分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 11

类型【壹铭高考真题】13 2020年普通高等学校招生全国统一考试(全国新高考卷Ⅰ) 英语试卷.docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:801912
  • 上传时间:2025-12-15
  • 格式:DOCX
  • 页数:11
  • 大小:159.10KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    壹铭高考真题
    资源描述:

    1、第一部分阅读(共两节,满分50分)第一节(共15小题;每小题2.5分,满分37.5分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。APOETRY CHALLENGEWrite a poem about how courage,determination,and strength have helped you face challenges in your life.Prizes3 Grand Prizes:Trip to Washington,D.C. for each of three winners,a parent and one other person of t

    2、he winner􀆳s choice.Trip includes round-trip air tickets,hotel stay for two nights,and tours of the National Air and Space Museum and the office of National Geographic World.6 First Prizes:The book Sky Pioneer:A Photobiography of Amelia Earhart signed by author Corinne Szabo and pilot Linda

    3、Finch.50 Honorable Mentions:Judges will choose up to 50 honorable mention winners,who will each receive a T-shirt in memory of Earhart􀆳s final flight.RulesFollow all rules carefully to prevent disqualification.Write a poem using 100 words or fewer.Your poem can be any format,any number of l

    4、ines.Write by hand or type on a single sheet of paper.You may use both the front and back of the paper.On the same sheet of paper,write or type your name,address,telephone number,and birth date.Mail your entry to us by October 31 this year.1.How many people can each grand prize winner take on the fr

    5、ee trip?A.Two.B.Three.C.Four.D.Six.2.What will each of the honorable mention winners get?A.A plane ticket.B.A book by Corinne Szabo.C.A special T-shirt.D.A photo of Amelia Earhart.3.Which of the following will result in disqualification?A.Typing your poem out.B.Writing a poem of 120 words.C.Using bo

    6、th sides of the paper.D.Mailing your entry on October 30.BJennifer Mauer has needed more willpower than the typical college student to pursue her goal of earning a nursing degree.That willpower bore fruit when Jennifer graduated from University of Wisconsin-Eau Claire and became the first in her lar

    7、ge family to earn a bachelor􀆳s degree.Mauer,of Edgar,Wisconsin,grew up on a farm in a family of 10 children.Her dad worked at a job away from the farm,and her mother ran the farm with the kids.After high school,Jennifer attended a local technical college,working to pay her tuition(学费),becau

    8、se there was no extra money set aside for a college education.After graduation,she worked to help her sisters and brothers pay for their schooling.Jennifer now is married and has three children of her own.She decided to go back to college to advance her career and to be able to better support her fa

    9、mily while doing something she loves:nursing.She chose the UW-Eau Claire program at Ministry Saint Joseph􀆳s Hospital in Marshfield because she was able to pursue her four-year degree close to home.She could drive to class and be home in the evening to help with her kids.Jennifer received gr

    10、eat support from her family as she worked to earn her degree:Her husband worked two jobs to cover the bills,and her 68-year-old mother helped take care of the children at times.Through it all,she remained in good academic standing and graduated with honors.Jennifer sacrificed(牺牲) to achieve her goal

    11、,giving up many nights with her kids and missing important events to study.“Some nights my heart was breaking to have to pick between my kids and studying for exams or papers,”she says.However,her children have learned an important lesson witnessing their mother earn her degree.Jennifer is a first-g

    12、eneration graduate and an inspiration to her familyand that􀆳s pretty powerful.4.What did Jennifer do after high school?A.She helped her dad with his work.B.She ran the family farm on her own.C.She supported herself through college.D.She taught her sisters and brothers at home.5.Why did Jenn

    13、ifer choose the program at Ministry Saint Joseph􀆳s Hospital in Marshfield?A.To take care of her kids easily.B.To learn from the best nurses.C.To save money for her parents.D.To find a well-paid job there.6.What did Jennifer sacrifice to achieve her goal?A.Her health.B.Her time with family.C

    14、.Her reputation.D.Her chance of promotion.7.What can we learn from Jennifer􀆳s story?A.Time is money.B.Love breaks down barriers.C.Hard work pays off.D.Education is the key to success.CIn the mid-1990s,Tom Bissell taught English as a volunteer in Uzbekistan.He left after seven months,physica

