五年级英语上册期末专项练习 -阅读-选择正确答案1 译林版三起 (word版含答案).docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 五年级英语上册期末专项练习 -阅读-选择正确答案1 译林版三起 word版,含答案 年级 英语 上册 期末 专项 练习 阅读 选择 正确答案 word 答案
- 资源描述:
-
1、译林版五年级英语上册期末专项练习一、根据短文内容,选择正确答案.Mr Smith has an old house. Theres a very big tree behind it. In the tree theres a tree house. It is small, but therere many things in it, a bed, a desk and two chairs. On the desk there is a computer. Now, Mr Smiths son, Jack, he is in the tree house with his good fri
2、end Tom. They like playing computer games very much. Under the tree are the twins, Sally and Molly.Jack: Hi, Sally and Molly, please come up and play computer games with us.Sally: Sorry, we cant. Come down, Jack. I find a purse under your desk in the classroom.Jack: What colour is it?Molly: Black. T
3、heres a photo of your family. look, this is you.Jack: Yes, thats my purse.来源:学#科#网Z#X#X#KMolly: Come down and get it. Here you are.Jack: Thanks.Molly: Youre welcome.( )1. The tree house is _. A. bigB. smallC. old( )2. Toms good friend is _. A. Mr SmithB. Sally C. Jack( )3. _ can play computer games.
4、 A. Sally and Molly B. Jack and TomC. Sally and Jack( )4. Who finds the purse? A. Sally or Molly.B. Jack or Tom.C. Tom or Sally.( )5. How can we know the purse is Jacks? A. The purse is black.B. Theres some money in it.C. Theres a photo of his family in it.二、根据短文内容,选择正确答案.This is a picture of Lilys
5、bedroom. It isnt big, but it is clean and tidy. There is a small bed in the room. On the bed there are three lovely dolls. And there is a lamp beside the bed. Theres a big window in the wall. A desk is in front of the window. On the desk there is a pencil box and some books. There is a chair in fron
6、t of the desk. And look at the wall. There are two pictures on the wall. Theyre very beautiful. Lily likes her bedroom very much.( )1. There are_on the bed.A. two dollsB. three bearsC. three dolls( )2. A lamp is besidethe_.A. bedB. deskC. window( )3. The chair is_the desk.A. behindB. onC. in front o
7、f( )4. There are two_on the wall.A. windowsB. picturesC. maps( )5. This is a picture of_.A. Lilys bedroomB. Lilys classroomC. Lilys house三、阅读短文,选择正确答案 This is Helens bedroom. Its new and nice. A bed and a chair are in it. Theres a desk beside the window. Some flowers are on it. A bookcase is near th
8、e bed. Some English books are on the bookcase(书柜).Theres a picture on the wall. Three people are in the picture. The man is her father. The woman is her mother.1. Helens bedroom is .A. big and nice B. small and new C. new and nice来源:学,科,网2. There are on the desk.A. some English books B. some flowers
9、 C. some toys3. There is a picture .A. near the bookcase B. near the bed C. on the wall 4. There are people in the picture.A. two B. three C. four 5. The man in the picture is Helens .A. father B. uncle C. grandpa四、根据短文内容,选择正确答案.This is a picture of Lilys bedroom. It isnt big, but it is clean and ti
10、dy. There is a small bed in the room. On the bed there are three lovely dolls. And there is a lamp beside the bed. Theres a big window in the wall. A desk is in front of the window. On the desk there is a pencil box and some books. There is a chair in front of the desk. And look at the wall. There a
11、re two pictures on the wall. Theyre very beautiful. Lily likes her bedroom very much.( )1. There are_on the bed.A. two dollsB. three bearsC. three dolls( )2. A lamp is beside the_.A. bedB. deskC. window( )3. The chair is_the desk.A. behindB. onC. in front of( )4. There are two_on the wall.A. windows
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-855736.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
2022四年级数学下册 第4单元 多边形的认识第3课时 三角形的内角和习题课件 冀教版.ppt
