange lessons in Sams schoolDA day in Sams school答案解析A 【答案】AACCD【解析】 每个学校都有自己的一套规则让学生守纪律,这篇短文主要介绍了一些有趣的学校规则。【点评】考查阅读理解。在通读全文的基础上,根据全文大意,展开逻辑思维,瞻前顾后,认真辨析选项,仔细推敲,确定最佳答案。1细节理解题。根据文章黑体小标题Strict Japanese rules;Different shoes in the USA; No strange hair in the UK可知这篇短文主要提到三种奇怪、有趣的校规。故选A。2细节理解题。根据第二段Most

    47、 schools ask students to wear uniforms, such as sports suits or skirts.可知,日本大多数学校要求学生穿校服。故选A。3细节理解题。根据第四段At some American schools, students have to change their shoes when they go into the schools every day. This makes sure that students wont fall over on the floors and will keep the schools clean.在

    48、美国的一些学校,学生每天进学校时都要换鞋。这样可以确保学生不会摔倒在地板上,保持学校的清洁。可知,美国的一些学校,学生必须穿室内拖鞋,因为这样可以确保他们不会摔倒,保持学校干净。故选C。4细节理解题。根据第二段Strict Japanese rules中. boys heads should be shaved可知,日本的一些学校要求男孩剃光头发。根据最后一段No strange hair in the UK中 Strange hairstyles are not allowed in some British schools.一些英国学校不允许学生留有奇怪的发型。由此可知,日本和英国的学校对

    49、学生的头发有规定。故选C。5标题归纳题。根据第一段There are also some rules that are strange or funny to us. Here are some funny school rules.还有一些规则对我们来说很奇怪或有趣。以下是一些有趣的校规。围绕”some funny school rules“,分别介绍了Strict Japanese rules严格的日本校规;Different shoes in the USA美国不同鞋子的校规; No strange hair in the UK英国不留奇怪发型的校规。这篇文章主要介绍了不同学校的校规“。

    50、故选D。B【答案】(1)C(2)D(3)B(4)C【解析】文章讲述了美国学生上学的一些事情。(1)细节理解题。根据第一段Most American children go to public schools. 可知,大多数美国孩子上公立学校。故选C。(2)细节理解题。根据第二段High school students study only four or five subjects at a time可知,高中生一次学习四五门课程。故选D。(3)词义猜测题。根据第二段 After class they have many activities.可知,课后他们有许多活动,“activities”

    51、的意思是“活动”。故选B。(4)细节理解题。根据最后一段 After high school, many students go to college. 和They usually have to pay a lot of money for college education (教育). But there are scholarships (奖学金) for good students,可知,优秀的高中生可以获得奖学金。故选C。【点评】考查阅读理解。首先通读全文,了解全文大意,其次分析问题,抓住问题关键词,在文中寻找答案。联系上下文,推断出需要的信息,确定答案。C【答案】(1)D(2)D(

    52、3)C(4)C【解析】文章讲述了关于美国足球的一些事情。(1)细节理解题。根据第一段American football is not like soccer. Players sometimes kick (踢)the ball, but they also throw(丢,投) the ball and run with it.可知,在美式足球中,球员可以踢球、投球和带球跑。故选D。(2)细节理解题。根据第一段If they move it to the other end of the field, They have got six points.可知,如果一个队想得分,它必须把球带到场

    53、地的另一端。故选D。(3)推理判断题。根据最后一段Every team plays ten or eleven games each season which begins in September and ends in November.可知,每个队的比赛从九月开始,到十一月结束。推理可知,大部分球队在秋天打比赛。故选C。(4)细节理解题。根据最后一段The best teams play again on January 1, the first day of the new year.可知,最好的球队会在元旦再次比赛。故选C。【点评】考查阅读理解。考查学生的细节理解和推理判断能力,做细

