分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 13

类型UNIT2 IMPROVING YOURSELF ——2022-2023学年高二英语外研版(2019)选择性必修第二册单元测试 WORD版含解析.docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:783817
  • 上传时间:2025-12-14
  • 格式:DOCX
  • 页数:13
  • 大小:34.84KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    UNIT2 IMPROVING YOURSELF 2022-2023学年高二英语外研版2019选择性必修第二册单元测试 WORD版含解析 2022 2023 学年 英语 外研版 2019 选择性
    资源描述:

    1、Unit2Improving yourself 考试时间:90分钟 满分:120分第一部分 阅读理解(共两节,满分50分)第一节 (共15小题;每小题2.5分,满分37.5分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项。AWant to improve your writing skills! New Writing South is directing the way! Towner Writer Squad (班组)for kids aged 1317 Led by comedy and TV writer, Marian Kilpatrick, Towner Wri

    2、ter Squad will meet once a month at the contemporary art museum for 11 months, starting 12 October, 2014.The FREE squad sessions will include introductions to a wide range of writing styles, from poetry to play writing and lyrics(抒情诗)to flash fiction, to support the development of young writers.Appl

    3、ication & SelectionIf you would like to apply to be part of the Towner Writer Squad, please send a sample piece of your writing(about 500 words), responding to the title LUNCH, with your name, age, address and e-mail address to: debo newwritingsouth. com.Once all applications are in, you will be inv

    4、ited to an open selection event on 17 September, 45 pm, at the gallery of Towner. This will be an informal opportunity to meet the Squad Leader, Squad Associate and other young people.You will also have a chance to get to know the fantastic gallery space and get a taste of whats to come.Deadline for

    5、 applications: 8 September, 2014For further information go to: facebook, com/towner or towner. org. uk or newwritingsouth. com.Any questionsfeel free to send your e-mail to Towner Writer Squad Associate: whame towner. gov. uk. Beginner Writing Project for kids aged 1013Due to popular demand, a writi

    6、ng project will be started for eager beginners.Start time: 6 September, 2014Meet every other Saturday, 24 pm, at the Towner Study Centre.Study and write at your own paceyou do not have to rushas you have a year to go through the project. Practise under the guidance of some experienced writers and te

    7、achers who can help you with basic writing skills. Most importantly, build confidence and have fun while writing!No previous experience or special background is required. Many others have been successful this way. If they can do it, why cant you?Fee: 179For more information go to: newtowner.org.uk o

    8、r generate. org.uk.1. Towner Writer Squad will be started _.A. to train comedy and TV writersB. to explore the fantastic gallery spaceC. to introduce a contemporary art museumD. to promote the development of young writers2. To join the Writer Squad, each applicant should first _.A. provide a piece o

    9、f their writingB. meet the Writer Squad LeaderC. offer their family informationD. complete an application form3. What is the most important for the beginners?A. Practising as much as possible.B. Gaining confidence and having fun.C. Studying and writing at their own pace.D. Learning skills from write

    10、rs and teachers.B Growing up, we are constantly reminded that young people are heavily affected by technology. We are the antisocial club, those who prefer to text our friends in the same room rather than make eye contact with them. And even though never-ending studies reveal to us the extent of our

    11、 social media addiction, we should at least consider that its not only our young peoples problem any more. Theres the rise of the Instagram mums, who like to post an abundance of cute baby pictures, share their mum feelings along the way and show their wonderful lifestyles. They are the so-called Fa

    12、cebook mum generation, a growing group of parents that like to overshare. While all of this might be fine, and even a little humorous, new research suggests that parents technology addiction is negatively affecting their childrens behavior. According to the study, 40% of mothers and 32% of fathers h

    13、ave admitted having some sort of phone addiction. This has led to a significant fall in verbal interactions within families and even a decline in mothers encouraging their children. There is no denying that I get annoyed when receiving the words Ill be with you soon from a parent, when all I want to

