分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 17

类型《赢在课堂指导》2016-2017学年高一英语人教版必修2练习:UNIT 1 CULTURAL RELICS WORD版含答案.docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:795002
  • 上传时间:2025-12-15
  • 格式:DOCX
  • 页数:17
  • 大小:53.75KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    赢在课堂指导
    资源描述:

    1、第一单元测评(时间:120分钟满分:150分)第卷第一部分:听力(共两节,满分30分)第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面五段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。M:Im not feeling so well.W:Get some rest and take these three times a day and you should feel better.If you dont,come back and see me.1.Wh

    2、o is the man possibly talking to?A.A doctor. B.A teacher. C.His mother.答案:AM:I met Sam on the street today.W:Really?Did he say something about his sister?M:Yes.She ought to be leaving New York very soon,because her husband has taken a job in Los Angeles.2.What do we know about Sam?A.His sister will

    3、leave for New York.B.His sister will leave for Los Angeles.C.He will leave New York.答案:BM:Are you sure youve corrected all the mistakes in the paper?W:Perhaps Id better read it through again.3.What is the woman going to do?A.Rewrite the paper because there are too many mistakes.B.Throw the paper awa

    4、y.C.Read the paper again.答案:CM:Does this bill belong to you?W:Oh,thanks.Ive just lost five pounds.M:Im glad that Ive found the owner;otherwise I would have to go to the Lost and Found.4.Why does the woman thank the man?A.He lent her some money.B.He gave her a five-pound bill.C.He returned the lost m

    5、oney to her.答案:CM:Wed better hurry.I think thats our flight.W:Have I got time to get a newspaper?M:Well,I dont think we have time.W:All right,well,you take that bag,and Ill take this one.5.Where does this conversation probably take place?A.At an airport.B.At a railway station.C.At a department store

    6、.答案:A第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从每题所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第6至8题。M:Do you want your television repaired?W:Yes,but not by the man you suggested.M:Why not?The repairmen are very good and the charges are

    7、so reasonable.W:That may be,but I couldnt find the place.M:But you couldnt miss it.I told you it is at the first right after the railroad bridge.W:I took that.I went to the end of the road.There is no such place.M:Wait a minute.Perhaps it is the second right.Yes,I think it is.W:I should have known,w

    8、henever someone says “You cant miss it”,you can be sure that you wont find it.6.Whom do you think the woman was angry with?A.The man.B.The repairman.C.The shopkeeper.答案:A7.Why couldnt the woman find the repair shop?A.She missed the right turn.B.The man gave her the wrong directions.C.She was a bad d

    9、river.答案:B8.Why did the man tell her to turn to these television repairmen?A.The shop was easy to find.B.One of the repairmen was his friend.C.They did good work and the price was reasonable.答案:C听第7段材料,回答第9至11题。W:Hello,Roger?This is Ann.M:Hi,Ann.How have you been?And hows your new apartment working

    10、out?W:Well,thats what Im calling about.You see,Ive decided to look for a new place.M:Oh,whats the problem with your place now?I thought you liked the apartment.W:I do,but its a little far from the campus.Do you think you could help?M:All right.So,what kind of place are you looking for?W:Well,Id like

    11、 to share an apartment with one or two roommates within walking distance of school.M:Okay,how much do you want to spend on rent?W:Oh,somewhere under $200 a month.M:Hmm.And anything else?W:Yeah,I need a parking space.M:Well,I know theres an apartment nearby.Ill drop by there on my way to class today.

