分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 13

类型Unit 8 单元话题阅读理解专项练习-2022-2023学年九年级英语全一册单元重难点易错题精练(人教版).docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:783274
  • 上传时间:2025-12-14
  • 格式:DOCX
  • 页数:13
  • 大小:141.86KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    Unit 单元话题阅读理解专项练习-2022-2023学年九年级英语全一册单元重难点易错题精练人教版 单元 话题 阅读 理解 专项 练习 2022 2023 学年 九年级 英语 一册 难点 易错题
    资源描述:

    1、Unit 8单元话题阅读理解专项练习(2022天津模拟预测)Hi! Im Mr. Cool. The Noodle House has really good noodles, they are cheap and theyre great! You can get small, medium, or large bowls of noodles. The Noodle House has some great specials. Special A has beef and tomatoes and is only RMB 5. Special B has mutton and cabbag

    2、e. It is RMB 6. And Special C comes with chicken and carrots. Its RMB 7. Special C is my favorite. You can get some other great food at the Noodle House. For example, you can get 16 dumplings for RMB 10. You can get great desserts! You can get strawberry, banana and chocolate ice creams. Theyre all

    3、nice! Come and try the food in Noodle House! Its open from 8:00 a.m. to 8:30 p.m. every day.1How are the noodles in the Noodle House?AThey are cheap.BThey are cheap and great.CThey are great.DThey arent cheap and great.2How much is Special A?ARMB 5.BRMB 6.CRMB 7.DRMB 10.3What kind of noodles is Mr.

    4、Cools favorite?ABeef and tomato noodles.BMutton and cabbage noodles.CChicken and carrot noodles.DChicken and tomato noodles.4What cant you get in the noodle house?ANoodles.BDesserts.CIce creams.DApple juice.5When can you eat in the Noodle House?A6:00 a.m.B7:00 a.m.C8:00 p.m.D9:00 p.m.(2022贵州黔西二模)Thi

    5、s is Alices Noodle House. We have different kinds of noodles. A large bowl of noodles with mutton is only 4 dollars, and 3 dollars for a medium bowl. Each bowl of beef noodles is just 3.5 dollars. And a large bowl of chicken noodles is 2 dollars. Each bowl of pork noodles is just 3.5 dollars. Come a

    6、nd enjoy the delicious noodles here! If you order any noodles, fruit will be free. If you are too busy to come, please call us at 288-8998, and you will get the food in half an hour. Our Noodle House is open from Monday afternoon to Sunday.6Alices Noodle House sells _ different kinds of noodles.AThr

    7、ee.BFour.CFive.7Toms family would like one large bowl of chicken noodles and two medium bowls of mutton noodles. They will pay _for the food.A$6B$8C$108If you are too busy to come, you can _.Acall at 288-8998Bgo to Alices Noodle HouseCget food in an hour9If Tom orders pork noodles at 7: 30 a.m., he

    8、can get it at _.A8: 30 a.m.B7: 50 a.m.C8:00 a.m.10We can eat noodles in Alices Noodle House except (除了) on _.AMonday morningBMonday afternoonCSunday morning(2022江苏泰州九年级专题练习)School Notice (通知)November 1st, 2021Dear Students,Last year, we had the first cooking competition successfully. This year, we w

    9、ill invite two famous cooks in town as the judges (裁判).Competitors: Grade 7 and Grade 8 students who are interested in cooking; each competitor must bring one of their parents as a helper.Time: 3;00 p.m., Saturday, November 6th, 2021Place: School hallPrizes:(奖励) Each one who joins will get a cookboo

    10、k. Winners will get coupons (优惠券) for restaurants in town.Remember to give the application form (申请表) to your class teacher before November 3rd. You can visit www. greenleafschool. com to get more information.If youre interested in cooking, dont miss the competition to show your cooking talent!Mr. C

    11、hangHeadmaster11When will the competition start?AOn November 1st.BOn November 3rd.COn November 6th.DOn November 8th.12Which of the following can the winner get?ARestaurant coupons.BA new cooking pot.CA book by a famous cook.DSome delicious food.13If John wants to join in the competition, he must _.A

