湖北省部分市州2021-2022学年高一英语下学期7月联合期末调研考试试题(PDF版带答案).pdf
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 湖北省 部分 2021 2022 学年 英语 下学 联合 期末 调研 考试 试题 PDF 答案
- 资源描述:
-
1、书 湖北省部分市州 2022 年 7 月高一年级联合调研考试英语参考答案第一部分:听力答案及原文1.B 2.C 3.A 4.C 5.A 6.B 7.A 8.A 9.B 10.B 11.C 12.B 13.C 14.A 15.C 16.A 17.B 18.C 19.C 20.A听力原文Text 1 W:Please make sure the dog is on a chain in public places.Or I will call the police.M:Sorry,I left the dog belt in the car.My wife has gone to the park
2、ing lot to fetch it.Text 2M:I have a reservation.My name is John Smith.W:May I see your ID card,please,Mr.Smith?M:Certainly.Here it is.W:OK.Youre in Room 608.Its a non-smoking single room with a big bed.Text 3W:I hope to see you at my birthday party.M:Oh,dear,Ive almost forgotten.When is it?W:Well,t
3、he day before May Day.Its easy to remember,isnt it?M:Yes,of course.Text 4M:Ill go to work by subway from tomorrow on.W:Why?You always drive to work.M:Its so convenient to take a subway though it may not be as comfortable as a car.Text 5M:I like this magazine.W:So do I.It gives you all the news.I lik
4、e the beautiful photos in it.M:I always read the film reviews.I introduced it to my parents and they canceled their other newspapers.Text 6M:Hey,Susan.Youre so early.How did you get here?W:Good morning,Tom.I just took a taxi here.M:Are you kidding?Why did you do that?I could have picked you up.W:Tha
5、ts OK.I didnt want to bother you.I know you dont like to get up early.M:Thats so nice of you.Do you feel cold?W:Yes.I was about to go out when it began to rain.If the sun comes out,it may be better.Text 7W:What kind of sports do you like?M:I like playing basketball and swimming.But I like climbing m
6、ountains best.What about you?W:I always have lots of work to do so I dont have enough time to exercise.M:Dont make any excuses.You can always find some time to exercise if you want.W:But Im really busy.I work for ten hours every day,you know.M:I know you work hard,but its important to exercise.W:I s
7、ee.But what can I do?M:What about going for a walk after lunch?W:But if I dont have a rest after lunch,Ill feel sleepy in the afternoon.M:You can drink a cup of coffee before work.W:Thats a good idea.Text 8M:A postman just delivered a parcel for you.I left it on your desk.W:Thanks.Does it say where
8、its from?M:Its from the UK.W:Cool!It must be the sweater I bought online three weeks ago.M:Three weeks ago?Doesnt it usually take just a week or so for something to arrive here from Europe unless the parcel got lost on the way?W:When I ordered it,the saleswoman said she had sold all the sweaters out
9、,so I had to wait for the shop to make new ones.M:Why did you order it from the UK?Cant you get it here in the US?W:Its an Australian brand.They only have stores in the UK outside of Australia,and I thought it would be faster to buy it from the UK.Text 9M:Hello,everyone.We are lucky to have Molly Ta
10、ylor here today.Molly is organizing an activitycourse for the summer holidays.Molly,this is the second year of the course,isnt it?W:Yes.The summer course operated for the first time last year for a six-week period.We did think about making it longer this year and have a seven-week course,as there ar
11、e some schools which finish term a week earlier.In fact,two schools have eight-week holidays.But in the end we decided to keep to the same plan as last year.M:But,as I understand,last years course wasnt a complete success,was it?W:Well,we were actually very surprised by the number of people interest
12、ed in the course.We didnt actually have enough assistants to look after all the children.Besides,there was such a lot of rain that we couldnt go outside as often as we wanted to.M:So,what activities can the children look forward to this year?W:Well,once again there will be more creative classes and
13、exciting adventure sports.Furthermore,were introducing some fun programs this year.I think itll be good fun for children.Text 10Im Nigel.Welcome to Cape Town,South Africa.I cant wait to show you around.It might be your first time in Africa,so let me clear up some common questions.First,of course,not
14、 everyone who lives in Africa has dark skin.This land was explored and populated by groups from Europe and Asia from around 1400-1800 A.D.After that,it was controlled by the Dutch until a war in 1902.Finally,the British gave South Africa its independence in 1961.I happen to be a mix of all these dif
15、ferent racial groups,including Asian and native African.Our history has had tension between different groups,so now we celebrate all groups equal treatment by honoring Nelson Mandela.Hes the former national leader who brought us together.Well learn more about him at his museum,which is the most sign
16、ificant site in Cape Town.Well also explore natural landscapes by hiking Table Mountain,seeing penguins in Simons Town,and watching waves crash at the Cape of Good Hope.But first,lets drop your bags at the guest house.第二部分:阅读理解AA 篇 https:/ 细节理解题。根据第一段第一句(scenery)和第二句(history,civilization)内容可知,中国的悠久历
17、史、丰富文化和美丽风景都是中国拥有无数旅游景点的原因所在。故选 C。22.B 细节理解题。根据第三段介绍中“Potala Palace is famous for its grand buildings,complicated constructions,devotional atmosphere and splendid artworks”。可知选 B。23.D 细节理解题。根据 Mount Everest 介绍“Mt.Everest stands in southern Tibet,capped with accumulated lasting snow.”以及 Jiuzhaigou Va
18、lley 介绍“This land features permanently snow-capped mountain peaks”可知它们具有选项 D 的共性。BB 篇(VOA)语篇类型:记叙文。主题语境:人与自然和人与自我文章大意:本文介绍英国生物学家、动物行为学家,国际知名动物保护和环境保护人士 Jane Goodall 的事迹,重点说明她长期致力于黑猩猩的野外研究而取得的一些重大发现,从中也可窥见 Jane Goodall 的人格魅力。24.C 推理判断题。根据第一段“As a child,she liked to learn about animals.She liked to wa
19、tch how they behaved.She dreamed of working with wild animals.”可知,Jane Goodall 从小时候就开始喜欢动物,排除 A 项。根据第三段“Observing chimps was not easy work.”可知,她在坦桑尼亚的工作并不顺利,排除 B 项。根据第四段“However,the destruction of the chimps natural environment led Jane Goodall to give her full attention to protection efforts.She sp
20、ends about 300 days out of the year traveling around the world to discuss her many projects and goals.”可知 Jane Goodall 到世界各地去宣传她的项目和目标,以保护大猩猩的的自然生存环境。排除 D 项。根据第四段“Jane Goodall spent many years studying chimps and reported chimp behavior that no one else had ever seen before.”可知,Jane Goodall 对非洲黑猩猩进行
21、了开创性研究,是研究黑猩猩的先驱。因此选择 C 项。25.A 语义理解题。根据画线部分后文的解释“Most researchers would have identified the animals using numbers instead of names.But Jane defended naming them.She said that the chimpanzees had emotions,minds and different personality.”可知其他的科学家不赞同她给黑猩猩取名的方法。26.C 细节理解题。根据第三段中“Later,she made an even
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-797065.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
