分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 11

类型专题(05)2023年新高考全国Ⅰ卷英语真题七选五剖析整理25个短语 -备战2024年高考英语夯实基础与提升能力训练 .docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:837428
  • 上传时间:2025-12-16
  • 格式:DOCX
  • 页数:11
  • 大小:706.38KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    专题052023年新高考全国卷英语真题七选五剖析整理25个短语 -备战2024年高考英语夯实基础与提升能力训练
    资源描述:

    1、 专题(05)2023年新高考全国卷英语真题七选五剖析整理25个短语+备战2024年高考英语夯实基础与提升能力训练 2023年新高考全国卷英语真题七选五剖析整理25个短语+备战训练 1个阅读理解+1个七选五+1完型+语法填空建议:借助2023年英语高考真题走进高考,领悟高考,把控高考.英语学习能力的提高离不开语言环境,词汇把握和句子结构的分辨理解。高中生进行英语学习过程中务必借助文章语言环境才能有效地巩固所学词汇,提高句子结构分辨和文章理解能力,进而拓展思维,形成扎实的语言学习能力和答题技巧。通过本组习题训练可以有效夯实基础,巩固并扩大词汇量,熟练语境,提升对英语高考题型的理解力和答题技巧。2

    2、023年新高考全国卷英语真题七选五剖析整理25个短语1.Personal Forgiveness 个人宽恕2.Taking responsibility for mistakes is a positive step 对错误承担责任是积极的一步3. beat yourself up 痛打自己4.To err is human 人非圣贤,孰能无过5.show yourself some forgiveness 宽恕自己6.In a journal or on a piece of paper 在日记里或纸上7.Personal strengths 个人优点8.list all the chara

    3、cteristics you like about yourself 列出你喜欢的有关自己的所有特点9. Fun to be around 与人相处很有趣10. aspects of your personality that youre proud of. 你引以为豪的个性方面11.At the top of a second page 在另一页的顶部12.list all the positive things youve done for others 列出你为他人做过的所有积极的事情13.did the ironing without being asked 在没有被要求的情况下熨衣服

    4、14.baked cookies after the family had had a tiring day. 在家人度过了疲惫的一天后烤饼干15. have a go at doing the exercise 试着做这个练习16.exchange thoughts on. 交换思想17.makes each of you special 让你们每个人都与众不同18. the aspects of your personality 你个性的各个方面19. shine through 穿透,照透20 dont wait until youve made a mistake 不要等到你犯了错误2

    5、1.boost self-confidence at any time. 随时增强自信22.learn not from their successes but their mistakes 不是从他们的成功中学习,而是从他们的错误中学习23. a fixed aspect of your personality 你性格的一个固定方面24. be all changing and learning all the time 时刻都在改变和学习25. a positive way to develop and grow. 种积极的发展和成长方式2023年新高考全国卷英语真题阅读 七选五 Pers

    6、onal ForgivenessTaking responsibility for mistakes is a positive step, but dont beat yourself up about them. To err (犯错) is human. _16_ You can use the following writing exercise to help you do this.In a journal or on a piece of paper, put the heading “Personal strengths.” _17_ Are you caring? Creat

    7、ive? Generous? A good listener? Fun to be around? They dont have to be world-changing, just aspects of your personality that youre proud of.At the top of a second page, put the heading “Acts of kindness.” On this one, list all the positive things youve done for others. It might be the time when you

    8、helped a friend with their homework, when you did the ironing without being asked, or when you baked cookies after the family had had a tiring day. _18_You could ask a friend or family member to help add to your list. _19_ That way, you could exchange thoughts on what makes each of you special and t

    9、he aspects of your personality that shine through. In fact, dont wait until youve made a mistake to try thisits a great way to boost self-confidence at any time.Its something of a clich (陈词滥调) that most people learn not from their successes but their mistakes. The thing is, its true. _20_ We re all

    10、changing and learning all the time and mistakes are a positive way to develop and grow.A. A little self-forgiveness also goes a long way.B. Now list all the characteristics you like about yourself.C. They might even like to have a go at doing the exercise.D. Its just as important to show yourself so

    11、me forgiveness.E. It doesnt mean you have to ignore whats happened or forget it.F. Whatever it is, no matter how small it might seem, write it down.G. Whatever the mistake, remember it isnt a fixed aspect of your personality.备战2024年高考英语夯实基础与提升能力训练 一七选五(2021山东枣庄市高一期中) Some of the people who created m