    12、W:Hey,thanks a lot.M:No problem.9.Whats the relationship between the man and the woman?A.They are teacher and student.B.They are friends.C.They are mother and son.答案:B10.What does the woman ask the man to do?A.Look for a new apartment.B.Find a job to earn $200 a month.C.Share an apartment with one o

    13、r two roommates.答案:A11.How much does the woman want to spend on rent?A.Less than $200 a month.B.Somewhere about $200 a month.C.A little more than $200 a month.答案:A听第8段材料,回答第12至14题。M:Is it true that you dont swim at all now?W:Im afraid so,Im too old.M:But you are only twenty.W:Thats too old for a swi

    14、mmer.If I swam in an international competition now,I wouldnt win.So Id rather not swim at all.M:But dont you enjoy swimming?W:I used to,when I was small.But if you enter for big competitions you have to work very hard.I used to get up at 6 to go to the pool.I had to train before school,after school

    15、and on weekends.I swam thirty-five miles every week!M:But you were so famous at fifteen.And look at all those cups.W:Its true that I did have some wonderful memories.The Olympics were very exciting.But I missed some important things too.While other girls were playing,I was swimming.12.What is the wo

    16、man good at?A.Swimming.B.Running.C.Playing.答案:A13.How old was she when she became famous?A.She was twenty.B.She was thirteen.C.She was fifteen.答案:C14.What can we learn about the woman from the dialogue?A.She never took part in the Olympic Games.B.She still swims for international competitions.C.She

    17、used to swim thirty five miles every week.答案:C听第9段材料,回答第15至17题。W:Please turn off the lights,Harry.M:Why?Whats the matter?I want to read the paper.W:If we turn on too many lights,all the electricity in the house will go off.M:Now who told you that?W:Our new neighbour Mr Smith.M:Mr Smith?When did he c

    18、ome to our home?W:I had to go to his home and ask for help today.M:What was wrong?W:When I turned on the washing machine,all the lights went out.M:Well,did he take care of it for you?W:Yes,but he said it would take a lot more work to do a really good job.M:What does he mean by a really good job?W:He

    19、 said we need new electric wires throughout the house and a lot of other things.M:Did he tell you how much it would cost?W:Yes,about a thousand dollars.M:A thousand dollars?Thats a lot of money.And just when we need to get some work done on our car,too.15.What had gone wrong in their house?A.Their w

    20、ashing machine.B.The electricity.C.The lights.答案:B16.Who was Mr Smith?A.A repairman.B.The womans husband.C.The womans new neighbour.答案:C17.Why did the man think it would cost him dearly?A.Because he wanted to buy a car.B.Because he didnt have a good job.C.Because their car also needed repairing.答案:C

    21、听第10段材料,回答第18至20题。M:It was 2:05 in the afternoon.When I entered the classroom,I was surprised to see a video camera.Our class teacher was operating the camera,and my classmates were all talking among themselves slowly.Most of us had never been in front of a video camera before,so we were quite nervo

    22、us.As for myself,I had once faced one at home;my uncle was shooting when we were celebrating my sisters birthday.But this was completely different.We had to talk about our articles as if we were reading news on TV.The funny thing was that every time I tried to face the camera and talk about my artic

    23、le,I forgot the article and couldnt resist looking down at it.It was a completely different experience for me,thanks to our class teacher.18.What were the students going to do?A.They were going to talk about their articles before a video camera.B.They were going to read news on TV.C.They were going

    24、to celebrate the writers birthday.答案:A19.Why was the writer so nervous?A.He had never stood before a video camera.B.He had never talked about his own article before a video camera.C.This camera was different from the one he had once faced.答案:B20.What was the writers feeling to his class teacher?A.Ne

    25、rvous.B.Afraid.C.Thankful.答案:C第二部分:阅读理解(共两节,满分40分)第一节(共15小题;每小题2分,满分30分)阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。AIf you think about World Heritage Sites,you probably think of places connected with ancient art and culture,historical buildings and monuments.And of course,many of these are on the World Heri

    26、tage List(WHL)(世界遗产名录).But the WHL contains a lot of sites that are not so obvious.Lets look at a few of them.Robben Island in South AfricaThis island was used through the centuries as a prison,a hospital and a military base.But its probably most famous as a maximum-security prison for political pri

    27、soners in the twentieth century.Nelson Mandela was one of its most famous residents.The WHL says it represents “the triumph(胜利) of democracy(民主) and freedom over oppression(压迫) and racism(种族主义)”.Borders of France and SpainThis is an area of great natural beauty and the mountains have many interestin