    12、buy a cookbookBbe a Grade 9 studentCbring one of his parents as a helperDfill in the application form in a week14Kate wants to know more about the competition. What could she do?ACall the headmaster.BAsk her class teacher.CRead the school newspaper.DVisit www. greenleafschoo. com.(2021天津和平九年级期末)Gard

    13、en Tour & Cooking Class909 North Cunbre Road, Santa Barara, CA9:30 a.m-1:00 p.mSaturday, October 22, 2022Cook with SuzaneTraditionally, the dishes of the American Indians were made with corn, beans, potatoes and pumpkins. Take a tour around Trinity Garden, pick some of these foods and return to the

    14、kitchen. There you can watch Suzane prepare delicious dished with them.This is sure to be a new experience for those who wish to attend! Suzane will introduce four traditional dishes and tell you what they meant to the American Indians hundreds of years ago. At the same time, you will also learn how

    15、 to cook with these seasonal vegetables.The menu includes the following:*Hot Potato Pie with Cornbread Topping*Thanksgiving Soup*Fresh Vegetable Salad*Trinity Fruit Ice-cream$35 per person, including printed recipes(菜谱) , the four dishes mentioned above and a book by Suzane. Children under the age o

    16、f eight can come for free.Book by email before Oct.10: SuzanelandryAbout Suzane Landry: She is the writer of Healthy Eating and Fresh Food Matters. To look for new ideas to add to her cooking, she has traveled extensively and has worked in kitchens all over the world. Her experiences introduced her

    17、to the idea of“fresh food cooking”. Then she set up the website below. She shares her excitement and knowledge about cooking with the world through her cooking classes, cookbooks and DVDs. Her teaching is popular with people from different countries.Learn more:Visit Follow Suzane on FACEBOOK and TWI

    18、TTER.15The cooking class in the advertisement uses _ vegetables.AspringBsummerCautumnDwinter16In this class, you can watch Suzane cook dishes with vegetables that have been _.Abrought from her homeBpicked at Trinity GardenCbought from the marketDbought from the internet17The menu offered by the cook

    19、ing class includes all of the following except _.AcakeBsoupCsaladDice-cream18If Mr Green goes to the class together with his parents and his six-year-old son, he should pay _ in total.A$35B$70C$105D$14019We can learn from this advertisement that _.Awe can call Suzane to book the cooking classBonly A

    20、merican Indians enjoy Suzanes teachingCSuzane got her cooking ideas from different DVDsDSuzane has written two books about eating and food(2022海南省直辖县级单位二模)China is a noodle paradise(天堂).The home of wheaten food(面食)across the world is China, and the home of wheaten food in China is Shanxi province. A

    21、s an American student, my first experience with noodles was in Shanxi when I was an exchange (交换)student.Everyone knows noodles are the king of Shanxi food. There are more than 100 ways to make noodles. Among them, my favorite is the knife-cut noodles. The knife-cut noodles are one of the top five n

    22、oodles in China, with the other four being Hubeis hot-dry noodles, Sichuans Dan Dan noodles, Beijing s fried sauce noodles and Shandong s Yifu noodles.Once in a restaurant, I ordered knife-cut noodles and I was lucky to see how the cook made them from the window of the kitchen. I felt really surpris

    23、ed to see the cook shave (削)the noodles so quickly! When I tasted the noodles for the first time, I felt super glad.When I first learned to make knife-cut noodles, the more I practiced, the harder it seemed. But later, when I got the angle (角度)right, it became a lot easier. In fact, you need a lot o

    24、f skills if you want to cook them. The first thing you need to do is to make a dough (禾口面).After that, let your dough rest for 5 to 10 minutes. Then cut the noodles by running the knife up and down. The most difficult part is getting the right angle between the knife and noodles. Finally, let them c

    25、ook in the hot water for 5 minutes.The reason why people like knife-cut noodles is that they have a special taste. Also, the way to make them is an art form that takes years of practice.20Where are hot-dry noodles from?AShanxi.BHubei.CSichuan.21How did the writer feel when he first tasted knife-cut

