分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 48

类型专题03阅读理解-牛津译林版八年级英语第二学期期中专项复习.docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:827974
  • 上传时间:2025-12-15
  • 格式:DOCX
  • 页数:48
  • 大小:2.82MB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    专题03 阅读理解-牛津译林版八年级英语第二学期期中专项复习 专题 03 阅读 理解 牛津 译林版八 年级 英语 第二 期中 专项 复习
    资源描述:

    1、专题03阅读理解-牛津译林版八年级英语第二学期期中专项复习【期中考点总体分析】阅读理解主要题型有:1.细节理解题2判断对错题3.写作意图题4.主旨大意题5.推理题6.猜测词义题7.文章出处题8.观点态度题【近两年真题详解】【2020-2121学年第二学期苏州吴中、吴江、相城区初二期中学业质量调研试卷】四、阅读理解(共12小题;每小题2分,满分24分)请认真阅读下面短文,从短文后各题所给的A、B、C、D四个选项中,选出最佳选项。并在 答题卡上将该项涂黑。41. You can at J&M Music Shop.A. receive guitar lessons B. borrow new or

    2、 used CDsC. learn pop music history D. buy all kinds of music books42. If you want to have homemade breakfast, which shop can you go to?A. J&M Music Shop. B. Peth Market. C. Times Coffe Shop.D.Macons B&B.43. Where is the passage most likely from?A. A dictionary. B. A science report. C. A story book.

    3、 D. A newspaper.【答案】ADD【解析】41.A.考察细节理解题,根据第一个表,可知提供吉他课 Guitar lessons offered.故选A42.D.考察细节理解题,美味的自制早餐delicious homemade breakfast。故选D43.D.考察细节理解题,通读这四个表,可知主要介绍了 J&MMusicStore的音乐店:Peth Market的超市;Time Coffee Shop的时光咖啡店;Macons B&B的宾馆的情况。故可知属于广告,可能出现在报纸上。A.字典B.科学报告 C.故事书 D.报纸.故选D.BThese years, we like t

    4、aking our mobiles to a dinner table. This happens a lot, especially when we eat out. Once a dish comes, instead of lifting our Chopsticks(筷子), we take out our mobiles and click. Later, we post the photos onto Weibo or WeChat, waiting to be “liked”. Then we check our mobiles from time to timeduring t

    5、he meal, to see how many “liked” we can get.A recent study shows that what we are used to doing is not so good. Spending time taking photos of food makes the food less pleasant. According to a research, more photos you take, the less delicious the food seems to you. So, why not stop taking photos an

    6、d just enjoy the food in front of you?On the other hand, after posting the photos onto the Internet, one will not be able to control (控制) himself and check his mobile many times. “Does everyone like my photos? I hope a lot of people like them!” It seems that your mobile secretly calls your name all

    7、the time, even when you are with real people.So, next time you go out to have dinner with your family or friends, how about not taking photos of food? Let the food be delicious as it is and share your life with people around you. Trust me, it will be a wonderful time.44. According to the passage, wh

    8、at happens a lot at the dinner table these years?A. People talk about how to cook delicious food.B. People take photos of delicious food and post them.C. People chat with their friends on WeChat.D. People take photos of the friends eating with them.45. People check their mobiles often after posting

    9、photos onto the Internet because .A. they want to make the food seem more deliciousB. they have to share it with people around themC. they hope a lot of people will like their photosD. they want to have a wonderful time eating46. What does the writer mainly want to tell us by writing this passage?A.

    10、 Its not good to play with our mobiles at a dinner table.B. Its difficult to make our food delicious.C. Its interesting to take photos of delicious food.D. Its healthier to eat at home than eat out.【答案】BCA【解析】44.B.考察细节理解。根据第一段第三、四行,我们拿出我们的手机然后我们将照片发到微博或者微信。故选B。45.C.考察细节理解。根据倒数第二段第二行,我们会不受控制的一次又一次查看我

    11、们的手机,每个人都会喜欢我的照片吗?我希望很多人喜欢它们。故选C。46.A.考察细节理解。根据第二段最后一句,为什么不停止玩手机,然后享受你面前的食物呢?作者想表达在餐桌上玩手机是不好的。故选A。 CMatty Sallin, 34, was a student at New York University. He got interesting homework in electronic(电子的) class and he decided to invent an alarm clock.“Everybody has to stand it every day and it is real

    12、ly terrible!” he says. He asked different people how they would like to be woken up instead of a noisy alarm. A lot of them said, “The smell of bacon(培根肉).”So Sallin and his two classmates invented a new kind of alarm clock: a wooden box with a pig face and a digital clock that uses the smell of coo

    13、king bacon to wake someone up.“What you do is to put some bacon in the night before and set the alarm,” says Sallin. “And if you set the alarm for 8:00, it will turn on at 7:50 and slowly cook for ten minutes under the halogen bulbs(坞卤灯). Then the bulbs turn off and a fan blows the smell out through

    14、 the nose of the pig.” “So instead of an alarm, you get a bacon smell awake,” Sallin also says, “Then you can open the door on the side and pull the bacon out and eat it.”When Sallin was a kid, he spent a lot of time making drawings of inventions. “I wanted to make a lift in my back yard and a speci

    15、al tree house,” he says.“But I never really thought I could be called an inventor!” People continue to hear about his invention and email him every day asking where they can buy his alarm clock.47. The underlined word “it” in the second paragraph refers to .A. homeworkB. technologyC. a new clockD.a

    16、noisy alarm clock48. Which of the following is TRUE according to the passage?A. Its dangerous to use Sallins new invention.B. Sallin refused to spend much time on inventions.C. People are interested in Sallins new invention.D. Students at New York University are tired of homework.49. What is the bes

    17、t title of this passage?A. Interesting Homework B. A Special “Smell” ClockC. A Great Inventor D. The Smell of Bacon【答案】DCA【解析】47.D词义猜测题.根据后句and it is really unpleasant!ll he says. He asked different people what they would like to be woken up instead of a noisy alarm.这真的很不愉快!他说.他问不同的人,他们希望被叫醒而不是被吵闹的闹

    18、钟叫醒.可知结合选项,it指的是一个嘈杂的警报.故选D48.C细节推理题.根据Sallin got an A in the class and went on to other things but people continue to hear about his invention and email him every day asking where they can buy his alarm clock. 萨林在班上得了个A,接着又做了其他事情,但人们继续听到他的发明,每天都给他发电子邮件,问他们在哪里能买到他的闹钟可知人们对萨林的培根闹钟很感兴趣.故选C49.A标题归纳题根据这篇

    19、文章内容及其句子A lot of them said, The smell of bacon(培根肉).很多人说,培根肉的味道.可知文章说的是一个特殊的嗅觉钟.故选A.D One day Willie and his grandfather took me to a pretty house with a lawn atthe front.While Willie stayed with me, Farmer Thoroughgood went into the house.About ten minutes later he returned, with three ladies. They

    20、 all looked at me and asked questions. The youngest lady, Miss Ellen, liked me very much.“He has such a beautiful face!” she said. “Im sure Ill like him.”Farmer Thoroughgood said: “Well, try him: If you dont like him, send him back after six months.”They agreed and in the morning a smart - looking y

    21、oung man came for me. At first he lookedpleased(高兴的). But when he saw my knees he said to Farmer Thoroughgood.“Sir, Im surprised the ladies want a damaged (受损的) horse.”“Well,” said Farmer Thoroughgood, “Looks arent everything, young man. This is a very goodhorse.”So the young man led me to my new ho

    22、me, put me in a comfortable stable (马厩), fed me and left me alone. The next day, my new groom(马夫) came into the stable. When he was cleaning my face, he said,“This is just like the star that Black Beauty had. Hes about the same height, and has onewhite foot too. It must be Black Beauty! Why, Beauty!

    23、 Do you remember me? Little Joe Green, that almost killed you?”I didnt remember him, for he was now a man with a beard and a mans voice. But I wassure he knew me and that he was Joe Green, and I was glad to see him again. I put my nose up to him, to say that we were friends. He. looked very pleased.

    24、“My old Beauty! I wish John Manly were here to see you.”In the afternoon Joe and Miss Ellen took me out with the cart. She was a good driver, Joe told her all about me. He said: “Im sure this horse is Squire Gordons old Black Beauty.”50. From the story, we know Black Beauty is .A. a pretty house B.