    28、g geological formations.But it is also an area of small farms.People there still use a type of agriculture that used to be common in mountainous areas of Europe but has almost completely disappeared in modern times.The city of Brasilia,BrazilBrasilia is a capital city that was created from nothing i

    29、n 1956.The WHL calls it “a landmark in the history of town planning”.The different areas of the city and the buildings themselves were all designed at the same time carefully.Every part of the city shows the ideas of the planner and architect.Simien National Park,EthiopiaSimien National Park was one

    30、 of the first sites to be listed in 1978.It is one of the highest mountain areas in Africa,and the WHL calls it “one of the most spectacular(壮观的) landscapes in the world”.It is also important for its wildlife.The population of some rare animals is getting smaller and smaller.21.The passage mainly ta

    31、lks about .A.the remains of ancient cultures on the WHLB.the household heritage sites on the WHLC.some of the sites that are not so obvious on the WHLD.places of artistic or cultural importance答案:C解析:主旨大意题。由第一段“But the WHL contains a lot of sites that are not so obvious.”这一信息可知,C项正确。22.The WHL has l

    32、isted Borders of France and Spain probably because .A.it shows us past European society through the type of agricultureB.this is an area of great natural beautyC.the mountains there have many interesting geological formationsD.people there still use a type of agriculture that is common in Europe in

    33、modern times答案:A解析:推理判断题。由“But it is also an area of small farms.People there still use a type of agriculture that used to be common in mountainous areas of Europe but has almost completely disappeared in modern times.”这一信息可知,A项正确。23.Which of the following sites was listed on the WHL for its politic

    34、al symbol?A.Simien National Park,Ethiopia.B.The city of Brasilia,Brazil.C.Borders of France and Spain.D.Robben Island in South Africa.答案:D解析:细节理解题。由“But its probably most famous as a maximum-security prison for political prisoners in the twentieth century.”这一信息可知,D项正确。24.Which of the following sites

    35、 was listed on the WHL for the wonderful plan of buildings?A.Robben Island in South Africa.B.The city of Brasilia,Brazil.C.Borders of France and Spain.D.Simien National Park,Ethiopia.答案:B解析:细节理解题。由“The WHL calls it a landmark in the history of town planning.The different areas of the city and the bu

    36、ildings themselves were all designed at the same time carefully.”这一信息可知,B项正确。BParis has the Eiffel Tower(埃菲尔铁塔),Rome the Colosseum(圆形大剧场),New York the Statue of Liberty.These symbolic landmarks are recognizable worldwide.Brussels(布鲁塞尔) meanwhile has the Manneken Pis(撒尿小童).Think of the Belgian(比利时的)

    37、capital and if anything,you think of the small peeing(撒尿) boya 60-centimeter-high bronze figure standing on a block,supplying a constant stream of water to the basin under him.Some might laugh.But for Jacques Stroobants,the statue is up there with the best of them.“I am proud of him.People come from

    38、 all around the world to see him,” says 60-year-old Stroobants with a fatherly glance at the little boy.As the most famous landmark of Brussels,Manneken Pis has a very special place in the heart of Belgians.The original Manneken Pis dates back to 1388,but the statue tourists see today dates from 161

    39、9 when the city built a second one,after the original was destroyed.There are many stories surrounding the legend of Manneken Pis.Nobody knows why he was created.One story is that he saved Brussels by putting out the flames of a deadly fire with his well-aimed wee-wee(小便).But the most believable sto

    40、ry is that the boythe son of a wealthy nobleman(贵族)was missing and kidnapped(绑架).The father had a statue built in honour of the way his son was foundpeeing against a tree.25.The Manneken Pis is the symbol of ,which stands on a block of the capital.A.EnglandB.ItalyC.BelgiumD.Swede答案:C解析:细节理解题。由第一段最后一