    26、noodles?AGlad.BSurprised.CUpset.22What do we know about the writer?AHe is a Chinese student who studies in America.BAmong all noodles, knife-cut noodles are his favorite.CIt s easy fbr him to learn how to cook knife-cut noodles.23How do we make knife-cut noodles? Cook the noodles in the hot water fo

    27、r 5 minutes. Let the dough rest for 5 to 10 minutes. Cut the noodles by running the knife up and down. Make a dough.ABC24Which of the following is NOT TRUE according to the text?AShanxi is a good place for noodle lovers from all over the world.BKnife-cut noodles are not only food but also a symbol o

    28、f the art form.CIn every place of China, you can eat a bowl of knife-cut noodles.(2022全国九年级专题练习)CAN YOU COOK?This teenager can-and his moms very happy with him.Tom is like any other teenager. He goes to school, does his homework, meets his friends and enjoys doing sports.But between 5:30 and 6:30 fr

    29、om Monday to Friday, Tom does something different. He cooks dinner for all the family: mom, dad. younger brother Joe and older sister Emma. Toms momI think its important for teenagers to learn how to cook. Maths and English are important, of course, but they need other skills too to help them in tod

    30、ays world.First I taught Tom how to cook easy meals like pizza or egg and chips. Then he started using recipes in my cookery(烹饪) books. Yesterday he made vegetable soup. It was very good!I love cooking and I think Im really good at it. None of my friends cook. I dont know why. It isnt difficult and

    31、its great fun!TomIn the past, Tom didnt help out at home and his mom wasnt very happy with him. Today, things are different and she is very happy.25 Why is Toms mom so happy with him? _A He cooks for the family.BHe has a lot of friends.CHe goes to school on time.DHe is good at doing sports.26How man

    32、y people are there in Toms family? _A3.B4.C5.D6.27How did Tom learn to make vegetable soup? _AFrom his mother.BFrom his father.CFrom him friends.DFrom a cookery book.28Which of the following would Toms mom most probably agree with? _AChildren should not help out at home.BCooking is the most importan

    33、t skill for kids.CCooking is just as important as maths and English.DMaths and English are more important than cooking.(2022江苏苏州一模)My grandma came over to look after me when I was young. Laughter always filled the tiny but warm house. Watching grandma in the kitchen was amazing: she walked around th

    34、e kitchen, busy but happy. She never seemed to need the recipes (食谱) and everything she made tasted delicious.At first I would just sit in the kitchen and watch. Even though I didnt understand what she was doing, I really enjoyed watching her and waiting for the cakes. As I got older, she let me hel

    35、p with the easy parts, such as measuring (测量) the sugar. The day I helped her bake (烘焙) cakes, I felt like I found complete pleasure.Later my parents decided that I could take care of myself and my grandmother stopped coming over every day. The love of baking, however, stayed with me. I started baki

    36、ng by myself, and even if the cookies ended up burnt sometimes. More often they turned out pretty good. I tried out new recipes, and whenever I got to a thorny part, I would call my grandmother for advice and she would always give lots of useful advice patiently. Sometimes I would call her just to t

    37、alk, too. I felt like I could talk to her about anything.My grandmother passed away three years ago, but I still think of her sometimes. Last week, I found a recipe book she made for me in her bedroom. It included her recipes for cakes, cookies and my favorite, lemon pie. As I looked through the pag

    38、es, I thought I could hear her voice and see her smile. She was the one who taught me not only about baking, but about life.29While helping her grandmother bake, the writer _.Aturned out to be a troublemakerBfound it interesting and attractiveChoped to make a living by bakingDregretted missing the s

    39、choolwork30The underlined word “thorny” in Paragraph 3 most probably means “_”.AwonderfulBspecialCdangerousDdifficult31From the recipe book the writer found last week, we can infer that her grandmother _.Aknew the writers taste wellBtaught the writer how to readCwanted to sell the recipe for moneyDt