    54、节理解题时一定要找到文章中的原句,和题干进行比较,再做出正确的选择。在做推理判断题不要以个人的主观想象代替文章的事实,要根据文章事实进行合乎逻辑的推理判断。D【答案】(1)A(2)D(3)C(4)C【解析】文章介绍了美国的学校的一些情况。(1)词句猜测题。根据第二段So at the first term, dont select too many subjects, or youll feel very nervous and tired.可知,所以在第一学期,不要选择太多的科目,否则你会感到非常紧张和疲惫。单词“select”的意思是“选择”。故选A。(2)细节理解题。根据第三段In or

    55、der to save money, many students buy some used textbooks可知,为了省钱,美国学生通常会买一些二手教科书。故选D。(3)细节理解题。根据第二段If the teacher is called killer by the last grade, many students will give up choosing him, because this kind of teacher will leave too much homework, too many exams and give too low grades.可知,许多学生会放弃选择

    56、被称为“杀手”的老师。“学生将选择被称为杀手的老师”这种说法是不正确的。故选C。(4)细节理解题。根据最后一段In class, discussing is very important.可知,在美国课堂上,讨论非常重要。故选C。【点评】考查阅读理解。本题考查学生的细节理解能力,首先要找到文章中的原句,和题干进行比较,然后选出正确答案。E【答案】(1)C(2)A(3)C(4)A(5)D【解析】这篇短文作者主要介绍了他的祖父,他是一所13至18岁男孩学校的校长,他对学生要求非常严格,但是,作者认为他内心是一个和蔼可亲的人。(1)细节题,根据第一段 He was the head teacher

    57、of a school for boys between the ages of thirteen and eighteen. 可知:作者的祖父是男生学校的校长,故选C。(2)细节题,根据第二段 When he looked at a boy with a certain look in his eyes, that boy went red in the face, and looked down at his shoes. 可知:当他用某种眼神看着一个男孩时,那个男孩的脸涨红了,低头看着他的鞋子。由此可知:这个男孩不敢看我的祖父,故选A。(3)推理题,根据第二段Do it all agai

    58、n, and bring it back first thing in the morning!可知:我的祖父不喜欢收到男生没有尽力写认真的作业,故选C。(4)细节题,根据第二段If a boy brought him poor, careless work, the work that was not the best that boy could do, my grandfather picked up the boys work and threw it across the room, shouting,” Do it all again, and bring it back firs

    59、t thing in the morning!”可知:当我的祖父收到差劲的作业时,他冲着男孩在喊在叫并且把他的作业扔到了房间的另一边。故选A。(5)推理题,根据最后一段He was a very different man at school, from the man I saw day by day in his own home.可知:在学校里,他和我每天在他自己家里见到的人完全不同。上文提到他祖父在学校对男生要求严格,容易生气。由此可知:他在家里完全不同,因为他在家里不生气。故选D。【点评】考查阅读理解,首先通读全文,了解全文大意,其次分析问题,抓住关键词句,在文中找到相关信息,确定答

    60、案,最后再检查一遍,确保答案正确。F【答案】(1)B(2)C(3)C(4)A【解析】大意:这是一则广告,详细的介绍了青年俱乐部的课程和活动。(1)细节题。根据Monday-Friday 6:00 p. m. 7:00 p. m. Computer lessons for beginners,可知计算机课程是在周一到周五的下午6:00-7:00,因此星期天是没有计算机课程的,故选B。(2)细节推理题。根据问题,可知是在下午6:20之后有空,根据文章,可知在6:00 p. m. 7:00 p. m有计算机可,想要学计算机的话,只能学40分钟,7:30p. m. -9:30p. m.有舞蹈课,6:3