    25、a comfortable stableC. a beautiful horse D. a smart - looking young man51. How did Joe Green, the new groom feel when he saw Black Beauty?A. Sad and lonely. B. Surprised and pleased.C. Interested and moved. D. Afraid and excited.52. Which of the following is most likely happen after Black Beauty met

    26、 Joe Green?A. Joe will treat Black Beauty well and take good care of him.B. Black Beauty will be asked to do a lot of heavy work and feel tired.C. Miss Ellen will take Black Beauty to the market and sell him.D. Joe Green will hate Black Beauty and kill him one day.【答案】CBA【解析】50.C.细节理解题。根据He said: Im

    27、 sure this horse is Squire Gordons old Black Beauty他说:我敢肯定这匹马就是乡绅戈登的老黑美人。可知黑美人是一匹漂亮的马。故选C.51.B.理解判断题。据He has such a beautiful face! she said.Im sure l like him.和This is just like the star that Black Beauty had. Hes about the same height, and has one white foot too.It must be Black Beauty! Why, Beaut

    28、y! Do you remember me? Little Joe Green, that almost killed you?可知他既高兴又惊讶。故选B。52.A理解推断题。根据In the afternoon Joe and Miss Ellen took me out with the cart. She was a good driver, Joe told her all about me. He said: Im sure this horse is Squire Gordons old Black Beauty可知他对马很好,所以会很好的照顾他。故选A。【2020-2021学年第

    29、二学期新区实验八年级期中英语】四、阅读理解(共12小题;每小题2分,满分24分)请认真阅读下列短文,然后从每小题所的A、B、C、D四个选项中,选出最佳选项,并在答题卡将该项涂黑。36. Which description is TRUE about the text?A. It is a poem written in 1956. B. It is a short novel.C. It is a poem written by Gu Ceng.D. It is a travel diary.37. What is the grass doing in the sunlights?A. Wav

    30、ing its leaves. B. Seeding.C. Standing without saying anything.D. Travelling.38. Which of the following isnt mentioned?A. The sun. B. The moon.C. The sky. D. The stars.【答案】CBD【解析】36.这是一首诗,诗的名字是门前,作者是顾城,故答案是C.37. seeding结种 A.挥动着它的叶子。 C.站那里不说话. D.旅行.根据文章内容:草在结它的种子。故答案是B.38.诗中出现了sky. on 和sun,没有出现stars,

    31、故答案为D.BIt was a sunny Sunday afternoon. I stopped at a tea house to enjoy a cup of tea. Suddenly, I felt a hand on the back of my jacket and heard someone say, Hi, David! How are you doing? Looking back, I saw a man. He looked familiar, but I couldnt remember where we had met.The young man also held

    32、 a cup of tea, so I asked him to join me. Very soon, his story began to evoke my memory.His name is Peter. Six years earlier, Peter was driving back home late on a February night. A heavy snow had arrived that afternoon, and by midnight, the snowdrifts(雪堆) were getting deep. His car was stuck in a s

    33、nowdrift just down the road from my house.He walked to my house for help. I helped him pull his car out of the snowdrift and up to the street where the snow had been cleaned away.This was a normal happening here during the winter. I couldnt count the times someone has helped me to pull my car from a

    34、 snowdrift. However, it was an unforgettable experience for him. He was only eighteen at that time. and he said he was very afraid. No one wants to be stuck in a snowdrift at night.Sometimes, one simple kindness at the right moment can change the direction of a life. So, be kind and helpful.39. The

    35、underlined word evoke means _ in Chinese.A.封存 B.唤起 C.增强 D.打乱40. Why did Peter ask David for help one night?A. Because he was caught in a heavy snow.B. Because he could not find the way home.C. Because he wanted to find some tea to drink. D. Because there was something wrong with his car.41. The writ

    36、ers main purpose of writing the passage is to tell us _ .A. friendship is pretty valuableB. not to drive on a snowy nightC. helping others is very easy D. even a simple kindness matters【答案】BAD【解析】本文是一篇记叙文,主要讲述了大卫在六年前帮助彼得的善举,让彼得一直记忆犹新。该文告诉我们即使是最简单的善举也至关重要。39.B. 词句猜测题。根据文中“He looked familiar, but I co

    37、uldnt remember where we had met Six years earlier.”可知,大卫在茶馆见到彼得时,只是觉得有点儿面熟,却想不起来在哪见过他;彼得在讲述六年前发生的故事时,大卫回忆起了六年前帮助彼得的经历;故推测此处出应为彼得的故事唤起了大卫的回忆,符合语境。划线部分 evoke 意为“唤起”故选 A。40.A 细节理解题。根据文中“A heavy snow had arrived that afternoon. His car was stuck in a snowdrift just down the road from my house. He walked

    38、 to my house for help“可知,他到我家来求助是因为那天下午来了一场大雪,他的车陷在了我家附近的雪堆里。故选 A。41.D 主旨大意题。根据文中“Sometimes, one simple kindness at the right moment can change the direction of a life.”并通读全文可知,本文通过讲述大卫在六年前帮助彼得把车从雪堆田出来的善举,说明了一个简单的善举在适当就能改变人生的方向。故选 D。CSchool tests can be stressful. But they might also encourage you t

    39、o help change the world. Three girls, Kristen, Jenna and Marisa from New York, learned about a growing problem from a reading test they took. The problem is e - waste, short for electronic waste. The gits leaned some dangerous chemicals (化学品) in e -waste can ham the environment and people. Later in

    40、the year, they had to come up with an idea for a science project. They remembered the interesting topic from their test. So the girls started a recycling drive to help other students and the community learn about property recycling e - waste. They called themselves the E - Waste Girls.In our town, p

    41、eople recycle paper, plastic and glass, but not electronics. What can we do? asked Marisa.How about asking our friends if they know how to recycle e - waste? suggested Jenna.The girls asked their friends, and nobody had heard anything about it. Many of their teachers didnt know either. So they taugh

    42、t everyone, including their teachers, to learn about property recycling e - waste. Then they put recycling boxes in the school hall and asked the students to collect old cell phones, radios and other items. When the boxes were full, they sent them to a special recycling center. The recyclers took ou

    43、t the dangerous chemicals and disposed (处理) of them properly, so that they dont go into the air or the ground or the water.One big way people can help reduce e - waste is by buying smarty. So the girls strongly suggested considering electronics made with fewer dangerous chemicals and choosing electr

    44、onics that will last several years.The girls project also helped them become finalists in the We Can Change the World Challenge, a national student competition. The E - Waste Girls see a bright future in which projects like theirs will not be needed any more.42. How did the E - Waste Girls first lea

    45、rn about e - waste?A. A friend told them about it. B. Recyclers taught them about it.C. They read about it in a reading test. D. A teacher talked about it in a science class.43. Why did the E - Waste Girls start a recycling drive?A. To set up a recycling center in the town.B. To take part in a natio

    46、nal student competition.C. To encourage people to buy electronics smartly.D. To teach people how to properly recycle e - waste.44. The E - Waste Girls story mainly tells us that _ .A. recycling e - waste is really difficultB. students can help to change the worldC. students should do more science pr

    47、ojectsD. competitions bring students a bright future【答案】CDB【解析】文章大意:本文主要介绍了来自纽约的三个女孩了解到电子垃圾中的一些危险化学物质会危害环境和人类,因此她们开始了一项回收运动,以帮助其他学生和社区学习如何正确回收由子坑圾的故事。42.C细节理解题。根据learned about a growing problem from a reading test they took. The problem is e - waste, short for electronic waste. 可知,女孩们一开始是从她们参加的一项阅读测

    48、 试中知道了电子垃圾的,故选 C。43.D 细节理解题。根据So the girls started a recycling drive to help other students and the comm unity learn about properly recycling e - waste.“可知,”电子垃圾女孩“发起一项回运动,是为了帮助其他学生和社区学习如何正确回收 电子垃圾,故选 D。44.B 主旨大意题。根据School tests can be stressful. But they might also encourage you to help change the

    49、world. 以及The E - Waste Girls see a bright future in which projects like theirs will not be needed any more. 结合文章内容, 可知“电子垃圾女孩”发起的这个项目,帮助人们改变了世界,由此可知B选项符合题意,故选B。DAnne had been at Green Gables two weeks before Mrs. Rachel Lynde came to see what she was like.Youre not much to look at Mrs. Lynde said. Y

    50、oure very thin and plain. And your face has freckles, and your hair is the color of carrots. I hate you, cried Anne. I hate you! I hate you! What a temper! cried Mrs. Lynde.Anne, go to your room and stay there until I come up, said Marill. Anne ran to her room, crying.Afterward, Marilla went upstair

    51、s to talk to Anne.Mrs. Lynde had no right to call me ugly and red - headed, Anne cried.You had no right to get angry like that, said Manilla in a calm voice. You must go to Mrs. Lynde and tell her you are sorry. No, Anne said, Im not sorry. The next morning, Matthew went to Annes room. think you sho

    52、uld apologize to Mrs. Lynde. he said, Will you do that for me? Anne thought about this. She liked Matthew. She thought he was kind. All right, she said. Ill apologize. Good girl, Matthew said.Anne went downstairs and said to Mail. Tm sorry. I was rude to Mrs. Lynde. I like to apologize to her. Maril

    53、la was surprised but also very pleased. They drove over to Mrs. Rachel Lyndes house . Anne fell to her knees in front of Mrs. Lynde.Please, Mrs. Lynde, forgive me for being so rude to you yesterday. I am so very sorry. Can you find it in your heart ever to forgive me? Marilla thought Annes apology w

    54、as rather strange.Get up, child, said Mrs. Lynde. Of course, I forgive you. I was a little too hard on you. Now, go into the garden and pick a few flowers for yourself. 45. What did Anne Mrs. Rachel Lynde say about Anne at first?A. Annes appearance and temper.B. Annes hair and height.C. Annes person

    55、alities and abilities.D. Annes thin and plain body.46. What does the underlined word that in Line 8 refer to?A. The person for Anne to visit.B. Annes way to say sorry.C. The time for Anne to apologize.D. Annes action to Mrs Lynde.47. What can we learn from the passage?A. Anne was a girl with her own

    56、 thoughts. B. Mrs. Lynde didnt forgive Anne.C. Anne was pleased to say sorry to Mrs. Lynde.D. Mrs. Lynde was a modest woman.【答案】DDA【解析】45. 细节理解题。关键词at first,根据第第二段Youre not much to look at Mrs. Lynde said. Youre very thin and plain. And your face has freckles, and your hair is the color of carrots.

    57、可知,故选择D。46. 细节理解题。句意:“你没有权利那样生气”,是Anne对Mrs Lynde的行为,故选择D。47. 细节理解题。由No, Anne said, Im not sorry. Will you do that for me? Anne thought about this. She liked Matthew. She thought he was kind. All right, she said. Ill apologize. 可以,并不是心甘情愿的。故选A。【2020-2021 昆山市八年级期中测试卷】四、阅读理解(共15小题;每小题2分,满分30分)请认真阅读下列短文

    58、,从短文后各题所给的A、B、C、D四个选项中,选出最佳选项, 并在答题卷上将该项涂黑。A45. According to the picture, what should we eat most? A. Grains. B. Dairy. C. Fruit. D. Vegetables.46. We should eat _ of meat or fish per day.A. 1 serving B. 3 servings C. 4 servings D. 6servings47. We should eat _ less often than other foods.A. cakes B.

