分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 12

类型[28588043]Module 1Feelings and impressions-202.docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:784851
  • 上传时间:2025-12-14
  • 格式:DOCX
  • 页数:12
  • 大小:27.09KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    28588043
    资源描述:

    1、Module 1 Feelings and impressions一、单项填空(每小题1分,共10分)1.Believe it or not, I got the chance to visit the historic site(古迹) for free!Wow, thats great! You are really.A. a black sheepB. a lucky dogC. a cold fishD. a white elephant2.My mothers nightgown(睡袍) is made of silk. It feels and smooth.A. hardB. d

    2、ifficultC. tidyD. soft3.Great changes have taken place in China. We are allthe achievements(成就).A. known asB. good withC. proud ofD. similar to4.The food in that restaurant is very delicious. We can go andit.A. tryB. helpC. sellD. produce5.The running water makes the stones very smooth.A. soundB. ta

    3、steC. smellD. feel6.May I speak to Jenny, please?Im sorry, but she isnt in at the moment. Would you like to leave a(n)?A. newsB. messageC. adviceD. information7. does the earth look like if we see it in the space?It looks like a beautiful blue ball.A. WhatB. WhoC. WhichD. How8.I will go to the Engli

    4、sh evening. But Im a little , because I will give a talk in front of the whole school.A. tiredB. sadC. nervousD. pleased 9. As we know, its difficult to live in a foreign country. when you cant understand the language there. A. ImmediatelyB. NaturallyC. SuddenlyD. Especially10.Susan, would you like

    5、another cake?. Im full.A. Yes, pleaseB. My pleasureC. No, thanksD. Not at all二、完形填空(每小题1.5分,共15分)An old woman lost her only son. The sad woman went to a clever man and asked, Is there any way I can throw away my 11?The clever man said to her, Go and bring 12 a seed(种子) from a home that has never kno

    6、wn sadness. I will 13 it to drive the sadness out of your life. The woman went off at once to look 14 that magical seed.First, she came to a beautiful house, knocked at the door, and asked 15, Excuse me, I am looking for a home that has never known sadness. Is this such a place? It is very important

    7、 to me.They told her, Youve certainly come to the 16 place, and began to describe all the sad things that had recently(最近) happened to them.The woman said to herself, Who is able to 17 these people that have had such sadness like me? She stayed to cheer them up 18 she went on looking for a home that

    8、 had never known sadness.But wherever she went, whether in the homes of the poor or the rich, she found one sad 19 after another. She became so busy helping other people that she 20 about looking for a seed that would magically end her own sadness. She even never realized that her helping others had

    9、 driven the sadness out of her life.11.A. happinessB. kindnessC. sadnessD. illness12.A. meB. youC. herD. him13.A. pushB. useC. letD. lose14.A. atB. upC. forD. after15.A. politelyB. happilyC. proudlyD. angrily16.A. rightB. wrongC. cleanD. dirty17.A. catchB. orderC. hideD. help18.A. beforeB. afterC. w

    10、henD. while19.A. manB. womanC. storyD. trip20.A. knewB. worriedC. thoughtD. forgot三、阅读理解(每小题2分,共30分)ADear Marcos,Hi, my name is Rebecca and I am your new pen pal. Im twelve years old, and I live in Barcelona, Spain. I go to the 7th grade in Saint Michael School on weekdays. I get up at 6 oclock. The

    11、 school starts at 7:30 in the morning. I have my lunch at the school cafeteria (自助餐厅) and I usually leave around 3:30 in the afternoon. I am good at math. I also like history and geography but my favorite subject is science. I like playing basketball and soccer. I also play tennis and I like swimmin

    12、g. On the weekend, I go to the movie theater with my friends. We like action movies.Please write and tell me about you and your life. Whats your family like? What do you like doing in your spare time? I hope to hear from you soon.Best wishes!Rebecca21.Rebecca lives in .A. SpainB. EnglandC. ChinaD. A

    13、merica22.What time does the school start?A. At 6:00 am.B. At 7:00 am.C. At 7:30 am.D. Around 3:30 pm.23.Whats Rebeccas favorite subject?A. Math.B. Science.C. History.D. Geography.24.From this passage we know .A. Rebecca and her friends like action movies B. Rebecca is of the same age of MarcosC. Reb

    14、ecca doesnt like sports at allD. Rebecca and Marcos are classmates25.The reply from Marcos may NOT talk about his .A. friendsB. familyC. hobbiesD. bedroomBAnna was a 9-year-old girl from a small village. She got very pleased knowing that she was accepted by a very famous school in a city.Today was h