    15、lly broken and having lost his mind.A few years later,still attracted to the country,he returned to Uzbekistan to write an article about the disappearance of the Aral Sea.His visit,however,ended up involving a lot more than that.Hence this book,Chasing the Sea:Lost Among the Ghosts of Empire in Cent

    16、ral Asia,which talks about a road trip from Tashkent to Karakalpakstan,where millions of lives have been destroyed by the slow drying up of the sea.It is the story of an American travelling to a strange land,and of the people he meets on his way:Rustam,his translator,a lovely 24-year-old who picked

    17、up his colorful English in California,Oleg and Natasha,his hosts in Tashkent,and a string of foreign aid workers.This is a quick look at life in Uzbekistan,made of friendliness and warmth,but also its darker side of society.In Samarkand,Mr Bissell admires the architectural wonders,while on his way t

    18、o Bukhara he gets a taste of police methods when suspected of drug dealing.In Ferghana,he attends a mountain funeral(葬礼) followed by a strange drinking party.And in Karakalpakstan,he is saddened by the dust storms,diseases and fishing boats stuck miles from the sea.Mr Bissell skillfully organizes hi

    19、storical insights and cultural references,making his tale a well-rounded picture of Uzbekistan,seen from Western eyes.His judgment and references are decidedly American,as well as his delicate stomach.As the author explains,this is neither a travel nor a history book,or even a piece of reportage.Wha

    20、tever it is,the result is a fine and vivid description of the purest of Central Asian traditions.8.What made Mr Bissell return to Uzbekistan?A.His friends􀆳 invitation.B.His interest in the country.C.His love for teaching.D.His desire to regain health.9.What does the underlined word “that” i

    21、n paragraph 2 refer to?A.Developing a serious mental disease.B.Taking a guided tour in Central Asia.C.Working as a volunteer in Uzbekistan.D.Writing an article about the Aral Sea.10.Which of the following best describes Mr Bissell􀆳s road trip in Uzbekistan?A.Romantic.B.Eventful.C.Pleasant.D

    22、.Dangerous.11.What is the purpose of this text?A.To introduce a book.B.To explain a cultural phenomenon.C.To remember a writer.D.To recommend a travel destination.DAccording to a recent study in the Journal of Consumer Research,both the size and consumption habits of our eating companions can influe

    23、nce our food intake.And contrary to existing research that says you should avoid eating with heavier people who order large portions(份),it􀆳s the beanpoles with big appetites you really need to avoid.To test the effect of social influence on eating habits,the researchers conducted two experi

    24、ments.In the first,95 undergraduate women were individually invited into a lab to ostensibly(表面上) participate in a study about movie viewership.Before the film began,each woman was asked to help herself to a snack.An actor hired by the researchers grabbed her food first.In her natural state,the acto

    25、r weighed 105 pounds.But in half the cases she wore a specially designed fat suit which increased her weight to 180 pounds.Both the fat and thin versions of the actor took a large amount of food.The participants followed suit,taking more food than they normally would have.However,they took significa

    26、ntly more when the actor was thin.For the second test,in one case the thin actor took two pieces of candy from the snack bowls.In the other case,she took 30 pieces.The results were similar to the first test:the participants followed suit but took significantly more candy when the thin actor took 30

    27、pieces.The tests show that the social environment is extremely influential when we􀆳re making decisions.If this fellow participant is going to eat more,so will I.Call it the “I􀆳ll have what she􀆳s having” effect.However,we􀆳ll adjust the influence.If an overweight pe

    28、rson is having a large portion,I􀆳ll hold back a bit because I see the results of his eating habits.But if a thin person eats a lot,I􀆳ll follow suit.If he can eat much and keep slim,why can􀆳t I?12.What is the recent study mainly about?A.Food safety.B Movie viewership.C.Cons

    29、umer demand.D.Eating behavior.13.What does the underlined word “beanpoles” in paragraph 1 refer to?A.Big eaters.B.Overweight persons.C.Picky eaters.D.Tall thin persons.14.Why did the researchers hire the actor?A.To see how she would affect the participants.B.To test if the participants could recogni

    30、ze her.C.To find out what she would do in the two tests.D.To study why she could keep her weight down.15.On what basis do we “adjust the influence” according to the last paragraph?A.How hungry we are.B.How slim we want to be.C.How we perceive others.D.How we feel about the food.第二节(共5小题;每小题2.5分,满分12

