分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 22

类型四川省内江市第二中学2023-2024学年高二英语上学期第一次月考试题(Word版附解析).docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:946142
  • 上传时间:2025-12-19
  • 格式:DOCX
  • 页数:22
  • 大小:47.14KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    四川省 内江市 第二 中学 2023 2024 学年 英语 上学 第一次 月考 试题 Word 解析
    资源描述:

    1、内江二中高25届高二上学期第一次月考试题英语满分150分 考试时间120分钟第一部分 听力(共两节,满分 30 分)第一节(共 5 小题; 每小题 1.5 分, 满分 7.5 分)听下面 5 段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的 A 、B、C 三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有 10 秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。1. Why is Anne late?A. She lives far away. B. She doesnt have a car. C. She doesnt have a phone.2. What will

    2、 the weather be like tomorrow?A. Rainy. B. Cold. C. Warm.3. What is the relationship between the speakers?A. Boss and secretary. B. Teacher and student. C. Doctor and patient.4. What did the man think about the beginning of the movie?A. It was confusing. B. It was depressing. C. It was complicated.5

    3、. How far is the last stop sign?A Two blocks away. B. Three blocks away. C. Five blocks away.第二节(共 15 小题;每小题 1.5 分, 满分 22.5 分)听下面 5 段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题, 从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出最佳选项。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第6至7题。6. How many people will have dinner with the man?A. Four. B. Five. C. Eight.7. Why does the wom

    4、an suggest the man go to the bars downstairs?A. The bars have different menus.B. Her restaurant gets fully booked up.C. There are tables suitable for the man there.听第7段材料,回答第8至9题。8. Why is the woman concerned about the dessert?A. She doesnt like sweets. B. She doesnt like cheese. C. She cant eat mil

    5、k products.9. How does the man eat the dessert?A. By itself. B. With water. C. With tea.听第8段材料,回答第10至12题。10. What does the woman do for Mrs. Thompson sometimes?A. She gives her yoga classes. B. She looks after her baby. C. She cleans her house.11. Where did the woman work last summer?A. At a gym. B.

    6、 At a neighbors house. C. At an animal hospital.12. What is the mans attitude towards dogs?A. He is afraid of them B. He doesnt like them. C. He thinks they are fun to play with.听第9段材料,回答第13至16题。13. What information can visitors learn about in the museum?A. Different trees. B. Wild birds. C. The wea

    7、ther.14. When did the woman visit the museum?A. Last Thursday. B. Last Saturday. C. Last Sunday.15. How long did it take the woman to get back home from the museum?A. About 15 minutes. B. About 20 minutes. C. About 30 minutes.16. Who can get free access to the museum?A. One under 15. B. One under 17

    8、. C. One under 18.听第10段材料,回答第17至20题。17. What does the speaker do?A. A coach. B. A professor. C. A doctor.18. What is a great way to make a good first impression?A. Making eye contact. B. Dressing properly. C. Having good posture.19. What is important when you first meet someone?A. Shaking hands with

    9、 them. B. Greeting them. C. Using their names.20. What does the speaker suggest doing?A. Not bothering others.B. Not controlling the conversation.C. Not letting others talk about themselves.第二部分 阅读(共两节,满分50分)第一节 (共15小题;每小题2.5分,满分37.5分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。ABest Cheap Beach Vac

    10、ations for Fun in the SunOlcottThis lively family destination located on the shores of Lake Ontario is a great destination for fishing, and its just a short drive to the beautiful waterfalls at Niagara Falls State Park. While in the area, dont miss the caramel corn from Byes Popcorn. There may be a

    11、line, but its worth the wait!Lake ChelanLake Chelan is an incredibly popular vacation destination in Washington, and for good reason. The 55-mile-long lake is a stunner surrounded by vineyards and mountains. One of the most beautiful lakes in America for swimming, its also a big destination for camp

    12、ing, fishing and wine tasting. Other standouts in the area include Lakeside Surf, a surfing facility thats home to the worlds largest standing wave.Corpus ChristiCorpus Christi stands out for having an incredible selection of truly terrific beaches, affordable lodging options, beautiful parks and lo

    13、ts of free activities. While youre there, explore the largest undeveloped barrier island in the world, the Pad re Island National Seashore. Local highlights include the free Texas Surf Museum, tours of the museum housed within the USS Lexington, and the South Texas Botanical Gardens and Nature Cente

    14、r.Daytona BeachDaytona Beach may be famous for racing, but its also home to 20 miles of beautiful white-sand beaches that rank as some of the best beaches in Florida. In fact, visitors can even buy a pass to spend the day driving on the beach. Of course, its hard to ignore the legacy of racing here,

    15、 since Daytona Beach is home to Daytona International Speedway, host of the Daytona 500.1. What do Olcott and Lake Chelan have in common?A. They are close to the park.B. They are suitable for fishing.C. They have mountain s nearby.D. They provide visitors for camping.2. What can tourists do in Corpu

    16、s Christi?A. Explore mountains bravely.B. Enjoy delicious food freely.C. Take part in activities for free.D. Go surfing on the Padre Island.3. Which place will you choose if you are interested in the competition of speed?A. Olcott.B. Lake Chelan.C. Corpus Christi.D. Daytona Beach.【答案】1. B 2. C 3. D【

    17、解析】【导语】本文是一篇应用文,文章主要介绍了几个好又便宜的沙滩度假目的地。【1题详解】细节理解题。根据“Olcott”下文详细介绍的第一句“This lively family destination located on the shores of Lake Ontario is a great destination for fishing, and its just a short drive to the beautiful waterfalls at Niagara Falls State Park.(这个热闹的家庭目的地位于安大略湖岸边,是钓鱼的好去处,距离尼亚加拉瀑布州立公园美

    18、丽的瀑布只有很短的车程。)可知Olcott是个适合钓鱼的地方;由“Lake Chelan”下文详细介绍中的第三句“One of the most beautiful lakes in America for swimming, its also a big destination for camping, fishing and wine tasting. (它是美国最美丽的湖泊之一,适合游泳,也是露营、钓鱼和品酒的好去处。)”可知,Lake Chelan适合游泳、露营、钓鱼和品酒;由此可知,Olcott和Lake Chelan的共同之处是都适合钓鱼。故选B。【2题详解】细节理解题。根据“Co

    19、rpus Christi”下文详细介绍中的“Corpus Christi stands out for having an incredible selection of truly terrific beaches, affordable lodging options, beautiful parks and lots of free activities. While youre there, explore the largest undeveloped barrier island in the world, the Pad re Island National Seashore.