    12、any popular apps are telling kids to put their phones away-at least, a bit more often. The Center for Humane Technology is made up of people who used to work for big tech companies like Google, Facebook and Twitter. In early February, the center started a campaign called The Truth About Tech. 16 . N

    13、ow they want kids to stop using those apps and websites so much. The Center for Humane Technology says the tech companies talk only about the good aspects of their products and dont mention the side effects. Their products bring convenience as well as great dangers. 17. According to studies about ki

    14、ds and technology, about 78 percent of teens check their phones every hour, and more than half of them sleep with their phones in case they get a call or message during the night. That includes social media. Some physical problems, like headaches, eyestrain, and neck pain are caused by using phones

    15、or computers too much. 18. Children and teenagers are more likely to have these problems because their brains, bodies and social skills are still developing. One goal of The Truth About Tech campaign is to make sure that kids understand how technology affects them. 19. The people behind the campaign

    16、 also want governments and the tech companies themselves to take steps to protect children. 20, when they are designing tech tools for kids.ATherefore, they can make better decisionsBChildren are most likely influenced by the overuse of productsCThat can help us play or watch online as much as possi

    17、bleDThey should help kids use high-tech products more easilyE. Students spending too much time online find it hard to be focused on school workF. Its goal is to teach people the dangers of using smart phones and computers too muchG. The leaders of the companies should think about what they want for

    18、their own children阅读理解Once called “the bridge that couldnt be built,” today it is one the seven wonders of the modern world. This magnificent span, perhaps San Franciscos most famous landmark, opened in 1937 after a four-year struggle against non-stop winds, fog, rock and treacherous tides.The world

    19、-famous Golden Gate Bridge is easily recognized by its International Orange color. The bridge was built at a cost of $35 million in principal and $39 million in interest and 11 workers lives. The bridge, with its twin towers reaching skyward 746 feet, was once taller than any building in San Francis

    20、co. It took more than 10 years to make a plan due to powerful opposition, but only four years in actual construction, the Golden Gate Bridge brought the communities of San Francisco and Marin counties closer together.Pedestrians (行人) including wheelchair users and bicyclists can go on the sidewalks

    21、of the bridge during daylight hours but skateboards and roller skates are not permitted.If you cant visit the bridge in person, do the virtual bridge walk and dont forget to check out the view from the top of the south tower.If interested in biking across the bridge, the Presidio offers bike rentals

    22、 and electric bike share opportunities, plus a recommended bike path through Crissy Field. For more information, visit the Presidio online.If you are planning to stay in San Francisco, there are plenty of hotels nearby or with views of the Golden Gate Bridge.12In which year did the building of the G

    23、olden Gate Bridge start?AIn 1926.BIn 1936.CIn 1933.DIn 1937.13How much money did people spend building the Golden Gate Bridge?AExactly 39 million.BLess than 35 million.CAround 50 million.DOver 70 million in total.14Which of the following way of visiting the bridge is NOT mentioned?AHiring a plane.BR

    24、iding a bicycle.CVisit online.DVisiting on foot.15What does the underlined part in Paragraph 1 probably mean according to the passage?ANo one in the city really wanted to have the bridge built.BIt was very hard to build such a huge bridge at that time.CPeople in San Francisco were not rich enough to

    25、 build it.DIt would claim many lives if the bridge was finally built.完形填空Growing up, we are constantly reminded that young people are the most affected by technology. We prefer to _1_ our friends in the same room rather than make eyecontact with them. We _2_ using hearteye emojis (表情符号)to tell someo

    26、ne we fancy them, instead of spelling it out. Numerous studies show us our social media _3_. However, we should at least consider that its not only us young ones any more.Theres a rise of mothers, who like to _4_ pictures sharing their babies, lifestyles and feelings along the way. While many teenag

    27、ers are slowly leaving Facebook, our parents see it as a _5_ to keep up with the society.Parents technology addiction is _6_ affecting their childrens behavior. 40% of mothers and 32% of fathers have _7_ having phone addiction. This has led to a _8_ fall in verbal interactions within families and ev

