分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 4

类型《新教材》2021秋高二英语外研版选择性必修第三册同步练习:UNIT 5 SECTION A STARTING OUT .docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:791487
  • 上传时间:2025-12-15
  • 格式:DOCX
  • 页数:4
  • 大小:34.31KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    新教材 新教材2021秋高二英语外研版选择性必修第三册同步练习:UNIT 5SECTION ASTARTING OUT 2021 秋高二 英语 外研版 选择性 必修 第三 同步 练习 UNIT
    资源描述:

    1、Unit5LearningfromnatureSectionAStartingout&Understandingideas课后篇素养形成必备知识基础练.单句语法填空1.A large amount of solar energy has been (convert) into electrical energy since amounts of advanced equipment were introduced.答案converted2.The film was (base) on World War .答案based3.Do you mind (feed) the pet for me a

    2、t noon?答案feeding4.He has been (explore) his maximum potential in the past decade.答案exploring5.What is (convey) here to children is that reading is one of lifes greatest treats.答案conveyed6.I waved to Nancy,but she was absorbed in her thought,and made no (respond).答案response.短语填空take it for granted,fe

    3、ed.with,in harmony with,be based on1.He had that this delightful young woman was as gentle as she looked.答案taken it for granted2.If men cant live nature,the balance will be destroyed.答案in harmony with3.Dont believe what he said.His story nothing.答案is based on4.The children were the monkey bananas.答案

    4、feeding;with.完成句子1.说是一回事,做是一回事。is one thing,while to do is another.答案To say2.我们需要把我们的思想建立在真实的知识之上。We need some actual knowledge our thinking is based.答案on which3.香格里拉,一个美丽神秘的地方,在那里人们的确与大自然和谐相处。Shangrila is a place of mystery and beauty where people live .答案in harmony with nature4.对工作方式做一些小的改变会比较容易。I

    5、ts quite easy to make quite small changes to you work.答案the way that5.不是你说的,而是你做的才是关键。 (用强调句式)but what youve done that really matters.答案It is not what youve said6.不是我们做了多少而是我们在所做的事情中投入了多少爱让我们受益。It is not but how much love we put into what we do that benefits.答案how much we do关键能力提升练.阅读理解AI can hear t

    6、he sound of insects and feel autumn is nearing.This means my year of study at Nara University of Education is coming to an end.The time Ive spent here has flown by so quickly.It seems as if I came here a month ago,but in reality I have to go home soon.When I came here,I missed my family and friends

    7、and found it hard to overcome loneliness,but on the other hand,I was interested in the new environment and had a lot of fun.I had visited Japan three times before coming to study at this university,but when I started living in Japan,many days were filled with a mixture of anxiety and excitement.I so

    8、metimes made silly mistakes,but I thought this was the best way to learn about Japanese culture.I was not the only one that was not accustomed to the different customs of Japanese people.My plan before coming to Japan was to make friends with some Japanese students in universities.However,I found my

    9、 best friends were those who came from other countries.I didnt know much about other countries but I came to be more interested in them through making friends from different places,which made me aware of many differences and sometimes hard-to-understand customs.Furthermore,I was surprised to see mys

    10、elf thinking more about my own culture and realised I should come to know it better.I am really happy that I came to Nara.During my stay,I felt the closer connection between humans and nature here than in Europe.【语篇解读】本文是一篇记叙文。通过本文,作者分享了他在国外的学习经历。1.Whatcanweinferfromthethirdparagraph?A.Theauthorfelt

    11、puzzledallthetime.B.Theauthorisadjustedtothelife.C.ManyforeignersliveinthecityofNara.D.Manystudentsliketheauthorfeltanxious.答案D解析推理判断题。根据第三段中的“manydayswerefilledwithamixtureofanxietyandexcitement.”和“IwasnottheonlyonethatwasnotaccustomedtothedifferentcustomsofJapanesepeople.”可知,许多像作者这样的学生感到焦虑。故选D项。2.