    20、(Corpus Christi因拥有令人难以置信的绝佳沙滩、经济实惠的住宿选择、美丽的公园和许多免费活动而脱颖而出。当你在那里的时候,探索世界上最大的未开发的堰洲岛,帕德雷岛国家海岸。)”可知,在Corpus Christi 游客可以参加许多免费的活动,去探索世界上最大的未开发的堰洲岛。故选C。【3题详解】细节理解题。根据“Daytona Beach”下文详细介绍“Daytona Beach may be famous for racing, but its also home to 20 miles of beautiful white-sand beaches that rank as s

    21、ome of the best beaches in Florida. In fact, visitors can even buy a pass to spend the day driving on the beach. Of course, its hard to ignore the legacy of racing here, since Daytona Beach is home to Daytona International Speedway, host of the Daytona 500.(Daytona沙滩可能以赛车而闻名,但它也是20英里美丽的白色沙滩的所在地,这些沙滩

    22、是佛罗里达州最好的海滩之一。事实上,游客甚至可以购买通行证,在沙滩上开车一天。当然,很难忽视这里的赛车遗产,因为Daytona沙滩是Daytona国际赛车场的所在地,也是Daytona 500的举办地。)”可知,Daytona Beach因赛车出名,是Daytona国际赛车场的所在地,也是Daytona 500的举办地,游客购买通行证可以就在沙滩上开一天的车;由此可知,如果对速度竞赛感兴趣,可以选择去Daytona Beach度假。故选D。BMadison stared through the window and watched a puffy white cloud pass over t

    23、he woods across from the school. It must be wonderful to be a bird, she thought. Total freedom. No math class to sit in, and her days would be spent on horseback. She thought of her horse, Star.“Madison. Could you please join us again?” Mrs. Smith said. “I was just asking the class if anyone had any

    24、 problems with the homework assignment.”“Well, I didnt have any problems doing it, but I had problems remembering to put it in my school bag after I did it.” Some giggling spread through the room.“Madison. I dont know what I am going to do with you. Youre such a smart girl but you just dont apply yo

    25、urself. Class, clear your desks. Our guest is here and welcome Doctor Landon. He is a veterinarian (兽医). He came here today as part of our continued Career Explorations Program.”Madison tried to focus as Doctor Landon talked about how important grades were and how he struggled with math when he was

    26、a kid. Doctor Landon was still talking but she lost track of what he was saying. Then a word caught her attention. Horse. Was he talking about horses?Gradually, Madison knew Doctor Landon had come to her town and house when her horse, Star, needed care. She liked it that he even knew her horses name

    27、. “So, you just travel around and take care of horses all day long?”Doctor Landon nodded. “I travel with my truck to take care of horses and ponies across the county. It is a lot of work, but I love it.”Madisons mouth fell open. What a life that must be, she thought. At that moment, sitting in class

    28、, Madison could see her future and her life suddenly seemed bigger. By the time she got off the bus that afternoon, her plans for the afternoon had changed. She was still going to ride Star, but first she was going to spend an hour studying math. Then tomorrow shed spend an hour studying science.4.

    29、Why was Madison called by Mrs. Smith in class?A. Because she had problems with math.B. Because she was absent-minded in class.C. Because she was distracted by the birds outside.D. Because she forgot to bring her homework back.5. Why was Doctor Landon invited to the class?A. To call for care for anim

    30、als.B. To enrich students outdoor activities.C. To emphasize the importance of study.D. To help students with their career choices.6. What can be inferred about Madison from the last paragraph?A She was greatly inspired.B. She preferred math to science.C. She didnt believe Landons story.D. She chang

    31、ed her hobby completely.7. Where can you find the article?A. A science fiction.B. A travelling brochure.C. A famous magazine.D. A government report.【答案】4. B 5. D 6. A 7. C【解析】【导语】本文是一篇记叙文。文章主要讲述了一个名叫Madison的女孩在学校里对兽医Landon的讲座产生了兴趣,并意识到她对马匹的热爱和对兽医职业的向往。在听完讲座后,Madison决定改变自己的学习态度,开始认真学习数学和科学知识,为成为一名兽医做

    32、好准备。【4题详解】细节理解题。根据第一段中的“Madison stared through the window and watched a puffy white cloud pass over the woods across from the school. It must be wonderful to be a bird, she thought.(麦迪逊凝视着窗外,看到一朵蓬松的白云在学校对面的树林里飘过。她想,做一只鸟一定很奇妙)”及第四段中史密斯太太的话“Youre such a smart girl but you just dont apply yourself.(你是个

    33、很聪明的女孩,但就是不用功)”可知,史密斯太太在课堂上点麦迪逊的名是因为她上课心不在焉。故选B。【5题详解】细节理解题。根据第四段中的“Our guest is here and welcome Doctor Landon. He is a veterinarian (兽医). He came here today as part of our continued Career Explorations Program.(我们的客人来了,欢迎兰登医生。他是一名兽医。他今天来到这里,是为了参与我们的职业探索课程)”可知,兰登医生被请来帮助学生们进行职业选择。故选D。【6题详解】推理判断题。根据最

