分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 18

类型专题35 运动与健康-备战2022中考英语阅读理解热点话题 体裁分类训练(中考真题 各地模拟题).docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:834909
  • 上传时间:2025-12-16
  • 格式:DOCX
  • 页数:18
  • 大小:352.33KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    专题35 运动与健康-备战2022中考英语阅读理解热点话题 体裁分类训练中考真题 各地模拟题 专题 35 运动 健康 备战 2022 中考 英语 阅读 理解 热点话题 体裁 分类 训练 各地 模拟
    资源描述:

    1、备战2022中考英语阅读理解热点话题+体裁分类训练(中考真题+各地模拟题)专题35 运动与健康Passage 1(2017江苏泰州中考真题) Want to enjoy some extreme sports(极限运动)? Here are a small number of the extreme sport clubs across universities in the UK.Oetopush(水中曲棍球)Oxford, York, Aberdeen and Warwick are only some of the universities that offer this rather

    2、unusual sport. Anyone who is able to swim can play. It is played by two teams of six players. Everyone wears a mask and carries a small wooden stick.Skiing and snowboardingNearly every university in the UK has a skiing and snowboarding club. For example, Brumski&Board Club of Birmingham University h

    3、as run for 30 years and has about 500 members. They hold Christmas and Easter ski trips every year and take part in competitions.SkateboardingWarwick University is home to the Longboarding Club. A Longboard is two or three feet longer than a usual skateboard and has a wider wheel base. Instead of of

    4、fering club T-shirts, the Longboarding Club lets members have their personal socks.BASE jumpingThe University of Lincoln offers BASE jumping. In BASE jumping, players jump from fixed objects and use a parachute(降落伞) to break their fall. They go on weekly trips to Skydive Hibaldstow. 1If a student wa

    5、nts to take part in Octopush, he or she should be able to _.AskiBswimCskateDskydive2How many members are there in Brumski Board Club?AAbout 30.BAbout 300.CAbout 50.DAbout 500.3A usual skateboard is _ than a Longboard.AshorterBlongerCwiderDbigger4Which university offers BASE jumping?AOxford.BYork.CLi

    6、ncoln.DWarwick.5According to the passage, which of the following is the most common sport in UK universities?AOctopush.BSnowboarding.CSkateboarding.DBASE jumping.Passage 2(2016四川雅安中考真题) Its getting hotter and hotter outside. Summer is already here! Summer means high temperature, more outdoor activit

    7、ies and all kinds of fruit and vegetables. How can we stay fit in this exciting season? Here are some good suggestions:Eat and drink properlyWhat is healthy to eat in summer? Fresh and light food. Fish can be a good choice. It can keep your body energetic and help fight against the burning sun. Anot

    8、her good choice is colorful fruit and vegetables. They not only please our eyes, but are full of healthy chemicals (化学物质) .Tomatoes can help protect your skin against sunburn. Blueberries are good for your brain and eyes. The more color, the better!With all those summertime activities you will be th

    9、irsty. What to drink? Water. Water has zero calories (卡路里) and is the perfect drink to stop your thirst (口渴) . Try not to drink too many energy drinks, sports drinks and soda drinks which have lots of sugar and caffeine (咖啡因) in them.Stay active and coolSummer is a great season to enjoy outdoor acti

    10、vities and play. Its also a good time to lose weight. If you are lucky enough to be near a body of water, try water sports like swimming, surfing, water skiing and so on. These sports keep you cool and active at the same time. Youll have no problem beating the heat and keeping fit as well. Be carefu

    11、l of the sunshine. Summer allows us more chances to get outside, but it also means more possibilities to get burnt by the sunshine. If you are going outside, keep away from the sun when its the strongestusually between 11 a.m. and 3 p.m. If you have to stay in the sun for a long time, sun cream (防晒霜

    12、), a big hat and a long-sleeve jacket will be necessary.6How many pieces of advice does the writer give us?ATwo.BThree.CFour.DFive.7The following things can help fight against the burning sun EXCEPT _.AfishBtomatoesCsun screenDsports drinks8The underlined word “please” probably means “_” in the pass

    13、age.A使愉悦B想要C使明亮D请9Which of the following is NOT right?AWater sports can help you feel cool and active in summer.BYou d better not go outside from 12 a.m. to 2 p.m. in summer.CEnergy drinks are better than water to stop thirst.DSummer is a good time to lose weight.10Which can be the best title of the