    12、What does the underlined word “them” in Paragraph 4 refer to?A.Different countries.B.Different cultures.C.Many different places.D.Foreign students.答案A解析代词指代题。根据第四段中的“IdidntknowmuchaboutothercountriesbutIcametobemoreinterestedinthemthroughmakingfriendsfromdifferentplaces”可知,作者对其他国家不太了解,但作者通过结交来自不同地方的

    13、朋友对它们更感兴趣。由此推知,此处“them”指的是“differentcountries”,故选A项。3.What do we know about the Japanese according to the text?A.They value their lives much more.B.They are difficult to get along with.C.They are mindful of protecting the environment.D.Many Europeans love to make friends with them.答案C解析推理判断题。根据最后一段可

    14、知,日本人注意保护环境。故选C项。4.What is the authors purpose in writing the text?A.To look back on his study.B.To call on readers to visit Nara.C.To show the beauty of Japanese culture.D.To share his experience of studying abroad.答案D解析写作意图题。根据第一段和最后一段可知,作者写这篇文章的目的是分享他在国外的学习经历。故选D项。BThat month,when earthquakes roc

    15、ked Southern California on back-to-back days,it was a shocking reminder that we may one day experience the “Big One”,a quake with the power to kill and destroy.However a few people saw something else:a photo opportunity.Tourists flocked to a large crack in a highway to see evidence of the damage for

    16、 themselves and,of course,take a quick selfie(自拍).It was only the latest example of how our modern love of sharing photos we take of ourselves in notable situations is colliding with nature and the world,often in confusing and even dangerous ways.In Canada,a sunflower farm barred visitors last year

    17、after selfie-seekers destroyed flowers and left the land looking like a ZombieApocalypse(僵尸启示录).In Spain,a man was gored in the neck last weekend while trying to take a video selfie at the annual running of the bulls in Pamplona.The selfie phenomenon entered the mainstream after Apple and other phon

    18、emakers added front-facing cameras starting in 2010,the same year Instagram and other photo-sharing apps were becoming popular.From 2011 to 2017,more than 250 people died while taking selfies,according to a study by researchers in India,which had by far the highest number of such deaths,followed by

    19、Russia and the United States.Many died after drowning,falling or being attacked by an animal.Most were under the age of 30.Its easy to be uncomfortable with selfies and even mock them,especially when theyre risky or in bad taste.But some researchers have explored different questions:Why do we take s

    20、elfies?Can they ever be a healthy form of expression?Can selfies be used for good?【语篇解读】本文是一篇夹叙夹议文。我们为什么热爱自拍?南加州地震后,人们除了亲眼看见公路上的裂缝竟还快速自拍。作者借这个案例引出话题:我们会在重要场合分享照片,甚至是以令人困惑甚至危险的方式。5.WhydoestheauthormentiontheearthquakethathappenedinSouthernCalifornia?A.Toshowhowseveretheearthquakeis.B.Towarnthereaders

    21、ofthedangersintheearthquake.C.Tointroducetheriskybehaviourofthecrazyselfietakers.D.Toshowhowscaredpeoplearewhenearthquakehappened.答案C解析推理判断题。根据第三段可知,作者提到了发生在南加州的地震是为了介绍疯狂自拍者的冒险行为。故选C项。6.The sunflower farm in Canada barred visitors,because.A.there are too many visitorsB.the farm used to be devastated

    22、 by selfie-seekersC.the sunflowers are supposed to be well protectedD.the farm owner did not want others to enjoy the beautiful sunflowers答案B解析细节理解题。根据第四段中的“InCanada,asunflowerfarmbarredvisitorslastyearafterselfie-seekersdestroyedflowersandleftthelandlookinglikeaZombieApocalypse”可知,去年加拿大的向日葵农场禁止游客进入