    31、.5分)阅读下面短文,从短文后的选项中选出可以填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。Some individuals are born with a gift for public speaking.16 Do you want to be a good public speaker?Here are some principles you must master.People want to listen to someone who is interesting,relaxed and comfortable.Too often,when you stand up to give

    32、a speech,you focus on the “public” at the expense of the “speaking.”17 Focus on the speaking.Talk directly to your audience,be yourself and make a connection.Even the most successful public speaker will make mistakes.Yet,the only one who cares about any mistake is the one who is speaking.Peopleh

    33、9011;s attention wanders constantly.In fact,most people only absorb about 20 percent of a speaker􀆳s message.So,don􀆳t stop speaking when you make a mistake unless it􀆳s a truly serious one.18Your goal is not to be a perfect public speaker.19 And like everything else in life,

    34、that takes practice.Remember,even world champion athletes practice their skills on a consistent basis.20 It􀆳s rare to hear someone say,“I wish that speaker had spoken longer.”On the other hand,you probably can􀆳t count the times that you􀆳ve thought,“I􀆳m glad that t

    35、alk is over.It seemed to go on forever!” So surprise your audience.Always make your presentation just a bit shorter than anticipated.It􀆳s better to leave your listeners wishing for more than shifting restlessly in their seats waiting for your speech finally to end.A.Do the opposite.B.You wa

    36、nt to be an effective public speaker.C.You don􀆳t need to apologize for a minor slip.D.When it comes to public speaking,less is usually more.E.The objective of most speeches is to benefit the audience.F.Take the fear out of public speaking by focusing on your listeners.G.However,the majority

    37、 of people are effective speakers because they train to be.第二部分语言运用(共两节,满分30分)第一节(共15小题;每小题1分,满分15分)阅读下面短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出可以填入空白处的最佳选项。Molai grew up in a tiny village in India.The village lay near some wetlands which became his second 21.He learned the value and beauty of 22 there from a very y

    38、oung age.When he was 16,Molai began to notice something 23 happening around his home.A flood had hit the area earlier that year and the 24 it caused had driven away a number of birds.25,the number of snakes had declined as well.He 26 that it was because there weren􀆳t enough trees to protect

    39、 them from the 27.The solution,of course,was to plant trees so the animals could seek 28 during the daytime.He turned to the 29 department for help but was told that nothing would grow there.However,Molai went looking on his own and 30 a nearby island where he began to plant trees.31 young plants in

    40、 the dry season was 32 for a lone boy.Molai built at the 33 of each sapling(幼树) a bamboo platform,where he placed earthen pots with small holes to 34 rainwater.The water would then drip(滴落) on the plants below.Molai 35 to plant trees for the next 37 years.His efforts have resulted in 1,360 acres of

    41、naturally-grown land that has become home to many plants and animals.21.A.dreamB.jobC.homeD.choice22.A.natureB.youthC.cultureD.knowledge23.A.preciousB.interestingC.disturbingD.awkward24.A.wasteB.tensionC.painD.damage25.A.BesidesB.HoweverC.ThereforeD.Otherwise26.A.agreedB.realizedC.rememberedD.predic

    42、ted27.A.noiseB.heatC.diseaseD.dust28.A.directionsB.partnersC.helpD.shelter29.A.laborB.policeC.forestD.finance30.A.rebuiltB.discoveredC.leftD.managed31.A.DecoratingB.ObservingC.WateringD.Guarding32.A.toughB.illegalC.fantasticD.beneficial33.A.backB.topC.footD.side34.A.cool downB.keep offC.purifyD.coll

    43、ect35.A.returnedB.learnedC.failedD.continued第二节(共10小题;每小题1.5分,满分15分)阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。Many people have the hobby of collecting things,e.g.stamps,postcards or antiques.In the 18th and 19th centuries,36(wealth) people travelled and collected plants,historical objects and works of art.The

    44、y kept their collection at home until it got too big 37 until they died,and then it was given to a museum.The 80,000 objects collected by Sir Hans Sloane,for example,38(form) the core collection of the British Museum 39 opened in 1759.The parts of a museum open to the public 40(call) galleries or ro

    45、oms.Often,only a small part of a museum􀆳s collection 41(be) on display.Most of it is stored away or used for research.Many museums are lively places and they attract a lot of visitors.As well as looking at exhibits,visitors can play with computer simulations(模拟) and imagine 42(they) living

