分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 17

类型中考阅读理解热点话题考前冲刺集训14-备战2022中考英语阅读理解热点话题 体裁分类训练(中考真题 各地模拟题).docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:841500
  • 上传时间:2025-12-16
  • 格式:DOCX
  • 页数:17
  • 大小:231.62KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    中考阅读理解热点话题考前冲刺集训14-备战2022中考英语阅读理解热点话题 体裁分类训练中考真题 各地模拟题 中考 阅读 理解 热点话题 考前 冲刺 集训 14 备战 2022 英语 体裁 分类 训练
    资源描述:

    1、备战2022中考英语阅读理解热点话题+体裁分类训练(中考真题+各地模拟题)中考阅读理解热点话题考前冲刺集训14(2022云南曲靖一模)Huaping, Yunnan, is one of the poorest areas in China. However, one school there has made big achievements. Over the past 12 years, it has sent more than 1,800 poor girls to universities. The school was built by Zhang Guimei. Zhang b

    2、egan to teach in Huaping twenty years ago. Many of her girl students would disappear just before they finished their studies. Zhang wanted to know why. She learned that these girls were from very poor families. They were asked to make money at a young age. “I really want to study,” one girl cried an

    3、d told Zhang.Zhang wanted to change this. She collected money and, in 2008, built the Huaping High School for Girls. It is China s first and only free high school for girls. “You are welcome here if you want to study,” said Zhang.Its tiring to run such a school. Zhang is now in poor health after all

    4、 these years of hard work. She has to take many different pills every day. However, she still puts in all her time and effort because the school and the students are more important to her than anything else. Zhang is really like a beacon of hope for the young girls in Huaping.1Many students chose to

    5、 leave school because they _.Adidnt like study at allBhad to support the familyCwanted to make moneyDhad poor grades2Every girl who _ can enter this schoolAwants to studyBdoesnt have moneyCcomes from HuapingDis still young3What might Zhang Guimei think of her work?ATired.BHard.CUnnecessary.DProud.4T

    6、he underlined word “beacon” in the last Paragraph means “_” in Chinese.A邮轮B航路C灯塔D港湾5You can probably read this passage in a _.AdiaryBtextbookCmagazineDnovel(2022云南曲靖一模)To stop the spreading of COVID-19, the governments have closed schools and universities. But “study must not stop”, says the educati

    7、on ministry. Under its orders, the countrys biggest exercise in online learning is underway, watched over by different people.“Keep your history of surfing the Internet.” Lin Kai warns his 11-year-old son, who needs to study online classes given by his teachers. Mr. Lin has reason to be worried. He

    8、lives in the city of Hangzhou. He has found his son not being focused because of online games. He wants his son to know that he will check what he did online at the end of the classes. There are other ways to check students study. Liu Weihua, who teaches at Wuhan University of Technology usually cal

    9、ls his students during online classes. Since online tests may not be helpful, he cares more about how his students perform in class discussions, Mr. Liu explains. These are held by using Dingtalk by Alibaba and Ketang by Tencent. However, not all students are lucky enough to have computers. In poor

    10、rural areas, where some families dont have the Internet, classes could only be given by television. Since February 17th, China Education Network, a state-run(国营的)service, has been providing classes every weekday from 8 a.m. to 10 p.m. to help them study better. And all main subjects, such as math an

    11、d Chinese, are covered, while they should mainly study by themselves without the helps given by teachers or parents. With parents, teachers or just a TV, everyone is an online learner. Although kids can learn in different ways, one thing is true that parents and students are looking forward to the r

    12、e-opening of schools.6Mr. Lin has reason to be worried because _.Ahis son doesnt do well in online studyBonline, study has lasted for too longChis son cant study on the InternetDonline study is bad for his sons eyes7The underlined word “these” in the third paragraph refers to _.Aonline classesBonlin

    13、e testsClass discussionsDphone calls8It can be learnt from Paragraph 4 that students living in poor rural areas can _.Astudy on the computerBuse a state-run serviceChave lessons at any timeDlearn all subjects in school9Which of the statement is NOT TRUE according to the passage?AThe largest number o

    14、f students are taking online lessons because of the pandemic.BLin Kai wants to check what his son did online after online classes.CNot all the students in the country can have online classes by computerDStudents dont want to go back to school according to the passage.10Which of the following best sh