    34、后一段中的“Madisons mouth fell open. What a life that must be, she thought. At that moment, sitting in class, Madison could see her future and her life suddenly seemed bigger. By the time she got off the bus that afternoon, her plans for the afternoon had changed. She was still going to ride Star, but fi

    35、rst she was going to spend an hour studying math. Then tomorrow shed spend an hour studying science.(麦迪逊张大了嘴。那该是怎样的一种生活啊,她想。就在那一刻,坐在教室里的麦迪逊看到了自己的未来,她的生活突然变得更美好了。那天下午她下车的时候,她下午的计划已经改变了。她还是要骑“星星”,但首先她要花一个小时学习数学。然后明天她会花一个小时学习科学)”可推知,麦迪逊深受鼓舞,行为也发生了巨大改变。故选A。【7题详解】推理判断题。通读全文可知,本文是一篇记叙文。文章讲述了一个名叫Madison的女孩

    36、在学校里对兽医Landon的讲座产生了兴趣,并意识到她对马匹的热爱和对兽医职业的向往。在听完讲座后,Madison决定改变自己的学习态度,开始认真学习数学和科学知识,为成为一名兽医做好准备。结合选项,“科幻小说”、“旅游手册”和“ 政府工作报告”三项皆不符合本文特点,故选C项“一本著名的杂志”。故选C。CIf youve ever had trouble finding your keys or remembering what you had for breakfast, you know that short-term memory is far from perfect. For peo

    37、ple whove had a traumatic brain injury (TBI), though, recalling (回忆) recent events or conversations can be a major struggle.“We have patients whose family cannot leave them alone at home because they will turn on the stove and forget to turn it off,” says Dr. Ramon Diaz-Arrastia, who directs the Tra

    38、umatic Brain Injury Clinical Research Center at the University of Pennsylvania. So Arrastia and a team of scientists have been testing a possible treatment. It involves delivering a pulse (脉冲) of electricity to the brain at just the right time.And it worked in a study of eight people with moderate o

    39、r severe TBIs, the team reports in the journal Brain Stimulation. A precisely timed pulse to a brain area just behind the ear improved recall by about 20 percent and reduced the persons memory deficit (缺失) by about half.If the results pan out in a larger study, the approach might improve the lives o

    40、f many young people who survive a serious TBI, says Diaz-Arrastia, an author of the study and a professor of neurology at Penn. “In many cases, the reason theyre unable to rejoin and fully participate in society is because of their memory problems,” he says. “And they often have this disability that

    41、 goes on for many, many decades.” But the treatment is not for the timid. It requests patients to have electrodes surgically implanted in their brain. And scientists are still perfecting the system that delivers the electrical pulses.While experimental, the results offer hope for individuals with me

    42、mory deficits due to traumatic brain injuries. If the technique continues to show promise, it could transform memory recall and cognitive function improvement for those who need it most.8. Why did Arrastias team do the research?A. To cut the cost of treating TBI.B. To show interest in electrical pul

    43、ses.C. To find the treatment of memory deficits.D. To explain problems of short-term memory.9. What does the underlined phrase “pan out” in paragraph 4 mean?A. Change.B. Occur.C. Differ.D. Disappear.10. What does the author think of the treatment?A. It is uncertain.B. It is doubtful.C. It is unsucce

    44、ssful.D. It is hopeful.11. What is the best title for the text?A. Scientists Work Hard at BrainB. Brain Memory Is a Matter of ConcernC. Electrical Pulses Improve Brain MemoryD. Researchers Make Progress in Treating Illness【答案】8. C 9. B 10. D 11. C【解析】【导语】本文是一篇说明文。文章探讨了一种针对创伤性脑损伤患者的记忆力缺失治疗方法,通过向大脑发送电

    45、脉冲来改善记忆力。实验结果显示该方法可提高约20%的记忆力,但该治疗方法仍处于实验阶段,需要进一步完善。【8题详解】推理判断题。根据第二段第三句“So Arrastia and a team of scientists have been testing a possible treatment. (因此,Arrastia和一组科学家一直在测试一种可能的治疗方法。)”可推断,Arrastia的团队要做这项研究是为了寻找记忆缺陷的治疗方法。故选C。【9题详解】词义猜测题。根据划线词后半句“the approach might improve the lives of many young peo

    46、ple who survive a serious TBI, (这种方法可能会改善许多遭受严重脑外伤的年轻人的生活)”可推知上文意思是如果研究结果在更大规模的研究中得到证实。所以pan out为“证实,出现”之意。故选B。【10题详解】推理判断题。根据最后一段第一句“While experimental, the results offer hope for individuals with memory deficits due to traumatic brain injuries. (虽然是实验性的,但这一结果为那些因创伤性脑损伤而记忆力减退的人带来了希望。)”可推断,作者认为这种治疗是

    47、有希望的。故选D。【11题详解】主旨大意题。文章围绕第二段的“So Arrastia and a team of scientists have been testing a possible treatment. It involves delivering a pulse (脉冲) of electricity to the brain at just the right time. (因此,Arrastia和一组科学家一直在测试一种可能的治疗方法。它包括在正确的时间向大脑输送脉冲电流。)”及全文可知,文章探讨了一种针对创伤性脑损伤患者的记忆力缺失治疗方法,通过向大脑发送电脉冲来改善记忆力

    48、。实验结果显示该方法可提高约20%的记忆力,但该治疗方法仍处于实验阶段,需要进一步完善。所以“Electrical Pulses Improve Brain Memory (电脉冲改善大脑记忆)”作为文章标题最为合适。故选C。DCherry blossoms (樱花) in Kyoto, Japan, reached peak bloom (绽放) on March 26 this year the earliest the event has occurred in 1,200 years of records. Why so soon?According to records previo