    61、0 p. m. 7:30p. m.有烹饪课,结合选项,故选C。(3)细节题。根据文章,可知篮球课在Saturday and Sunday(周六和周日),游泳池在Monday-Sunday(周一周日)开放,因此,打完篮球再去游泳,周六和周日都可以 参加,故选C。(4)细节题。根据文章,可知Concert time(音乐会时间)是在The last Saturdays of every month 7:00 p.m. -9:30p.m. 每个月的最后一个周六的7:00 p.m. -9:30p.m.,因此一个月只能参加一次,故选A。【点评】考查阅读理解。首先浏览第一段,了解文章的结构,然后看问题,通

    62、过问题的关键词在文章中寻找答案。G【答案】(1)C(2)B(3)C(4)A(5)A【解析】本文是一篇日常生活类记叙文。讲述了作者在14岁刚刚读寄宿学校时在学校的生活及与同学交朋友的情况。(1)细节理解。从第一段My problems started.and at first I misses my family a lot 可知作者的开始进入寄宿学校的问题是他很想念家。故选C。(2)细节理解。从第一段第四行I had many friends who were boys可以得知作者在新学校的大多数朋友都是男孩。故选B(3)细节理解。从最后一段Maybe you are a little dis

    63、tant from the girls in our class. They dont know much about you, so some of them didnt choose you可知正确答案为C(4)词义猜测。根据第一段提到作者的大多数朋友都是男孩,以及本段中提到一些女孩不选她进入学生会说明她和班上的女孩有些疏远,故选择答案A。(5)细节理解。根据第二段Id already won prizes for the best math and English exams可知A答案是错误表述,是math而不是science,故选择答案A。【点评】本文讲述了作者在14岁刚刚读寄宿学校时

    64、在学校的生活及与同学交朋友的情况。本文内容比较简单,集中考查细节较多,在阅读时注意关键的细节内容,做好标志,以提高阅读的效率。H【答案】(1)A(2)C(3)A(4)C(5)D【解析】短文大意:文章主要介绍了作者在山姆学校所经历的一天的生活,学生在校必须穿校服,课程设置也要比中国的课程轻松很多,上课更像是辩论,午餐也很丰盛,并且第一次尝试无挡板篮球运动。(1)细节理解题。第二段主要讲述了女孩子们都穿灰色的短裙和白色的衬衫,男孩子们穿灰色的长裤,而且都打学校的领带。可知在山姆的学校,学生们都穿校服,故选A。(2)词义猜测题。根据短文中的句子everyone shouted answers and