    14、 passage?AHow to Stay HealthyBHow to Lose WeightCEnjoy Outdoor Activities in SummerDKeep Fit in SummerPassage 3(2017贵州黔东南中考真题) Overwork is one of the main reasons why so many students feel tired and stressed. There are some ways for you to learn to relax. Such as reducing(减少) some of the jobs you do

    15、 each day. So you can leave time for some relaxing and fun activities, like reading a good book, listening to a sweet music going for a walk or taking a relaxing bath. Secondly, get a good nights sleep. Getting enough sleep will help you keep your body and mind in the best form. If you stay up late

    16、and need to get up early for school the next day, you may not be able to concentrate on the things you need to do. Next, exercise often and eat healthily. Youd better eat less junk food or fast food. Another way is getting to know pleasant people. Some people are optimistic while others not Choose o

    17、ptimistic people as your friends and spend more time with them. Then youll be as happy as them. Next, learn to keep calm when you face problems. You know that you can probably solve the problems, and it is a good way to build up your self-confidence. Finally, have a happy attitude. Your attitude dec

    18、ides the way to see things. For example, is your cup half full or half empty? Learn to think more positively about the difficulty you face.11Why do lots of students feel stressed and tired?ABecause they think studying is boring.BBecause they have too much work to do.CBecause they watch TV a lot at n

    19、ight.DBecause they cant get on well with their friends.12The students dont need to get enough sleep, do they?Amaybe.BNo, they dont.CYes, they do.DSorry, I dont know.13According to the passage, if the students want to be happy, what friends should they have?AThe ones working hard.BThe ones who are op

    20、timistic.CThe ones loving sports.DThe ones they like.14How can the student do when they face some problems?AThey can ask the teachers for help.BThey can get the ideas from their friends.CThey can solve the problems only by themselves.DThey should learn to be calm.15How many ways for the students to

    21、relax are mentioned in this passage?ASixBSeven.CEight.DNine.Passage 4(2019四川德阳中考真题) Many children like to go hiking (徒步旅行). Why? Because they can be free from school and their homework. They can also enjoy beautiful nature, play with friends or family. If you want to have a happy hike, you must pay

    22、attention to the following:First, find a good day. Fine weather is the most important for a happy hike. If the weather is good, you can do a lot of things, like riding horses, going bike riding, swimming in the river, flying kites and playing ball games.Second, go with the people you like. If you go

    23、 hiking with the people you dont like, you wont have a great time. So, find the person who has the same interest as you.Third, find the right place. Different people have different ideas about the places. For me, I would like to go to the beach for a hike. I like to walk along the beach, listening t

    24、o the sound of the sea and watch children playing.Lastly, think of what you need to prepare before going hiking. To have a nice hike, you must have comfortable shoes, enough water and some food. Now you can go hiking!16Why do children like to go hiking?ABecause they can learn more things.BBecause th

    25、ey can make more friends.CBecause they can enjoy beautiful nature.DBecause they dont need to stay at home.17Which of the following is NOT the writers idea about a happy hike?AYou should go hiking with different people.BA pair of comfortable shoes must be prepared.CEnough water and some food is very

    26、important.DYou should go hiking when the weather is fine.18Where does the writer probably go for a hike?ATo the farm.BTo the park.CTo the beach.DTo the mountain.19How many points must you pay attention to for a happy hike?AOne.BTwo.CThree.DFour.Passage 5(2021安徽贵池二模)You will have fun with children as

    27、 old as you. We not only teach you how to play sports and how to become a team player, but also teach the importance of healthy lifestyle choices. We will also invite some famous coaches to give you some advice. Its our goal to help children form positive habits that they will carry with them throug

    28、hout their lives.Join us and experience the fun of sports.Time: Monday-Friday 9: 00 am-4: 00 pmPrice: $235 (children 8-16) including a suit and a pair of socks $18 (children under 8)Free Wi-Fi is provided.Lunches are not included.For more information: Please email us at campbreak through sports.org2

    29、0Breakthrough Sports Winter Camp provides the following things except _.Afamous coachesBlunchesCa suitDa pair of socks21The text is written to _.Ashow the importance of healthy lifestyleBintroduce some good habitsCattract children to join in the Winter CampDdiscuss how to become a team player22In wh

    30、ich section of a newspaper would you probably read the text?ASports.BCulture.CBusiness.DScience.Passage 6(2021安徽芜湖二模) As we know, all the people need amusement (娱乐,消遣). We can not work all day if we are going to keep healthy and enjoy lifeEveryone has his own way of relaxing. Perhaps the most popula