    49、usly collected by Professor Yasuyuki Aono, Kyotos cherry blossoms had consistently flowered around April 10 to 17 for over a thousand years. The Washington Post reports that Japans most famous flowers have been trending toward blooming earlier each spring, with scientists blaming the phenomenon on i

    50、ncreasing global temperatures. And this year, the peak has shifted all the way into the previous month. “The Kyoto Cherry Blossom record is incredibly valuable for climate change research. Even a slight drop or rise of springtime temperatures can be recorded by it,” research scientist Benjamin Cook

    51、said, noting that warmer temperatures typically mean cherry blossoms bloom earlier.Cherry blossoms are influenced so easily by temperature that trees in Tokyo even bloomed in autumn after typhoons caused warmer weather in 2018. Meanwhile, Aono estimated that Kyoto has warmed by 3.4 degrees Celsius s

    52、ince 1820.While this years cherry blossom peak was Kyotos earliest in 1,200 years, this isnt the case in other parts of Japan Tokyo reached peak bloom on March 22, which is three days earlier than average and the earliest date since 1953.However, the global trend seems to be slowly pushing cherry bl

    53、ossoms into full bloom to earlier in the year regardless of where theyre planted. In 2019, scientist Patrick Gonzalez noted that the trend of earlier blooming seen among cherry blossoms in Washington was “consistent with human-caused climate change.”Cherry blossoms are considered in full or peak blo

    54、om when 80 percent of the flowers have bloomed, which usually occurs within a week of the first flowers opening. Elements other than may also be involved in the early blooming. Gonzalez offered the warning that “no research has examined all of the factors, and it is a long way to go.”12. How does th

    55、e author introduce the topic?A. By stating a fact.B. By giving an example.C. By describing a custom.D. By sharing an experience.13. What do Benjamin Cooks words suggest?A. Cherry trees will die in cold weather.B. Springtime temperatures are falling.C. Cherry is sensitive to temperature change.D. Ear

    56、ly blooming also appeared elsewhere.14. What can we learn about cherry blossoms from the last paragraph?A. The studies have covered all factors.B. Further scientific study is still needed.C. Climate change is the only influential factor.D. Reasons of early blooming have been identified.15. Whats the

    57、 purpose of the text?A. To discuss the negative impact of human-caused climate changeB. To appeal to the public to appreciate Cherry blossomsC. To call attention to the increasing global temperaturesD. To introduce one influential factor of Cherry blossoms blooming【答案】12. A 13. C 14. B 15. D【解析】【导语】

    58、本文是一篇说明文。文章主要介绍了日本京都的樱花于今年3月26日就达到了盛开的高峰,这是1200年来首次出现这种情况。而科学家将这一现象归咎于全球气温上升,不同的学科家对此发表了自己的看法。【12题详解】推理判断题。根据第一段“Cherry blossoms in Kyoto, Japan, reached peak bloom on March 26 this year the earliest the event has occurred in 1,200 years of records. Why so soon? (日本京都的樱花于今年3月26日就达到了盛开的高峰,这是1200年来首次出

    59、现这种情况。为什么这么快?)”以及第二段“According to records previously collected by Professor Yasuyuki Aono, Kyotos cherry blossoms had consistently flowered around April 10 to 17 for over a thousand years. The Washington Post reports that Japans most famous flowers have been trending toward blooming earlier each spr

    60、ing, with scientists blaming the phenomenon on increasing global temperatures. And this year, the peak has shifted all the way into the previous month. “The Kyoto Cherry Blossom record is incredibly valuable for climate change research. Even a slight drop or rise of springtime temperatures can be re

    61、corded by it,” research scientist Benjamin Cook said, noting that warmer temperatures typically mean cherry blossoms bloom earlier. (根据青野康之教授之前收集的记录,一千多年来,京都的樱花一直在4月10日至17日左右开放。 据华盛顿邮报报道,每年春天,日本最著名的花都有提早开花的趋势,科学家将这一现象归咎于全球气温上升。而今年,峰值一直转移到前一个月。“京都樱花记录对气候变化研究具有不可思议的价值。即使是春季温度的轻微下降或上升,也能被它记录下来,”研究人员本杰明

    62、库克指出,气温升高通常意味着樱花盛开得更早。)”可推知,作者通过陈述事实引入文章话题。故选A。【13题详解】推理判断题。根据第二段中“The Kyoto Cherry Blossom record is incredibly valuable for climate change research. Even a slight drop or rise of springtime temperatures can be recorded by it,” research scientist Benjamin Cook said, noting that warmer temperatures

    63、typically mean cherry blossoms bloom earlier. (“京都樱花记录对气候变化研究具有不可思议的价值。即使是春季温度的轻微下降或上升,也能被它记录下来,”研究人员本杰明库克指出,气温升高通常意味着樱花盛开得更早。) ”可推知,本杰明库克的话暗示了樱花对温度变化很敏感。故选C。14题详解】细节理解题。根据最后一段中“Elements other than climate change may also be involved in the early blooming. Gonzalez offered the warning that “no resea

    64、rch has examined all of the factors, and it is a long way to go.” (除气候变化外,其他因素也可能与花期提前有关。 冈萨雷斯警告说,“没有研究检验过所有的因素,这是一段很长的路要走。”)”可知,樱花还要进一步的科学研究。故选B。【15题详解】推理判断题。根据全文可知,文章主要介绍了日本京都的樱花于今年3月26日就达到了盛开的高峰,这是1200年来首次出现这种情况。而科学家将这一现象归咎于全球气温上升,不同的学科家对此发表了自己的看法。从而推断,文章的目的是介绍气候变化是影响樱花盛开时间的一个因素。故选D。第二节 (共5小题;每小题

    65、2.5分,满分12.5分)阅读下面短文,从短文后的选项中选出可以填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。If you are a newcomer to the USA, you may find your name hard for the local people to pronounce. It often brings trouble. _16_. Here are some practical tips for you.Make your name easierWhen you are applying for a job or attending a presentation