    14、 do is ask one question. But, at the same time, every day waiting until my father is finished with his serious business, has now become the norm. Whether you want to escape your disturbing children for a bit, or want to stay up late flicking through Twitter, know that wanting to do all of these is n

    15、ormal. We, your children, know how addictive it can be and how difficult it is to switch off. But before telling us to put our phones away at the table or even worse, listing statistics of how damaging social media can be for us, maybe lead by example, considering how much time you spend on the phon

    16、e and how this is impacting your children and your relationship with us. Maybe in this way we can work on our addiction together.1.From Paragraph 1, we can know that teenagers nowadays _.A.enjoy socializing with their friendsB.send messages to their friends every dayC.hate to make eye contact with t

    17、heir friendsD.are heavily addicted to their mobile phones2.What does the author think of mums oversharing?A.Boring.B.Selfish.C.Funny.D.Meaningful.3.The underlined word norm in Paragraph 4 probably means _.A.securityB.standardC.routineD.custom4.Whats the main purpose of the article?A.To share the aut

    18、hors own experience with the readers.B.To call on parents to get rid of their own media addiction.C.To reveal that parents are always addicted to mobile phones.D.To show the authors dissatisfaction with parents phone use.C All puppies are cute, explains Clive Wynne, the head of Arizona State Univers

    19、itys canine-science laboratory. But not all puppies are equally cute. Indeed, recent research indicates that peak puppy cuteness serves important purposes and might play an important role in binding dogs and their owners together. In a study, Wynne and his colleagues sought to pin down, scientifical

    20、ly, the timeline of puppy cuteness. Their finding was: People consistently considered dogs most attractive when they were six to eight weeks old. This age, Wynne says, is an important developmental period: Mother dogs stop nursing their young around the eighth week, after which puppies rely on human

    21、s for survival. Peak cuteness, then, is no accident. Humans seem to be especially vulnerable(脆弱的) to cute things. Research dating back to the 1940s shows that almost any creature with babylike featureslarge eyes, a bulging forehead, short limbsis able to draw our liking. But puppy cuteness is unique

    22、ly human-directed. Other research makes just why dogs seek to command our attention clear. Oxytocin, the so-called love hormone, has been found to suddenly increase in dogs and their owners after they look in each others eyes. In other words, the more dogs get us to look at them, the more tightly bo

    23、nded(联系) to them we grow. Born blind and basically deaf, puppies arent interactive (互动的) in their first weeks of life, and Wynne notes that many people find animals in this stage alien and unattractive. A recent study focused on humans showed that, similar to six-week-old puppies, six-month-old babi

    24、es are seen as significantly cuter than the newborn, which inspires a flood of social interactions, such as petting, playing, and baby talking. These acts are developmentally fundamental to both babies and puppies.1.From Wynnes research we can learn that cuteness is something _.A.puppies are born wi

    25、thB.that helps puppies surviveC.that increases steadily as puppies growD.that helps puppies to defend against danger2.What can we learn about oxytocin from the passage?A.Oxytocin is a hormone that will inspire love.B.Oxytocin is a hormone that only exists in dogs.C.Oxytocin can be increased by const

    26、ant touches.D.Oxytocin will increase greatly when dogs stare at us.3.The underlined word alien in Paragraph 4 probably means _.A.uniqueB.lovelyC.strangeD.dangerous4.Whats the best title for this passage?A.From ugly to cuteB.Mails best MendC.Survival of the cutestD.The loveliest animals: puppiesD Fiv

    27、e years ago, Yellow-Purple tore a flexor tendon(屈肌腱), making it difficult to use her left leg. The little penguin was having a hard time walking and swimming. Yellow-Purple lives with a large group of African penguins at Mystic Aquarium in Mystic, Connecticut. African penguins are an endangered spec

    28、ies. They are beautiful, black and white birds that are about two feet tall when full-grown, and they are very popular with the Mystic Aquariums visitors. The staff at Mystic Aquarium made a little support boot for Yellow-Purple from plastic. This supported her left ankle and made it much easier for