    31、r form is to take part in sports. There are team sports, such as basketball and football. There are also individual (个人的) sports, such as swimming and running. Skating and mountain climbing are the most popular amusement for people who like to be outdoor.Not everyone who enjoys sports likes to take

    32、part in them. Many people like watching them on TV or listening to them on the radio. So many people like some forms of indoor amusement, such as watching TV, singing and dancing.It doesnt matter whether we like indoor amusement or take part in outdoor sports. It is important for everyone to relax f

    33、rom time to time, and enjoy some forms of amusement.23People want to take part in sports in order to _.Amake friendsBkeep healthy and enjoy lifeCfind a good jobDmake more money24Why do many people like watching sports on TV or listening to them on the radio?ABecause they like sports, but they dont l

    34、ike to take part in them.BBecause they dont enjoy sports or enjoy life at all.CBecause they like to guide others to do sports and give suggestions.DBecause they are so busy that they dont need amusement.25The passage tells us that _.Abasketball is a kind of team sportsBeveryone who enjoys sports sho

    35、uld take part in themCdifferent people have different ways of relaxingDindoor amusement is not as important as outdoor sportsPassage 7(2020浙江省衢州市衢江区实验中学三模) According to a University of Michigan study, kids spent two fewer hours each week on outdoor activities in the early 2000s than kids did in the

    36、early 1980s. Indoor activities without moving are more popular. Most people in the study spend most of their free time watching TV (85%) or playing computer games(81%). “This causes over-weight, greater stress and more physical and emotional(情绪的) illnesses,” says Richard Louv, a nature writer. In fa

    37、ct, outdoor activities such as taking a friend along, kicking around a ball and taking photos can help. It is important for kids to play outside.Firstly, outdoor activities open up your senses. You will feel better after spending time outside. “Surfing, camping and fishing help bring all of your sen

    38、ses to life,” says Betsy Keller, a professor at Ithaca College in New York. “Smell, sight . theyre all active when youre outside.” With your senses get stronger, youll feel free and more creative.Playing outside helps your body. When playing outside, you can be on hills, beaches or lakes instead of

    39、a flat floor. Different areas offer special fun and challenge your strength and balance (平衡). also helps keep your bodys clock on track so that you sleep better at night and feel less sleepy during the day.Outdoor play also makes your mind relax. Too much time indoors, such as watching TV or activit

    40、ies in non-green areas, may make it hard for kids to focus their attention and easy to feel stressed out. But staying in the nature helps them concentrate (全神贯注) and lowers their stress levels.Besides, spending time outdoors brings you closer to the environment. Hearing the leaves crackle underfoot,

    41、 breathing in fresh air, walking through the woods in search of cool birds remind you of the beauty of the nature. You neednt go to the countryside. There are bits of nature everywhere. It can be your own backyard or that block of trees at the end of the street. So the next time you sit down to spen

    42、d time with a TV, consider treating yourself to a little outdoor play instead. . It can be your own backyard or that block of trees at the end of the street.26The first paragraph mainly tells us _.Akids spend more time playing video games nowBkids can take part in different kinds of activitiesCtoo m

    43、any indoor activities are not good for kids healthDoutdoor activities will become more popular in the future27How many advantages of outdoor activities are mentioned?AThree.BFour.CFive.DSix.28Which of the following is the best to fill in “ ” in the passage?AThere are bits of nature everywhere.BYou c

    44、an enjoy yourself in the countryside.CThere are more and more parks today.DYou should protect the beautiful nature.29The purpose of the passage is to _.Atell kids ways how to deal with stressBremind people of the happy old timesCintroduce different kinds of outdoor activitiesDencourage kids to spend

    45、 more time outdoorsPassage 8(2021湖南长沙市开福区青竹湖湘一外国语学校一模)If you walk through a park in the morning, you might probably see people practicing a series of beautiful movements performed in a slow, focused manner with deep breathing. While this may be a common sight for many, taijiquan was recently given w

    46、orldwide attention. On Dec 17, 2020 Chinas taijiquan (also known as tai chi) was officially listed on the United Nations Educational, Scientific and Cultural Organization (UNESCO) List of Intangible Cultural Heritage (非物质文化遗产).Tai chi can date back to Wenxian country in Henan province in the mid-17t

    47、h century. Now it has spread to more than 150 countries and areas, attracting more than 100 million people to practice. Tai chi can be practiced anytime and anywhere without any tools. It is a practical way for one to further control and balance the movements. However, for many, it is more than just