    41、句可知,撒尿小童是比利时的标志。26.Why does the Manneken Pis have a very special place in the heart of Belgians?A.Because it provides a good resting place for the Belgians.B.Because it is a special statue with many legends.C.Because its good-looking with water running continuously.D.Because it helps the Belgians ma

    42、ke a lot of money every year.答案:B解析:推理判断题。由短文对于撒尿小童来历的介绍可知这个雕塑有着许多传奇。答案为B项。27.If Belgians regard the Manneken Pis as a hero,they may be more willing to believe the statue was made .A.for a country boy who was peeing against a big treeB.in honour of the boy who saved BrusselsC.in honour of a little B

    43、elgian soldier who gave his life to his countryD.for the son of a rich man who was lost答案:B解析:细节理解题。由最后一段第三句可知,在这个传说中,这个小男孩用小便扑灭火焰。28.Which of the following can you see in France?A.The Eiffel Tower.B.The Colosseum.C.The Statue of Liberty.D.The Manneken Pis.答案:A解析:细节理解题。由第一段第一句可知埃菲尔铁塔是法国的。CFrom the e

    44、arliest times,man has been interested in art.People have often worked together to collect and save the worlds art treasures.Fine art treasures from many countries are kept in an art museum called the Louvre(卢浮宫)in Paris,France.The works of art have been collected by the people of France over many ce

    45、nturies.It is the biggest art museum in the world.The Louvre has not always been a museum.The first building was a fort (堡垒).In 1190,it was the kings castle with high walls and a round tower.It had a moat(护城河) to keep out the enemies.Over the years,the number of buildings around the castle grew.By 1

    46、350,the castle was no longer needed as a fort.The Louvre became a palace home for French kings and queens.During times of peace,new treasures were brought in.During days of war,many treasures were stolen,and the buildings were damaged.When Francis became king of France in 1515,he brought in many art

    47、ists from other countries.One of the artists was Leonardo da Vinci from Italy.Da Vincis Mona Lisa is the best known painting in the museum today.In 1793,the Louvre became a public museum,just as it is now.It is a place where art treasures are kept for everyone to enjoy.Every year millions of people

    48、from all over the world come to the Louvre to see the masterpieces.29.How long has the Louvre been a public museum?A.For over 800 years.B.Since 1350.C.Since 1515.D.For over 200 years.答案:D解析:卢浮宫是1793年才成为一个公共博物馆的,距今200多年。30.Most of the works of art in the Louvre have been collected probably by .A.the

    49、French peopleB.Francis C.Leonardo da VinciD.people of the world答案:A解析:由短文第二段第二句可以得知卢浮宫里的艺术品是由法国人民搜集来的。31.From the passage we can learn that .A.the Louvre was once a church as well as a palaceB.Mona Lisa is kept in ItalyC.Leonardo da Vinci once stayed in FranceD.the Louvre is only a place of interest

    50、 to the French people答案:C解析:由倒数第二段第一、二句可以推知,达芬奇曾经在法国生活过。32.Why is it good for the works of art to be kept in public museums?A.In public museums works of art will not be stolen.B.In public museums works of art will not be damaged.C.In public museums artists can study the works of art.D.In public muse

    51、ums everyone can enjoy the works of art.答案:D解析:根据文章最后一句话可知道答案。DBetty and Harold have been married for years.But one thing still puzzles old Harold.How is it that he can leave Betty and her friend Joan sitting on the sofa,talking,go out to a ballgame,come back three and a half hours later,and theyre

    52、still sitting on the sofa,talking?What in the world,Harold wonders,do they have to talk about?Betty shrugs(耸肩).Talk?Were friends.Researching this matter called friendship,psychologist(心理学家) Lillian Rubin spent two years interviewing more than two hundred women and men.No matter what their age,their

    53、job,their sex,the results were completely clear:women have more friendships than men,and the difference in the content and the quality of those friendships is “marked and unmistakable”.More than two-thirds of the single men Rubin interviewed would not name a best friend.Those who could were likely t