    28、en a _9_ in mothers encouraging their children. People tend to switch their attention away from those around them to _10_ their phones instead.There is no denying that I get _11_ when I receive “Ill be with you shortly.” from a parent. All I want to do is ask one question, but waiting until my fathe

    29、r puts down his phone has become a _12_. We your childrenknow how addictive it can be and how difficult it is to switch off . Maybe you should lead by _13_ and consider how much time you spend on the phone as well as how this is _14_ your children and your relationship with them. Maybe in this way w

    30、e can _15_ our addiction together.1A.seek Bmeet Cchoose Dtext2A.favor Badvise Cpractise Davoid3A.addition Baddiction Ctrips Dtips 4A.select Bfind Cpost Ddevelop5A.appointment Bbook Chome Dplatform6A.negatively Beventually Cimmediately Dhardly7A.denied Badmitted Callowed Dsuggested8 A.significant Bne

    31、cessary Cnew Dspecial9 A.hope Bfault Cchange Ddecline10A.lock Bhide Ccheck Drepair11A.upset Bdelighted Cskeptical Dannoyed12A.root Bprocess Cpractice Dservice13A.dream Bnature Cexample Dtechnology14A.impacting Binfecting Cpromoting Dimpressing15A.pick up Bmake up Cdeal with Dgain from语法填空The wildfir

    32、es in Australia became considerably worse in January, 2020. The disaster faced by 1._ country is far from over. Many of the fires 2._ (send) smoke high into the atmosphere and some smoke turned into pyrocumulonimbus cloud.The clouds can help a fire draw in more air and shift surface winds, 3._ (resu

    33、lt) in fire tornadoes(龙卷风)Fires have destroyed habitats for animals that 4._ (find) only in Australia, including koalas and rare birds. It will take time to fully know how much harms have done 5._ wildlife. The wildfires are expected 6._ (continue) burning for months as Australia entered its dry sea

    34、son.This past year, 2019, is the hottest and driest year on record. Fires happen 7._ (regular) during the Australian dry season. However,climate and natural changes are making the situation 8._ (bad). At least 12 million acres have been burned so far in Victoria and New South Wales alone. Smoke from

    35、 the fires has made 9._ to South America. There is so much smoke that it may stay in the air for months, 10._ could have a small effect on the planets climate.待续:专题(06)2023年新高考全国卷英语真题作文剖析整理个短语56+备战2024年高考英语夯实基础与提升能力训练答案及解析2023年新高考全国卷英语真题七选五【答案】16. D 17. B 18. F 19. C 20. G备战2024年高考英语夯实基础与提升能力训练七选五16

    36、-20FBEAG【分析】这是一篇说明文。文章主要介绍了一项名为“科技真相”的运动,它的目标是告诉人们过度使用智能手机和电脑的危险,希望孩子们停止频繁使用这些应用程序和网站。介绍了科技产品可能对儿童或青少年带来的一些不良影响。16根据上文“In early February, the center started a campaign called The Truth About Tech.( 2月初,该中心发起了一项名为“科技真相”的运动)”以及后文“Now they want kids to stop using those apps and websites so much.(现在,他们希

    37、望孩子们停止频繁使用这些应用程序和网站)”可知,上文提到了一项运动,可知则说希望孩子们停止频繁使用这些应用程序和网站,可推测本句承接上文说明这一运动的目的,F选项中Its指代上文a campaign。故F选项“它的目标是告诉人们过度使用智能手机和电脑的危险”符合语境,故选F。17根据上文“The Center for Humane Technology says the tech companies talk only about the good aspects of their products and dont mention the side effects. Their produc

    38、ts bring convenience as well as great dangers.(人道技术中心表示,这些科技公司只谈论他们产品的好的方面,而没有提到副作用。他们的产品在带来方便的同时也带来了巨大的危险)”以及后文“According to studies about kids and technology, about 78 percent of teens check their phones every hour, and more than half of them sleep with their phones in case they get a call or mess

    39、age during the night. That includes social media.(根据关于儿童与科技的研究,约78%的青少年每小时查看一次手机,其中超过一半的人睡觉时都带着手机,以防夜间接到电话或短信。这包括社交媒体)”可知,上文提到科技公司产品可能带来巨大危险,后文则提到一项关于儿童与科技的研究,可推测本句主要是关于儿童使用科技产品的说明,故B选项“儿童最有可能受到过度使用产品的影响”符合语境,故选B。18根据上文“Some physical problems, like headaches, eyestrain, and neck pain are caused by u