    29、 her to do all the things that penguins like to do. Yellow-Purple was getting along fine with her boot, but then Dr. Jen Flower, chief clinical veterinarian at Mystic Aquarium, heard about 3D printing technology. She decided to use it to help better the boot. Luckily, Mystic Aquariums vice president

    30、 of Education & Conservation, Kelly Marls, knew that Mystic Middle School had recently acquired a 3D system printer. Kelly reached out to the school and arranged a meeting. Sue Prince, library media specialist at Mystic Middle School, and seven middle school students visited Yellow-Purple to learn w

    31、hat was needed, band then contacted the supplier of their 3D printer, ACT Group. With ACT Groups help, the students learned how to scan Yellow-Purples existing foot cast, and then used that data to create a more efficient boot with sculpting software. The final boot design was printed on a 3D printe

    32、r using multiple materials, allowing the boot to be flexible enough for comfortable movement, yet hard enough to support the injured tendon. The students were thrilled when they saw Yellow-Purple walking almost back to normal. It was a great way to put science into practice. Celebrities like Ashton

    33、Kutcher shared Yellow-Purples story on Facebook, inspiring more than 1.5 million combined views.1.What can we learn about African penguins?A.They are very large in number.B.They are dangerous species.C.They are beautiful when young.D.They are attractive to visitors.2.Who came up with the idea of an

    34、updated support boot?A.ACT Group.B.Dr. Jen Flower.C.Kelly Marls.D.Sue Prince.3.What preparation work was done before the students got ACT Groups help?A.They reached school on time.B.They held a meeting to discuss the problem.C.They paid a visit to Yellow-Purple.D.They contacted ACT Group for supplie

    35、s.4.What is the best title for this text?A.The development of 3D printingB.A penguin benefiting from high techC.An effort to put science into practiceD.The software that can design第二节 (共5小题;每小题2.5分,满分12.5分)根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。 When it comes to helping students learn and mature,

    36、there are several ways to increase their wellbeing. Although your children may be succeeding in the classroom, there are a few things that you still can do. Encouraging physical activities is the first thing you can do. More and more children do not participate in sports after school. Its important

    37、foryou to encourage mobility with sports that are played after class. You should find sporting equipment, basketball courts and play areas where kids can promote their well-being. _ Secondly, you can provide proper nutrition for your children. Its important for your children to receive proper nutrit

    38、ion both inside and outside your home._ Youd better make it a point to provide enough nutrition for their proper development and growth._ Many parents fail to stop children from using smartphones and computers. There are some institutions that even encourage too much screen time as a way to teach ch

    39、ildren or keep them entertained. You should help the children remain excited without sitting in front of a screen throughout the day. Last but not least, monitoring bullying(欺凌) is also an essential part. Bullying continues to remain a common problem in some schools, making it important that the env

    40、ironment that your children grow in holds a high standard. _ Its important to examine the school life to determine what factors are missing._ You may determine how well they adjust to the world around them.A.You should provide kids with fresh food.B.Besides, youd better limit their screen time.C.It

    41、will encourage children to focus on their study.D.In addition, try your best to give them more freedom.E.This will reduce the risk of health conditions that include obesity.F.You can advise teachers to keep a practice of looking for bullying.G.Parents play a significant role in childrens growth and

    42、well-being.第二部分 语言知识运用(共两节,满分30分)第一节 (共15小题;每小题1分,满分15分)阅读下面短文,从短文后各题所给的A、B、C和D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项。 When middle-aged Alex 1 his job and made up his mind to become a freelance writer, no one could tell for sure whether he would succeed or not. He found a cold storage room in a building, set up a use

    43、d typewriter and settled down to work. After a year or so, however, Alex began to2 himself. He found it was difficult to earn his living by3 what he wrote. But Alex determined to put his dream to the test even if it meant living with uncertainty and fear of4 . One day Alex got a5 , We need an assist