    54、o name a woman.Yet three-quarters of the single women had no problem naming a best friend,and almost always it was a woman.More married men than women named their wife/husband as a best friend,most trusted person,or the one they would turn to in time of emotional distress(感情危机).“Most women,” says Ru

    55、bin,“named at least one,usually more,trusted friends to whom they could turn in a trouble moment,and they spoke openly about the importance of these relationships in their lives.”“In general,” writes Rubin in her new book,“womens friendships with each other rest on shared emotions and support,but me

    56、ns relationships are marked by shared activities.” For the most part,Rubin says,interactions(交往)between men are emotionally controlleda good fit with the social requirements of “manly behavior”.“Even when a man is said to be a best friend,” Rubin writes,“the two share little about their innermost fe

    57、elings.However,a womans closest female friend might be the first to tell her to leave a failing marriage;it wasnt unusual to hear a man say he didnt know his friends marriage was in serious trouble until he appeared one night asking if he could sleep on a sofa.”33.What old Harold cannot understand o

    58、r explain is the fact that .A.he is treated as an outsider rather than a husbandB.women have so much to shareC.women show little interest in ballgamesD.he finds his wife difficult to talk to答案:B解析:推理判断题。由第一段的内容可知,让old Harold不解的是,他的妻子和妻子的朋友竟然能够一起聊如此长的时间。故选B项。34.Rubins study shows that for emotional s

    59、upport a married woman is more likely to turn to .A.a male friend B.a female friendC.her parentsD.her husband答案:B解析:细节理解题。由第四段第三句“Yet three-quarters of the single women had no problem naming a best friend,and almost always it was a woman.”可推知,Rubin的研究表明,一个结婚的女士更有可能向女性朋友寻求情感方面的支持。35.According to the

    60、text,which type of behavior is NOT expected of a man by society?A.Ending his marriage without good reason.B.Spending too much time with his friends.C.Complaining about his marriage trouble.D.Going out to ballgames too often.答案:C解析:细节理解题。由最后一段最后一句“.it wasnt unusual to hear a man say he didnt know his

    61、 friends marriage was in serious trouble until he appeared one night asking if he could sleep on a sofa.”可知,男人之间很少谈论婚姻方面的问题。故选C项。第二节(共5小题;每小题2分,满分10分)根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。The eyes are the windows of the soul(心灵).Having a pair of bright,clear eyes is very important,so we should pr

    62、otect our eyes throughout our lives.36Dont read while lying down or walking.Relax after every hour of reading.Keep a distance from the TV set when you watch TV and give your eyes a rest every 30 minutes.Dont stare at(盯着看)the sun or try to read in the darkness.37 Staring at the sun can damage your ey

    63、es easily.Get your eyes checked often.Not many people have this habit,but it is necessary.If you feel that there is something wrong with your eyes,get them checked quickly.3839 You can close your eyes for a few seconds or look into the distance for one or two minutes.A small break will relax your ey

    64、es and help to stop you from getting eye problems.Be careful when you choose your glasses.40 Make sure your glasses are right for you.If they dont feel right,get your glasses changed.A.Develop good reading habits.B.Rest your eyes whenever you can.C.Make sure you get enough sleep every night.D.Glasse

    65、s that arent suitable for you could bring you trouble.E.Even if youre wearing sunglasses,never look directly at the sun.F.Eye problems can be found and treated early with regular checks.G.Drink green tea every day as a way to protect your eyes against eye problems.答案:3640 AEFBD第三部分:英语知识运用(共两节,满分45分)

    66、第一节:完形填空(共20小题;每小题1.5分,满分30分)阅读下面短文,从短文后各题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出可以填入空白处的最佳选项。Shelly,only eight years old,heard Mommy and Daddy talking about her little brother,Gorgy.He was very41and they had done what they could to save his life.Only a very 42surgery could help him now and they didnt have enough mone