    59、 salad C. noodles D. bread【答案】A B A 【解析】文章主要介绍了食物金字塔。45.根据图片我们应该吃的最多的是什么?图片中食物金字塔的最底层是谷物。46.我们每天最好吃多少肉或鱼,图片中肉/鱼旁边标注的数字是2-3.47.我们应该尽可能少吃什么?图片中食物金字塔最顶端是脂肪/添加糖B48. How many friends does the writer talk about?A. One. B. Two. C. Three. D. Four.49. The writer thinks that Shel _ .A. talks too much B. is a

    60、good artistC. is shy but very smart D. has a great voice50. How does the writer feel at the end of the poem? A. She is happy that she has decided on her partners. B. She is not interested in working on her project. C. She is sad that no one wants to be in her group. D. She is worried that she will n

    61、ot finish her project.【答案】CBA 【解析】48. 本文谈论了作者的三个朋友。49.据左边一列倒数第三行shel 绘画的如此好,可知Shel 是一名很好的艺术家。50.本诗的最后作者决定让三个朋友一起来帮忙,她很开心她决定她的同伴们了。CAccording to a new survey, students safety has become a big problem. For example, nearly 50% of students say they are worried about robbery (抢劫) on the way to and from s

    62、chool. Now in some big cities in China, some schools have been giving students an important course: self - protection. Students like this course because there are no exams or boring lessons. And they can learn how to save lives and how to stop danger before it really happens and does any harm(伤害).Ch

    63、en Haoyu, a teacher at Beijing No. 25 Middle School, gives young students advice on how to deal (处理) with different kinds of dangers.If you are robbedKeep calm. If you cannot cry for help or run away, give the robber your money. Try to remember what the robber looks like and tell the police later ev

    64、erything that happened.If you are in a traffic accidentIf a car hits you, you should remember the car number. If it is a bicycle, try to call your parents before you let the rider go. This is because you dont know how badly you may get hurt.If it is raining hard with much lightningDont stay in high

    65、places and stay away from trees.When there is a fireRun away as fast as you can. Put wet things on your body and try to find an exit. Dont take the lift (电梯) and dont try to take anything with you.If someone is drowningIf you cant swim, dont get into the water. Shout for help.Remember that danger is

    66、 never as far away as you think. Take care of yourself at all times!51. Why do students like the self - protection lesson? Because there are no tests. Because the lessons are boring. Because they can learn how to save lives. Because they can know how to stop danger before it happens.A. B. C. D.52. I

    67、f your house is on fire, you must _ .A. run away and find an exit as quickly as you canB. take something important with you and run awayC. take the lift to get out of your house as quickly as possibleD. put dry things on your body to keep yourself away from fire53. What does the underlined word “dro

    68、wning” mean in Chinese?A.游泳 B.溺水 C.跳水D.迷路54. What is the topic of the passage?A. An unusual lesson B. Dangers in lifeC. Advice on keeping calmD. Self - protection【答案】DABD【解析】51. 细节理解题。根据Students like this course because there are no exams or boring lessons. And they can learn how to save lives and h

    69、ow to stop danger before it really happens and does any harm(伤害).可以得出答案。52.细节理解题。根据Run away as fast as you can. Put wet things on your body and try to find an exit. Dont take the lift (电梯) and dont try to take anything with you.可以得出答案53.词语推断题。根据If you cant swim, dont get into the water. Shout for he

    70、lp.54.主旨大意题。这篇文章主要介绍了一些自救方法DHenry lives a very hard time. His wife has just died. He feels that life without her is pointless. For months, Henry sits in his house, doing nothing. His family try to encourage (鼓励)him to do new things and enjoy life, but it doesnt work.Henrys neighbour,an old woman nam

    71、ed Lisa, sees him from her yard one day. She has not seen him outside in days! She asks him to come closer to the fence(篱笆) next to her house.“Hello,Henry! Just look at this fence. It is falling apart. You are a strong man. Can you help me fix this fence?” Lisa asks.Henry is angry inside. He is the

    72、one who needs help right now. He thinks the old lady is being kind of rude. But she is too old to fix the fence herself, so he says yes.Henry works on the fence for days. Lisa brings him lemonade (柠檬汁) when he works. When he finishes, she thanks him. Henry smiles for the first time in months.“What a

    73、 wonderful job! Could you please paint it for me?” Lisa says to him.Henry cannot believe she is asking for more help. Doesnt she know how sad he is? But because he respects (尊重) her, he agrees. He works really hard, painting the fence in the hot sun,but Lisas lemonade and encouragement are helpful.

    74、As their neighbours pass by,they all tell Henry what a beautiful job he has done. Henry feels very happy.Henry no longer feels that life is pointless. He finally realizes that Lisa is not rude. She knows that staying busy can help to forget sadness. He helps her, but she truly saves him.55. The unde

    75、rlined word “pointless” means “ _ ”in Chinese. A. endless B. meaningless C. homeless D. helpless56. How did Lisa help Henry to forget his sadness?A. She told him to get to know more neighbours.B. She asked him to do some things to make him busy.C. She advised him to find a part - time job in his fre

    76、e time.D. She encouraged him to make friends with other neighbours.57. Why did Henry agree to paint the fence?A. Because he had nothing to do. B. Because he wanted to talk to someone.C. Because Lisa was not good at painting. D. Because Lisa was someone he respected.58. Which is the right order of He

    77、nrys feelings?A. sadangryhappythankful B. crazyhappyangrysurprisedC. angrysurprisedboredhappy D. sadwonderfulthankfulhappy59. What can we learn from the story?A. Asking others for help isnt easy. B. Helping others is helping ourselves.C. It is hard to make friends with neighbours. D. We can save our

    78、 own lives in many ways.【答案】BBDAB【解析】55.词义猜测题。根据第一段“His wife has just died.”可以推知,该词义为“没有意义的”。故选B.56.细节理解题。根据最后一段“She knows that staying busy can help to forget sadness.可知答案。故选B.57.细节理解题。根据倒数第二段“But because he respects her,he agrees.”可知答案。故选D.58.细节理解题。根据第一段“His wife has just died. He feels that life

    79、without her is pointless”可知亨利最 初很伤心,排除B和C;根据第四段“Henry is angry inside.He is the one who needs help right now.”可知当丽萨请亨利帮助她修理栅栏时,他感到很生气,排除D项。故选A.59.主旨大意题。根据Henry no longer feels that life is pointless. He finally realizes that Lisa is not rude. She knows that staying busy can help to forget sadness. H

    80、e helps her, but she truly saves him.可知答案选B。【2020-2021年苏州市振华中学初二英语期中试卷】阅读理解(共12小题;每小题2分,满分24分)请认真阅读下面短文,从短文后各题所给的A,B,C,D四个选项中,选出最佳选项。并 在答题卡上将该项涂黑。A36. If you buy The Secret Garden and A Little Princess online, you will pay _ .A. 30B. 33C. 48D. 5337. According to the passage, which of the following i

    81、s true?A. Two of the books are written by J. M Barrie.B. We can buy all the above books in bookstores.C. PeterPan is 3cheaper in book stores than online.D. All of the books have children as their main characters.38. Where may the passage probably come from?A. A book guide. B. A book report. C. A boo

    82、k review. D.A book cover【答案】36. C 37. D 38. A【解析】本文是广告,给出了三种图书的价格和内容信息。【36题详解】细节理解题。根据第一个表格中的“18(online)”和第三个表格中的“35(in bookstores)30(online)”可知,1830=48.故选C.【37题详解】细节理解题。只有PETER PAN是JM写的,所以A项错误。给出的三种图书只有PETER PAN和The Secret Garden能在书店都能买到,所以B项错误。根据第一个表格中的内容可知,PETER PAN这本书,网上比书店便宜3元,所以C项错误。根据第一个表格中的最

    83、后一句,后面两个表格的第一句可知,D项正确。故选D.【38题详解】来源推测题。book guide“图书指南”;book report“图书报告”;book review“书评”;book cover“书的封面”。根据三则广告信息可知,是图书的内容简介。故选A.BTraveling can be expensive. But there are some ways to save money when traveling. Trysome of the advice below on your next vacation and your wallet will thank you.Look

    84、for city tourism cards. With the card, you can pay less at restaurants and shops. Youdont have to wait for a long time at busy attractions (景点). You might even get free tickets totop tourist attractions. Without question, city tourism cards can save your money and time.Dont get the best room. How lo

    85、ng will you stay in your room? Will you just be sleepingthere? Do you really need a bigger room with a good view?Find a hotel outside a city. It can help you save some money by choosing a hotel away frombig tourist attractions, for you are always doing the same - go to the attractions and then retum

    86、to your hotel to sleep.Book a room with a kitchen. Although some people might not like to cook while orvacaion, I like making breakkast in my room. We always eat at a nice restaurant on our last nightof the vacation. I prefer (更喜欢) to eat breakfast and lunch at the hotel and then spend muchmoney on

    87、a delicious supper.39. Which advice is useful if you want to pay less and save time?A. Getting the best room.B. Looking for tourism cards.C. Living near big tourist attractions.D. Taking a map when travelling.40. Why does the writer make breakfast and lunch in the hotel?A. Because he likes cookers i

    88、n the hotel.B. Because he thinks they are more delicious.C. Because there are not any restaurants nearby.D. Because he likes to spend money on tasty supper better.41. What does the passage mainly talk about?A. How to get a tourism card. B. How to find a hotel outside a city.C. How to save money when