    40、sing phones or computers too much.(一些身体问题,如头痛、眼睛疲劳和颈部疼痛都是由过度使用手机或电脑引起的)”以及后文“Children and teenagers are more likely to have these problems because their brains, bodies and social skills are still developing.(儿童和青少年更容易出现这些问题,因为他们的大脑、身体和社交技能仍在发展中)”可知,上文提到了一些过度使用手机或电脑引起的问题,后文则说儿童和青少年更容易出现这些问题,可推测本句是在说明

    41、过度使用手机或电脑对青少年、学生的影响,故E选项“花太多时间在网上的学生发现很难集中精力做功课”符合语境,故选E。19根据上文“One goal of The Truth About Tech campaign is to make sure that kids understand how technology affects them. (“关于科技的真相”活动的目标之一是确保孩子们了解科技是如何影响他们的)”可知,上文提到活动的目的是确保孩子们了解科技是如何影响他们的,故本句与上文构成因果关系,说明这么做的结果是孩子们可以做出更好的决定。A选项中they指代上文中kids。故A选项“因此

    42、,他们可以做出更好的决定”符合语境,故选A。20根据上文“The people behind the campaign also want governments and the tech companies themselves to take steps to protect children.(该活动背后的人还希望政府和科技公司自己采取措施保护儿童)”以及后文“when they are designing tech tools for kids.(当他们为孩子们设计科技工具的时候)”可知,上文提到了活动策划者期望政府和科技公司多为孩子考虑,自觉采取措施保护儿童,故本句承接上文继续说明他

    43、们的期望,G选项中companies对应上文中companies。故G选项“公司的领导应该考虑他们想为自己的孩子做什么”符合语境,故选G。阅读理解12-15CDAB【分析】这是一篇说明文。文章从历史、造价、高度、游览方式等多个方面介绍了现代世界七大奇迹之一的金门大桥。12细节理解题。根据第一段最后一句“This magnificent span, perhaps San Franciscos most famous landmark, opened in 1937 after a four-year struggle against non-stop winds, fog, rock and

    44、treacherous tides.(这一宏伟的建筑,也是旧金山最著名的地标,经历了四年与无休止的风雨石潮的对抗终于于1937年开放。)”可知,金门大桥历时四年在1937年建成开放,显然是于1933年开始修建的。故选C项。13细节理解题。根据第二段第二句“The bridge was built at a cost of $35 million in principal and $39 million in interest and 11 workers lives.(这座桥本身花了3500万美金,利息3900万美金,还搭上了11位工人的性命。)”可知,金门大桥整体的造价超过了7000万美金。

    45、故选D项。14细节理解题。文章第三段“Pedestrians (行人) including wheelchair users and bicyclists can go on the sidewalks of the bridge during daylight hours but skateboards and roller skates are not permitted.”(行人包括轮椅使用者和骑自行车的人可以在白天走在桥的人行道上,但滑板和溜冰鞋是不允许的。)提到行人和骑自行车者可以上桥游览,第四段“If you cant visit the bridge in person, do

    46、the virtual bridge walk and dont forget to check out the view from the top of the south tower.”(如果你不能亲自参观这座桥,那就做一次虚拟的桥上漫步,别忘了从南塔的顶部看风景。)提到也可以进行虚拟行走,即通过网络游览大桥,A选项所说的“租飞机”文中并未提到。故选A项。15句意猜测题。从第一段最后一句中“This magnificent span, perhaps San Franciscos most famous landmark, opened in 1937 after a four-year

    47、struggle against non-stop winds, fog, rock and treacherous tides.(这一宏伟的建筑,也是旧金山最著名的地标,经历了四年与无休止的风雨石潮的对抗终于于1937年开放。)”和第二段第二句“The bridge was built at a cost of $35 million in principal and $39 million in interest and 11 workers lives.(这座桥本身花了3500万美金,利息3900万美金,还搭上了11位工人的性命。)”都可以看出,金门大桥的建造是非常不容易的,划线句“一座

    48、无法造出的桥”显然指的就是这一点,与B选项含义相符。故选B项。.完形填空【语篇解读】本文是一篇夹叙夹议的文章。主要讲述大人们对社交媒体上瘾,尤其手机,影响了和孩子们之间的关系,应该尽可能地放下手机,解决对手机上瘾的问题。1答案与解析:D考查动词词义辨析。句意:我们更喜欢在同一个房间给朋友发短信,而不是和他们进行眼神交流。A. seek寻找;B. meet见面;C. choose选择;D. text发短信。根据下文使用表情符号,可推测这里应该是发短信,故选D。2答案与解析:A考查动词词义辨析。句意:我们喜欢用hearteye表情符号告诉别人我们喜欢他们,而不是拼写出来。A. favor喜欢;B.