    66、, write down the phonetic spelling next to your name. This will make your name much easier. From my own experience, my new friends find this method useful. When they see “Ilincha ee-lean-ka”, they can follow the guidance correctly. _17_.Act in a right wayIf others mispronounce your name you should n

    67、ever question why they cant pronounce it correctly. _18_. Instead, you can behave politely by offering the right pronunciation to your friends. Just politely show them how to say your name right. And then, you can even start interesting conversations about the meaning of your name.Stay true to yours

    68、elf_19_. Take me as an example. People often ask me if I have a nickname, or if they could just change my name into something easier. But I hold to my ground. I would be true to myself and say, “No, I would prefer to be called ee-lean-ka as this carries great meaning for me.”_20_. We should all love

    69、 and celebrate each of our names. Therefore, be proud of your name and speak up for yourself.A. Be patient and kindB. And dont blame them for the mistake, eitherC. You may wonder how to handle such problemsD. As a result, they can pronounce my name easilyE. Hopefully, the tips above will bring you c

    70、onfidenceF. Remember, you shouldnt change your name to fit inG. It should be noticed that some names can be easily mispronounced【答案】16. C 17. D 18. B 19. F 20. E【解析】【导语】这是一篇说明文。文章主要介绍了几个让美国人把刚到美国的人的名字念正确的建议。【16题详解】根据上文“If you are a new-comer to the USA, you may find that your name is hard for the lo

    71、cal people to pronounce. It often brings inconvenience and even causes some troubles. (如果你刚来美国,你可能会发现你的名字对当地人来说很难发音。它经常带来不便,甚至引起一些麻烦)”和下文“Here are some practical suggestions for you.(这里有一些实用的建议给你)”可知,我们的名字有时对美国人来说很难发音,这常常带来不便甚至引起麻烦,但这是有方法可以解决的。由此推知,空处陈述人们想知道解决这些问题的方法。C项“You may wonder how to handle

    72、such problems(你可能想知道如何处理这样的问题)”符合题意,选项中的problems指代上文“inconvenience and even causes some troubles.”。故选C。【17题详解】空处位于段末应承接上文。根据上文“When they see “Ilincha ee-lean-ka”, they can follow the guidance correctly. (当他们看到“Ilinchaee lean ka”时,他们可以正确地念出名字)”可知,在名字旁标注了语音拼音后,人们就能按照语音拼音的指导念,这样人们就能把名字读正确了。D项“As a resu

    73、lt, they can pronounce my name easily(因此,他们可以很容易地念出我的名字)”符合题意,与上文形成因果关系。故选D。【18题详解】根据上文“If your name is being mispronounced, never remain quiet or question why they cant pronounce it correctly. (如果你的名字被读错了,永远不要保持沉默或质疑他们为什么不能正确地发音)”可知,当名字被读错时,不要沉默或质疑他人。下文“Instead, you can behave politely by offering

    74、the right pronunciation to your friends.(相反,你可以礼貌地告诉你的朋友正确的发音)”指出我们应该礼貌行事。由此推知,空处承接上文,继续列举错误的行为。B项“And dont blame them for the mistake, either(也不要因为这样的错误而责备他们)”符合题意。故选B。【19题详解】根据下文“Remember, you shouldnt change your name to fit in. Take me as an example. People often ask me if I have a nickname, or

    75、if they could just change my name into something easier. But I hold to my ground. I would be true to myself and say, “No, I would prefer to be called ee-lean-ka as this carries great meaning for me.”(记住,你不应该为了迎合别人而改名字。以我为例。人们经常问我是否有昵称,或者他们是否可以把我的名字改成更简单的名字。但我坚持自己的立场。我会诚实地对自己说:“不,我更喜欢被称为ee-lean-ka,因为

    76、这对我来说意义重大。”)”可知,本段的建议是坚持自己的立场,不要为了迎合他人轻易改变自己的名字。F项“Remember, you shouldnt change your name to fit in(记住,你不应该为了适应而改变你的名字)”符合题意,呼应下文的“be true to myself”。故选F。【20题详解】空处位于末段,为总结性句子,应具有高度概括性,结合选项可知,E项“Hopefully, the tips above will bring you confidence(希望上面的建议能给你带来信心)”符合题意,选项中的the tips above指上文提到的三条建议。故选E

    77、。第三部分 语言运用(共两节,满分30分)第一节 (共15小题;每小题1分,满分15分)阅读下面短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出可以填入空白处的最佳选项。When Jacob Kohut finally had some time off during his 12-hour shift standing guard outside the U. S. Capitol (国会), he sat on the seat, _21_ in hand, teaching students via his computer how to play Beethovens “Ode to J

    78、oy.” “Im a soldier for the Guard, but Im as much a soldier for music _22_,” he says. Kohut used to be in the _23_ for ten years, and now when safety support is needed at the US Capitol, he is one of the 25,000 soldiers supporting Joe Bidens inauguration (就职典礼).When he was called up for _24_, “My fir

    79、st thought was, what about my kids?” says Kohut. “The _25_ thing these students need is a change of the teacher.”The school headmaster Diane Leipzig told Kohut she would find a new teacher to _26_ his classes, but he _27_ continuing to teach. “He teaches our kids the importance of _28_ and devotion.

    80、” Leipzig said._29_ has always been a driving force in Kohuts life. He was a violin player throughout high school, studied music in college, and _30_ earned his doctors degree in music at George Mason University. Kohut insists he is not doing anything _31_ hes simply taking care of what needs to get

    81、 done.Among the long and stressful hours of standing guard, Kohut said his teaching time offers _32_.When the familiar melody “Ode to Joy” _33_ the Humvee, Kohut realized there wasnt a better _34_ to teach his students. “Its a _35_ of unity and peace,” he says. “And thats what the world needs right

    82、now.”21. A. gunB. whistleC. violinD. flashlight22. A. achievementB. educationC. competitionD. media23. A. armyB. marketC. countryD. career24. A. teachingB. playC. dutyD. turn25. A. firstB. mostC. bestD. last26 A. useB. replaceC. editD. cover27. A. took toB. waited forC. insisted onD. called on28. A.