    89、 traveling. D. How to book a room on the Internet.【答案】39. B 40. D 41.C【解析】本文作者给出了四条旅游时省钱的建议。持有城市旅游卡,在餐馆和商店里可以少花钱;不要住最好的房间;在城外找远离景点的旅馆;预定带有厨房的房间,这样就可以在旅馆做早饭和午饭,然后可以花很多钱在一顿美味的晚餐上。【39题详解】细节理解题。根据原文第二段第一句Look for city tourism cards. 寻找城市旅游卡。故选:B。【40题详解】细节理解题。根据原文第五段最后两句 We always eat at a nice restauran

    90、t on our last night of the holiday. I prefer(更喜欢)to eat breakfast and lunch at the hotel and then spend much money on a delicious supper. 可知,作者喜欢在旅馆做早饭和晚饭的原因是他想要花很多钱在一顿丰盛的晚餐上。故选:D。【41题详解】主旨大意题。根据原文第一段第一、二句 Traveling can be expensive. But there are some ways to save money when traveling. 可知,作者给出了旅游时省

    91、钱的方法。故选:C。CWhether from news reports or social media articles, you may know that 5G is coming.5G is the 5th generation network. It is a new network (网络) after 1G, 2G, 3G and 4G and itcan connect everyone and everything together. 5G networks will cover many cities in China soon.5G means super - fast

    92、data (数据) speed. One can download a two - hour movie in less than 10seconds, and it is making our lives more and more convenient.5G will make self - driving cars possible. For safety, self - driving cars need super - fant datatransmission(传输)tocommunicatewiththeirnearbyenvironment. 5G is just wha tm

    93、akes self - driving cars achieve this. Bven airplanes will become smart in the near future. Passengers will be able to use 5G networks in the air to comect to the Internet or place orders for food and drinks.5G will be a big help for students who take online classes. Many people Ine in poor areas in

    94、the world where there are no schools. But with 5G, this will change. Students all over the worldwill be able to see places like the Great Wall without leaving their rooms.It will be also easier for doctors to treat patients remotely by 5G. It means caring for patientsfrom thousands of miles away.The

    95、 facts listed above are only a part of what 5G will make possible and popular. Just as inthe early days of the Internet in the 1990s, few could see how it could change the world. The samewill surely be true of 5G. With 5G, many things do not seem like dreams any more. Now lets getready to say goodby

    96、e to 4G and welcome the coming of 5G.42. How long may it take to download a two - hour movie with 5G?A. 2hours.B. 10minutes.C. 8 seconds.D. 15seconds.43 The underlined word remotelymeans _ in Chinese.A.远程地B.科学地C.快速地D.高效地44. About 5G, _ is NOT mentioned in the passage.A. super - fast data speedB. to

    97、be used freelyC. to connect everyone and everything togetherD. to make life more convenient than 4G【答案】42. C 43. A 44. B【解析】本文主要向我们介绍了5G的一些优势。【42题详解】细节理解题。根据短文第二段中最后一句One can download a two-hour movie for fewer than 10 seconds, and it is making our lives more and more convenient. 可知,使用5G网络,一个人可以在不到1

    98、0 秒的时间内下载一部两小时的电影。故选C。【43题详解】词义猜测题。根据上下文的描述可推断,通过5G网络,医生能更容易地“远程”为病人看病,由此可知remotely的含义是“远程地”,故答案为A。【44题详解】推理判断题。根据第二段5G means super-fast data(数据) speed. 可知,5G意味着超高速的数据速度,第二段中It is a new network(网络) after 1G, 2G, 3G and 4G and it can connect everyone and everything together. 可知,5G可以将所有人和所有的事物连接在一起;根据

    99、第二段One can download a two-hour movie for fewer than 10 seconds, and it is making our lives more and more convenient. 可知,与4G相比,5G使人们的生活更方便。这篇短文没有提到5G可以免费使用。故选B。DThe news for Antonio was not good. The ship that sank in the sea between England and France was his. Its valuable cargo (货物) lay at the bott

    100、om of the sea, and Antonio had lost his money. His friends hoped that there would be no more bad news for him.Shylock was still angry about his daughter, Jessica, and the news for him was not good either. He paid people to look for her, but they could not find her. They came back with news about mon

    101、ey she had spent and the jewels she had sold. All this made Shylock angrier and angrier.However, when he heard that Antonio had lost a ship and all its valuable cargo, he was pleased. He decided that if Antonio could not pay back his debt (债务) when it was due, he would make him pay the penalty (罚金).

    102、 He would take one pound of his flesh (肉). He would choose the heart. Then Antonio would not be able to take business away from him any longerThe news got worse for Antonio. He lost another ship in a storm near Tripoli. It was a verr)large ship and its cargo was very valuable. The ship and its cargo

    103、 sat at the bottom of the sea.The news soon came to Venice and Shylock was happier than ever. Now he would have revenge(复仇) on his old enemy. He looked forward to taking one pound of Antonios flesh.You will not take a pound of his flesh, will you? Antonios friends asked Shylock. Whatuse is that? Wha

    104、t will you do? I can use it to go fishing, he replied, I cant eat it, but it will make me feel good. He hasoften laughed at me when I lose money. He even laughs at me when I dont lose money. Helends money to people for no interest, and so he takes away my friends and my business. Whydoes he do this?

    105、 It is only beecause I am a Jew. But a Jew is just another person. Dont I haveeyes and hands like he does? Dont I have feelings and passions like he does? Dont I eat thesame food? Dont the same weapons hurt me as hurt him? Dont I get sick with the samilhesses as he does? Am I not cured in the same w

    106、ay? Dont I get hot in the summer and cold inthe winter as he does? If you cut me, wont I bleed? If you fickle me, wont I laugh? If youpoison me, wont I die? If you do me wrong, wont I take revenge? 45. Which is the right order of what happened in the story?Antonio lost a ship in a storm near Tripoli

    107、.Antonio borrowed some money from Shylock.Antonios friends asked Shylock about the flesh.Shylock paid some people to look for his daughter.A.B.C.D.46. What does Shylock mainly want to express in the last paragraph?A. The personalities of a Jew.B. The way he will deal with the flesh.C. His feeling at

    108、 that moment.D. The reasons why he wants to revenge.47. Which of the following might be the best title for the passage?A. A pound of fleshB. Antonio and his shipsC. Shylock and his daughterD. Antonios friends【答案】45. D 46. D 47. A【解析】文章讲述的是威尼斯商人的一个故事情节。安东尼奥的商船出事沉入到了海底,他的朋友希望他不要再有坏消息了;夏洛克的女儿私奔让他感觉很懊恼,

    109、但是听说安东尼奥出事后,他很高兴,他要安东尼奥还钱,如果不按时还钱,他就要从安东尼奥身上割下一磅肉,他说了他要割安东尼奥的肉的理由。【45题详解】细节理解题。根据He paid people to look for her, but they could not find her. All this made Shylock angrier and angrier. However, when he heard that Antonio had lost a ship and all its valuable cargo, he was pleased. He decided that if

    110、Antonio could not pay back his debt when it was due, he would make him pay the penalty. The news got worse for Antonio. He lost another ship in a storm near Tripoli. “You will not take a pound of his flesh, will you?” Antonios friends asked Shylock.可知答案选D。【46题详解】段落大意题。根据He has often laughed at me wh

    111、en I lose money. He even laughs at me when I dont lose money. He lends money to people for no interest, and so he takes away my friends and my business. Why does he do this?当我丢钱的时候他嘲笑我,当我不丢钱的时候他甚至也嘲笑我,他借钱给人不要利息,他带走了我的朋友和生意,他为什么这样做?以及后面内容可以看出他想表达,他这样对安东尼奥做的理由;故选D【47题详解】最佳题目题。根据文章内容主要讲安东尼奥的商船出事沉入到了海底,

    112、夏洛克逼他还钱,不还钱就从他身上割一磅肉,可知是“一磅肉”; Antonio and his ships安东尼奥和他的船;Shylock and his Daughter夏洛克和他的女儿;Antonios friends 安东尼的朋友;A pound of flesh一磅肉;故选A.【2020-2021学年第二学期八年级期中英语试卷】四、阅读理解(共10小题,每小题2分,满分20分)AThe Students Union is looking for suggestions on how to help people in Africa.Here are some of their opini

    113、ons.I think heath is the most important. We must make sure the money is spent wisely and be spent first on clean water and health care.RobinEducation is the most important in African countries.We need to help people themselves,not just throw money at a problem when it appears.RebeccaPeople give more

    114、 money to charity when there is a sudden disaster. Its good for people to do so,but I also think that everyone should give a small part of his money to charity.If everyone does a little, it will make a big difference.MaryGiving money to the charity can help,but its not the final answer.What these co

    115、untries need most is a good government.BethanyThe best thing we can do is to send experts like engineers,doctors and teachers,to help the people to help themselves. Robert51. Who thinks it is important to spend money wisely?A.Robin. B.Rebecca. C.Bethany D.Robert.【答案】A【解析】根据We must make sure the mone

    116、y is spent wisely and be spent first on clean water and health care.可知。52.Which of the following statements sums up Marys opinion? .A. The most important thing is to have a good government.B. Everyone should do what they can do to help people in Africa.C. It is not good for people to give much money

    117、 to people in Africa.D. We can send more teachers to Africa to help the people there.【答案】B【解析】根据but I also think that everyone should give a small part of his money to charity.If everyone does a little, it will make a big difference.可知。53. Of all the children, who has the same opinion?A.Mary and Reb

    118、ecca. B.Bethany and Mary.C.Rebecca and Bethany. D.Rebecca and Robert.【答案】D【解析】根据文章可知。BThree years ago,I started working at a university. In a new city, I was looking for things to do which would help me make some new friends. I noticed a community school was offering Chinese evening classes. Without

    119、 much thought, I signed up for a beginner class.I had no plans to move to China. I just wanted to learn a new language. It was not something I did in the past. I was raised to speak English and Spanish. But I think there is a big difference between learning a language as a child and learning one as

    120、an adult.There was one lesson a week, each lasting 90 minutes. Mr. Kong, the teacher, was energetic. For each class, he would teach us hundreds of new words. After each lesson, I felt as if my brain(大脑)had been in a deep fat fryer. However, after a few months, I got used to this. I began to realize

    121、that the more my brain ached, the more information I had taken in.The University had more than 6,000 international students. Finding Chinese students who would like to practice English was easy. My new Chinese friends helped me go over everything I had learned in class. I think Chinese grammar is ea

    122、sier than that of English or Spanish. But there are so many words and idioms! But I am ready to overcome any difficulty and become fluent in Chinese.54.According to the article, why did the author learn Chinese?A. Because he was planning to teach in China.B. Because he wanted to make some new friend

    123、s.C.Because his new job required Chinese speaking abilities.D.Because it was popular to learn Chinese in his new school.【答案】B【解析】根据I was looking for things to do which would help me make some new friends. 可知55. How many languages should the author be able to speak at least?A.Two. B.Three. C.Four. D.