    48、 exercise. “Tai chi is not just a sport to make people fit, but also includes Chinese culture and philosophy (哲学) that can make people peaceful,” Yan Shuangjun, a researcher of tai chi, told Xinhua.Marleni Calcina from Peru is an example of the many people who have got a lot from Tai chi. She has pr

    49、acticed tai chi for more than 10 years. For her, its a way of life. Tai chi has taught her the value of “going slowly”. She once felt great stress at work and in her life, but that began to change thanks to tai chi, which helped her “gain peace and inner harmony (和谐)”, she told Xinhua News Agency. “

    50、For me now, practicing tai chi is like speaking with my soul.”Tai chi shows the traditional Chinese philosophy of Yin-Yang cycle, the unity of heaven and man. The success of applying (申请) for the world heritage will make more people understand, love and spread Tai chi, that it can not only serve mor

    51、e peoples health and social harmonious development but also strengthen Chinese peoples cultural confidence and the international cultural exchanges.30People need to _ when practicing tai chi.Ahold their breathBstay in a special placeCfocus on the movements31What does the writer mainly want to tell u

    52、s in Paragraph 2?AThe popularity of tai chi and what kind of sport it is.BThe history of tai chi in China and how people master it.CTai chi can bring us knowledge about Chinese culture and philosophy.32The example of Marleni Calcina is used to _.Awarn people to go slowly in their daily livesBtell us

    53、 that many people in the world like tai chiCintroduce the advantages that practicing tai chi can bring us33According to the passage, which of the following is NOT true?ATai chi has a long history of more than 400 years.BThe success of applying for the world heritage will help spread taichi.CTai chi

    54、not only keeps people healthy but also makes our society more harmonious.34Where is the text probably from?AAn education magazine.BA cultural website.CA research report. 参考答案1B2D3A4C5B【分析】本文介绍了英国大学里的一些极限运动:水中曲棍球,滑雪和滑板滑雪,滑板运动以及定点跳伞。1推理判断题。根据“Anyone who is able to swim can play.”可知,如果一个学生想要参加水中曲棍球,他或她

    55、应该会游泳,故选B。2细节理解题。根据“For example, Brumski&Board Club of Birmingham University has run for 30 years and has about 500 members.”可知,Brumski&Board 俱乐部有大约500个成员,故选D。3推理判断题。根据“A Longboard is two or three feet longer than a usual skateboard and has a wider wheel base.”可知,长板比普通的滑板长2或3英尺,有更宽的轮子底座,所以普通的滑板比长板短,

    56、故选A。4细节理解题。根据“The University of Lincoln offers BASE jumping.”可知,林肯大学提供定点跳伞,故选C。5推理判断题。根据“Nearly every university in the UK has a skiing and snowboarding club.”可知,几乎英国的每一所大学有滑雪和滑板滑雪俱乐部,因此在英国大学最普遍的运动是滑板滑雪运动,故选B。6A7D8A9C10D【分析】本文是对夏天保健的建议:一是恰当饮食,多吃蔬菜、水果,鱼类;多喝水;二是保持活跃,保持凉爽;积极锻炼,注意防晒。6细节理解题。根据“eat and dr

    57、ink properly”和“stay active and cool”可知,本文给了两个方面的建议。故选A。7推理判断题。根据第三段最后的句子“Try not to drink too many energy drinks, sports drinks and soda drinks which have lots of sugar and caffeine(咖啡因)in them”可知,在热天喝运动饮料没有好处。故选D。8词义猜测题。本句表示五颜六色的水果使我们大饱眼福。眼睛看着舒服。所以划线单词表示“使愉悦”。故选A。9推理判断题。由第三段“Water has zero calories

    58、 (卡路里) and is the perfect drink to stop your thirst (口渴) . Try not to drink too many energy drinks, sports drinks and soda drinks which have lots of sugar and caffeine (咖啡因) in them.”可知,水是最好的饮料。C错。故选C。10主旨大意题。本文主要讲述的是在夏天如何保持健康。故选D。11B12C13B14D15A【分析】本文是一篇说明文。主要介绍了如何减少压力的方法。11细节理解题。根据“Overwork is one

    59、 of the main reasons why so many students feel tired and stressed.”可知,过度工作是导致许多学生感到疲劳和压力的主要原因之一。故选B。12细节理解题。根据“Getting enough sleep will help you keep your body and mind in the best form.”可知,获得充足的睡眠能帮助你保持身体和精神的最佳状态。故选C。13细节理解题。根据“Some people are optimistic while others not Choose optimistic people a