    40、hought the writer was unable to bake(2022全国九年级单元测试)Late on a Friday night, Asia Faircloth had one question for the seven teenagers for the next three hours. “You want to play with knives?” the cooking teacher asked.In two groups, the students were busy in a kitchen at the High Point Community Center

    41、 in Seattle, the US. Asia Faircloth taught one group how to cook noodles with tofu and chicken. The other group joined Jacob Alhadeff to practice new chopping skills with knives.The centers four-week cooking course was centered on cooking and food justice. The city recruited students from poor famil

    42、ies. Each student received 100 dollars at the end of the course.“Low-income(低收入)people of color are more likely to meet food injustice(不公正),” Alhadeff said. “So teaching cooking skills and putting money back in the pockets of our community members seemed very important.”Alhadeff and Faircloth starte

    43、d the course not only to teach kids how to cook, but also to encourage them to think more deeply about something behind food. They were shown how to connect the dots between personal choices and the cost of global food supplies(供给).Tahir Adams and Najah Goodrich, two juniors at Seattle Lutheran High

    44、 School, joined the classes. They talked about how farmers have a hard time putting food on their own kitchen tables while growing fresh vegetables for the rest of the country.“We started with more personal things, then looked at the bigger, global view like, how climate change has influenced food,”

    45、 Adams said. “It can be really bad when droughts(干旱)turn places into deserts.”32What do we know about the cooking course?AIt mainly focused on cooking skills.BIt was held in Seattle, the US.CThe students were from rich families.DEach student paid 100 dollars for the course.33What does the underlined

    46、 word “recruited” mean in Chinese?A招募B关注C派遣D调查34In the fourth paragraph, Alhadeff explains _.Athe standards for choosing studentsBcommunity members are stupidCthe importance of giving students moneyDwhy the course provides cooking skills35In the cooking course, students were encouraged _.Ato use coo

    47、king skills to make moneyBto focus on personal choicesCto learn to grow fresh vegetablesDto think more deeply about food36What can we infer(推断)from what Adams and Goodrich said?AThey were proud of the cooking skills they learned.BThey learned nothing much from the course.CThe course widened their vi

    48、ews on food.DThe course taught them how to solve droughts.参考答案:1B2A3C4D5C【导语】本文是面馆屋的广告,介绍了面馆的面条种类及特色。1细节理解题。根据“The Noodle House has really good noodles, they are cheap and theyre great!”可知,面馆的面条便宜又好吃,故选B。2细节理解题。根据“Special A has beef and tomatoes and is only RMB 5.” 特色A有牛肉和西红柿,只要5元。故选A。3细节理解题。根据“And

    49、Special C comes with chicken and carrots. Its RMB 7. Special C is my favorite.”可知,特色C有鸡肉和胡萝卜。特色C是Mr. Cool的最爱。故选C。4推理判断题。根据“For example, you can get 16 dumplings for RMB 10. You can get great desserts! You can get strawberry, banana and chocolate ice creams. Theyre all nice!”可知,你可以买到饺子,还可以得到很棒的甜点,买到草

    50、莓、香蕉和巧克力冰淇淋。结合选项D“苹果汁”买不到。故选D。5细节理解题。根据“Its open from 8:00 a.m. to 8:30 p.m. every day.”可知,营业时间是早上8点到晚上8点半,所以晚上8点可以去。故选C。6B7B8A9C10A【导语】本文主要介绍了Alice面馆面条的种类,价格,订购方式和开业时间。6细节理解题。根据文章第一段中的“noodles with mutton” “beef noodles” “chicken noodles”和“pork noodles”可知,Alice面馆卖羊肉面,牛肉面,鸡肉面和猪肉面四种面条,故选B。7推理判断题。根据文章

    51、第一段中的“a large bowl of chicken noodles is 2 dollars”和“A large bowl of noodles with mutton is only 4 dollars, and 3 dollars for a medium bowl.”可知,一份大碗鸡肉面2美元,两份中碗羊肉面3+3=6美元,所以Tom家需要付2+6=8美元,故选B。8细节理解题。根据文章第二段中的“If you are too busy to come, please call us at 288-8998”可知,如果你太忙不能来店里,可以拨打电话288-8998订餐,故选A。9