    124、Five.【答案】B【解析】根据 I was raised to speak English and Spanish.可知56. We can learn from the underlined part in Paragraph 3 that after each Chinese class, the author felt .A.excited B.sad C.painful D.thankful【答案】C【解析】根据I began to realize that the more my brain ached, the more information I had taken in.可知

    125、CMany of us learn how to ride a bicycle at a young age. As we grow older, we may stop riding. But whenever we get on a bicycle, its like weve never stopped biking.This is strange. In many other cases, our memories let us down. We often find it hard to remember the name of a person or a place, dont w

    126、e? So why can we still ride a bicycle after we stopped riding,a long time ago?Its said that there are many types of memories. They are stored in different areas of our brains.Memories of experiences (e.g., our first day at school) and of factual knowledge (e.g., the capital of France) are called dec

    127、larative memories(陈述性记忆).These memories can be communicated to others.Skills such as playing an instrument (乐器) or riding a bike are called procedural memories(程序性记忆).These memories are responsible for our performance.Scientists have done many experiments on different memory types. Perhaps the most

    128、famous of them was carried out on Henry Gustav Molaison, an epileptic(癫痫患者). In an operation in the 1950s, part of his brain was taken away. After that, the man suffered less from epilepsy. But there was a new problemhe couldnt remember things!What went wrong with Molaisons memory system? Through te

    129、sts, scientists found he could learn skills (slowly, though). However, he could never remember having been trained to learn a new skill. In other words, Molaison could develop new procedural, but not declarative memories.Scientists found that even with serious brain injuries, procedural memories las

    130、t longer. However, they havent found out why. Some say it is because they are stored in the brains center. Now, “just like riding a bicycle” has been used as an idiom. Can you guess its meaning?Yes, people use it to describe .57. The author mentions our difficulty in remembering the name of a person

    131、 or a place mainly toshow that .A.our memories often fail us B. there are many types of memoriesC. its hard to forget how to ride a bicycle D.people become more forgetful as they age【答案】B【解析】根据Its said that there are many types of memories.可知58. Which of the following is an example of procedural mem

    132、ory?A. Playing the violin. B. The location of Italy.C. Our first day at school. D.The first time I rode a bicycle.【答案】A【解析】根据Skills such as playing an instrument (乐器) or riding a bike are called procedural memories(程序性记忆).These memories are responsible for our performance.可知59. What was Henry Gustav

    133、 Molaisons new problem after the operation in the 1950s?A. He couldnt learn new skills. B. He couldnt remember anything.C. He suffered more often from epilepsy. D.He couldnt develop new declarative memories.【答案】D【解析】根据In an operation in the 1950s, part of his brain was taken away. After that, the ma

    134、n suffered less from epilepsy. But there was a new problemhe couldnt remember things!可知60. Which of the following can be used to fill in the blank in the last paragraph?A. an ability that one is born with. B. a task that takes a long time to complete.C. a skill that, once learned, is never forgotten

    135、. D.something that be learned as early as possible.【答案】C【解析】根据just like riding a bicycle” has been used as an idiom. Can you guess its meaning?可知【2020-2021学年第二学期盐城市初级中学初二期中试卷】三、阅读理解。(共15小题,每小题2分,计30分)阅读下列短文,从每小题所给的A、B、C、D四个选项中选出一个最佳答案。A1.The pictures above are .A. a poster B. a notice C. a comic str

    136、ip D. a news report2. What are the kids mainly talking about?A. The direction B. The trees. C. The leaves. D.A map.3. In the pictures, it is now most probablyA. spring B. summer C. autumn D. winter【答案】CAC【解析】1.推理判断题。A海报,B通告,C连环漫画,D新闻报道。题目询问上面图片是什么,根据判断是连环漫画,故选C。2. 细节理解题。A方向,B树木,C树叶,D地图。根据图中孩子们的聊天内容可

    137、以知道,他们在研究树叶的掉落方向,故选A。3. 推理判断题。A春天,B夏天,C秋天,D冬天。根据图中的内容可以知道,树叶掉落是秋天,故选C。BStill remember the following poems? Memories return every time I read or hear them.Hush now, my little one.Hush now, my sunshine.Hush now, piece of my heart.Go to sleep, my little one.Go to sleep, my love.Go to sleep, piece of my

    138、 heart.Sleep, my little one.While I sing to you.Sleep, my little one,Who is already asleep.My mama feeds me,And washes my fur.The first thing I see every morning is her.The last thing I kiss every night is her face.My mama is the very best one.And sings like a bird,And knows how I feel.When I dont s

    139、ay a word.My mama is warm.I can set the table.I can sweep the floor.I can wash my clothesAnd count to forty-four.I can wash dishesAnd clean my bedroom.There is so much I can do.Now ask you.Notes: 1.hush v.安静 2.fur n.皮毛 3.sweep v.打扫1.The first poem is sung to .A. pets B. babies C. mothers D. friends2

    140、. In the second poem, the last thing “I” will kiss at night is .A. mums face B. mums bed C. the fur D. a bird3. What do you think of “I” in the third poem?A. Crazy. B. Shy. C. Helpful. D. Lucky.4.What are the three poems mainly about?A. Animals and humans. B. Family and love.C. Hobbies and sports. D

    141、. Food and health.【答案】BACB【解析】1.B细节理解题.根据第一首句子Hush now, my little one. Hush now, my sunshine. Hush now, piece of my heart. Go to sleep,my little one.安静点,我的小家伙.安静点,我的阳光.现在安静,我的心.睡吧,我的小家伙.可知第一首诗是写给婴儿的.故选B.2. A细节理解题.根据第二首句子The last thing l kiss every night is her face.我每天晚上的最后一件事是吻她的脸.可知最后一件事情是吻妈妈的脸.故选

    142、A.3. C细节推理题.根据第三首句子l can set the table. I can sweep the floor. I can wash my clothes. And count to forty-four. I can wash dishes. And clean my bedroom. There is so much I can do.我可以摆桌子.我会扫地.我能洗衣服.数到四十四.我会洗碗.打扫我的卧室.我能做的事太多了.可知这里的“我“是乐于助人的.故选C.4. B主旨归纳题.根据三首诗的内容及其第一首句子Hush now, my little one. Hush now

    143、, my sunshine. Hush now, piece of my heart. Go to sleep, my little one.第二首句子The last thing l kiss every night is her face.第三首句子l can set the table. I can sweep the floor. I can wash my clothes. And count to forty-four. I can wash dishes. And clean my bedroom. There is so much l can do.可知三首诗主要说的是家和爱.

    144、故选B.CRecently, the movie A Little Red Flower has made people feel warm. The actors and actresses in this film bring us many surprises. Their performance is quite amazing.Wei Yihang, the young boy in the film ,is a cancer patient(癌症患者). His parents are trying their best to help him to be strong-minde

    145、d. However, Wei thinks the world is unfair(不 公 平) to him. He is always negative(消极的)until one day, he meets a young girl, Ma Xiaoyuan. Ma is outgoing and friendly. She has cancer, too. Wei follows Ma to different places to do many interesting and Life is never easy, hoping meaningful things. He star

    146、ts to know how to help, love and care about others. Unluckily, Ma Xiaoyuan dies in the end. After Mas death, Wei learns the meaning of life. The film is very touching. It shows cancer patients strong will to live a normal life and parents love for their children. It also tells us to love and cherish

    147、(珍 惜) life and never give up love and hope whatever difficulties we meet. Just as Weis mother Tao Hui tells him, “Everyone in life experiences loss, which we are all afraid of. Yet when it happens, the most powerful weapon(武器) we have against it is to live each moment to the fullest, Every second co

    148、unts?”1. What can we learn from Paragraph 2?A. Wei thinks his parents are unfair to him. B. Wei is under great pressure(压力) from his illness at first.C. Wei knows how to care about others before he meets Ma.D. Wei becomes strong-minded with the help of his parents. 2. Which of the following can be p

    149、ut in ?A. Wei is facing a matter of life and death.B. Ma makes a great difference to Weis life.C. Everyone should love and cherish life.D. The film is popular with people around the country.3.The underlined word “count” in Paragraph 3 probably means_.A. be uselessB. be interestingC. be popularD. be

    150、important4. Which could be the best title for the passage?A. Parents love for children.B.A negative cancer patientC. A warm and touching film. D. The meaning of life【答案】BBDC【解析】1.考查段落细节理解题,在遇到马小远之前,韦一航因患癌症是非常的消极的,在父母的帮助下也没有乐观起来,因此在刚生病时,他是很有压力的。2.细节理解题,根据空格前一句话可知,马小远教会了韦一航如何去爱,乐观的生活下去,因此马小远对韦一航的生活起到了