    15、er first day of school. When seeing her simple clothes and knowing that she came from a small village, other students started making fun of her. The teacher soon arrived and asked everyone to keep quiet. She introduced Anna to the class and told them that she would study with them from that day on.T

    16、hen the teacher told the students to be ready for a surprise test. She told everyone to write down the Seven Wonders of the world. Everyone started to write their answers quickly. Only Anna thought for a while, and then began to write. After everyone handed in their answer papers, the teacher starte

    17、d to read everyones answer and most of the students answered correctly. Their answers included the Great Wall of China, Taj Mahal (泰姬陵) and so on. The teacher was happy as the students still remembered what she had taught them. In the end, she picked up Annas paper and started reading, The seven won

    18、ders are to be able to see, to be able to hear, to be able to feel, to laugh, to think, to be kind and to love!The teacher stood there without any word and the whole class was in silence. Today, the girl from a small village reminded them about the valuable gifts that have been given to them, which

    19、are true wonders.26.Annas introduced her to the whole class.A. classmateB. parentC. teacherD. friend27.The other students made fun of Anna because of her .A. pronunciationB. mistakesC. carelessnessD. clothes28.The students were asked to be ready for.A. a surprise testB. a ball gameC. a new lessonD.

    20、a class meeting29.Annas answers included being.A. richB. beautifulC. smartD. kind30.In Annas opinion, the true wonders are.A. the buildings that people have builtB. the gifts that have been given to usC. the wealth that people have madeD. the inventions that scientists have inventedCSteve was waitin

    21、g for the girl whose heart he knew, but whose face he didnt the girl with a rose. She was his pen friend. She had helped him a lot both in study and life. They planned their first meeting for 7 pm at the Grand Central Station in New York.Youll find me, she wrote, by the red rose Ill be wearing on my

    22、 coat. So at 7 pm he was in the station looking for the girl with a red rose.A young woman was coming towards him. She was wearing a green coat and was everything that he hoped Miss Maynell would be. But there was no red rose. Then a plain-looking (相貌平平的) woman walked past. She was well past 40 year

    23、s old. On her coat there was a red rose.He did not hesitate(犹豫). Im Steve Blanchard, and you must be Miss Maynell. I am so glad you could meet me. May I take you to dinner? he asked.A kind smile appeared on the womans face. I dont know what this is about, son, she answered. But the young lady in the

    24、 green coat who just went by asked me to wear this rose on my coat. She said if you asked me out to dinner, I should tell you that she is waiting for you in the big restaurant across the street. She said it was a kind of test!31.Why did Steve go to the Grand Central Station?A. To see his girlfriend.

    25、B. To meet his pen friend. C. To visit his online friend.D. To pick up his sister.32.How did Steve know that he met the right person?A. By the green coat.B. By the age.C. By the red rose on the coat.D. By the red rose in the hand.33.Miss Maynell asked the woman for help to see if Steve .A. treated p

    26、eople by their looksB. was young and handsomeC. could find her at onceD. was glad to meet her34.From the last paragraph we learn that at last.A. the woman went to dinner with SteveB. Steve invited Miss Maynell to dinnerC. Steve didnt meet Miss MaynellD. Steve had dinner with Miss Maynell35.Which of

    27、the following is the best title for the passage?A. Girl with a Rose Tests KindnessB. Looks Can Give People Wrong IdeasC. Friendship Can Bring People a SurpriseD. A Red Rose Brings Good Luck四、从方框中选择最佳选项补全对话(有两项多余)(每小题1分,共5分)A: Hey, Tony, you look so happy today. 36B: We have a new comer in our class.

    28、 His name is Jimmy.A: 37B: Hes very funny. A: 38B: He truly is. He is much funnier than me.A: 39B: Yes. He is outgoing and noisy. He wears short hair and very cool clothes.A: 40B: Yes, youre right. He is very talented in sports. And he is even better at basketball than me.A. I think he likes sports,

    29、 doesnt he?B. How do you like him, Tony?C. Is he shy or friendly?D. Is he outgoing?E. Any good news?F. Is he funnier than you?G. What does he look like?五、任务型阅读(每小题2分,共10分)Do you ever feel no one really understands you? Well, Pepper, a robot could change all that. Pepper is the first robot to read hu