    60、s your friends and spend more time with them. Then youll be as happy as them.”可知,花更多的时间和乐观的人在一起,那么你就会像他们一样快乐。故选B。14细节理解题。根据“Next, learn to keep calm when you face problems.”可知,面对问题时,要学会冷静。故选D。15细节理解题。根据“Such as reducing(减少) some of the jobs you do each day.;Secondly, get a good nights sleep.;Next, e

    61、xercise often and eat healthily.;Another way is getting to know pleasant people.;Next, learn to keep calm when you face problems.;Finally, have a happy attitude.”可知,有6种方法来放松。故选A。16C17A18C19D【分析】文章大意:本文是一篇说明文。文章介绍了徒步旅行可以让我们享受自然,但是有些事情我们必须注意。16细节理解题。根据“They can also enjoy beautiful nature, play with f

    62、riends or family”可知,因为喜欢自然景色,故选C。17细节理解题。根据“go with the people you like”可知,作者建议和喜欢的人一起去旅行,不是和不同的人一起去旅行。故选A。18细节理解题。根据“For me, I would like to go to the beach for a hike”可知,作者可能会去海边徒步旅行。故选 C。19细节理解题。根据“First”“Second”“Third”及“Lastly”可知,去快乐徒步应该注意四点。故选 D。20B21C22A【分析】本文是一篇应用文。主要介绍了一个篮球冬令营的相关信息,包括时间、费用等。

    63、20细节理解题。根据“Lunches are not included.”可知午餐是不包括在内的。故选B。21推理判断题。根据“Join us and experience the fun of sports.”可知文章介绍这个篮球冬令营的信息,是为了吸引孩子们加入。故选C。22推理判断题。根据文章的内容可知,介绍的是篮球冬令营,所以应是出自运动板块。故选A。23B24A25C【分析】本文是说明文,主要介绍不同的人有不同的放松方式,指出是否喜欢室内娱乐或参加室外运动并不重要,重要的是每个人都应该时不时地放松一下,享受一些娱乐活动。23细节理解题。根据“We cannot work all th

    64、e time if we are going to keep healthy and enjoy life”,可知人们参加体育运动是为了保持健康和享受生活,故选B。24细节理解题。根据“Not everyone who enjoys sports likes to take part in them. Many people like watching them on TV or listening to them on the radio”可知,许多人喜欢在电视上观看或在收音机上收听体育节目,是因为他们只是喜欢运动但不喜欢参加,故选A。25主旨大意题。通读全文,结合“Everyone has

    65、 his own way of relaxing”可知,短文主要告诉我们不同的人有不同的放松方式;“different people have different ways of relaxing”符合文意,故选C。26C27B28A29D【分析】本文是一篇说明文。主要介绍了户外活动对孩子们的种种好处,从而鼓励孩子们花更多的时间在户外。26主旨大意题。根据文中“Most people in the study spend most of their free time watching TV (85%) or playing computer games(81%). “This causes

    66、over-weight, greater stress and more physical and emotional(情绪的) illnesses,” says Richard Louv, a nature writer.”可知,第一段主要告诉我们太多的室内活动不利于孩子的健康。故选C。27推理判断题。根据文中“Firstly, outdoor activities open up your senses. Playing outside helps your body. Outdoor play also makes your mind relax. Besides, spending t

    67、ime outdoors brings you closer to the environment.”可推理出,文中总共提到了户外活动的四个好处。故选B。28词句猜测题。根据后句“It can be your own backyard or that block of trees at the end of the street.”可猜测出,空处应是说到处都有大自然的风景;选项A“到处都是自然的痕迹”符合语境。故选A。29主旨大意题。通读全文,尤其是根据文中“In fact, outdoor activities such as taking a friend along, kicking a

    68、round a ball and taking photos can help. It is important for kids to play outside. So the next time you sit down to spend time with a TV, consider treating yourself to a little outdoor play instead.”可知,本文主要是鼓励孩子们花更多的时间在户外。故选D。30C31A32C33A34B【分析】本文是一篇说明文,向我们介绍太极的历史和发展。30细节理解题。根据“If you walk through a