    83、 humorB. patienceC. explorationD. determination29. A. StudyB. ServiceC. MusicD. Power30. A. finallyB. possiblyC. previouslyD. entirely31. A. comfortableB. traditionalC. romanticD. awesome32. A. arrangementB. comfortC. knowledgeD. idea33. A. rang throughB. broke outC. took alongD. set off34. A. pathB

    84、. opinionC. areaD. tune35. A. methodB. symbolC. sentenceD. result【答案】21. C 22. B 23. A 24. C 25. D 26. D 27. C 28. D 29. C 30. A 31. D 32. B 33. A 34. D 35. B【解析】【导语】这是一篇记叙文。文章主要讲述了雅各布科胡特响应号召归队执行安保任务,但他同时也未放弃自己的音乐教学工作,仍然利用空闲时间教学生们音乐。【21题详解】考查名词词义辨析。句意:在美国国会大厦外值勤12小时的雅各布科胡特终于有时间休息了,他坐在座位上,手里拿着小提琴,通过电

    85、脑教学生们演奏贝多芬的欢乐颂。A. gun枪;B. whistle口哨;C. violin小提琴;D. flashlight手电筒。根据句中“teaching students via his laptop how to play Beethovens “Ode to Joy.”和下文“He was a violin player throughout high school, studied music in college, and _10_ earned his doctors degree in music at George Mason University.”可知,科胡特以前是位小

    86、提琴手,现在在教学生音乐,所以他手里拿的是小提琴。故选C。【22题详解】考查名词词义辨析。句意:我是一名卫队士兵,也是一名教授音乐的士兵。A. achievement成绩;B. education教育;C. competition比赛;D. media媒体。根据上文“he sat on the seat, _1_ in hand, teaching students via his computer how to play Beethovens “Ode to Joy.”可知,雅各布科胡特在教授音乐,所以他也是一名教授音乐的士兵。故选B。【23题详解】考查名词词义辨析。句意:科胡特曾经在军队十

    87、年。A. army军队;B. market市场;C. country国家;D. career事业。根据句中“used to be in.”和“he is one of the 25,000 soldiers supporting Joe Bidens inauguration (就职典礼).”可推知,他曾经在军队当过兵。故选A。【24题详解】考查名词词义辨析。句意:当他被召回归队履职时,他说:“我的第一个想法是我的孩子们怎么办?”A. teaching教,教育;B. play表演,演出;C. duty职责;D. turn轮次。根据上文“Kohut used to be in the _3_ f

    88、or ten years, and now when safety support is needed at the US Capitol”和下文“a disturbance in their teaching”可知,因为总统就职典礼安保需要,所以老兵科胡特被召回履行他作为士兵的职责。故选C。【25题详解】考查形容词词义辨析。句意:这些学生最不需要的就是更换老师。A. first首先的,第一的;B. most大多数的;C. best最好的;D. last最后的。结合常识和上文科胡特的话“My first thought was, what about my kids?”可推知,科胡特担心他的学

    89、生们,认为学生最不需要的就是更换老师;the last thing these students need.“学生最后需要的”,即“学生最不需要的”。故选D。【26题详解】考查动词词义辨析。句意:校长黛安莱比锡告诉科胡特,她会找一个新老师来替他上课,但科胡特坚持继续教书。A. use使用;B. replace代替,取代;C. edit编辑;D. cover替补。根据上文可知,科胡特被军队召回,所以没法继续上课,结合句中“The school headmaster Diane Leipzig told Kohut she would find a new teacher”可推知,校长将找代课老师

    90、替他上课;注意:replace是指“代替,取代”,表示把他换掉,而cover是指“替补”,是暂时帮忙上课。故选D。【27题详解】考查动词短语辨析。句意:但是他坚持继续上课。A. took to带到;B. waited for等待;C. insisted on坚持;D. called on号召。根据句中“but”和“continuing to teach”可知,科胡特不同意校长找代课老师上课的想法,坚持要自己上课。故选C。【28题详解】考查名词词义辨析。句意:他教我们的孩子们决心和奉献的重要性。A. humor幽默;B. patience耐心;C. exploration探索;D. determ

    91、ination决心。根据上文“he insisted on continuing to teach”可知,他通过坚持上课这件事教会了孩子们决心的重要性。故选D。【29题详解】考查名词词义辨析。句意:音乐一直是科胡特生命中的驱动力。A. Study研究;B. Service服务;C. Music音乐;D. Power权力,力量。根据下文“He was a violin player throughout high school, studied music in college, and _10_ earned his doctors degree in music composition at

    92、 George Mason University”可知,从小到大,音乐在科胡特各个时期阶段都是重要的,推动他取得进步。故选C。【30题详解】考查副词词义辨析。句意:他整个高中都是小提琴手,在大学学习音乐,并在乔治梅森大学获得了音乐博士学位。A. finally最后;B. possibly可能;C. previously先前;D. entirely整个地。根据上文可知,他高中时期他是一名小提琴手,大学也学习音乐,一路走来,最后获得音乐博士学位。故选A。【31题详解】考查形容词词义辨析。句意:科胡特坚称他并没有做什么了不起的事情他只是在处理需要完成的事情。A. comfortable舒适的;B.