    151、重要的影响作用。make a difference意为有影响,起作用。3. 细节理解题,这部影片告诉我们人们生活中的每一秒钟都是很重要的,要珍惜生命的每一秒钟,second意为名词秒;count为动词重要be important意为重要;同义替换。4.本篇文章主要讲的是一部感动人的,引人深思的影片,因此最好的标题是C:温暖的感动人的电影。DAn officer told Mary that her parents and all the servants(仆人) were dead. “I know I should be sad,” she thought, “but l am not ve

    152、ry sad. Maybe its because they were too busy to spend time with me.”For a short time, Mary went to live with a clergyman(牧师) named Mr. Crawford. Mary wasnt happy living with the Crawford family. Then one day, Mr. Crawford said, “Tomorrow you will leave India and go to England. You have an uncle ther

    153、e, Archibald Craven. He lives at Misselthwaite Manor.”Mary travelled from India to England by ship. When she arrived in London, a lady called Mrs. Medlock met her. She was Archibald Cravens housekeeper. “What a plain and unhappy child,” Mrs. Medlock thought. Mary thought, I dont like this woman, and

    154、 I am sure she doesnt like me. I wont be happy at Misselthwaite Manor. Im sure.”Mrs. Medlock said, We must take a train. Misselthwaite Manor is in Yorkshire. Thats a long way from London.” When she and Mary were on the train, she said, Mr. Craven is now like your parent. He is your guardian(监护人). He

    155、 wont spend any time with you. Hes always alone. He had a wife whom he loved very much, but she died. He is now a very unhappy and lonely man. He doesnt want to see or speak to anyone except Pitcher.”“Whos he?” Mary asked.“Hes a very old man who looked after Mr. Craven when he was a boy,” Mrs. Medlo

    156、ck told her. “Most of the rooms in the house are locked. Youll be able to go into only a few of them.”Mary thought about what her life was going to be like there.-Adapted from The Secret Garden1. What was Mrs. Medlock?A. An officer B. A clergyman C. A housekeeper. D. A guardian.2.What can you infer(

    157、推断) from the passage?A. Mary felt very sad about her parents death.B. Mr. Crawford was Marys guardian after her parents died. C. Mary lived a happy life with the Crawford family. D. Mary probably didnt have a close relationship(关系) with her parents.3. Whats the right order of the following events?Ma

    158、ry lived with the Crawford family.Mary lost her parents.Mrs. Medlock told Mary about her uncle.Mary met Mrs. Medlock in London.A.B.C.D.4. What was Marys life probably going to be like at Misselthwaite Manor?A. Life would be full of joy.B. Life would be easy and comfortable.C. She would feel unhappy

    159、there.D. She would get on well with(相处得好)her uncle.【答案】CDCC【解析】1.由第三段第二行She was Archibald Cravens lhousckceper.可知。故选C.2.由第一段可知,在Mary得知她的父母去世后,并没有感到难过,因为她的父母很忙,很少陪她。所以她和她的父母关系并不是很亲近。故D正确。3.通读全文可知,Mary先是失去了父母,然后去和牧师Crawford一起生活,然后去伦敦找她的舅舅,是Medlock来接的Mary,并且告诉她关于她的舅舅的事情。故选C。4.由第四段第三行可知她的舅舅不会花时间陪Mary。所以

    160、Mary在那的生活将会是不开心的。故选C。【2020-2021学年江苏省常州市天宁区第24中学八年级下学期期中考试英语试卷】四、阅读理解(共10小题,每小题2分,满分20分)Many of us are used to shaking or hugging to greet each other in daily life. It is from Western etiquette (礼节). But because the COVID-19 suddenly starts to happen, zuoyi” as a traditional Chinese way of greeting h

    161、as been of great use.Recently, many schools in Zhejiang Province asked their students to use zuoyi as their way of greeting at school. It is said that the Duke of Zhou created the gesture(手势)during the Zhou Dynasty. The rules are different for men and women. For men, the left hand is put over the ri

    162、ght hand. But for women, the right hand is on the top. If they are attending a funeral (葬礼), however, men and women should both do the opposite.Many people are happy to see this greeting come back. This is not only a good way for people to stay safe, but also a great form of cultural education Peopl

    163、es Daily wrote.1. Which is a Western way of greeting?A. Nodding.B. Shaking headsC. Zuoyi. D. shaking hands2. When did Chinese people begin to use the gesture zuoyi?” A. In the Qin Dynasty.B. In the Han DynastyC. In the Zhou Dynasty.D. In the modern times3. Which of the following is TRUE according to

    164、 the passage?A. If a man goes to a funeral, he should put his right hand on the top.B. People should use “zuoyi” to get close to each other because of the COVID-19.C. A woman should put her right hand over the other in every situation.D. People Daily asked schools in Zhejiang Province to provide cul

    165、tural education.【答案】DCA【解析】1.细节理解题,根据第一段Many of us are used to shaking or hugging to greet each other in daily life. It is from Western etiquette (礼节)可知,答案为D2.细节理解题,根据第二段It is said that the Duke of Zhou created the gesture(手势)during the Zhou Dynasty可知,答案为C。3.细节理解题,根据第二段For men, the left hand is put

    166、over the right hand. But for women, the right hand is on the top. If they are attending a funeral (葬礼), however, men and women should both do the opposite.可知,在葬礼上,男士要将右手放在左手上。BHave you ever yelled at your computer because it wasnt working? Of course your computer cant yell back. But AI researchers a

    167、re working on computers that can argue and perhaps even win the debates(辩论) with humans.IBM scientists recently published a paper in Nature about their new AI system Project Debater. It can debate with people in front of a live audience (观众). After listening to arguments from its opponent (对手), the

    168、system can search around 400 million articles and look for ideas that can support its own argument.Testing on the system began in 2019, when it debated with Harish Natarajan, a professional debater. The topic is about subsidizing preschool and the AI argued in favor(支持)of this idea. Although the AI

    169、lost the debate in the end, the audience said it did very well. Interestingly, 58 percent of the audience said that Project Debater helped them lean more about the topic only 20 percent said the same about Natarajan.According to Scientific American, the results show that the system is able to form l

    170、ogical statements. However, winning a debate is never the researchers goal. Their goal is to help humans make better decisions. It can debate both sides, so it can help you quickly understand both sides of the problem and have a wider view of the problem. Then you would make a better decision.1. Wha

    171、t is Project Debate”?,A. A live audience B. An AI systemC. An AI researcher. D. A special computer.2. What did the audience think about the debate between Natarajan and the Al system?A. More than half of them leaned a lot while listening to the AI system. B. They thought the Al system had a serious

    172、problem.C. They said they learned nothing from Natarajan. D. Most of the audience thought the AI system wouldnt win the debate.3. With Project Debater, we might_.A. make better decisionsB. never make mistakes areaC. have fewer arguments D. learn how to form a logical statement【答案】BAA【解析】1.细节理解题,根据第一

    173、段But AI researchers are working on computers that can argue and perhaps even win the debates(辩论) with humans可知,答案为B2.细节理解题,根据第三段Although the AI lost the debate in the end, the audience said it did very well. Interestingly, 58 percent of the audience said that Project Debater helped them lean more ab

    174、out the topic only 20 percent said the same about Natarajan.可知,答案为A3.细节理解题。根据最后一段However, winning a debate is never the researchers goal. Their goal is to help humans make better decisions.可知,答案为A.CI am sorry for what I did this morning, Becky. I wont ever be like that again. Please letus be friends

    175、.”The girl stopped and looked into his face. Go away, Mr. Thomas Sawyer. I will neverspeak to you again.”Then she started walking again. Tom was so surprised that he could think of nothing to say. And he was filled with anger. If she were a boy, he knew that he would fight her.Becky was also full of

    176、 anger. She was thinking of the pleasure of watching the teacher beat Tom for destroying his spelling book. She knew someone else, not Tom, did it.She did not know that she would soon have trouble!The teacher, Mr. Dobbins often took a mysterious book out of his desk and read it. He would never allow

    177、 anybody to touch it. Out of curiosity, Becky tried to get it and found a beautiful coloured picture of a human figure in it. Just then, Tom came into the room. Becky moved the book away, tearing (撕) the picture page down the middle. She put the book back into the desk, and started crying.After an h

    178、our, Mr. Dobbins unlocked his desk and took out his favourite book. Becky looked like a hunted and helpless rabbit. The next moment Mr. Dobbins faced the children. There was a long silence, then he shouted, Who tore this book? ” Nobody answered. The teacher searched their faces.“Benjamin, did you do

    179、 it? Benjamin shook his head, Amy Lawrence? Also a shake of the head.Becky was the next. Tom looked at Becky and saw that she was almost crying because she was so scared. Becky, did you tear no, look at my face-did you tear this book? Tom jumped to his feet and shouted. I did!”When he stepped forwar

    180、d for his punishment, he saw the surprise, the thanks and the love that came from Beckys eyes. This was enough for one hundred beatings. That night, he fell asleep with Beckys words in his ears, You are so great.”1. Tom became angry because _.A. he couldnt think of anything to say B. he did somethin

    181、g wrong to BeckyC. Becky would fight himD. Becky refused him when he said sorry2. Whats the correct order of the story? Becky would like to see Tom punished for what he didnt really did. Becky refused Toms saying sorry. Mr Dobbins found his book torn. Tom said he tore the book and was punished by th

    182、e teacher. Becky was so scared that she was almost cryingA. B. C. D. 3. The underlined word hunted may mean “_”.A. afraid B. shyC. sad D. excited4. What might happen next? A. Tom would tell Mr Dobbins the truth.B. Tom would be a good student.C. Becky and Tom became friends again. D. Becky wouldnt te