    30、mans feelings. Using its emotional recognition function(情感识别功能), Pepper can react(回应) to people when it is close to them making jokes, dancing and even singing in Japanese.The man-like robot looks like a small girl. It is four feet tall with a table computer set to its chest(胸膛). It has human-like h

    31、ands, a girl-like body and baby-like voice. More than 2,000 companies has bought it and used it to different areas.Pepper can examine facial expressions(面部表情), human voice and signs, and then make an answer. Pepper is designed to be a family robot, but it isnt like Rosie, the household(家庭的) robot in

    32、 the cartoon(动画片). Pepper is used at home or in the store, where there is fun and entertainment(娱乐). Pepper gets power from love inside a family. It not only makes jokes, also helps people when they are in trouble. In a natural accident, it can help make those people who are sad or lonely feel relax

    33、ed, encourage(鼓励) them or make them laugh.The creators say while Peppers being used all over the world, they want the robots to store more knowledge, so they can get along better with humans.根据短文内容回答下列问题41.How can Pepper react to people?(不超过10个词) 42.What kind of robot is Rosie?(不超过5个词) 43.How many c

    34、ompanies has had Pepper according to the passage?(不超过5个词) 44.What can Pepper do in a natural accident?(不超过10个词) 45.How can Peppers get along better with people?(不超过5个词) 六、用方框中所给单词的适当形式补全短文(有一词多余)(每小题1分,共10分)food, same, my, play, game, sports, listen, enjoy, in, health, strongI have a good friend. Hi

    35、s name is Peter. He comes from London. Now he lives in China with his parents. He and I are in the 46 class. He sits next to me.Peter likes 47 to music. He has many CDs. He sends a CD of Elvis to me. Elvis is also 48 favourite singer. I like the CD very much.Peter likes computer 49 too. He has a com

    36、puter in his bedroom. But he only spends two hours 50 computer games every week.Peter likes 51 and he is good at running. I often run with him 52 the morning. Sometimes we play basketball. We know sports are good for our 53. We want to stay healthy and get 54.Peter likes Chinese 55. He often has lun

    37、ch at my home. He says my mothers lunch is very delicious. Both my parents like Peter.46. 47. 48. 49. 50. 51. 52. 53. 54. 55.七、书面表达(20分)假如你校正在举行Young Star Award 的评选活动,请你用英语写一篇短文,介绍你的同学李明,以供参评。内容要点如下:1.个子高,性格外向,为人友善;2.学习认真,成绩优秀;3.爱好广泛,擅长踢足球;4.乐于助人,;5.我们以他为荣。参考词汇:得到高度赞扬 win high praise from.写作要求:1.短文必

    38、须包括所有内容要点,要求语句通顺,意思连贯;2.第4要点的省略号部分,须作适当发挥(23句话即可);3.词数80左右,短文的开头已给出,不计入总词数。Im glad to hear the news that Young Star Award is going on in our school. I think Li Ming is the hot favourite for the award. 参考答案一、单项填空1.B信不信由你,我有机会免费参观那个古迹了!哇,那太棒了!你真幸运。a black sheep害群之马;a lucky dog幸运儿;a cold fish冷漠无情的人;a w

    39、hite elephant昂贵而无用之物。2.D句意:我妈妈的睡袍是丝绸做的。它摸起来柔软光滑。由题干中的silk和smooth可知,soft柔软的符合题意。3.Cbe known as.作为而闻名;be good with.善于应付;be proud of.为而骄傲;be similar to.和相似。根据中国发生了很大的变化可推断,我们都为那些成就感到骄傲,故答案为C。4.A根据题干中的The food in that restaurant is very delicious可推测,我们可以去尝试一下,故用try。5.D句意:流水使得这些石头摸起来非常滑。sound听起来;taste尝;s

    40、mell闻;feel摸起来。根据句意可知D项正确。6.B根据语境可知,此处表示你想留言吗,leave a message符合题意。7.A根据答语可知,问句询问物体的模样特征,应用句型What does sth. look like,故A项正确。8.C句意:我将去参加英语晚会。但是我有点紧张,因为我将要在全校(师生)面前演讲。tired劳累的;sad难过的; nervous紧张的;pleased开心的。根据题干中的I will give a talk in front of the whole school可知,此处表示紧张,故选C。9.D正如我们所知道的,在国外生活很困难。尤其当你不懂那儿的语