    93、traditional传统的;C. romantic浪漫的;D. awesome令人惊叹的,非常棒的。根据下文“hes simply taking care of what needs to get done”可知,科胡特认为自己只做了普通的事情,没有做什么令人惊叹的事情。故选D。【32题详解】考查名词词义辨析。句意:科胡特说,在漫长而紧张的站岗时间里,他的教学时间给了他安慰。A. arrangement安排;B. comfort安慰,慰藉;C. knowledge知识;D. idea想法。根据下文“Kohut realized there wasnt a better _14_ to tea

    94、ch his students”可知,在科胡特长时间的充满压力的站岗中,教授音乐这种快乐的事情对他而言是一种慰藉。故选B。【33题详解】考查动词短语辨析。句意:当欢乐颂熟悉的旋律响彻悍马车,科胡特意识到教他的学生们,没有比欢乐颂更好的曲子了。A. rang through响彻;B. broke out爆发;C. took along带上,随身携带;D. set off出发,引爆。根据句中“the familiar melody “Ode to Joy”可知,是欢乐颂的旋律响彻悍马车。故选A。【34题详解】考查名词词义辨析。句意:当欢乐颂熟悉的旋律响彻悍马车,科胡特意识到教他的学生们,没有比欢乐

    95、颂更好的曲子了。A. path小道;B. opinion意见;C. area地区;D. tune曲调,曲子。根据下文“Its a _15_ of unity and peace”和“And thats what the world needs right now.”可知,科胡特认为欢乐颂是教学生们的最好的曲子。故选D。【35题详解】考查名词词义辨析。句意:它是团结和和平的象征。A. method方法;B. symbol象征;C. sentence句子;D. result结果。根据上文可知,it指代欢乐颂这首曲子,结合“unity and peace”可推知,它是团结和和平的象征。故选B。第二节

    96、 (共10小题;每小题1.5分,满分15分)阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。Chinese are the worlds most optimistic people about the future of their country, says the monthly survey, “What Worries the World July 2017,” _36_ (report) by the global market research company, Ipsos, on August 6th. The report shows that 87 perc

    97、ent of Chinese _37_ accepted the interview think that their country is going in the right direction, being _38_ highest among all adults under aged 65 surveyed in 26 countries, _39_ (include) Australia, Canada, France, Britain, Germany, India, Japan, Russia, the US and South Korea.US media, Axios, s

    98、aid Chinese are _40_ (true) optimistic about the future of their country, while most Americans are worried that their country is going downhill.Most Chinese participants in the survey worry about moral decline (道德衰退) (47%), _41_ (environment) problems (40%) and unemployment (31%) while healthcare, t

    99、errorism (恐怖主义) as well _42_ crime and violence, are the top three _43_ (worry) for Americans, the report noted.Besides, the report pointed out that nearly 43 percent of Americans interviewed _44_ (be) optimistic about their country in July 2017, down 4 percent from the previous month, but much _45_

    100、 (high) than during the presidential election (选举) in October 2016.【答案】36. reported 37. who#that 38. the 39. including 40. truly 41. environmental 42. as 43. worries 44. were 45. higher【解析】【导语】本文是一篇说明文。报告显示,中国人是世界上对国家未来最乐观的人,占比87%。然而,只有近43%的受访美国人对自己的国家持乐观态度。【36题详解】考查非谓语动词。句意:全球市场研究公司益普索(Ipsos) 8月6日发

    101、布的月度调查2017年7月世界担忧报告,中国人是世界上对国家未来最乐观的人。分析句子成分可知,空处应为非谓语动词。且非谓语动词report和逻辑主语“survey”之间为动宾关系,故用过去分词形式表被动,作后置定语。故填reported。【37题详解】考查定语从句关系词。句意:该报告显示,87%接受采访的中国人认为他们的国家正朝着正确的方向前进,在包括澳大利亚、加拿大、法国、英国、德国、印度、日本、俄罗斯、美国和韩国在内的26个国家的65岁以下成年人中,这一比例最高。分析句子成分可知,空处引导限制性定语从句,先行词“87 percent of Chinese”,为人,且关系词在从句中充当主语,

    102、故可用关系代词who或that引导。故填who/that。【38题详解】考查冠词。句意:该报告显示,87%接受采访的中国人认为他们的国家正朝着正确的方向前进,在包括澳大利亚、加拿大、法国、英国、德国、印度、日本、俄罗斯、美国和韩国在内的26个国家的65岁以下成年人中,这一比例最高。根据句意可知,应为“定冠词+形容词最高级”结构。故填the。【39题详解】考查介词。句意:该报告显示,87%接受采访的中国人认为他们的国家正朝着正确的方向前进,在包括澳大利亚、加拿大、法国、英国、德国、印度、日本、俄罗斯、美国和韩国在内的26个国家的65岁以下成年人中,这一比例最高。分析句子成分可知,空处应为词义为“

    103、包括”的介词including。故填including。【40题详解】考查副词。句意:美国媒体Axios表示,中国人对他们国家的未来非常乐观,而大多数美国人担心他们的国家正在走下坡路。应为副词truly作状语,修饰形容词“optimistic”。故填truly。【41题详解】考查形容词。句意:报告指出,大多数参与调查的中国人担心道德沦丧(47%)、环境问题(40%)和失业(31%),而医疗、恐怖主义以及犯罪和暴力是美国人最担心的三大问题。应为形容词environmental作定语,修饰名词“problems”。故填environmental。【42题详解】考查介词。句意:报告指出,大多数参与调

    104、查的中国人担心道德沦丧(47%)、环境问题(40%)和失业(31%),而医疗、恐怖主义以及犯罪和暴力是美国人最担心的三大问题。固定搭配as well as“和,以及”。故填as。【43题详解】考查名词。句意:报告指出,大多数参与调查的中国人担心道德沦丧(47%)、环境问题(40%)和失业(31%),而医疗、恐怖主义以及犯罪和暴力是美国人最担心的三大问题。空处应为名词作表语,且照应空前基数词“three”可知,应为可数名词复数形式。故填worries。【44题详解】考查时态。句意:此外,报告指出,2017年7月,近43%的受访美国人对自己的国家持乐观态度,比前一个月下降了4%,但远高于2016年

    105、10月总统大选时的水平。分析句子成分可知,空处应为“that”引导的宾语从句的谓语动词。照应时间状语“in July 2017”以及空前主语“43 percent of Americans”可知,提示词应为一般过去时,为复数。“百分数+名词”作主语,谓语动词的单复数由名词决定。故填were。【45题详解】考查形容词。句意:此外,报告指出,2017年7月,近43%的受访美国人对自己的国家持乐观态度,比前一个月下降了4%,但远高于2016年10月总统大选时的水平。根据空后的“than”可知,提示词应为形容词比较级。故填higher。第四部分 写作(共两节,满分40分)第一节 (满分15分)46.