    44、ant, and were paying $6,000 a year. $6,000 was6 money in 1960. It would enable Alex to get a nice apartment, a used car and more. As the dollars were dancing in Alexs head, something7 his senses. He had dreamed of being a8 full time. Thanks but no, Alex said9 , Im going to stick it out and write. Af

    45、ter Alex got off the phone, he 10 everything he had: two cans of vegetables and 18 cents. Alex put the cans and cents into a paper bag, saying to himself, Theres 11 youve made of yourself so far. Finally his work was 12 in 1970. Instantly he had the kind of fame and success that few writers 13 exper

    46、ience. Then one day, Alex found the paper bag. Suddenly he 14 himself working in that cold storage room. It reminds Alex, and anyone with a dream, of the 15 and perseverance it takes to stay the course in the shadowland.1.A.dreadedB.imaginedC.assignedD.quit2.A.doubtB.checkC.teachD.hate3.A.collecting

    47、B.sellingC.readingD.purchasing4.A.failureB.difficultyC.lossD.danger5.A.emailB.messageC.noteD.call6.A.certainB.realC.rightD.high7.A.clearedB.controlledC.attractedD.struck8.A.writerB.dancerC.driverD.salesman9.A.happilyB.slowlyC.firmlyD.peacefully10.A.handed outB.pulled outC.gave awayD.gave up11.A.noth

    48、ingB.anythingC.somethingD.everything12.A.publishedB.completedC.cheered upD.come out13.A.evenB.everC.gentlyD.actually14.A.guaranteedB.toldC.describedD.pictured15.A.honestyB.intelligenceC.courageD.humor第二节 (共10小题;每小题1.5分,满分15分)阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。Social Media Detox Today marks the last day

    49、 of the Social Media Detox, which is_ fundraising campaign for new sports equipment. At first, over 100 students _ (persuade) to stop _ (use) social media, in ANY form, for seven days. Now, with the detox _ (finish), theyve switched on their devices and they are back online. In the campaign, some st

    50、udents, who found the detox was difficult to tolerate _ (throw) in the towel halfway, while others managed the whole week. Faced with the challenge, they found new ways to communicate with each other. And now they believe even if social media arent _ (access), they still can enjoy a colourful life.

    51、In my opinion,_ has been raised through the detox is not only money, but also the _ (aware) of how much we rely_ social media. Now its time for us _ (step) away from it and live a more meaningful life.第三部分 写作(共两节,满分40分)第一节 (满分15分)假定你是李华,针对校园内存在浪费粮食的现象,学校决定举行抵制浪费粮食的活动。请你代表学生会在学校英文报上写一封倡议书,内容包括: 1.活动的

    52、理由及目的; 2.具体的做法; 3.呼吁从我做起,节约粮食。注意:词数80左右。Dear fellow students,_The Student Union第二节 (满分25分) 阅读下面材料, 根据其内容和所给段落开头语续写两段, 使之构成一篇完整的短文。续写的词数应为150左右。 One evening, a workman was exhaustedly making his way home after work, when he stopped to rest by the side of the road. A woman came by, pushing a cart full

    53、 of flowers. The smell of her blossoms so filled the air with sweetness that it seemed to take away the tiredness in his bones and lift his spirits. He had never experienced such wonder from the many blooms of his own garden. How much must I pay, or what must I do, to have some of your wonderful flo

    54、wers? he asked the woman. Oh, sir, she said, take what you wish for. What return must I make for them? he asked again. Your gratitude is enough, she said, and its a pleasure to share the beauty of flowers with you. So the man filled his arms with blossoms and hurried joyfully home. His wife and chil

    55、dren were also glad over the remarkable flowers, for they, too, discovered that the sight of them was a delight and the smell of them refreshed the soul. In order not to lose his valuable possession, the man planted the blossoms in a small plot of land behind his house. Sunlight and water kept them