    52、推理判断题。根据文章第二段中的“If you are too busy to come, please call us at 288-8998, and you will get the food in half an hour”可推知,如果Tom上午七点半订餐,他会在上午八点收到,故选C。10推理判断题。根据文章第二段中的“Our Noodle House is open from Monday afternoon to Sunday”可知,我们可以在周一下午到周日吃Alice面馆的面条,推知周一上午面馆不营业,故选A。11C12A13C14D【分析】这篇短文是某学校的一个通知,内容是关于举

    53、办烹饪比赛。通知里具体说明了比赛举行的时间、地点、设置的奖项、参赛人员以及其他一些注意事项。11细节理解题。根据“Time: 3;00 p.m., Saturday, November 6th, 2021”可知,比赛在2021年11月6日,周六下午3点举行,故选C。12细节理解题。根据“Winners will get coupons (优惠券) for restaurants in town.”可知,优胜者将获得城里餐馆的优惠券。故选A。13细节理解题。根据“each competitor must bring one of their parents as a helper.”可知,每一个

    54、参赛的人员必须带着其中一名家长作为助手,故选C。14细节理解题。根据“You can visit www. greenleafschool. com to get more information.”可知,如果你想了解更多关于比赛的信息,你可以登录网站查询,故选D。15C16B17A18C19D【分析】本文主要介绍了Suzane Landry开设了一个班来介绍美食的制作,并且写了两本关于美食的书。15细节理解题。根据文中“ Saturday, October 22, 2022”可知日期是在10月,属于秋季,故选C。16细节理解题。根据文中“Take a tour around Trinity

    55、Garden, pick some of these foods and return to the kitchen”可知是在Trinity Garden里采摘的,故选B。17细节理解题。根据文中“*Hot Potato Pie with Cornbread Topping*Thanksgiving Soup*Fresh Vegetable Salad*Trinity Fruit Ice-cream”可知是没有蛋糕,故选A。18推理判断题。根据文中“$35 per person, including printed recipes(菜谱) , the four dishes mentioned

    56、 above and a book by Suzane. Children under the age of eight can come for free.”可知总共需要35+35+35+0=105美元,故选C。19细节理解题。根据文中“About Suzane Landry: She is the writer of Healthy Eating and Fresh Food Matters”可知她写了两本书,故选D。20B21A22B23C24C【分析】本文介绍了中国的面食,特别介绍了山西省的面食,尤其介绍了刀削面。20细节理解题。根据第二段“with the other four be

    57、ing Hubeis hot-dry noodles,”可知热干面来自湖北。故选B。21细节理解题。根据第三段最后一句“When I tasted the noodles for the first time, I felt super glad.”可知作者第一次品尝刀削面时很高兴。故选A。22细节理解题。根据第二段“Among them, my favorite is the knife-cut noodles.”可知在所有面条中,刀削面是他的最爱。故选B。23细节理解题。根据第四段中“The first thing you need to do is to make a dough (禾口

    58、 面).After that, let your dough rest for 5 to 10 minutes. Then cut the noodles by running the knife up and down. Finally, let them cook in the hot water for 5 minutes.”可知,做刀削面的步骤是,故选C。24推理判断题。根据第2段中“Everyone knows noodles are the king of Shanxi food Among them, my favorite is the knife-cut noodles.”可

    59、知只有山西能吃到刀削面,选项C“在中国的每个地方,你都可以吃一碗刀削面条。”错误,故选C。25A26C27D28C【分析】本文主要讲了汤姆学会了为家里人做饭,他感到很高兴,妈妈对他也很满意的故事。25细节理解题。根据第一段“This teenager can-and his moms very happy with him.”可知,汤姆的妈妈和他在一起很开心是因为他会做饭。故选A。26细节理解题。根据第三段“ He cooks dinner for all the family: mom, dad. younger brother Joe and older sister Emma.”可知,汤