    15、ows the structure of the passage?ABCD(2022湖北恩施一模)Artificial intelligence (known as AI) was first mentioned by a group of scientists in 1956. It is the development result of modern science and technologies. After over sixty years development, it has entered our life step by step, and we will have a m

    16、ore excellent life. The most common is the housekeeping robot that can free people from heavy and boring housework. Voice assistants such as Siri of Apple and Xiao ai from Xiaomi Company, have been enjoyed by people of all ages. Smart robots will be more and more fantastic in the future. Take an ele

    17、ctric car for example, the car itself can decide when to speed up, slow down, change lanes or stop by using AI technology. Whats more, AI technology can be used in surgeries (外科手术), which will be better and faster than traditional ones. It uses medical robots to help doctors in surgeries. It makes t

    18、he time that patients get well shorter and aid doctors finish more difficult surgeries. AI technology will also be used in simulation robots which look like real persons. They will help a lot in old peoples homes and support physically disabled people in moving around freely. AI is the future of tec

    19、hnologies. It will completely change peoples lives. The integration of machine learning and knowledge will bring us unlimited possibilities.11When was artificial intelligence first mentioned?AIn the 19th century.BAt the end of 20th century.CIn the middle of the 21st century.DIn the 1950s.12Which kin

    20、d of AI technology is the most popular nowadays?AMedical robots.BElectric car.CVoice assistant.DSimulation robot.13How many uses of AI technology are mentioned in Paragraph 3?AThree.BFour.CFive.DSix.14What can you infer (推断) according to the last sentence of the passage?AHumans can hardly do anythin

    21、g with AI technology.BThe more we learn, the more possibilities we will get.CMachine learning and knowledge will make people unlimited.DThe future of AI is unexpectable.15Whats the main idea of this passage?AHow AI integrates with modern technologies.BWith AI technology, our life will be improved fo

    22、r the better.CAI technology helps a lot in the medical field.DWhen and where people invented AI technology.(2022湖北恩施一模)When I was very young, people in our village lived by planting fruit trees. My grandmother always took me to the orchard (果园) on the hill. At that time, they had to carry water from

    23、 the river at the foot of the hill to halfway up the hill. Even though we worked so hard, the production level of fruit was still low because it was short of water there. One day, two young men led a group of workers to our village. They learned about the difficulties we faced, and later, canals (渠)

    24、 and other projects began to be built in my village, “Who are they?” I asked, “They are good men from our government,” my grandma replied. The canals ran past every orchard so villagers didnt have to go up and down the hill anymore. The river was now so clean that fish swam happily in it. We came ba

    25、ck home, my grandma took out some fresh pears and apples. She told us that after the water conservation project (水利工程) was completed, a policy was made to encourage more people to increase the fruit production with clean water in the river. Thank those good men who have devoted themselves to the dev

    26、elopment of our countryside.16What troubled the villagers most was that _.Athey had too much workBit was not convenient to go up the hillCthey could only grow fruit treesDthere wasnt enough water in the orchard17The good men came and offered help probably because of _.Athe villagers suggestionsBthe

    27、governments supportCa schools practical activityDa companys engineering plan18We can infer (推断) from the passage that _.Athe grandmother doesnt like to live in the villageBthe village is a place of interest for tourists nowCthere will be more fruit production in the villageDmore people like to work

    28、in the countryside nowadays19The underlined phrase “devoted themselves to” is closest in meaning to _.Aprepared much forBdonated money toCdrawn public attention toDput much effort into20What can be the best title for the passage?AHow is a village improved?BWho are the good men?CWhy do people come ba

    29、ck?DWhat does a hometown mean?(2022湖北天门市教育科学研究院一模)Earthquake rescue robots have experienced their final tests in Beijing. Their designers say with these robots, rescuers will be able to buy more time to save lives during an earthquake.This kind of robot looking like a helicopter is a flying robot. I

    30、ts about 3 meters long, and it took about 4 years to develop the model. Its main functions are to collect information from the air, and send goods of up to 30 kilos to people trapped by an earthquake. It has a high-definition 360-degree panoramic(全景的) camera. It can work day and night and is also ab

    31、le to send the latest pictures from the quake area.Dr. Qi Juntong, a researcher at Chinese Academy of Sciences, said, “The most important feature of this flying robot is that it doesnt need a distant control. We just set the destination information on it, and then it takes off, and lands by itself.