    56、amazingly beautifulthey still performed their fantastic magic. Every day, his children took delight in playing in the yard and always sang and danced around the flowers. They all liked the lovely gift their father had received and even invited many of their friends to share this fantastic magic toge

    57、ther. When children came to play near the flowers, the man over and over warned them against carelessness and wild play for fear that they walk on the flowers and damage them. But the flowers remained strong as long as there was enough sun and water to nourish (滋养) them. Nowhere else could the man o

    58、r his wife or children find such remarkable relaxation from tiredness, such comfort in sadness, such spiritual nourishment as those remarkable flowers provided. With the news spreading and more people coming to appreciate his treasure, the man became even more concerned about his remarkable flowers.

    59、注意:续写词数应为150左右。 He was determined to protect the flowers. _ However, the flowers seemed to fade day by day, so the man went everywhere for help. _答案以及解析第一部分 阅读理解第一节A.答案:1-3DAB解析:1.细节理解题。根据第一个课程中第二段的.to support the development of young writers.可知, 这个课程的目的是促进年轻作者的发展, 因此D项正确。2.细节理解题。根据第一个课程的申请条件可知, 申请者

    60、首先必须发送一篇自己的写作样品,因此A项正确。3.细节理解题。根据第二个写作课程中的Most importantly, build confidence and have fun while writing!可知, 最重要的是写作的时候要建立自信并且要开心,因此B项正确。 B.答案:1-4.DCCB解析:1.细节理解题。由第一段中的Growing up, we are constantly reminded that young people are heavily affected by technology.可知,如今的青少年严重沉迷于他们的手机,D项正确。2.推理判断题。由第三段中的Wh

    61、ile all of this might be fine, and even a little humorous可推测,作者认为妈妈们的过度分享是滑稽可笑的,其中humorous是关键词,故选C。3.词义猜测题。由画线词后Whether you want to escape your disturbing children for a bit, or want to stay up late flicking through Twitter, know that wanting to do all of these is normal.可知,每天离开房间等待父亲做完“正经事”,现在已经成了一

    62、种常态。故画线词意思是“惯例,常规”,C项正确。security安全;standard标准;custom习俗。4.推理判断题。由最后一段中的But before telling us to put our phones away at the table or even worse, listing statistics of how damaging social media can be for us, maybe lead by example, considering how much time you spend on the phone and how this is impact

    63、ing your children and your relationship with us. Maybe in this way we can work on our addiction together.可推断出,这篇文章的目的是呼吁家长们戒掉手机瘾,B项符合。 C.答案:1-4.BACC解析:1.细节理解题。由第二段中的This age, Wynne says, is an important developmental period: Mother dogs stop nursing their young around the eighth week, after which pu

    64、ppies rely on humans for survival. Peak cuteness, then, is no accident.可知,从Wynne的研究中,我们可以了解到“可爱”有助于小狗生存。B项正确。2.细节理解题。由第三段中的Oxytocin, the so-called love hormone, has been found to suddenly increase in dogs and their owners after they look in each others eyes.可知,催产素是一种能激发爱的荷尔蒙,A项正确。3.词义猜测题。由最后一段中的Born

    65、 blind and basically deaf, puppies arent interactive in their first weeks of life, and Wynne notes that many people find animals in this stage alien and unattractive.可知,狗刚生下来时没有视觉和听觉功能,不与人互动,所以在这个阶段一般是陌生并且不吸引人的。此处的alien意为“陌生的”,与strange意思相符。故选C。4.主旨大意题。由第一段中的Indeed, recent research indicates that pea

    66、k puppy cuteness serves important purposes and might play an important role in binding dogs and their owners together.并结合全文内容可知,本文由狗及人,最后一段提到了根据小狗可爱度的研究,引发了对于人类与新生儿互动的思考。因此C项正确。 D.答案:1-4.DBCB解析:1.推理判断题。从文章第二段中they are very popular with the Mystic Aquariums visitors可知选D。2.细节理解题。从文章第三段中.Dr. Jen Flower