    46、at a different time in history or 43(walk) through a rainforest.At the Jorvik Centre in York,the city􀆳s Viking settlement is recreated,and people experience the sights,sounds and smells of the old town.Historical 44(accurate) is important but so is entertainment.Museums must compete 45 peop

    47、le􀆳s spare time and money with other amusements.Most museums also welcome school groups and arrange special activities for children.第三部分写作(共两节,满分40分)第一节(满分15分)假定你是李华,上周日你校举办了5公里越野赛跑活动。请你为校英文报写一篇报道,内容包括:1.参加人员;2.跑步路线:从校门口到南山脚下;3.活动反响。注意:1.写作词数应为80左右;2.请按如下格式在答题卡的相应位置作答。A Cross-Country Runnin

    48、g Race第二节(满分25分)阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文。The Meredith family lived in a small community.As the economy was in decline,some people in the town had lost their jobs.Many of their families were struggling to make ends meet.People were trying to help each other meet the challenges.Mrs.Meredit

    49、h was a most kind and thoughtful woman.She spent a great deal of time visiting the poor.She knew they had problems,and they needed all kinds of help.When she had time,she would bring food and medicine to them.One morning she told her children about a family she had visited the day before.There was a

    50、 man sick in bed,his wife,who took care of him and could not go out to work,and their little boy.The little boyhis name was Bernardhad interested her very much.“I wish you could see him,”she said to her own children,John,Harry,and Clara.“He is such a help to his mother.He wants very much to earn som

    51、e money,but I don􀆳t see what he can do.”After their mother left the room,the children sat thinking about Bernard.“I wish we could help him to earn money,”said Clara.“His family is suffering so much.”“So do I,”said Harry.“We really should do something to assist them.”For some moments,John sa

    52、id nothing,but,suddenly,he sprang to his feet and cried,“I have a great idea!I have a solution that we can all help accomplish(完成).”The other children also jumped up all attention.When John had an idea,it was sure to be a good one.“I tell you what we can do,”said John.“You know that big box of corn

    53、Uncle John sent us?Well,we can make popcorn(爆米花),and put it into paper bags,and Bernard can take it around to the houses and sell it.”注意:1.续写词数应为150左右;2.请按如下格式在答题卡的相应位置作答。When Mrs. Meredith heard of John􀆳s idea,she thought it was a good one,too.With everything ready,Bernard started out on h

    54、is new business.132020年英语(全国新高考卷)第一部分阅读第一节【语篇导读】本文是一篇应用文。文章介绍了诗歌大赛的章程,包括奖项和规则。1.A细节理解题。由“Prizes”部分第一段中的第一句可知,3名大奖获得者可获得免费到华盛顿的旅行,其中包含获奖者父亲或母亲,另外获奖者可再选一人,即每位大奖获得者可带2人参加免费旅行。故选A项。2.C细节理解题。由“Prizes”部分第三段可知,50名提名奖获得者可得到一件特殊的T恤衫。故选C项。3.B细节理解题。由“Rules”部分中的“Write a poem using 100 words or fewer.”可知,120词的诗歌

    55、不符合要求。故选B项。【语篇导读】本文是一篇记叙文。文章讲述了一个从小在农场长大的女孩高中毕业后一边工作一边读完技校,还供家中弟妹完成学业;她成家后又重返校园攻读学位,不仅为自己的孩子树立了榜样,也成为家族的骄傲。4.C细节理解题。由第二段第三句可知,高中毕业后,詹尼弗到当地的技术学院上学,由于家里没有额外的钱供应她的大学教育,她边打工边上学。故选C项。5.A细节理解题。由第三段第三、四句可知,詹尼弗之所以选择这家医院的护理项目,是因为这里离家近,可以晚上回家照顾孩子们。故选A项。6.B细节理解题。由第四段第二句可知,詹尼弗为达到她受高等教育的目标,牺牲了许多晚上同孩子们在一起的时光,也错过了

    56、很多重要的事件。故选B项。7.C推理判断题。通读全文,尤其是最后一段可知,詹尼弗成家后,重返校园攻读学位,不仅为自己的孩子树立了榜样,对家人也是一种鼓舞。由此推知,努力终将得到回报。故选C项。【语篇导读】本文是一篇说明文。主要介绍Bissell先生重回乌兹别克斯坦,将旅途中所见所闻写成一本书,融入历史洞见和文化内涵,从西方人的角度全方位地再现乌兹别克斯坦的现状。8.B细节理解题。由第一段第三句可知,Bissell先生之所以回到乌兹别克斯坦,是因为他被这个国家深深吸引。故选B项。9.D代词指代题。由第一段末句以及第二段第一句可知,代词that指代上文中出现的Bissell回到乌兹别克斯坦,所写的