    69、 park in the morning, you might probably see people practicing a series of beautiful movements performed in a slow, focused manner with deep breathing.”可知,练太极的人们用缓慢、专注的方式深呼吸,练习一系列美丽的动作。故选C。 31段落大意题。分析第二段内容可知,太极已传播到150多个国家和地区,吸引了1亿多人实践,强调了太极拳的流行程度并介绍它是一种什么样的运动。故选A。32推理判断题。文中给出Marleni Calcina的例子是为了说明太极帮助Marleni Calcina“慢慢来”,从工作的巨大压力中得到释放,帮助她获得和平和内在和谐。这些都是太极的好处,故选C。33推理判断题。根据“Tai chi can date back to Wenxian country in Henan province in the mid-17th century.”可知,太极的历史可以追溯到17世纪中叶的河南省文县,距离今天有500多年的历史,而不是400多年,故选A。34推理判断题。本文向我们介绍太极的历史和发展,所以推测可能在文化网站上看到这篇文章,故选B。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:专题35 运动与健康-备战2022中考英语阅读理解热点话题 体裁分类训练(中考真题 各地模拟题).docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-834909.html
    相关资源 更多
  • 六年级(上册)道德与法治期末卷参考答案.docx六年级(上册)道德与法治期末卷参考答案.docx
  • 六年级(上册)道德与法治期末卷加答案下载.docx六年级(上册)道德与法治期末卷加答案下载.docx
  • 六年级(上册)道德与法治期末卷【黄金题型】.docx六年级(上册)道德与法治期末卷【黄金题型】.docx
  • 六年级(上册)道德与法治期末卷【能力提升】.docx六年级(上册)道德与法治期末卷【能力提升】.docx
  • 六年级(上册)道德与法治期末卷【考试直接用】.docx六年级(上册)道德与法治期末卷【考试直接用】.docx
  • 六年级(上册)道德与法治期末卷【考点梳理】.docx六年级(上册)道德与法治期末卷【考点梳理】.docx
  • 六年级(上册)道德与法治期末卷【考点提分】.docx六年级(上册)道德与法治期末卷【考点提分】.docx
  • 六年级(上册)道德与法治期末卷【综合卷】.docx六年级(上册)道德与法治期末卷【综合卷】.docx
  • 六年级(上册)道德与法治期末卷【精选题】.docx六年级(上册)道德与法治期末卷【精选题】.docx
  • 六年级(上册)道德与法治期末卷【巩固】.docx六年级(上册)道德与法治期末卷【巩固】.docx
  • 六年级(上册)道德与法治期末卷【完整版】.docx六年级(上册)道德与法治期末卷【完整版】.docx
  • 六年级(上册)道德与法治期末卷【夺分金卷】.docx六年级(上册)道德与法治期末卷【夺分金卷】.docx
  • 六年级(上册)道德与法治期末卷【夺冠系列】.docx六年级(上册)道德与法治期末卷【夺冠系列】.docx
  • 六年级(上册)道德与法治期末卷【含答案】.docx六年级(上册)道德与法治期末卷【含答案】.docx
  • 六年级(上册)道德与法治期末卷【名校卷】.docx六年级(上册)道德与法治期末卷【名校卷】.docx
  • 六年级(上册)道德与法治期末卷【典优】.docx六年级(上册)道德与法治期末卷【典优】.docx
  • 六年级(上册)道德与法治期末卷a4版打印.docx六年级(上册)道德与法治期末卷a4版打印.docx
  • 六年级音乐教学打算.docx六年级音乐教学打算.docx
  • 六年级道德与法治下册教案——1.3 学会反思 优质课教案.docx六年级道德与法治下册教案——1.3 学会反思 优质课教案.docx
  • 六年级道德与法治下册教案-第8课:科技发展 造福人类第2课时 优质课教学设计.docx六年级道德与法治下册教案-第8课:科技发展 造福人类第2课时 优质课教学设计.docx
  • 六年级计算题混合运算9(1页 12题).docx六年级计算题混合运算9(1页 12题).docx
  • 六年级计算题混合运算7(1页 18题).docx六年级计算题混合运算7(1页 18题).docx
  • 六年级计算题混合运算6(1页 18题).docx六年级计算题混合运算6(1页 18题).docx
  • 六年级计算题混合运算5(1页 18题).docx六年级计算题混合运算5(1页 18题).docx
  • 六年级计算题混合运算4(1页 15题).docx六年级计算题混合运算4(1页 15题).docx
  • 六年级计算题混合运算2(1页 15题).docx六年级计算题混合运算2(1页 15题).docx
  • 六年级计算题 混合运算1(1页 18题).docx六年级计算题 混合运算1(1页 18题).docx
  • 六年级计算题 混合运算16(1页 15题).docx六年级计算题 混合运算16(1页 15题).docx
  • 六年级计算题 混合运算15(1页 15题).docx六年级计算题 混合运算15(1页 15题).docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1