    60、姆家里有妈妈、爸爸、弟弟、姐姐和他自己,共5个人。故选C。27细节理解题。根据Toms mom中的“Then he started using recipes in my cookery(烹饪) books. Yesterday he made vegetable soup. It was very good!”可知,汤姆昨天使用食谱做了蔬菜汤。故选D。28推理判断题。根据文中的“I think its important for teenagers to learn how to cook. Maths and English are important, of course, but th

    61、ey need other skills too to help them in todays world.”可知,烹饪与数学和英语一样重要。故选C。29B30D31A【分析】本文是一篇记叙文。文章大意:因年幼时陪伴作者的奶奶经常烘焙,所以作者也很喜欢烘焙;即使在长大后作者不再经常见到奶奶,她还是会打电话给奶奶,询问关于烘焙的事情或者只是聊天;奶奶去世三年了,作者还是很想念她,因为奶奶不仅教会了她烘焙,还教会了她生活。29推理判断题。根据第二段“The day I helped her bake cakes, I felt like I found complete pleasure.”可知,

    62、当作者帮助奶奶烤蛋糕时,她找到了完全的乐趣,由此可知她会认为烤蛋糕是一件有趣且有吸引力的事。故选B。30词句猜测题。根据第三段“. I would call my grandmother for advice and she would always give lots of useful advice patiently.”可知,当作者遇到“thorny parts”的时候,她就会向奶奶寻求建议,由此可推知“thorny”应是“困难的”的意思,作者遇到了困难才会向奶奶寻求建议。故选D。31推理判断题。根据第四段“It included her recipes for cakes, cooki

    63、es and my favorite, lemon pie.”可知,奶奶为作者准备的食谱中包括了作者最喜欢吃的食物,由此可知奶奶应该很了解作者的口味,A选项符合文意。故选A。32B33A34A35D36C【分析】本文主要讲述美国的一个社区为青少年提供免费的烹饪课,它以烹饪和食物公平为主。学生们对自己学到的烹饪技巧感到自豪,并开始着眼于更大的、全球性的观点。32细节理解题。根据“In two groups, the students were busy in a kitchen at the High Point Community Center in Seattle, the US”可知,它是

    64、在美国西雅图举办的,故选B。33词义猜测题。根据“The city recruited students from poor families. Each student received 100 dollars at the end of the course”可知,这个城市招募来自贫困家庭的学生,在课程结束时,他们会获得100美元,所以是招募的含义,故选A。34推理判断题。根据“Low-income(低收入)people of color are more likely to meet food injustice(不公正), Alhadeff said. So teaching cook