    67、y to 43 it.She heard Daddy whisper44“Only a miracle can save him now.”Shelly went to her bedroom and45 her piggy-bank(存钱罐) from its hiding place.She 46all the change out on the floor and counted it carefully.Then she 47 out of her house and 48her way to the corner drugstore.“I want to buy a miracle

    68、which my sick brother needs.”said Shelly,“49 is the cost of the miracle?” The well-dressed man50down and asked,“What kind of miracle does your brother need?”“Sorry,I just know hes really 51 and Mommy says he needs an operation.52my family cant pay for it,so I have my money.”Shelly answered,53 coming

    69、 down her cheeks.“How much do you have?” asked the man.“A dollar and eleven cents,” Shelly answered 54.“Well,what a coincidence(巧合),” smiled the man,“a dollar and eleven cents is the exact price of a 55 to save your little brother.” He took her money,56 her by the hand and said,“Take me to where you

    70、 live.I want to see your brother and meet your parents.”That man was a 57surgeon(外科医生),specializing in solving Gorgys illness.The operation was completed without 58 and it wasnt long before Gorgy was home again and doing well.“That surgery,” Mommy whispered,“is like a miracle.I wonder how much it wo

    71、uld have cost?”Shelly smiled to herself.She knew 59 how much a miracle costone dollar and eleven cents.Whats more,plus the60 of a little child.41.A.sick B.well C.glad D.sad答案:A解析:从后面的“尽全力来救他”以及“需要动手术”等信息中可看出此处应为sick。42.A.commonB.cheapC.expensiveD.easy答案:C解析:从下文中的 they didnt have enough money得知,应是昂贵的

    72、外科手术。43.A.pay offB.pay forC.pay backD.pay away答案:B解析:从前面的“只有进行一次昂贵的手术才能救他”,可以看出此处应为“他们没有足够的钱来支付手术费用”。故正确答案为pay for。44.A.gladlyB.surprisinglyC.proudlyD.sadly答案:D解析:孩子生病,没有钱治疗,因此爸爸说“Only a miracle can save him now.”心情应该是难过的。故正确答案为sadly。45.A.pulledB.putC.draggedD.pushed答案:A解析:这里应为“她从所藏的地方取出存钱罐”。46.A.to

    73、okB.shookC.handedD.gave答案:B解析:首先排除C、D两项,hand out,give out都是“分发”的意思,在此不合题意。take out 虽然有“拿出,取出”之意,但由上文可以看出零钱在存钱罐里面,需要把里面的零钱摇晃出来。故正确答案为B项。47.A.hurriedB.ranC.slippedD.rushed答案:C解析:hurry,run和rush都可表示“快速”离开房子,但根据上文所讲述的内容,此处应为她个人的行为,不想让爸妈知道,所以应为“溜出房子”。48.A.feltB.madeC.gaveD.fought答案:B解析:feel ones way “摸索”;

    74、give ones way to“让步于”;fight ones way“拼搏”;make ones way to “去”。此处为“从家里溜出来,去了角落的那家药店”。49.A.How muchB.How manyC.HowD.What答案:D解析:在英语中,询问表示费用、价格的具体数字,应用what,不用how many或how much。50.A.satB.wentC.leanedD.got答案:C解析:根据文中所提供的情景,药店里的那个人是一个成年人,而小女孩只有八岁,因此他在问她时,应该弯下腰来,即身体倾斜下来问。故正确答案为leaned。51.A.littleB.upsetC.cle

    75、verD.sick答案:D解析:根据上下文,此处应为sick,因为此时都是谈论她弟弟生病的事情。52.A.ButB.OtherwiseC.ThereforeD.Then答案:A解析:根据前后语境可知此处应为转折关系,即虽然需要做手术,但家里承担不起手术费用。53.A.smilesB.tearsC.fearsD.sorrows答案:B解析:此处是独立主格结构作状语,缺少的是逻辑主语。由后面的coming down her cheeks可以看出,此处应为tears。54.A.shyB.carefullyC.proudlyD.puzzlingly答案:C解析:此处可以看出家人没有钱给弟弟动手术,而自