    67、, chief clinical veterinarian at Mystic Aquarium, heard about 3D printing technology. She decided to use it to help better the boot可知选B。3.细节理解题。从文章第四段中seven middle school students visited Yellow-Purple to learn what was needed, and then contacted the supplier of their 3D printer, ACT Group以及第五段中With

    68、 ACT Groups help, the students learned how to scan Yellow-Purples existing foot cast可知选C。4.主旨大意题。文章主要讲述了一只因屈肌腱受损,活动受到严重影响的企鹅在3D技术打印的轻便耐穿的靴子的帮助下恢复正常活动的事情。所以文章讲的是一只企鹅从高科技中受益的事情。 第二节答案:EABFG解析:在孩子的成长过程中,父母起着非常重要的作用。如何帮助孩子们成长呢?本文介绍了几条建议。 根据本段第一句Encouraging physical activity is the first thing you can do

    69、.可知,本段主题是鼓励孩子们参加体育活动,这会改善孩子的身体状况。故E项(这会降低包括肥胖在内的健康问题的风险)符合语境。根据本段首句中的provide proper nutrition可知,本段与饮食有关。A项中的fresh food与之呼应,符合语境。根据本段中的stop children from using smartphones and computers可知,本段建议限制孩子们看手机或电脑的时间。故B项符合语境。根据本段首句中的monitoring bullying is also an essential part可知,本段主题是防治校园欺凌。F项中的looking for bu

    70、llying与之呼应。根据设空处后的You may determine how well they adjust to the world around them and succeed in life.可知,此处重申家长在孩子的成长过程中起着非常重要的作用。G项中的play a significant role与之呼应。第二部分 语言知识运用第一节答案:1-5.DABAD; 6-10.BAACB; 11-15.DABDC解析:1.考查动词。Alex辞掉了自己的工作,决定做一名自由作家。dread非常害怕;imagine想象;assign分配,布置;quit离开,辞掉。故D项正确。2.考查动词

    71、。根据下文He found it was difficult to earn his living by.可知,那时的Alex不自信了,对自己产生怀疑。doubt怀疑;check检查;teach教;hate讨厌。故A项正确。3.考查动词。根据语境可知Alex很难靠卖他写的东西为生。collect收集;sell售卖;read读;purchase购买。故B项正确。4.考查名词。但Alex决定让他的梦想经受考验,即使这意味着生活在不确定和失败的恐惧中。failure失败;difficulty困难;loss损失;danger危险。故A项正确。5.考查名词。根据第四段中的After Alex got o

    72、ff the phone可知,他接了一个电话。email电子邮件;message信息;note便条;call通话。故D项正确。6.考查形容词。根据下文It would enable Alex to get a nice apartment, a used car and more.可知,6,000美元可以买很多东西,是一笔可观的钱。real在此处表示强调。故B项正确。7.考查动词。根据下文Thanks but no可知,某个想法打消了他去上班的念头。clear清除;control控制;attract吸引;strike碰撞。故A项正确。8.考查名词。根据第一段第一句可知,他想成为一名作家。wri

    73、ter作家;dancer舞蹈家;driver司机;salesman推销员。故A项正确。9.考查副词。根据下文Im going to stick it out and write可知,他很坚定。happily高兴地;slowly缓慢地;firmly坚定地; peacefully平静地。故C项正确。10.考查动词短语。根据语境可知,他拿出了一切他拥有的东西。hand out分发;pull out掏出,拿出;give away赠送,泄露,暴露;give up放弃。故B项正确。11.考查不定代词。根据上一句中的everything he had: two cans of vegetables and

    74、18 cents可知答案。nothing没有什么;anything任何东西;something某物;everything一切。故D项正确。12.考查动词(短语)。根据下一句Instantly he had the kind of fame and success.可知,他的作品被出版了。publish出版,complete完成;cheer up(使)振作起来;come out出版,上市,为不及物动词短语。故A项正确。13.考查副词。他立刻有了为数不多的作家曾经享有的那种名誉和成功。even甚至;ever曾经;gently文静地;actually事实上。故B项正确。14.考查动词。根据语境可知,