    32、It flies as high as 3,000 meters, and as fast as 100 kilometers per hour.”This robot has a different functionit can change as the environment changes. Its main job is to search for any signs of life in places where human rescuers are unable to go. As well as a detector(探测器) that finds victims and de

    33、tects poisonous gases, a camera is placed in the 3-metre-long robot, which can work in the dark. Another use for the rescuers is the supply part, with its 10-metre-long pipe, people who are trapped in the ruins will be able to get supplies including oxygen and liquids.Experts have said that the robo

    34、ts will enter production and serve as part of the national earthquake rescue team as soon as possible.21According to Dr. Qi, whats the most important feature of this robot?AIt has more functions.BIt is tall and has a special shape.CIt has more advanced cameras.DIt can work by itself once given the i

    35、nformation.22What does the underlined word “which” in Paragraph 4 refer to?AA camera.BA detector.CA rescuer.DA supply.23What can we learn about this robot from the passage?AIt is carried by the helicopter.BIt is a machine with a length of 10 meters.CIt weighs about 30 kilos.DIt hasnt been put into p

    36、roduction so far.(2022江苏滨海县教师发展中心一模)SCREENTIME SURVEYDo you use tech too much?YesNo I check my phone every few minutes. I often get nervous or angry if I cant use my phone or computer. Once I start playing video games, I have a hard time stopping. I like reading e-books on my mobile phone. I check m

    37、y social media all the time. I often stay up too late using my phone. I feel nervous or upset when my phone is dying. I check the same app over and over again. I often use my phone when Im not supposed to. Family members often get angry with me for spending too much time on my phone.Give yourself 1

    38、point for every Yes. YOUR SCORE: _ 0-3 points: Not bad. Stay tech smart.4-5 points: You should really try to cut down on your tech use.6-10 points: Your tech habits are heavily influencing your life. Think about how you can change and be more present in the real world.24How many points does the pers

    39、on get?A1.B4.C5.D6.25The person who is answering the questions in this survey _.Agets nervous while talking to othersBoften checks the phoneCusually goes to bed earlyDdoesnt feel unhappy when his/her phone is running out of battery26What should the person do according to the results?ASpend more time

    40、 with family.BLearn to be more present.CStop using electronic products.DSpend less time on the mobile phone.(2022湖南长沙县湘郡未来实验学校一模)Imagine this: you and your friend are on a video call. He or she picks up a book, and you feel like youre holding the book as well. You can shake hands or give your friend

    41、 a high five, even though youre apart.A kind of special gloves might make this a reality. Researchers at the University of New South Wales, Australia, have made a pair of gloves that can recreate the sense of touch. They call it a “soft skin stretch device (SSD)”.One users gloves create 3D force sig

    42、nals when they touch something. The signals are sent to the other users gloves, which vibrate(震动) to create the same force that the first user is experiencing. This allows the second user to experience the same sense of touch.The SSD allows you to feel force, vibration and motion(移动). “It is like we

    43、aring a second skin,” said Thanh Nho Do, one of the researchers who created the gloves.Although haptic technology(触觉技术) is already being widely used now, it is really difficult to recreate the sense of touch in virtual environments or remotely(远程地), according to Mai Thanh Thai, the leading researche

    44、r of the SSD project. However, the SSD is special because it has a high level of sensitivity even when it is used continuously. This makes it feel more realistic(真实的).The SSD could be used in medical practice. Two doctors in separate places could work together during an operationone touches the pati

    45、ents organs(器官) with the SSD while the other doctor has the same feeling and completes the actual operation.27What does “it” in Paragraph 2 refer to?AA video chat app.BA special pair of gloves.CA computer hard drive.28What is Paragraph 3 mainly about?AHow the users like the SSDBWhat the SSD is used

    46、for.CHow the SSD works.29What does the underlinedd word “virtual” probably mean?AImaginary.BRealistic.CFamiliar.30Why does the SSD feel so realistic?ABecause it is highly sensitive.BBecause it creates vibrations.CBecause it strengthens the senses.31What do we know from the story?AThe SSD aims to imp

    47、rove video calls.BHaptic technology is too hard to use.CThe SSD makes remote operations possible.(2022广西来宾一模)Universal Studio theme parks are known for rides and buildings based on popular movies and shows in the world. They turn things into reality. Now one of these parks has come to China. The Uni