    57、一篇关于咸海消失的文章。故选D项。10.B推理判断题。由第三段的描述可知,Bissell的乌兹别克斯坦之行充满了友善和温暖,也了解到了社会的阴暗面。在前往布哈拉的途中他曾被怀疑贩毒被警方拘捕。在费尔干纳,他参加了一个葬礼,后又参加了一场怪异的酒会。在卡拉卡尔帕克斯坦他又遭遇了沙尘暴、疾病及渔船被困等事情,所以说Bissell的乌兹别克斯坦之行有很多变故。故选B项。11.A写作意图题。作者开门见山,提到Bissell先生回到乌兹别克斯坦来写一篇关于咸海消失的文章。接下来介绍他此行远远超越了这一点,他出版了追寻大海:消失在中亚帝国的魂魄中一书,讲述了旅途中的种种经历。最后一段指出,Bissell以

    58、高超的技艺将历史洞见和文化内涵融入他的故事中,从西方人的视角全方位地再现乌兹别克斯坦的现状。所以本文作者旨在推介一本书。故选A项。【语篇导读】本文是一篇说明文。文章介绍了一项关于就餐同伴会影响人们食物摄取量的研究,结果表明“我跟着她吃”的影响的确存在,但人们也会根据自身调整这种影响。12.D细节理解题。由文章第一段第一句可知,这项研究是关于就餐同伴会影响人们食物摄取量的。故选D项。13.D词义猜测题。由第一段第二句,现行研究表明你应该避免与点大份餐的胖人一同吃饭,但与此相反,这项研究结果显示,你真正应该回避的是大饭量的细高个儿。最后一段也有提示。故选D项。14.A推理判断题。由第三段可推知,研

    59、究者们雇用一位演员,目的在于看他如何影响参与者的胃口。故选A项。15.C推理判断题。由最后一段描述可知,如果一位超重的人吃得多,“我”会减量,因为我能看到他饮食习惯的结果;但瘦人吃得多,“我”则会跟随。由此可推知,人们饭量的调整是基于对吃饭的人的看法。故选C项。第二节【语篇导读】本文是一篇说明文。文章主要讲述成为有影响力的演说家的几种技巧。16.G此句为过渡句,承上启下,根据上文提到有些人天生就有在公众面前讲话的能力,联系下文的“你想成为一名出色的演讲者吗?”两句前后存在明显的转折关系。故选G项。17.A此句为过渡句,承上启下,根据上文提到“你站起来演讲时,聚焦于听众,而不是如何表达”以及后一

    60、句“要聚焦于自己的表达。”由此可判断,横线处为明确表态,与前面所述相反。故选A项。18.C此句为总结句。本段提到,即使最成功的演说家都会犯错,人们的注意力会不断转移。大多数人只能理解演说者20%的信息。所以即使出了错也不要停下来,“你没有必要为犯小错而道歉”。a minor slip与前面a mistake同义。故选C项。19.B此句为过渡句。前面提到你的目标不是成为一名完美的演说家,后面一句讲“同生活中的其他事情一样,那需要大量的训练。”由此可知,“你想要成为一名有影响力的演说家”为最佳答案。故选B项。20.D此处考查主题句。根据后面的内容可知,人们很少希望演讲的内容冗长,尤其是“Alway

    61、s make your presentation just a bit shorter than anticipated.”一句是很好的概括。故选D项。第二部分语言运用第一节【语篇导读】本文是一篇记叙文。在印度的一个小村庄里有一个男子几十年如一日地在村庄周边的荒岛上植树造林,最后把荒岛变成了多种动植物的家园。21.CMolai在印度一个小村落长大,小村落位于湿地附近,于是这些湿地就成了他的第二个家(home)。第二段中“.happening around his home”也是个提示。home“家;故乡”; dream“梦想”; job“工作”; choice“选择”。故选C项。22.A他从很