    75、Alex看到了多年前的东西,忆起自己在那个寒冷的储藏室工作。guarantee保证;tell告诉 describe描述;picture忆起。故D项正确。15.考查名词。Alex的成功充分说明在阴影之地坚持正轨需要勇气和坚持不懈。honesty诚实;intelligence智力;courage勇气;humor幽默。故C项正确。 第二节答案:a ; had been persuaded ; using ; finished ; threw ; accessible ; what ; awareness ; on/upon ; to step解析:考查冠词。campaign为可数名词,意为“活动,运

    76、动”。此处表示泛指,且fundraising以辅音音素开头,故填a。 考查动词的时态和语态。根据语境可知,此处应用过去完成时,且students和persuade之间是被动关系,应用被动语态,故填had been persuaded。考查非谓语动词。stop doing sth.停止做某事,故填using。考查with的复合结构。句意:现在随着脱瘾活动的完成,他们打开了自己的(电子)设备,又重新上线了。detox与finish之间为被动关系,应用过去分词作宾补,故填finished。考查动词的时态。句意:在这项活动中,一些发现很难忍受这个脱瘾过程的学生中途放弃了分析句子结构可知,设空处应为主句

    77、的谓语动词,结合从句的谓语动词found可知,此处应为一般过去时,故填threw。考查词性转换。分析句子结构可知,设空处应用形容词作表语,故填accessible。考查名词性从句。分析句子结构可知,_ has been raised through the detox是一个主语从句,且从句中缺少主语,故填连接代词what。考查词性转换。由设空处前的定冠词the和设空处后的of可知,设空处应填名词awareness,意为“意识”。考查介词。rely on/upon sth.依赖/依靠某物,故填on或upon。考查非谓语动词。its time for sb. to do sth.意为“某人是时候做

    78、某事了”,故填to step。第三部分 写作第一节答案: Dear fellow students, We all feel concerned when seeing leftovers piled in the bins of the canteen. To arouse our awareness of saving food, our school is to launch a campaign against food waste. As for us students, please dont order food that we cant finish. Furthermore,

    79、 lets remind each other to clear the plate all the time or pack leftovers home. Treasuring food is our traditional virtue. Remember, every grain comes from hard work. Lets save food and do it from now on!The Student Union第二节答案: He was determined to protect the flowers. So he built a high wall around

    80、 them. Not feeling satisfied, he even set up rules as to who could enter the garden, how they must enter, and what they must follow while they were there. As a result, children were forbidden to enter and appreciate the flowers as before. For his part, he continued to see to it that his treasure rec

    81、eived enough sunlight and water so that the flowers continued to perform their wonderful magic. However, the flowers seemed to fade day by day, so the man went everywhere for help. He visited every expert, only to find his efforts in vain. He was depressed, seeing his beloved flowers dying. One even