    183、ll Tom who tore the spelling book.【答案】DBAC【解析】1.细节理解题。根据Then she started walking again. Tom was so surprised that he could think of nothing to say. And he was filled with anger.可知,Tom生气是因为Becky拒绝了她的道歉。2.细节理解题,排序题。可以先确定首尾,起因是Becky拒绝Tom的道歉,最后发生的是Becky因为害怕几乎要哭泣。3.词义猜测题。根据下文helpless可知是害怕又无助。4.推理判断题。根据最后

    184、一段可知,他们再次成为了朋友。【2020-2021学年江苏省苏州市星海中学八年级下学期期中考试试卷】三、阅读理解(共10题;每小题2分,满分20分)AA subway is not just an important form of transport. It is also a window for other people to learn about local culture. Beijing, China The Beijing Subway was opened in 1969 and is the oldest subway system in China. It has add

    185、ed some modern technologies. All stations now have touch-screen maps. In some stations, people can also see traditional Chinese culture. For example, on the walls of a few stations of Line 8, there are some pictures of blue and white porcelain (青花瓷). Stockholm, Sweden The first subway line for Stock

    186、holm was opened in 1950. The Stockholm Subway is well-known for its decoration of the stations. It is called the longest art gallery in the world. Over 90 percent of its stations are decorated with paintings. A few stations are decorated with red bedrocks (岩床). This makes you feel as if you are in a

    187、 cave. London, UK The London Undergound or the Tube is the oldest subway in the world. It was opened in 1863. During World War II, it was used to protect people form German plane attacks (袭击) on London. Now, it is a symbol of the city. There is no air conditioning in the trains, so it is very hot in

    188、 summer. New York, US The New York City Subway runs 24 hours a day. It has an express train on almost every line. You can get to your destination (目的地) quickly. The trains themselves are full of fun; you will see people doing moonwalk dances like Michael Jackson, playing the guitar and singing.36Whi

    189、chsubwayiscalledthelongestartgalleryintheworld?ATheBeijingSubway. BTheStockholmSubway.CTheLondonUnderground. DTheNewYorkCitySubway.【答案】B【解析】由题目中的关键词the longest art gallery in the world,可回原文定位于Stockholm,Sweden部分斯德哥尔摩地铁被称为世界上最长的艺术陈列馆故选:B37.The passage may come from .A. a story book B. a travel magazin

    190、e C. a science book D. a newspaper advertisement【参考答案】B【解析】由第一段第二句 It is also a window for other people to learn about local culture 可知,文章通过介绍四个城市的地铁,作为让人们了解和认识当地文化的窗口。推断其出处应和旅游文化相关。B项意为“一本旅行杂志”,与题意相符。A项意为“一本故事书”,C项意为“科学书”,D项意为“一份报纸广告”,均与题意不符。 故正确答案为B。38WhichofthefollowingisTRUE?AMichaelJacksonoften

    191、dancedintheNewYorkCitySubway.BTouristsfeelcoolwhentheytaketheLondonUndergroundinsummer.CSeveralstationsoftheStockholmSubwayarebuiltincaves.DSomestationsoftheBeijingSubwayaredecoratedwithpicturesofporcelain.【答案】D【解析】由题目中的关键词TRUE,可回原文定位于Beijing,China部分,由最后一句可知北京地铁的一些车站有青花瓷图片装饰根据New York,the US部分最后一句可知

    192、,在纽约地铁上可以看到人们跳Michael Jackson的舞蹈,而不是看到Michael Jackson跳舞,排除A;根据Londonthe UK部分最后一句可知,伦敦地铁夏天很热,排除B;根据Stockholm,Sweden部分最后一句可知,地铁的装饰使人们感觉像在岩洞中,而不是建在岩洞中,排除C故选:DBWhatdoyouusuallydoinyourfreetime?Doyouwatchshortvideoson someapps?AccordingtotheChinaInternetNetworkInformationCenter,the numberofshortvideouser

    193、sreached773millioninMarch,2020.Thatis,about 86%ofallChineseInternetusersarewatchingormakingshortvideos,orboth, Ifyouonlysayshortvideosare popularinChina,youarewrong.TikTokhasmore than800millionusersaroundtheworld. Manyuserslikeshortvideos.Theysaythevideosnotonlymakethem relax,butalsoteachthemusefuls

    194、kills.IlovewatchingLaoQiaosshortvideosonmyphone,Francis,oneoftheshortvideousers,saysLaoQiaoisafamouscookandhisvideosaremyfavouriteones.Fromhisvideos,peoplecanlearnhowtomakeShaanxinoodlesinnotimeatall.However,quiteafewpeoplethinkshortvideosarenotthatgood.Therearemanyotherwaystorelax,likewatchingmovie

    195、s,readingbooksandplayingsports,theysay.Allofthemaremoremeaningfultopeople.Whatsmore,ifpeoplestartwatchingtheshortvideos,theycanhardlystop.Therearealwaysnewoneswaitingforthem,sotheyalwaysspendhoursonthem.Someeducatorssaypeopleshouldnotspendmuchtimeonshortvideos.Mostofthearejustforfun.Theydontteachpeo

    196、pletothinkortoimprovethemselves.Itsnotgoodforthepeople,andnotgoodforsociety,either.39.The writer talks about Francis in Paragraph 2 to_.A. describe how much he loves using his phoneB. tell readers how he learns to make videosC. ask readers to watch Lao Qiaods short videosD. show people can learn som

    197、ething through short videos【答案】D【解析】根据Francis, one of the short video users, says. Lao Qiao is a famous cook and his videos are my favorite ones. From his videos, people can learn how to make Shaanxi noodles in no time at all.短视频用户之一弗朗西斯说老乔是个有名的厨师,他的视频是我最喜欢的。从他的视频中,人们可以很快学会如何制作陕西面条。可知通过他的话,告诉我们,可以从短

    198、视频中学习到一些东西,故答案是:D。40.Whatdotheeducatorsaskustodo?AMakefulluseofshortvideostohavefun.B.Trynottospendmuchtimeonshortvideos.C.Makesomeshortvideosaboutlifebyourselves.D.Useshortvideostodosomethingmeaningfulforsociety.【答案】B【解析】根据第四段Someeducatorssaypeopleshouldnotspendmuchtimeonshortvideos. 一些教育工作者说人们不应该花

    199、太多时间在短视频上,故答案是:B。41.Whatisthepassagemainlyabout?A.Whenpeopleusuallywatchshortvideos.B.HowmanypeopleusetheInternetinall.C.Whatpeoplethinkofshortvideos.D.Whypeoplelikemakingshortvideosintheirfreetime【答案】C【解析】根据第二段Manyuserslikeshortvideos. 许多用户喜欢短视频。第三段However, quiteafewpeoplethinkshortvideosarenotthat

    200、good. 然而,不少人认为短视频不太好。可知本文主要讲的是人们对短视频的看法,故答案是:C。CIwillneverforgetthetenthsummerofchildhoodwithmygrandfatherinwesternNorwayatthemountainfarmwheremymotherwasborn.Asaboy,Ialwaysthoughtpeoplesimplyboughtwhatevertheyneed.Whethergrandfatherknewthis,Idontknow.Onedayhesaid,Come,Ihavesomethingforyou. Ifollowe

    201、dhimtoaworkroom.Youshouldhaveatoyboat.YoucansailitatStorvassdal.Hesaid.Great,Ithought,lookingaroundfortheboat.Buttherewasnone.Grandfatherpointedtoablockofwood.Theboatisinthere,hesaid.Thenhehandedmesometoolsandshowedmehowtousethemproperly.Itllbeafineboat,andyoullmakeitwithyourownhands,hesaid,Noonecan

    202、giveyouwhatyoudoforyourself.ThewordsranginmyheadasIworked.Finishedtheboat.Itwasntmuchtolookat,butIwasproud.ThenIsaileditatStorvassdal.WehadtoreturntoAmerica.Youcannotbringthatboathomewithyou,mymothersaid.Wealreadyhadtoomuchbaggage.Feelingsad,IhidmyboatunderabigrockatStorvassdal. Isaidgood-byetogrand

    203、father,notknowingIwouldneverseehimagain. In1964,IwenttoStorvassdalwithmyparentsandmywifeandchildren.Tomysurprise,for34yearsmytreasurestayedhere,waitingformyreturn.Ifelt we three weretogetheragainalthoughmygrandfatherhaddied22yearsbefore. Icarved1930and1964onitssideandputitback. Ireturnedtothelakein1

    204、968,1971,1977and1988EachtimeIhadtheboatandcarvedtheyear,mygrandfatherseemednear. MylasttriptoStorvassdalwasin1991Ibroughtmygranddaughters:Catherine,13;Claire,12Ihopedtheywouldunderstandtheimportanceofthelittleboatanditssimplemessage.AtStorvassdal,Clairesaidsoftly,Grandpa,somedayIllcomeback.Sheadded,

    205、AndIllbringmychildren.42.TheunderlinewordswethreeinParagraph6refertoAMother,theboatandme.BGrandfather,theboatandme.CCatherine,Claireandme.DGrandfather,Motherandme.【答案】B【解析】根据文章第六段,Ifeltwethreeweretogethetagainalthoughmygrandfatherhaddied 22 yearsbefore.虽然爷爷22年前去世了,但是我感到我们三个又在一起了可以推测出指的是船、爷爷和我故选B43.A

    206、ccordingtothepassage,wecaninfer(推断)thatAThewritersmotherwasborninwesternNorwayBThewritersgrandfatherdiedin1930CTheboattookmebacktoNorwayfourtimesDClaireunderstoodthemeaningoftheboat【答案】D【解析】根据文章最后一段, AtStorvassdal, Clairesaidsoftly, Grandpa,somedayIllcomeback. Sheadded,AndIllbringmychildren.在 Storva