    48、versal Beijing Resort(UBR)(北京环球度假区)opened on Sept 20 2021.UBR is the fifth Universal Studio theme park in the world. It has a new land and a new story. Because it has many elements(元素)from Chinese culture.The Kung Fu Panda Land of Awesomeness(功夫熊猫盖世之地)is Universal s first themed area based on the Ku

    49、ng Fu Panda movies. It s an indoor area. The place is like the night market of the Tang Dynasty. It has lanterns and dragons. The restaurants look like ancient buildings, selling noodles and Chinese desserts. Visitors can enjoy them. In the place, even the music is Chinese. Visitors can ride on huge

    50、 colorful swinging lanterns or carousels(旋转木马)based on characters from the movies.The themed area Transformers Metrobase(变形金刚基地)brings a new story and art style with Chinese elements. It tells the story of a 750-million-year-old Autobot who tries to save the world. Visitors will become members of an

    51、 army to join him. In order to make the story feature lots of Chinese humor and pop culture, the designers around the world carefully studied Chinese culture, such as flying fairies (飞天)and water ink paintings, and used them in the design.根据短文内容, 选择最佳答案。32How many Universal Studio theme parks are th

    52、ere in the world?AThree.BFour.CFive.DSix.33What does the underlined word “them” refer to?ALanterns and dragons.BNoodles and Chinese desserts.CThe restaurants.DColorful swinging lanterns or carousels.34What can we learn from the last paragraph?ATransformers Metrobase brings a new story and art style

    53、with Chinese elements.BAutobot is a young and brave man.CThe designers carefully studied Chinese culture just for fun.DFlying fairies, and water ink paintings are Western culture.35According to the passage, which of the following is NOT right?AUniversal Studio theme parks are very famous in the worl

    54、d.BThe Universal Beijing Resort opened on Sept 20, 2021.CThe Kung Fu Panda Land of Awesomeness is a new land.DIn the Transformers Metrobase, visitors can become Autobots.36What is the best title of this passage?AUBR is famous.BChinese elements light up UBR.CThe Kung Fu Panda Land of Awesomeness.DTra

    55、nsformers Metrobase.参考答案:1B2A3D4C5C【解析】【导语】本文讲述了张桂梅是云南华坪一所学校的校长,她为来自非常贫困家庭的女孩提供上学的机会,使很多上不起学的女孩走进了大学的校门。1推理判断题。根据第二段“She learned that these girls were from very poor families. They were asked to make money at a young age.”可知,这些女孩来自非常贫穷的家庭,她们在很小的时候就被要求赚钱。由此推知,很多学生离开学校是因她们要赚钱养家。故选B。2细节理解题。根据第三段“ You a

    56、re welcome here if you want to study, said Zhang”可知,华坪女高欢迎任何想读书的女孩。故选A。3推理判断题。根据第三段“Zhang wanted to change this.”和最后一段“However, she still puts in all her time and effort”可知,张桂梅为了改变华坪这个地方许多贫困女孩的读书命运,投入了她所有的时间和努力,让许多贫困家庭的女孩走进大学校门。由此推知,张桂梅可能会为她的工作感到骄傲。故选D。4词义猜测题。根据最后一段“Zhang is really like a beacon of

    57、hope for the young girls in Huaping.”可知,对于华坪的年轻女孩而言,张真的就像一座希望的灯塔。因此,“beacon”在此表示“灯塔”。故选C。5推理判断题。本文主要讲述了张桂梅建立一所学校,为华坪的贫困女孩提供了上学的机会。结合选项,这种人物故事类文章最有可能在杂志上读到。故选C。6A7D8B9D10C【解析】【导语】本文主要讲述了新冠疫情期间,政府组织开展了在线教育的活动,列举了家长和老师以及贫困农村地区的学生在这段在线教学期间遇到的问题和解决方式。6细节理解题。根据“He has found his son not being focused becau

    58、se of online games.”可知,Mr. Lin担心的原因是发现儿子在线上课期间被在线游戏分散了上课的注意力。故选A。7词句猜测题。根据“Liu Weihua, who teaches at Wuhan University of Technology usually calls his students during online classes.”可知,刘老师通过钉钉能够实现在上课期间以打电话点名的方式监督学生上课的情况。these指代的是“打电话”。故选D。8细节理解题。根据“Since February 17th, China Education Network, a st

    59、ate-run(国营的)service, has been providing classes every weekday from 8 a.m. to 10 p.m. to help them study better.”可知,贫困农村学生可以使用国营的在线课堂服务。故选B。9推理判断题。根据“Although kids can learn in different ways, one thing is true that parents and students are looking forward to the reopening of schools.”可知,家长和学生们都期待着学校