    49、 advise建议;C. practise练习;D. avoid避免。根据下文告诉别人我们喜欢他们,可知我们应该是喜欢用表情符号,故选A。3答案与解析:B考查名词词义辨析。句意:大量研究表明,我们对社交媒体上瘾。A. addition添加;B. addiction上瘾;C. trips旅行;D. tips小费。根据上文喜欢用表情符号来代替拼写,可知这里是对社交媒体上瘾,故选B。4答案与解析:C考查动词词义辨析。句意:越来越多的妈妈们喜欢发布照片分享她们的宝宝、生活方式和一路走来的感受。A. select选择;B. find找到;C. post发布;D. develop发展。根据下文分享她们的宝

    50、宝,生活方式和感受,所以应该是发布照片,故选C。5答案与解析:D考查名词词义辨析。句意:当许多青少年慢慢地离开Facebook的时候,我们的父母却把它看作是一个与社会同步的平台。A. appointment约会;B. book书;C. home家;D. platform平台。根据常识可知Facebook是一个社交平台,故选D。6答案与解析:A考查副词词义辨析。句意:父母的科技成瘾对孩子的行为有负面影响。A. negatively负面地;B. eventually最终地;C. immediately立即地;D. hardly几乎不。根据下文说父母有手机瘾,导致家庭沟通下降,故选A。7答案与解析:

    51、B考查动词词义辨析。句意:40%的母亲和32%的父亲承认自己有手机瘾。A. denied否认;B. admitted承认;C. allowed允许;D. suggested建议。根据上文说父母的科技成瘾对孩子有负面影响,可知这里是说对手机上瘾,admitted承认,符合语境,故选B。8答案与解析:A考查形容词词义辨析。句意:这导致了家庭内部语言交流的显著下降,甚至导致了母亲鼓励孩子的下降。A. significant显著的;B. necessary必须的;C. new新的;D. special特别的。根据上面说负面影响,这里是导致的后果,所以应该是显著的,故选A。9答案与解析:D考查名词词义辨

    52、析。句意:同上。A. hope希望;B. fault错误;C. change变化;D. decline下降。根据上文家庭内部语言交流的显著下降,这里也应该是下降,故选D。10答案与解析:C考查动词词义辨析。句意:人们往往会把注意力从身边的人身上转移到手机上。A. lock锁定;B. hide藏;C. check查看;D. repair修理。根据上文说有手机瘾,所以这里应该是用查看手机来代替关注别人,故选C。11答案与解析:D考查形容词词义辨析。句意:不可否认,当我收到来自父母的“我很快就会和你在一起”的短信时,我会很生气。A. upset不安的;B. delighted高兴的;C. skept

    53、ical怀疑的;D. annoyed生气的。因为下文说很快,但一直等到父亲放下手机,所以这里应该是生气的,故选D。12答案与解析:C考查名词词义辨析。句意:同上。A. root支持;B. process进程;C. practice习惯;D. service服务。根据上文说的父母对手机成瘾,再加上本句一直等我父亲放下手机,所以这里习惯更符合语境,故选C。13答案与解析:C考查名词词义辨析。句意:也许你应该以身作则,考虑一下你花在电话上的时间,以及这如何影响你的孩子和你与他们的关系。A. dream梦想;B. nature自然;C. example例子;D. technology科技。根据上文说父

    54、母手机成瘾对孩子的影响,这里应该是父母要作为榜样来考虑一下花在电话上的时间,故选C。14答案与解析:A考查动词词义辨析。句意:同上。A. impacting影响;B. infecting传染;C. promoting提升;D. impressing给留下深刻印象。根据上文说父母手机成瘾对孩子的影响,可知这里应该也是影响,故选A。15答案与解析:C考查动词词组辨析。句意:同上。也许这样我们可以一起解决我们的上瘾。A. pick up学会;B. make up弥补;C. deal with解决;D. gain from从得到。根据上文说要以身作则,考虑手机对孩子和你们关系的影响,这里应该是解决我们