    76、己有钱,所以在回答时应该是非常骄傲的。55.A.surgeryB.operationC.piggy-bankD.miracle答案:D解析:此处的答案应从第一段中她听到爸爸说的话“Only a miracle can save him now.”和第三段开头中的“I want to buy a miracle.”可得知。56.A.tookB.gotC.seizedD.caught答案:A解析:此处应为“牵着她的手”,即take sb by the hand。57.A.well-behavedB.good-manneredC.well-knownD.good-looking答案:C解析:由后面的

    77、specializing in solving Gorgys illness可以看出,此处应为well-known。58.A.troubleB.difficultyC.questionD.charge答案:D解析:without question “没问题”;without trouble/difficulty“毫不费力”;without charge“不花钱”。由语境可以看出,手术成功做完,但没有收取任何费用。59.A.properlyB.exactlyC.reallyD.never答案:B解析:在小孩看来,一个奇迹的确切价格就是她那一美元十一美分。60.A.purityB.interest

    78、C.faithD.cleverness答案:A解析:医生之所以能给她弟弟动手术,是出自孩子的那份纯真。第卷第三部分:英语知识运用(共两节,满分45分)第二节(共10小题;每小题1.5分,满分15分)阅读下面材料,在空白处填入适当的内容(1个单词)或括号内单词的正确形式。M:Oh,Christina,is that you?61 have you been?W:Ive been Okay.Ive just been busy with school.We 62(real)should get together and have a chat.How about 63(join) me for d

    79、inner tonight?M:Id love to,64 Im leaving for Miami at 8 tonight because my brother is getting married on Saturday morning.W:65(congratulate)!I hope that you have a nice time there.M:Well,what are you doing now?Maybe we can go to the coffee shop and chat for a while.W:I really wish I could,but Im 66

    80、my way to the tennis courts.M:Tennis courts?I didnt know you could play tennis.W:Im taking tennis lessons.My roommate is on a tennis team and shes gotten me 67(interest) in the sport.Do you know how 68(play)?M:A little,but I havent played for years.When I come back from my trip,Ill join you 69 takin

    81、g lessons.W:Its a deal.Just give me 70 call when you get back.61.62.63.64.65.66.67.68.69.70.答案:61.How62.really63.joining64.but65.Congratulations66.on67.interested68.to play69.in70.a第四部分:写作(共两节,满分35分)第一节:短文改错(共10小题;每小题1分,满分10分)假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或

    82、修改。增加:在缺词处加一个漏字符号(),并在其下面写出该加的词。删除:把多余的词用斜线()划掉。修改:在错的词下画一横线,并在该词下面写出修改后的词。注意:1.每处错误及其修改均仅限一词;2.只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。Our English club set up two months ago.Now,we have members of 25.We met once a week on Saturday afternoon.So far,we have been held a variety of activities on English learning,such a

    83、s watching English films,holding a Christmas party and get together with some foreign students.Last week we held a English story-telling competition.We required that the entries would be original and interesting and be presented in English within five minutes.Every member took an actively part in it

    84、.Two foreign English teachers were invited to act as judge.At last,Li Bing won first prize.Many members said that the activity benefited them in many ways.Not only did it improve their speaking English,but also it brought them many fun.答案与解析:第一句:在club后加was解析:Our English club与set up之间是动宾关系,故用被动结构。第三句

    85、:metmeet解析:由句中的once a week可知,此处讲述现在的情况,故用一般现在时。第四句:去掉been解析:我们举办各种各样的活动,不是被动结构。第四句:getgetting解析:此处的get together.与前面的holding并列,故用getting。第五句:aan解析:English前应用不定冠词an。第六句:wouldshould或去掉would解析:require后面的宾语从句要用虚拟语气,及从句的谓语为“should+动词原形”,should可以省略。第七句:activelyactive解析:词组take an active part in意为“积极参加”。第八句:

    86、judgejudges解析:由句子的主语Two foreign English teachers可知,此处应用judge的复数形式。第十一句:speakingspoken解析:词组spoken English意为“英语口语”。第十一句:manymuch解析:fun是不可数名词。第二节:书面表达(满分25分)请根据汉语提示和写作要求写一篇英语短文。1.赵州桥位于河北省赵县以南,被联合国列为世界文化遗产,得到了中国政府很好的保护。2.赵州桥始建于公元590年,花费18年的时间,由李春设计建造。3.赵州桥全部是由石头建成。4.桥长50.82米,宽10米,比中国古代的任何石桥都要宽,恰似一弯大彩虹。5

    87、.每年都有成千上万的人来参观。写作要求:标题:Zhaozhou Stone Bridge词数:100左右。内容必须包括所有提示要点,不要逐条翻译。参考词汇:文化遗产 cultural heritage;彩虹 rainbow;被列为 be listed asZhaozhou Stone Bridge【写作指导】主题:introducing Zhaozhou Stone Bridge必备词汇:list,the United Nations,spend.doing sth,be made of,hundreds and thousands of必备句型:Zhaozhou Stone Bridge,s

    88、tanding south of Zhao County,Hebei Province,is listed as.It was Li Chun who started to build the bridge.The bridge,wholly made of stones,is.It is said that it is.参考答案:Zhaozhou Stone BridgeZhaozhou Stone Bridge,standing south of Zhao County,Hebei Province,is listed as a worlds cultural heritage by th

    89、e United Nations.It was Li Chun who started to build the bridge in 590 and spent 18 years finishing it.The bridge,wholly made of stones,is over 50 meters long and 10 meters wide.It is said that it is wider than any other stone bridge in China and looks like a big rainbow.Zhaozhou Stone Bridge,visited by hundreds and thousands of tourists yearly,is preserved well by the Chinese government.

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:《赢在课堂指导》2016-2017学年高一英语人教版必修2练习:UNIT 1 CULTURAL RELICS WORD版含答案.docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-795002.html
    相关资源 更多
  • 人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(综合题).docx人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(综合题).docx
  • 人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(综合卷).docx人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(综合卷).docx
  • 人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(精练).docx人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(精练).docx
  • 人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(突破训练).docx人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(突破训练).docx
  • 人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(研优卷).docx人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(研优卷).docx
  • 人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(最新).docx人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(最新).docx
  • 人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(新).docx人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(新).docx
  • 人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(巩固).docx人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(巩固).docx
  • 人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(实用).docx人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(实用).docx
  • 人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(完整版).docx人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(完整版).docx
  • 人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(夺分金卷).docx人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(夺分金卷).docx
  • 人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(培优).docx人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(培优).docx
  • 人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(培优B卷).docx人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(培优B卷).docx
  • 人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(培优A卷).docx人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(培优A卷).docx
  • 人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(名师推荐).docx人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(名师推荐).docx
  • 人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(典型题).docx人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(典型题).docx
  • 人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(B卷).docx人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(B卷).docx
  • 人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(A卷).docx人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案(A卷).docx
  • 人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案解析.docx人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案解析.docx
  • 人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案【黄金题型】.docx人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案【黄金题型】.docx
  • 人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案【达标题】.docx人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案【达标题】.docx
  • 人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案【轻巧夺冠】.docx人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案【轻巧夺冠】.docx
  • 人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案【能力提升】.docx人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案【能力提升】.docx
  • 人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案【考试直接用】.docx人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案【考试直接用】.docx
  • 人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案【综合题】.docx人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案【综合题】.docx
  • 人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案【综合卷】.docx人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案【综合卷】.docx
  • 人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案【突破训练】.docx人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案【突破训练】.docx
  • 人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案【研优卷】.docx人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案【研优卷】.docx
  • 人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案【满分必刷】.docx人教版小学数学五年级下册重点题型专项练习含答案【满分必刷】.docx
  • 相关搜索
    关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1