    60、开学,可推断出学生想要回到学校。D表述不正确。故选D。10篇章结构题。根据本文结构可知,第一段总述,引出本文内容,政府组织开展了在线教育的活动并有不同的人看管。第二段到第四段列举了家长和老师以及贫困农村地区的学生在这段在线教学期间遇到的问题和解决方式。最后总结全文。所以本文的结构应该如图C所示。故选C。11D12C13A14C15B【解析】【导语】本文主要介绍了人工智能的发展和用途。11细节理解题。根据“Artificial intelligence (known as AI) was first mentioned by a group of scientists in 1956”可知人工智

    61、能在1956年首次被提及。故选D。12细节理解题。根据“Voice assistants such as Siri of Apple and Xiao ai from Xiaomi Company, have been enjoyed by people of all ages.”可知语音助手受到各个年龄段的人的喜爱,所以它比较受欢迎。故选C。13细节理解题。根据“the car itself can decide when to speed”“AI technology can be used in surgeries”以及“AI technology will also be used i

    62、n simulation robots”可知本段提到了人工智能可以运用于电动汽车、外科手术以及真人模拟机器人三种用途。故选A。14推理判断题。根据“The integration of machine learning and knowledge will bring us unlimited possibilities.”可知机器学习与知识的融合将为我们带来无限可能。故选C。15主旨大意题。本文主要介绍了人工智能的发展和用途,故文章的主旨是“有了人工智能技术,我们的生活将变得更美好”。故选B。16D17B18C19D20A【解析】【导语】本文是一篇记叙文,向我们介绍作者家乡过去和现在的变化,

    63、多亏水利工程和政府扶持政策,让作者的村里得到了很大的发展。16细节理解题。根据“Even though we worked so hard, the production level of fruit was still low because it was short of water there.”可知,水果的生产水平仍然很低,因为那里缺水。故选D。17推理判断题。根据“They are good men from our government”可知,因为政府的支持,好人来提供帮助,故选B。18推理判断题。根据“a policy was made to encourage more peo

    64、ple to increase the fruit production with clean water in the river”可知,政策鼓励更多的人增加水果产量,故选C。19词句猜测题。根据“Thank those good men who have devoted themselves to the development of our countryside.”可知,感谢那些为我们的农村发展做出贡献的好人们,此处“devoted themselves to”的意思是“付出很多努力,做出贡献”,和选项D意义相近。故选D。20最佳标题题。本文主要向我们介绍作者家乡过去和现在的变化,多亏

    65、水利工程和政府扶持政策,让作者的村里得到了很大的发展。选项A“一个村庄是如何改善的?”符合主题,故选A。21D22A23D【解析】【导语】本文主要介绍了一款地震救援机器人,有了这些机器人,救援人员将能够在地震中争取更多时间来拯救生命。21细节理解题。根据“The most important feature of this flying robot is that it doesnt need a distant control. We just set the destination information on it, and then it takes off, and lands by

    66、 itself”可知这种飞行机器人最重要的特点是不需要远程控制。我们只需在上面设置目的地信息,然后它就可以自行起飞和降落,所以这个机器人最大的特色就是一旦被给予信息,它自己就会工作,故选D。22词句猜测题。根据“As well as a detector(探测器) that finds victims and detects poisonous gases, a camera is placed in the 3-metre-long robot”为了找到受害者并检测有毒气体,3米长的机器人中安装了一个摄像头,画线单词所在的句子为非限制性定语从句,which在从句中作主语,由此可知,which

    67、指代的是上句提到的camera,指“摄像机可以在黑暗中工作”,故选A。23细节理解题。根据“Experts have said that the robots will enter production and serve as part of the national earthquake rescue team as soon as possible.”可知专家表示,这些机器人将尽快投入生产,说明这种机器人到目前为止还没有投入生产,故选D。24B25B26D【解析】【导语】本文是一份对电子产品使用的调查结果。24细节理解题,根据“Give yourself 1 point for ever

    68、y Yes.”每一个“Yes”是一分。文中一共勾画了4个Yes,可知是4分,故选B。25细节理解题,根据“SCREENTIME SURVEY”和“Do you use tech too much?”本文是对电子产品使用时间的调查,在调查中回答问题的人是经常看手机的人,故选B。26细节理解题,根据“4-5 points: You should really try to cut down on your tech use.”可知应该试着减少科技产品的使用,故选D。27B28C29A30A31C【解析】【导语】本文主要介绍了软皮肤拉伸装置可以实现触觉传递以及未来可能的用途。27推理判断题。根据“h