    41、言的时候。immediately立刻;naturally自然地;suddenly突然地;especially特别,尤其。根据句意可知选D。10.C问句的含义是Susan,你想要再吃一块蛋糕吗;根据答语中的Im full可推断此处所缺的句子是No, thanks(不要了,谢谢)。二、完形填空【解题导语】一位老妇人失去了她唯一的儿子,为了摆脱悲伤,她向一位智者求助。智者要她去一个从来没有悲伤的家庭里找一粒种子。后来,老妇人在帮助他人的过程中忘记了悲伤。11.C结合上文的描述可推断,她想知道是否有方法能够摆脱悲伤,故所缺的词是sadness。12.A结合下文描述可知,智者说的是去给我带来一粒种子,故

    42、所缺的词是me。13.B结合文意可知此处是说,智者会使用那粒种子把悲伤赶走,故所缺的词是use。14.C老妇人马上出发去寻找那粒神奇的种子了。look for意为寻找,符合文意。15.A结合文意可推断此处是说,她有礼貌地问对方,故所缺的词是politely。16.B结合下文可推断,他们觉得老妇人来错了地方,故所缺的词是wrong错误的。17.D当时老妇人自言自语说的是谁能够帮助这些和我一样悲伤的人呢,故所缺的词是help。18.A在她继续寻找没有悲伤的家庭之前,她留下来使他们振作起来,故所缺的连词是before。19.C她发现了一个又一个悲伤的故事,故所缺的词是story。20.D她忙于帮助其

    43、他人,以至于都忘记了要找种子,故所缺的词是forgot。三、阅读理解A【解题导语】本文是一封信。Rebecca向她的新笔友Marcos介绍了她的日常生活。21.A细节理解题。 根据文章第一段中的I live in Barcelona, Spain可知答案。22.C细节理解题。 根据文章第一段中的The school starts at 7:30 in the morning可知答案。23.B细节理解题。 根据文章第一段中的but my favorite subject is science可知答案。24.A细节理解题。 根据文章第一段最后一句可知,Rebecca和她的朋友们喜欢动作片。25.D

    44、推理判断题。 根据文章中的Please write and tell me about you and your life. Whats your family like? What do you like doing in your spare time可推知,回信可能不会涉及Marcos的卧室。B【解题导语】本文是一篇记叙文。本文主要讲述了一个来自农村的9岁小姑娘进入城市学校第一天发生的事情。26.C细节理解题。结合上下文并由第二段中的The teacher. She introduced Anna to the class可知,Anna的老师把她介绍给了同学们。27.D细节理解题。由第二

    45、段中的When seeing her simple clothes and knowing that she came from a small village, other students started making fun of her可知,同学们因看到她的穿着和得知她来自小村庄而取笑她。28.A细节理解题。由第三段中的第一句Then the teacher told the students to be ready for a surprise test可知答案。29.D细节理解题。由第四段中的The seven wonders are to be able to see, to b

    46、e able to hear, to be able to feel, to laugh, to think, to be kind and to love可知答案。30.B推理判断题。由第四段内容和最后一段中的Today, the girl from a small village reminded them about the valuable gifts that have been given to them, which are true wonders可推知答案。C【解题导语】本文是一篇记叙文,描述了Steve与他的笔友Maynell女士第一次见面的过程。31.B细节理解题。根据短

    47、文第一段内容可知,Steve去中央火车站是为了见他的笔友。32.C细节理解题。根据短文第二段内容可知,女孩外套上有红玫瑰,故选C。33.A推理判断题。根据短文第三段中的Then a plain-looking(相貌平平的) woman walked past. She was well past 40 years old可推测,这个女孩想看看Steve会不会以貌取人。34.D推理判断题。根据短文最后一段中的She said if you asked me out to dinner, I should tell you that she is waiting for you in the bi

    48、g restaurant across the street可推测选D。35.A标题判断题。根据全文内容,尤其是最后一句可知,女孩请一位女士带着玫瑰见Steve,是为了测试他的善良,故选A。四、从方框中选择最佳选项补全对话(有两项多余)3640 EBFDA五、任务型阅读41.By using its emotional recognition function.42.A household robot./Its a household robot.43.More than 2,000.44.Make people feel relaxed, encourage them or make the

    49、m laugh.45.By storing more knowledge. 六、用方框中所给单词的适当形式补全短文(有一词多余)46.same47.listening48.my49.games50.playing51.sports52.in53.health54.strong55.food七、书面表达【范文赏读】Im glad to hear the news that Young Star Award is going on in our school. I think Li Ming is the hot favourite for the award.Li Ming is a tall

    50、boy of wide interests, especially good at playing football. He is outgoing and always friendly to others. Thats why he has a lot of friends. Li Ming studies hard and of course is one of the top students at school. Besides, he takes an active part in different kinds of activities. Li Ming is helpful. Last term, he helped his deskmate with maths every afternoon for at least one month. His action has won high praise from our teachers. He sets a good example to us all and we are proud of him.