    65、 raised their hands in classes.每个人在课堂上都大声地回答问题,而且还经常举手,所以上课更像是辩论,故答案选C。 (3)细节理解题。根据第五段内容e had big plates of pie with carrots. For dessert there was hot sweet rice called rice pudding.可知在山姆的学校午餐吃Pie and hot sweet rice.,故选A。(4)细节推理题。根据倒数第二段 It was good that Id had an excellent lunch, because at Sams school Monday afternoons are taken up with sports. “sports”意为“运动”,即“上体育课”,故C。(5)主旨大意题。依据短文内容可知,文章主要介绍了作者在山姆学校所经历的一天的生活,故答案为D。【点评】本文难度较大,个别小题需要根据相关内容进行推理总结。首先要认真阅读短文,注意前后联系,掌握短文大意,然后带着问题再读短文,找出相关段落,分析总结,判断出正确选项。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:Unit 2 School life-【教材同步拓展阅读】2022-2023学年八年级英语上册(牛津译林版).docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-780620.html
    相关资源 更多
  • 人教版数学五年级下学期期末质量监测试题精品.docx人教版数学五年级下学期期末质量监测试题精品.docx
  • 人教版数学五年级下学期期末质量监测试题有答案解析.docx人教版数学五年级下学期期末质量监测试题有答案解析.docx
  • 人教版数学五年级下学期期末质量监测试题最新.docx人教版数学五年级下学期期末质量监测试题最新.docx
  • 人教版数学五年级下学期期末质量监测试题新版.docx人教版数学五年级下学期期末质量监测试题新版.docx
  • 人教版数学五年级下学期期末质量监测试题带精品答案.docx人教版数学五年级下学期期末质量监测试题带精品答案.docx
  • 人教版数学五年级下学期期末质量监测试题带答案(培优a卷).docx人教版数学五年级下学期期末质量监测试题带答案(培优a卷).docx
  • 人教版数学五年级下学期期末质量监测试题带答案(a卷).docx人教版数学五年级下学期期末质量监测试题带答案(a卷).docx
  • 人教版数学五年级下学期期末质量监测试题带答案解析.docx人教版数学五年级下学期期末质量监测试题带答案解析.docx
  • 人教版数学五年级下学期期末质量监测试题带答案.docx人教版数学五年级下学期期末质量监测试题带答案.docx
  • 人教版数学五年级下学期期末质量监测试题带下载答案.docx人教版数学五年级下学期期末质量监测试题带下载答案.docx
  • 人教版数学五年级下学期期末质量监测试题完整版.docx人教版数学五年级下学期期末质量监测试题完整版.docx
  • 人教版数学五年级下学期期末质量监测试题完整参考答案.docx人教版数学五年级下学期期末质量监测试题完整参考答案.docx
  • 人教版数学五年级下学期期末质量监测试题含解析答案.docx人教版数学五年级下学期期末质量监测试题含解析答案.docx
  • 人教版数学五年级下学期期末质量监测试题含精品答案.docx人教版数学五年级下学期期末质量监测试题含精品答案.docx
  • 人教版数学五年级下学期期末质量监测试题含答案(轻巧夺冠).docx人教版数学五年级下学期期末质量监测试题含答案(轻巧夺冠).docx
  • 人教版数学五年级下学期期末质量监测试题含答案(能力提升).docx人教版数学五年级下学期期末质量监测试题含答案(能力提升).docx
  • 人教版数学五年级下学期期末质量监测试题含答案(综合题).docx人教版数学五年级下学期期末质量监测试题含答案(综合题).docx
  • 人教版数学五年级下学期期末质量监测试题含答案(突破训练).docx人教版数学五年级下学期期末质量监测试题含答案(突破训练).docx
  • 人教版数学五年级下学期期末质量监测试题含答案(巩固).docx人教版数学五年级下学期期末质量监测试题含答案(巩固).docx
  • 人教版数学五年级下学期期末质量监测试题含答案(夺分金卷).docx人教版数学五年级下学期期末质量监测试题含答案(夺分金卷).docx
  • 人教版数学五年级下学期期末质量监测试题含答案(典型题).docx人教版数学五年级下学期期末质量监测试题含答案(典型题).docx
  • 人教版数学五年级下学期期末质量监测试题含答案【轻巧夺冠】.docx人教版数学五年级下学期期末质量监测试题含答案【轻巧夺冠】.docx
  • 人教版数学五年级下学期期末质量监测试题含答案【能力提升】.docx人教版数学五年级下学期期末质量监测试题含答案【能力提升】.docx
  • 人教版数学五年级下学期期末质量监测试题含答案【精练】.docx人教版数学五年级下学期期末质量监测试题含答案【精练】.docx
  • 人教版数学五年级下学期期末质量监测试题含答案【突破训练】.docx人教版数学五年级下学期期末质量监测试题含答案【突破训练】.docx
  • 人教版数学五年级下学期期末质量监测试题含答案【研优卷】.docx人教版数学五年级下学期期末质量监测试题含答案【研优卷】.docx
  • 人教版数学五年级下学期期末质量监测试题含答案【最新】.docx人教版数学五年级下学期期末质量监测试题含答案【最新】.docx
  • 人教版数学五年级下学期期末质量监测试题含答案【新】.docx人教版数学五年级下学期期末质量监测试题含答案【新】.docx
  • 人教版数学五年级下学期期末质量监测试题含答案【实用】.docx人教版数学五年级下学期期末质量监测试题含答案【实用】.docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1