    69、ave made a pair of gloves that can recreate the sense of touch. They call it a “soft skin stretch device”可知他们发明了一副可以重现触觉的手套,他们把这个叫做“软皮肤拉伸装置”,故此处it代指“a pair of gloves”。故选B。28主旨大意题。根据“One users gloves create 3D force signals when they touch something.”以及本段内容可知本段主要介绍了SSD是如何工作的。故选C。29词义猜测题。根据“Although h

    70、aptic technology is already being widely used now, it is really difficult to recreate the sense of touch in virtual environments or remotely”可知触觉技术在远程或者虚拟环境中很难,故此处划线部分意为“虚拟的,想象的”。故选A。30细节理解题。根据“because it has a high level of sensitivity even when it is used continuously. This makes it feel more real

    71、istic”可知它具有很高的灵敏度,这让人感觉更真实。故选A。31推理判断题。根据“Two doctors in separate places could work together during an operation.”可知这种装置可以让两个不同地方的医生可以在手术中一起工作,即可以让远程手术成为可能。故选C。32C33B34A35D36B【解析】【导语】本文介绍了北京环球度假区的中国元素。32细节理解题。根据第二段“UBR is the fifth Universal Studio theme park in the world .”可知,全球一共有五个环球影城主题公园。故选C。33

    72、推理判断题。根据第三段“The restaurants look like ancient buildings, selling noodles and Chinese desserts. Visitors can enjoy them.”可知,游客可以享受这些餐馆卖的面条和中式点心,“them”指代“面条和中式点心”。故选B。34细节理解题。根据最后一段“The themed area Transformers Metrobase(变形金刚基地)brings a new story and art style with Chinese elements.”可知,变形金刚基地带来的新故事和艺术

    73、风格都带有中国元素。故选A。35细节理解题。根据“Universal Studio theme parks are known for rides and buildings based on popular movies and shows in the world .”可知,环球影城主题公园在世界上非常有名;根据“The Universal Beijing Resort ( UBR ) opened on Sept 20, 2021 year .”可知,北京环球度假区于2021年9月20日开业;根据“It has a new land and a new story. Because it