    55、对手机的上瘾,故选C。【语篇解读】澳大利亚的森林大火在 2020 年1 月变得更加严重,同时火灾中产生的烟雾又引发了火灾龙卷风。1答案与解析:the考查冠词。此处的country特指上文的Australia,故应用定冠词。故填the。2答案与解析:sent考查时态。根据后文的turned into可知,此处应用一般过去时,且主语Many of the fires与谓语动词send之间是主谓关系。故填sent。3答案与解析:resulting考查非谓语动词。分析句子成分可知,result在句中作非谓语动词,且与逻辑主语clouds构成主动关系,故应用现在分词。故填resulting。4答案与解析

    56、:are found考查时态及语态。本句的主语animals与动词find构成动宾关系,且该句话描述的是当前的事实故应用一般现在时的被动语态。故填are found。5答案与解析:to考查介词。do harm to为固定短语,意为“伤害”。故填to。6答案与解析:to continue考查非谓语动词。be expected to do sth.为固定搭配,意为“被期望做某事”。故填to continue。7答案与解析:regularly考查词性转换。修饰动词happen应用副词。故填regularly。8答案与解析:worse考查形容词的比较级。根据句意可知,此处表示“更糟”,故应用形容词的比较级形式。故填 worse。9答案与解析:it考查代词。make it to为固定短语,意为“到”。故填 it。10答案与解析:which考查非限制性定语从句。分析句子成分可知,空处所在是非限制性定语从句,修饰上文的整个句子,且从句中缺少主语,故用关系代词which。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:专题(05)2023年新高考全国Ⅰ卷英语真题七选五剖析整理25个短语 -备战2024年高考英语夯实基础与提升能力训练 .docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-837428.html
    相关资源 更多
  • 人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案(a卷).docx人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案(a卷).docx
  • 人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【黄金题型】.docx人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【黄金题型】.docx
  • 人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【预热题】.docx人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【预热题】.docx
  • 人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【达标题】.docx人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【达标题】.docx
  • 人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【轻巧夺冠】.docx人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【轻巧夺冠】.docx
  • 人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【能力提升】.docx人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【能力提升】.docx
  • 人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【考试直接用】.docx人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【考试直接用】.docx
  • 人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【综合题】.docx人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【综合题】.docx
  • 人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【精练】.docx人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【精练】.docx
  • 人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【突破训练】.docx人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【突破训练】.docx
  • 人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【研优卷】.docx人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【研优卷】.docx
  • 人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【满分必刷】.docx人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【满分必刷】.docx
  • 人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【模拟题】.docx人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【模拟题】.docx
  • 人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【实用】.docx人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【实用】.docx
  • 人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【完整版】.docx人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【完整版】.docx
  • 人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【夺分金卷】.docx人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【夺分金卷】.docx
  • 人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【基础题】.docx人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【基础题】.docx
  • 人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【培优】.docx人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【培优】.docx
  • 人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【培优b卷】.docx人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【培优b卷】.docx
  • 人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【培优a卷】.docx人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【培优a卷】.docx
  • 人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【典型题】.docx人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【典型题】.docx
  • 人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【b卷】.docx人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案【b卷】.docx
  • 人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案ab卷.docx人教版小学六年级下册数学期末测试卷附参考答案ab卷.docx
  • 人教版小学六年级下册数学期末测试卷附下载答案.docx人教版小学六年级下册数学期末测试卷附下载答案.docx
  • 人教版小学六年级下册数学期末测试卷通用.docx人教版小学六年级下册数学期末测试卷通用.docx
  • 人教版小学六年级下册数学期末测试卷精选答案.docx人教版小学六年级下册数学期末测试卷精选答案.docx
  • 人教版小学六年级下册数学期末测试卷精选.docx人教版小学六年级下册数学期末测试卷精选.docx
  • 人教版小学六年级下册数学期末测试卷精编.docx人教版小学六年级下册数学期末测试卷精编.docx
  • 人教版小学六年级下册数学期末测试卷精品(黄金题型).docx人教版小学六年级下册数学期末测试卷精品(黄金题型).docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1