    65、ing skills and putting money back in the pockets of our community members seemed very important.”可知,低收入的有色人种更有可能遭遇食物不公,所以教授烹饪技巧和把钱放回我们社区成员的口袋里似乎非常重要。本段主要讲述选择烹饪课学生的标准,故选A。35细节理解题。根据“Alhadeff and Faircloth started the course not only to teach kids how to cook, but also to encourage them to think more deeply about something behind food”可知,不但教他们如何做饭,而且还鼓励他们更深入地思考食物背后的东西,故选D。36推理判断题。根据“We started with more personal things, then looked at the bigger, global view like, how climate change has influenced food”可知,学生们从个人的事情开始,然后着眼于更大的、全球性的观点,所以这门课开阔了他们对食物的看法,故选C。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:Unit 8 单元话题阅读理解专项练习-2022-2023学年九年级英语全一册单元重难点易错题精练(人教版).docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-783274.html
    相关资源 更多
  • 人教版三年级下学期期末质量监测数学试题精品(易错题).docx人教版三年级下学期期末质量监测数学试题精品(易错题).docx
  • 人教版三年级下学期期末质量监测数学试题精品(必刷).docx人教版三年级下学期期末质量监测数学试题精品(必刷).docx
  • 人教版三年级下学期期末质量监测数学试题精品(实用).docx人教版三年级下学期期末质量监测数学试题精品(实用).docx
  • 人教版三年级下学期期末质量监测数学试题精品(完整版).docx人教版三年级下学期期末质量监测数学试题精品(完整版).docx
  • 人教版三年级下学期期末质量监测数学试题精品(夺分金卷).docx人教版三年级下学期期末质量监测数学试题精品(夺分金卷).docx
  • 人教版三年级下学期期末质量监测数学试题精品(夺冠).docx人教版三年级下学期期末质量监测数学试题精品(夺冠).docx
  • 人教版三年级下学期期末质量监测数学试题精品(夺冠系列).docx人教版三年级下学期期末质量监测数学试题精品(夺冠系列).docx
  • 人教版三年级下学期期末质量监测数学试题精品(基础题).docx人教版三年级下学期期末质量监测数学试题精品(基础题).docx
  • 人教版三年级下学期期末质量监测数学试题精品(含答案).docx人教版三年级下学期期末质量监测数学试题精品(含答案).docx
  • 人教版三年级下学期期末质量监测数学试题精品(名校卷).docx人教版三年级下学期期末质量监测数学试题精品(名校卷).docx
  • 人教版三年级下学期期末质量监测数学试题精品(名师系列).docx人教版三年级下学期期末质量监测数学试题精品(名师系列).docx
  • 人教版三年级下学期期末质量监测数学试题精品(名师推荐).docx人教版三年级下学期期末质量监测数学试题精品(名师推荐).docx
  • 人教版三年级下学期期末质量监测数学试题精品(各地真题).docx人教版三年级下学期期末质量监测数学试题精品(各地真题).docx
  • 人教版三年级下学期期末质量监测数学试题精品(历年真题).docx人教版三年级下学期期末质量监测数学试题精品(历年真题).docx
  • 人教版三年级下学期期末质量监测数学试题精品(典优).docx人教版三年级下学期期末质量监测数学试题精品(典优).docx
  • 人教版三年级下学期期末质量监测数学试题精品(全国通用).docx人教版三年级下学期期末质量监测数学试题精品(全国通用).docx
  • 人教版三年级下学期期末质量监测数学试题精品(全优).docx人教版三年级下学期期末质量监测数学试题精品(全优).docx
  • 人教版三年级下学期期末质量监测数学试题精品(b卷).docx人教版三年级下学期期末质量监测数学试题精品(b卷).docx
  • 人教版三年级下学期期末质量监测数学试题精品(a卷).docx人教版三年级下学期期末质量监测数学试题精品(a卷).docx
  • 人教版三年级下学期期末质量监测数学试题精品附答案.docx人教版三年级下学期期末质量监测数学试题精品附答案.docx
  • 人教版三年级下学期期末质量监测数学试题精品有答案.docx人教版三年级下学期期末质量监测数学试题精品有答案.docx
  • 人教版三年级下学期期末质量监测数学试题精品带答案.docx人教版三年级下学期期末质量监测数学试题精品带答案.docx
  • 人教版三年级下学期期末质量监测数学试题精品含答案.docx人教版三年级下学期期末质量监测数学试题精品含答案.docx
  • 人教版三年级下学期期末质量监测数学试题精品及答案.docx人教版三年级下学期期末质量监测数学试题精品及答案.docx
  • 人教版三年级下学期期末质量监测数学试题精品【黄金题型】.docx人教版三年级下学期期末质量监测数学试题精品【黄金题型】.docx
  • 人教版三年级下学期期末质量监测数学试题精品【达标题】.docx人教版三年级下学期期末质量监测数学试题精品【达标题】.docx
  • 人教版三年级下学期期末质量监测数学试题精品【能力提升】.docx人教版三年级下学期期末质量监测数学试题精品【能力提升】.docx
  • 人教版三年级下学期期末质量监测数学试题精品【考试直接用】.docx人教版三年级下学期期末质量监测数学试题精品【考试直接用】.docx
  • 人教版三年级下学期期末质量监测数学试题精品【网校专用】.docx人教版三年级下学期期末质量监测数学试题精品【网校专用】.docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1