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:[28588043]Module 1Feelings and impressions-202.docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-784851.html
    相关资源 更多
  • 人教版二年级下册数学期中测试卷附参考答案(实用).docx人教版二年级下册数学期中测试卷附参考答案(实用).docx
  • 人教版二年级下册数学期中测试卷附参考答案(夺分金卷).docx人教版二年级下册数学期中测试卷附参考答案(夺分金卷).docx
  • 人教版二年级下册数学期中测试卷附参考答案(基础题).docx人教版二年级下册数学期中测试卷附参考答案(基础题).docx
  • 人教版二年级下册数学期中测试卷附参考答案(培优).docx人教版二年级下册数学期中测试卷附参考答案(培优).docx
  • 人教版二年级下册数学期中测试卷附参考答案(培优b卷).docx人教版二年级下册数学期中测试卷附参考答案(培优b卷).docx
  • 人教版二年级下册数学期中测试卷附参考答案(名师推荐).docx人教版二年级下册数学期中测试卷附参考答案(名师推荐).docx
  • 人教版二年级下册数学期中测试卷附参考答案(典型题).docx人教版二年级下册数学期中测试卷附参考答案(典型题).docx
  • 人教版二年级下册数学期中测试卷附参考答案(b卷).docx人教版二年级下册数学期中测试卷附参考答案(b卷).docx
  • 人教版二年级下册数学期中测试卷附参考答案(a卷).docx人教版二年级下册数学期中测试卷附参考答案(a卷).docx
  • 人教版二年级下册数学期中测试卷附参考答案ab卷.docx人教版二年级下册数学期中测试卷附参考答案ab卷.docx
  • 人教版二年级下册数学期中测试卷通用.docx人教版二年级下册数学期中测试卷通用.docx
  • 人教版二年级下册数学期中测试卷精选答案.docx人教版二年级下册数学期中测试卷精选答案.docx
  • 人教版二年级下册数学期中测试卷精选.docx人教版二年级下册数学期中测试卷精选.docx
  • 人教版二年级下册数学期中测试卷精编答案.docx人教版二年级下册数学期中测试卷精编答案.docx
  • 人教版二年级下册数学期中测试卷精编.docx人教版二年级下册数学期中测试卷精编.docx
  • 人教版二年级下册数学期中测试卷精品(考点梳理).docx人教版二年级下册数学期中测试卷精品(考点梳理).docx
  • 人教版二年级下册数学期中测试卷精品(有一套).docx人教版二年级下册数学期中测试卷精品(有一套).docx
  • 人教版二年级下册数学期中测试卷精品(易错题).docx人教版二年级下册数学期中测试卷精品(易错题).docx
  • 人教版二年级下册数学期中测试卷精品(必刷).docx人教版二年级下册数学期中测试卷精品(必刷).docx
  • 人教版二年级下册数学期中测试卷精品(夺冠).docx人教版二年级下册数学期中测试卷精品(夺冠).docx
  • 人教版二年级下册数学期中测试卷精品(夺冠系列).docx人教版二年级下册数学期中测试卷精品(夺冠系列).docx
  • 人教版二年级下册数学期中测试卷精品(含答案).docx人教版二年级下册数学期中测试卷精品(含答案).docx
  • 人教版二年级下册数学期中测试卷精品(名校卷).docx人教版二年级下册数学期中测试卷精品(名校卷).docx
  • 人教版二年级下册数学期中测试卷精品(名师系列).docx人教版二年级下册数学期中测试卷精品(名师系列).docx
  • 人教版二年级下册数学期中测试卷精品(各地真题).docx人教版二年级下册数学期中测试卷精品(各地真题).docx
  • 人教版二年级下册数学期中测试卷精品(历年真题).docx人教版二年级下册数学期中测试卷精品(历年真题).docx
  • 人教版二年级下册数学期中测试卷精品(典优).docx人教版二年级下册数学期中测试卷精品(典优).docx
  • 人教版二年级下册数学期中测试卷精品(全国通用).docx人教版二年级下册数学期中测试卷精品(全国通用).docx
  • 人教版二年级下册数学期中测试卷精品(全优).docx人教版二年级下册数学期中测试卷精品(全优).docx
  • 相关搜索
    关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1