    74、 has many elements from Chinese culture.”可知,它有一片新的领域和一个新的故事。因为它有很多来自中国文化的元素;根据“The Kung Fu Panda Land of Awesomeness (功夫熊猫盖世之地) is Universals first themed area based on the Kung Fu Panda movies.”可知,令人惊叹的功夫熊猫乐园环球影城是第一个基于功夫熊猫电影的主题区域。根据“It tells the story of a 750-million-year-old Autobot who tries to save the world. Visitors will become members of an army to join him.”可知,变形金刚基地的游客们可以成为一只军队的成员。但是并没有说游客会变成汽车人。故选D。36最佳标题题。根据第二段“It has a new land and a new story. Because it has many elementsfrom Chinese culture.”和文章大意可知,北京环球度假区的亮点是有很多来自中国文化的元素。故选B。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:中考阅读理解热点话题考前冲刺集训14-备战2022中考英语阅读理解热点话题 体裁分类训练(中考真题 各地模拟题).docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-841500.html
    相关资源 更多
  • 六年级上册道德与法治第二单元《我们是公民》测试卷精品(满分必刷).docx六年级上册道德与法治第二单元《我们是公民》测试卷精品(满分必刷).docx
  • 六年级上册道德与法治第二单元《我们是公民》测试卷精品(模拟题).docx六年级上册道德与法治第二单元《我们是公民》测试卷精品(模拟题).docx
  • 六年级上册道德与法治第二单元《我们是公民》测试卷精品(有一套).docx六年级上册道德与法治第二单元《我们是公民》测试卷精品(有一套).docx
  • 六年级上册道德与法治第二单元《我们是公民》测试卷精品(易错题).docx六年级上册道德与法治第二单元《我们是公民》测试卷精品(易错题).docx
  • 六年级上册道德与法治第二单元《我们是公民》测试卷精品(巩固).docx六年级上册道德与法治第二单元《我们是公民》测试卷精品(巩固).docx
  • 六年级上册道德与法治第二单元《我们是公民》测试卷精品(实用).docx六年级上册道德与法治第二单元《我们是公民》测试卷精品(实用).docx
  • 六年级上册道德与法治第二单元《我们是公民》测试卷精品(完整版).docx六年级上册道德与法治第二单元《我们是公民》测试卷精品(完整版).docx
  • 六年级上册道德与法治第二单元《我们是公民》测试卷精品(夺分金卷).docx六年级上册道德与法治第二单元《我们是公民》测试卷精品(夺分金卷).docx
  • 六年级上册道德与法治第二单元《我们是公民》测试卷精品(夺冠).docx六年级上册道德与法治第二单元《我们是公民》测试卷精品(夺冠).docx
  • 六年级上册道德与法治第二单元《我们是公民》测试卷精品(夺冠系列).docx六年级上册道德与法治第二单元《我们是公民》测试卷精品(夺冠系列).docx
  • 六年级上册道德与法治第二单元《我们是公民》测试卷精品(含答案).docx六年级上册道德与法治第二单元《我们是公民》测试卷精品(含答案).docx
  • 六年级上册道德与法治第二单元《我们是公民》测试卷精品(名师推荐).docx六年级上册道德与法治第二单元《我们是公民》测试卷精品(名师推荐).docx
  • 六年级上册道德与法治第二单元《我们是公民》测试卷精品(各地真题).docx六年级上册道德与法治第二单元《我们是公民》测试卷精品(各地真题).docx
  • 六年级上册道德与法治第二单元《我们是公民》测试卷精品(典型题).docx六年级上册道德与法治第二单元《我们是公民》测试卷精品(典型题).docx
  • 六年级上册道德与法治第二单元《我们是公民》测试卷精品(典优).docx六年级上册道德与法治第二单元《我们是公民》测试卷精品(典优).docx
  • 六年级上册道德与法治第二单元《我们是公民》测试卷精品(全国通用).docx六年级上册道德与法治第二单元《我们是公民》测试卷精品(全国通用).docx
  • 六年级上册道德与法治第二单元《我们是公民》测试卷精品附答案.docx六年级上册道德与法治第二单元《我们是公民》测试卷精品附答案.docx
  • 六年级上册道德与法治第二单元《我们是公民》测试卷精品含答案.docx六年级上册道德与法治第二单元《我们是公民》测试卷精品含答案.docx
  • 六年级上册道德与法治第二单元《我们是公民》测试卷精品及答案.docx六年级上册道德与法治第二单元《我们是公民》测试卷精品及答案.docx
  • 六年级上册道德与法治第二单元《我们是公民》测试卷精品加答案.docx六年级上册道德与法治第二单元《我们是公民》测试卷精品加答案.docx
  • 六年级上册道德与法治第二单元《我们是公民》测试卷精品【预热题】.docx六年级上册道德与法治第二单元《我们是公民》测试卷精品【预热题】.docx
  • 六年级上册道德与法治第二单元《我们是公民》测试卷精品【达标题】.docx六年级上册道德与法治第二单元《我们是公民》测试卷精品【达标题】.docx
  • 六年级上册道德与法治第二单元《我们是公民》测试卷精品【考试直接用】.docx六年级上册道德与法治第二单元《我们是公民》测试卷精品【考试直接用】.docx
  • 六年级上册道德与法治第二单元《我们是公民》测试卷精品【精选题】.docx六年级上册道德与法治第二单元《我们是公民》测试卷精品【精选题】.docx
  • 六年级上册道德与法治第二单元《我们是公民》测试卷精品【突破训练】.docx六年级上册道德与法治第二单元《我们是公民》测试卷精品【突破训练】.docx
  • 六年级上册道德与法治第二单元《我们是公民》测试卷精品【易错题】.docx六年级上册道德与法治第二单元《我们是公民》测试卷精品【易错题】.docx
  • 六年级上册道德与法治第二单元《我们是公民》测试卷精品【必刷】.docx六年级上册道德与法治第二单元《我们是公民》测试卷精品【必刷】.docx
  • 六年级上册道德与法治第二单元《我们是公民》测试卷精品【完整版】.docx六年级上册道德与法治第二单元《我们是公民》测试卷精品【完整版】.docx
  • 六年级上册道德与法治第二单元《我们是公民》测试卷精品【夺分金卷】.docx六年级上册道德与法治第二单元《我们是公民》测试卷精品【夺分金卷】.docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1