    23、,因为该农场曾被自拍爱好者破坏。故选B项。7.What is the right order of the following countries according to the number of selfie deaths?A.The US,India,Russia.B.Russia,the US,India.C.India,Russia,the US.D.India,the US,Russia.答案C解析细节理解题。根据第五段中的“From2011to2017,morethan250peoplediedwhiletakingselfies,accordingtoastudybyresearchersinIndia,whichhadbyfarthehighestnumberofsuchdeaths,followedbyRussiaandtheUnitedStates.”可知,自拍死亡人数最多的国家分别是印度、俄罗斯和美国。故选C项。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:《新教材》2021秋高二英语外研版选择性必修第三册同步练习:UNIT 5 SECTION A STARTING OUT .docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-791487.html
    相关资源 更多
  • 人民版必修二专题六罗斯福新政与当代资本主义专题测试9.docx人民版必修二专题六罗斯福新政与当代资本主义专题测试9.docx
  • 人民版必修二专题六罗斯福新政与当代资本主义专题测试7.docx人民版必修二专题六罗斯福新政与当代资本主义专题测试7.docx
  • 人民版必修二专题六罗斯福新政与当代资本主义专题测试6.docx人民版必修二专题六罗斯福新政与当代资本主义专题测试6.docx
  • 人民版必修二专题六罗斯福新政与当代资本主义专题测试5.docx人民版必修二专题六罗斯福新政与当代资本主义专题测试5.docx
  • 人民版必修二专题六罗斯福新政与当代资本主义专题测试10.docx人民版必修二专题六罗斯福新政与当代资本主义专题测试10.docx
  • 人民版必修二专题六罗斯福新政与当代资本主义专题测试1.docx人民版必修二专题六罗斯福新政与当代资本主义专题测试1.docx
  • 人民版必修二专题六 罗斯福新政与当代资本主义的发展周测.docx人民版必修二专题六 罗斯福新政与当代资本主义的发展周测.docx
  • 人民版必修二专题二第二讲民国时期民族工业的曲折发展学案(无答案).docx人民版必修二专题二第二讲民国时期民族工业的曲折发展学案(无答案).docx
  • 人民版必修二专题二 近代中国资本主义的曲折发展练习题.docx人民版必修二专题二 近代中国资本主义的曲折发展练习题.docx
  • 人民版必修二专题七苏联社会主义建设的经验与教训训练.docx人民版必修二专题七苏联社会主义建设的经验与教训训练.docx
  • 人民版必修二专题七苏联社会主义建设的经验与教训 训练13.docx人民版必修二专题七苏联社会主义建设的经验与教训 训练13.docx
  • 人民版必修二专题七_苏联社会主义建设的经验与教训 单元检测.docx人民版必修二专题七_苏联社会主义建设的经验与教训 单元检测.docx
  • 人民版必修二专题七 苏联社会主义建设的经验与教训周测.docx人民版必修二专题七 苏联社会主义建设的经验与教训周测.docx
  • 人民版必修二专题一古代中国经济的基本结构与特点综合测试.docx人民版必修二专题一古代中国经济的基本结构与特点综合测试.docx
  • 人民版必修二一轮复习练习含答案 Word版.docx人民版必修二一轮复习练习含答案 Word版.docx
  • 人民版必修二8.3 经济全球化的世界课时作业.docx人民版必修二8.3 经济全球化的世界课时作业.docx
  • 人民版必修二73_苏联社会主义改革与挫折 练习.docx人民版必修二73_苏联社会主义改革与挫折 练习.docx
  • 人民版必修二7.1_社会主义建设道路的初期探索 练习.docx人民版必修二7.1_社会主义建设道路的初期探索 练习.docx
  • 人民版必修二6.3 当代资本主义的新变化测试.docx人民版必修二6.3 当代资本主义的新变化测试.docx
  • 人民版必修二6.2 罗斯福新政练习题.docx人民版必修二6.2 罗斯福新政练习题.docx
  • 人民版必修二6.1 “自由放任”的美国 练习.docx人民版必修二6.1 “自由放任”的美国 练习.docx
  • 人民版必修二3.3《走向社会主义现代化建设新阶段》评测练习.docx人民版必修二3.3《走向社会主义现代化建设新阶段》评测练习.docx
  • 人民版必修二2.1 近代中国民族工业的兴起 练习.docx人民版必修二2.1 近代中国民族工业的兴起 练习.docx
  • 人民版必修二1.4 古代中国的经济政策 练习.docx人民版必修二1.4 古代中国的经济政策 练习.docx
  • 人民版必修二1.2 古代中国的手工业经济 练习.docx人民版必修二1.2 古代中国的手工业经济 练习.docx
  • 人民版必修二1.1古代中国的农业经济 练习.docx人民版必修二1.1古代中国的农业经济 练习.docx
  • 人民版必修二 8.1 二战后资本主义世界经济体系的形成课时作业.docx人民版必修二 8.1 二战后资本主义世界经济体系的形成课时作业.docx
  • 人民版必修三第7单元现代中国的科技.docx人民版必修三第7单元现代中国的科技.docx
  • 人民版必修三专题四第一课孙中山的三民主义说课稿.docx人民版必修三专题四第一课孙中山的三民主义说课稿.docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1