    62、小就懂得自然(nature)的价值和美感。nature“自然”;youth“青春”; culture“文化”;knowledge“知识”。23.C 16岁时,Molai开始意识到他家周围发生的令人不安的(disturbing)事情。disturbing“令人不安的”; precious“珍贵的”;interesting“有趣的”;awkward“尴尬的”。24.D那年年初,一场洪水突袭了这一区域,洪水带来的危害(damage)驱赶了大量的鸟类。cause a damage“带来危害”。damage“危害”;waste“垃圾”;tension“紧张”;pain“疼痛”。25.A此外(Beside

    63、s),蛇类数量也减少了。此处besides表递进关系。26.B他意识到(realized)这是由于缺乏足够的植被来保护它们。realize“意识到”; agree“同意”; remember“记得”;predict“预测”。27.B没有植被的保护,热浪(heat)袭来,蛇类减少。heat“热”; noise“噪音”;disease“疾病”;dust“尘土”。28.D解决的办法当然是植树来让动物们白天找到遮蔽(shelter)的地方。shelter“庇护,遮蔽”; direction“方向”;partner“同伴”;help“帮助”。29.C树木属于森林部门管理,所以他到森林(forest)部门

    64、寻求帮助,然而被告知那里什么也不长。30.BMolai只能依靠自己,他发现了(discovered)附近的一个海岛,于是开始在海岛植树。discover“发现”; rebuild“重建”; leave“离开”;manage“想方设法做到”。31.C干旱季节给小树浇水(watering)对于一个男孩来说的确很艰难(tough)。32.Atough“艰难的”;illegal“不合法的”;fantastic“难以置信的”; beneficial“有益的”。33.B他在每棵小树顶端(top)搭建了一个竹台。34.D竹台上放置了带着小洞的陶罐来收集(collect)雨水。collect“收集”;cool

    65、 down“冷却”; keep off“不接近”;purify“(使)净化”。35.D 此后的37年间,Molai一直继续植树。continue“继续”;return“回到”;learn“学习”;fail“失败,没有能够”。第二节【语篇导读】本文是一篇说明文。文章主要介绍博物馆的由来、经营与生存之道。36.wealthy考查形容词。此处使用形容词修饰后面的名词people,意为“家庭富裕的人们”。37.or考查连词。or表示选择。句意:收藏家等到家中藏品足够丰富或者他们死后,会将藏品捐赠给博物馆。38.formed考查动词时态。根据句法分析,The 80,000 objects为句子的主语,再

    66、根据后面的时间状语判断,应使用一般过去时态。句意:汉斯斯隆爵士所收藏的8万件藏品组成了大英博物馆的核心馆藏。39.which/that考查定语从句。关系代词that或which指代前面的名词the British Museum,并在定语从句中作主语。40.are called考查动词的时态和语态。此处叙述一般事实,主语核心名词The parts与后面动词call之间构成被动关系,故用被动语态。【技巧点拨】看主谓关系,定动词语态英语动词有两种语态:主动语态和被动语态。主动语态表示主语是动作的执行者,被动语态表示主语是动作的承受者。因此,我们可以根据主语和动词之间的关系来判断谓语所使用的语态。如果

    67、主语和动词之间是主谓关系,要用主动语态;如果是动宾关系,则要用被动语态。41.is考查动词形式。根据后一句“Most of it is stored away or used for research.”可知,此处用be动词的第三人称单数形式is。42.themselves考查代词。句意:来访者可以同电脑模拟互动,并想象他们自己生活在历史的不同时期由此判断使用反身代词。43.walking考查非谓语动词。由并列连词or判断,后面部分与living at a different time in history形式一致,故使用walking。44.accuracy考查名词。前面的Historica

    68、l为形容词,后面应使用名词作主语。45.for考查介词。compete for.“为而竞争”。句意:博物馆必须与其他娱乐方式为人们的业余时间和金钱而竞争。第三部分写作第一节A Cross-Country Running RaceLast Sunday,our school held a 5-kilometres cross-country running race.All the students and teachers in our school attended the activity.The race started from the school gate and ended at

    69、 the foot of the South Hill,covering five kilometres all together.All the contestants spared no efforts to finish the race.This race gives us a good opportunity to have a deeper understanding of great patience as well as building up our bodies in terms of long-distance race.More importantly,we come

    70、to know it is our responsibility to challenge ourselves to all kinds of hardships.第二节When Mrs.Meredith heard of John􀆳s idea,she thought it was a good one,too.Very soon,the children were busy popping the corn,while their mother went out to buy the paper bags.When she came back,she brought Be

    71、rnard with her.Bernard was very glad to join in the work and said,“So good an idea! I􀆳ll try right now.”They worked together until all the corn they prepared was all popped,the paper bags filled and arranged in the basket.With everything ready,Bernard started out on his new business.Much so

    72、oner than expected,he returned with an empty basket.He had never earned so much money before in his life.For many weeks,the Meredith family continued to offer popcorn to Bernard.People began to watch for the “little popcorn boy”,and every week he had at least fifty cents,a significant income for him and his family,to take home.All of this was thanks to the good idea that John came up with.