    82、ing, he was wandering on the street aimlessly when he suddenly noticed the flower woman on the same spot where he had met her, giving away her amazing flowers. It finally dawned on him that the flowers are gifts not possessions and that only by sharing can the magic remain and last.解析:本文是一篇记叙文。讲述了一个工人向一位妇人要了一束花,种在院子后,大家越来越喜欢这些花,经常跑到工人家去欣赏,这个工人由此变得越来越关注他的这束花。续写部分分为两段,第一段开头是:他决定保护这些花所以应该写他为了保护花所做出的举措。第二段开头是:可是,他的花似乎一天比一天枯萎,于是那人四处求救。本段应该写他四处求救,最终找到办法。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:UNIT2 IMPROVING YOURSELF ——2022-2023学年高二英语外研版(2019)选择性必修第二册单元测试 WORD版含解析.docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-783817.html
    相关资源 更多
  • 八年级下册(全)-2022年中考道德与法治必备知识清单(思维导图 核心知识 考点梳理)(部编版).docx八年级下册(全)-2022年中考道德与法治必备知识清单(思维导图 核心知识 考点梳理)(部编版).docx
  • 八年级下册(人教版)物理同步练习卷:8.2 二力平衡.docx八年级下册(人教版)物理同步练习卷:8.2 二力平衡.docx
  • 八年级下册(人教版)物理单元提升卷:第八章 运动和力.docx八年级下册(人教版)物理单元提升卷:第八章 运动和力.docx
  • 八年级下册道德与法治全册知识点.docx八年级下册道德与法治全册知识点.docx
  • 八年级下册课内文言文《核舟记》对比阅读(5篇 含答案).docx八年级下册课内文言文《核舟记》对比阅读(5篇 含答案).docx
  • 八年级下册课内文言文《核舟记》对比阅读(5篇 含答案).docx八年级下册课内文言文《核舟记》对比阅读(5篇 含答案).docx
  • 八年级下册英语复习Unit15(无答案).docx八年级下册英语复习Unit15(无答案).docx
  • 八年级下册英语任务型阅读专题训练(无答案).docx八年级下册英语任务型阅读专题训练(无答案).docx
  • 八年级下册英语Unit3SectionB重要考点.docx八年级下册英语Unit3SectionB重要考点.docx
  • 八年级下册第五章测试卷(B卷).docx八年级下册第五章测试卷(B卷).docx
  • 八年级下册第五章测试卷(A卷).docx八年级下册第五章测试卷(A卷).docx
  • 八年级下册第一单元 第二节第一课时《充满活力的经济制度》课件(湘师版八年级下).docx八年级下册第一单元 第二节第一课时《充满活力的经济制度》课件(湘师版八年级下).docx
  • 八年级下册电功率课件.docx八年级下册电功率课件.docx
  • 八年级下册生物第八单元第三章章末卷.docx八年级下册生物第八单元第三章章末卷.docx
  • 八年级下册生物第八单元第一章章末卷.docx八年级下册生物第八单元第一章章末卷.docx
  • 八年级下册生物第七单元第二章2卷.docx八年级下册生物第七单元第二章2卷.docx
  • 八年级下册物理走进分子世界 (共5份打包).docx八年级下册物理走进分子世界 (共5份打包).docx
  • 八年级下册物理10.1浮力助学案(无答案).docx八年级下册物理10.1浮力助学案(无答案).docx
  • 八年级下册期末试卷不含答案.docx八年级下册期末试卷不含答案.docx
  • 八年级下册复习提纲(填空版).docx八年级下册复习提纲(填空版).docx
  • 八年级下册基础知识及热点速查宝典.docx八年级下册基础知识及热点速查宝典.docx
  • 八年级下册地理:8.2 干旱的宝地——塔里木盆地教案.docx八年级下册地理:8.2 干旱的宝地——塔里木盆地教案.docx
  • 八年级下册地理:8.2 干旱的宝地——塔里木盆地教案.docx八年级下册地理:8.2 干旱的宝地——塔里木盆地教案.docx
  • 八年级下册同步练习23.马说.docx八年级下册同步练习23.马说.docx
  • 八年级下册同步练习18.在长江源头各拉丹冬.docx八年级下册同步练习18.在长江源头各拉丹冬.docx
  • 八年级下册同步练习13.最后一次讲演.docx八年级下册同步练习13.最后一次讲演.docx
  • 八年级下册化学教案-《探究燃烧的条件》|鲁教版(五四).docx八年级下册化学教案-《探究燃烧的条件》|鲁教版(五四).docx
  • 八年级下册人教部编版课外古诗词诵读陆游《卜算子·咏梅》(共39张PPT).docx八年级下册人教部编版课外古诗词诵读陆游《卜算子·咏梅》(共39张PPT).docx
  • 八年级下册人教部编版课外古诗词诵读陆游《卜算子.docx八年级下册人教部编版课外古诗词诵读陆游《卜算子.docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1