    207、ssdal,Claire轻声说:爷爷,总有一天我会回来的她补充说,我会带孩子们来的可知Claire知道大人们为什么带她来看船,而且说自己今后也一样要带着孩子来看可以推测出她明白了船的含义,船寄托了一种思念,故选D44.Whatlessondidthewritersgrandfatherprobablyteachhim?ABoysshouldhaveatoyboatatchildhood.BPeoplecansimplybuywhatevertheyneed.CBoysshouldlearntomakeaboatoutofwood.DNoonecangiveyouwhatyoudoforyour

    208、self.【答案】D【解析】根据文章第三段,hesaid,Noonecangiveyouwhatyoudoforyourself. ThewordsranginmyheadasIworked. 他说:没有人能给你,你自己做的东西我在工作时,这句话在我脑海里回响可知,爷爷教会了作者没有人能给你,你自己做的东西故选D45.Whatsthebesttitileofthepassage?ATheLittleBoatThatSailedThroughTime.BTheLittleBoatAndMyWife.CTheLittleBoatThatSailedAtStorvassdal.DTheLittleB

    209、oatAndMyParents.【答案】A【解析】根据文章倒数第二段,Each time I had the boat and carved the year,my grandfather seemed near.每次我拿着这只船,就会在船身雕刻上时间,似乎我的祖父就在附近可知,文中的小船不是一只简单的小船,它有着作者爷爷的影子,看到小船就看到了作者的爷爷而且这种感情会一代一代地传承下去,故选A【2019-2020学年靖江市外国语学校初二第二学期期中试卷】四、阅读理解A Albert Einstein was one of the greatest minds of the last cent

    210、ury. During his lifetime Einstein thought about the universe(宇宙)and solved many problems in physics. Einstein is most famous for his Theory of Relativity(相对论). Einstein was born in Germany in 1879. After he finished school, he went on study physics in Switzerland. In 1905, Einstein began to write ar

    211、ticles and became a pioneer in the field of modern physics. For one of those articles, he received the Nobel Prize in 1921.Einstein taught at universities in Switzerland and Germany. He left Germany in 1933 and went to teach at Princeton University in the United States. Einstein died in 1955. He sig

    212、ned his last letter before he left us. The letter asked people to give up nuclear weapons(核武器). At school, on TV, from books, we heard of many wise words from Einstein. “The important thing is not to stop questioning”. “Anyone who has never made a mistake has never tried anything new.” “I think and

    213、think for months and years. Ninety-nine times, the conclusion is false. The hundredth time I am right.” Dont you think these words can help you a lot?66. What is Albert Einstein most famous for? A. The universe. B. Physics C. Theory of Relativity. D. Nuclear weapons67. What did he do when he was 26

    214、years old? A. He finished school. B. He studied physics in Switzerland.C. He became a pioneer in the field of modern physics. D. He received the Nobel Prize.68. In how many countries has Einstein taught physics in the passage? A. 2 B. 3 C. 4 D. 569. Whats the main idea of Einsteins words? A. Dont as

    215、k too many questions when doing important things. B. Try not to make mistakes when doing new things. C. You have to try at least 100 times when doing new things. D. Never give up trying and asking questions.70. What hasnt been mentioned about Einstein in the passage? A. Einsteins family life. B. Ein

    216、steins early years. C. Einstein, the teacher. D. Einsteins sayings.【答案】CCBDA【解析】文章大意:文章主要介绍了阿尔伯特爱因斯坦一些事情。阿尔伯特爱因斯坦是上个世纪最伟大的思想家之一。爱因斯坦一生思考宇宙,解决了许多物理学上的问题。爱因斯坦最著名的是他的相对论。BHuYaohui,aschoolgirlinZhejiangprovince,didntwanttospeakoreatforaweekShekeptworryingaboutherscoresontheexamIcantstopthinkingaboutmypl

    217、aceintheclass,shesaidIfeelstressedoutHuisnottheonlyonewhofacesstressAccordingtoarecentsurveyconductedbyWuhanUniversityofHubeiprovince,70percentofthe2,000studentswhoaregoingtotakethecollege andhighschoolentranceexamsfeelunderpressure(压力)Stressisanormalphysicalresponse(反应)tothingsthatmakepeoplefeelwor

    218、riedorbreaktheirbalanceoflifeinsomewayStressisntalwaysbadSometimes,peoplesstressisimportantduringemergencysituations,suchaswhenadriverhastostophiscartoavoidanaccidentSometimes,stresscanhelppeopledotheirbest-likewhilegettingreadybeforeabigcompetitionorexamHowever,toomuchorlong-termstressgivespeopleas

    219、tressoverload(负荷过多)PeoplewithstressoverloadsmayhaveproblemsrememberingorconcentratingonthingsTheyarequicktogetangryorlosepatienceTheymayevenhaveotherproblems,suchassleepingproblems,headachesandoftengettingcoldsThemosthelpfulwaytodealwithstressoverloadsistolearnhowtomanagethestressForexample,youmight

    220、manageitbygettingagoodnightssleep,orbyexercisingeverydayAnothergoodwaytodealwithstressistoaskparentsorfriendsforhelpEveryonehasstressFormanypeople,stressissocommonthatithasbecomeawayoflifeDontbetooshytotellothersthatyouarehavingahardtimeTheymaycomfortyouorgiveyousomeusefuladviceSometimesjustsharingy

    221、ourproblemswithsomeoneelsecanmakeyoufeelbetter42HuYaohuifeltstressedoutabout _ AhermarksontheexamsBwhichseattotakeduringexamsCnotbeingabletositinthefrontDnotbeingallowedtoeatinclass43AccordingtothesurveyinParagraph2, _ ofthe2000studentswhowilltakeentranceexamsfeelstressedAnearlyhalfBabout1,400Calmos

    222、tsevenhundredDaboutoneseventh44WhichofthefollowingisTRUE?AStressisakindofseriousheartdiseaseBStressisalwaysbadforpeopleCStressisalwaysuselessforanexamDStressisgreatlyneededsometimes45Thebesttitleofthispassageis_”AManystudentsfacestressnowBPeoplesstressissometimesimportantCHowtogetlessstressDHowtoget

    223、goodresultswiththehelpofstress【答案】ABDC【解析】42题答案:A 细节题根据第一段内容Hu Yaohui,a schoolgirl in Zhejiang province,didnt want to speak or eat for a weekShe kept worrying about her scores on the examI cant stop thinking about my place in the class,she saidI feel stressed out可知胡耀慧,浙江省的一个女生,不想说话或吃上一个星期她不停地担心考试成绩我

    224、不能停止思考我在课堂上的位置,她说我感到压力很大答案为A43题答案:B 细节题根据文章内容二段70 percent of the 2,000 students who are going to take the college and high school entrance exams feel under pressure (压力)可知2000名学生中百分之70将入学考试感到压力,答案为B44题答案:D 细节题根据文章三段内容Sometimes,peoples stress is important during emergency situations,可知有里需要压力,答案为D45题答案:C 细节题根据文章大意:可从第二段The most helpful way to deal with stress overloads is to learn how to manage the stress最有用的方式来处理压力过载是学习如何管理压力,可知文章大意是围绕如何减少压力答案为C.

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:专题03阅读理解-牛津译林版八年级英语第二学期期中专项复习.docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-827974.html
    相关资源 更多
  • 人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案(a卷).docx人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案(a卷).docx
  • 人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【黄金题型】.docx人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【黄金题型】.docx
  • 人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【预热题】.docx人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【预热题】.docx
  • 人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【达标题】.docx人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【达标题】.docx
  • 人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【轻巧夺冠】.docx人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【轻巧夺冠】.docx
  • 人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【能力提升】.docx人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【能力提升】.docx
  • 人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【考试直接用】.docx人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【考试直接用】.docx
  • 人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【综合题】.docx人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【综合题】.docx
  • 人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【精练】.docx人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【精练】.docx
  • 人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【突破训练】.docx人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【突破训练】.docx
  • 人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【研优卷】.docx人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【研优卷】.docx
  • 人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【满分必刷】.docx人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【满分必刷】.docx
  • 人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【模拟题】.docx人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【模拟题】.docx
  • 人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【实用】.docx人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【实用】.docx
  • 人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【完整版】.docx人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【完整版】.docx
  • 人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【夺分金卷】.docx人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【夺分金卷】.docx
  • 人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【基础题】.docx人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【基础题】.docx
  • 人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【培优】.docx人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【培优】.docx
  • 人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【培优b卷】.docx人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【培优b卷】.docx
  • 人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【培优a卷】.docx人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【培优a卷】.docx
  • 人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【典型题】.docx人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【典型题】.docx
  • 人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【b卷】.docx人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【b卷】.docx
  • 人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案ab卷.docx人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案ab卷.docx
  • 人教版小学六年级下册数学期末测试卷附下载答案.docx人教版小学六年级下册数学期末测试卷附下载答案.docx
  • 人教版小学六年级下册数学期末测试卷通用.docx人教版小学六年级下册数学期末测试卷通用.docx
  • 人教版小学六年级下册数学期末测试卷精选答案.docx人教版小学六年级下册数学期末测试卷精选答案.docx
  • 人教版小学六年级下册数学期末测试卷精选.docx人教版小学六年级下册数学期末测试卷精选.docx
  • 人教版小学六年级下册数学期末测试卷精编.docx人教版小学六年级下册数学期末测试卷精编.docx
  • 人教版小学六年级下册数学期末测试卷精品(黄金题型).docx人教版小学六年级下册数学期末测试卷精品(黄金题型).docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1