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:【壹铭高考真题】13 2020年普通高等学校招生全国统一考试(全国新高考卷Ⅰ) 英语试卷.docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-801912.html
    相关资源 更多
  • 任命后个人表态发言4篇 任命后个人表态发言三篇 任命后个人表态发言稿 任命后个人表态发言.docx任命后个人表态发言4篇 任命后个人表态发言三篇 任命后个人表态发言稿 任命后个人表态发言.docx
  • 任命后个人表态发言.docx任命后个人表态发言.docx
  • 任务阅读(阅读还原)期末复习专项练习10篇-2022-2023学年人教版英语九年级上册.docx任务阅读(阅读还原)期末复习专项练习10篇-2022-2023学年人教版英语九年级上册.docx
  • 任务阅读(阅读还原)期中复习专项练习10篇-2022-2023学年人教版英语七年级上册.docx任务阅读(阅读还原)期中复习专项练习10篇-2022-2023学年人教版英语七年级上册.docx
  • 任务阅读(阅读填空)期末复习专项练习10篇-2021-2022学年牛津译林英语七年级下册.docx任务阅读(阅读填空)期末复习专项练习10篇-2021-2022学年牛津译林英语七年级下册.docx
  • 任务突破练7 赏析环境——明辨类型,关注效果.docx任务突破练7 赏析环境——明辨类型,关注效果.docx
  • 任务突破练2 论证分析——关注论据判定,辨清论证思路.docx任务突破练2 论证分析——关注论据判定,辨清论证思路.docx
  • 任务突破练21 语用中的常备考点.docx任务突破练21 语用中的常备考点.docx
  • 任务突破练20 情境化的语言表达题.docx任务突破练20 情境化的语言表达题.docx
  • 任务突破练12 文言文选择题.docx任务突破练12 文言文选择题.docx
  • 任务三 尝试创作.docx任务三 尝试创作.docx
  • 任前集体廉政谈话会讲话提纲10篇.docx任前集体廉政谈话会讲话提纲10篇.docx
  • 任前廉政谈话表态发言最新.docx任前廉政谈话表态发言最新.docx
  • 价值量和社会劳动生产率题型专项讲练(以近三年高考真题为例).docx价值量和社会劳动生产率题型专项讲练(以近三年高考真题为例).docx
  • 仰望星空与脚踏实地.docx仰望星空与脚踏实地.docx
  • 仰望大树.docx仰望大树.docx
  • 仪表联锁系统管理制度.docx仪表联锁系统管理制度.docx
  • 仪表联锁系统管理.docx仪表联锁系统管理.docx
  • 仪表维护管理制度.docx仪表维护管理制度.docx
  • 仪表电工岗位操作规程.docx仪表电工岗位操作规程.docx
  • 仪表公司消防应急预案.docx仪表公司消防应急预案.docx
  • 仪控部岗位责任制.docx仪控部岗位责任制.docx
  • 仪器——2022年浙江省杭州市中考科学.docx仪器——2022年浙江省杭州市中考科学.docx
  • 以项目实践谈建筑施工项目的安全生产管理.docx以项目实践谈建筑施工项目的安全生产管理.docx
  • 以车抵押借款合同 .docx以车抵押借款合同 .docx
  • 以质量安全为核心 强化现场标准化管理.docx以质量安全为核心 强化现场标准化管理.docx
  • 以积极向上的态度涵养高尚师德.docx以积极向上的态度涵养高尚师德.docx
  • 以科学发展观指导铁路安全管理创新.docx以科学发展观指导铁路安全管理创新.docx
  • 以社会组织参与基层社会治理为主题的代表约见活动领导讲话.docx以社会组织参与基层社会治理为主题的代表约见活动领导讲话.docx
  • 相关搜索
    关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1