    106、假定你是李华,收到美国好友Peter发来的邮件。他称赞成都举办的第31届世界大学生夏季运动会,表示非常喜欢吉祥物蓉宝,并希望你能分享对大运会的感想。请你写一封回信,内容包括:1. 感谢称赞和喜爱;2. 对大运会的感想;3. 许诺寄去蓉宝。注意:1.写作词数应为80左右;2.可适当增加细节,以使行文连贯。参考词汇:大运会 the 31st FISU World University Games= the Chengdu Universiade吉祥物 mascot 蓉宝RongbaoDear Peter,_Yours,Li Hua【答案】Dear Peter,I hope this letter

    107、finds you well. I am thrilled to receive your email and learn about your enthusiasm for the 31st Summer World University Games held in Chengdu, including your admiration for Rongbao, the mascot. Thank you so much for your kind words!As for my impressions, the Chengdu Universiade indeed showcased the

    108、 energy and talent of young athletes from around the world. The vibrant atmosphere, competitive spirit, and cultural exchange were truly inspiring. The enthusiasm of the spectators added to the excitement, creating an unforgettable experience.Regarding Rongbao, Im excited to let you know that I will

    109、 send you one very soon! Im sure it will be a wonderful keepsake from this remarkable event.Once again, thank you for sharing your excitement. I cant wait to hear more about your experiences as well. Looking forward to your reply.Yours,Li Hua【解析】【导语】本篇书面表达属于应用文写作中的回信。要求考生给美国好友Peter写封回信,谈谈自己对大运会的感想,并

    110、表示会寄去蓉宝。【详解】1.词汇积累激动的:thrilled excited展示:showcase display增加:add to increase关于:regarding in/with regard to2.句式拓展简单句变复合句原句:I am thrilled to receive your email and learn about your enthusiasm for the 31st Summer World University Games held in Chengdu, including your admiration for Rongbao, the mascot.拓

    111、展句:I am thrilled to receive your email and learn about your enthusiasm for the 31st Summer World University Games which was held in Chengdu, including your admiration for Rongbao, the mascot.【点睛】【高分句型1】Regarding Rongbao, Im excited to let you know that I will send you one very soon!(运用了that引导的宾语从句)【

    112、高分句型2】Im sure it will be a wonderful keepsake from this remarkable event.(运用了省略引导词that的宾语从句)第二节(满分25分)47. 阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文。Prissy Baker was in Mr. Millers store on New Years morning, buying matches when her uncle, Richard Baker, came in. He did not look at Prissy, nor did she wis

    113、h him a happy New Year; she would not have dared.Uncle Richard had not been speaking with Prissy or her father since the two brothers disagreements over the division of a piece of property(财产)eight years ago. The fault had been mainly on Uncle Richards side, but he was unwilling to admit it.He was a

    114、ctually a big, strong-looking man-an uncle to be proud of, Prissy thought, if only he were like what he used to be himself. He was the only uncle Prissy had, and when she was a little girl they had been great friends; but that was before the quarrel.Uncle Richard informed Mr. Miller he was on his wa

    115、y to Navarre to deliver a load of pork. “New Years Day would be pretty much the same as any other day to you,” said Mr. Miller, for Uncle Richard was a single.“Well, I always like a good dinner on New Years Day,” said Richard Baker. “Its about the only way I can celebrate. I got everything ready las

    116、t night but I have to send the pork now. I wont get back from Navarre before one oclock, so I guess Ill have to put up with a cold bite.”After her uncle had driven away, Prissy walked thoughtfully home. She did not mean to cook a dinner, for her father had to meet a friend and would be gone the whol

    117、e day. There was nobody else to cook dinner for. Prissys mother had died when Prissy was a baby.But as she walked home, she could not help thinking about Uncle Richard. He would certainly have cold New Year, cold enough to freeze the whole coming year. She felt sorry for him, picturing him returning

    118、 from Navarre, cold and hungry, to find a fireless house and an uncooked dinner.注意:1. 续写词数应为150左右;2. 请按如下格式在相应的横线上作答。Paragraph 1:Suddenly an idea came into Prissys head. _Paragraph 2:Prissy had just set the table when an angry voice cut through the peace. _【答案】Suddenly an idea came into Prissys head

    119、. She thought she could cook some New Year food for her uncle Richard, which might be a big surprise dinner for him and her father to bury the hatchet. Happily and excitedly, Prissy hurried to prepare for the dinner. She remembered that Uncle Richard liked pork and beef, so she took out what her fat

    120、her had bought before and got down to cooking. Finally, she made delicious dinner for them, and called Uncle Richard to have the dinner at her home when he was back, hoping to have a happy night.Prissy had just set the table when an angry voice cut through the peace. Her father came back. He had kno

    121、wn that she cooked the dinner for Uncle Richard, which made him very angry. She said sorry to her father, but she also told him that Uncle Richard was very poor, driving to deliver pork at cold New Year eve, without a warm house or a dinner. She persuaded her father to forget the quarrel and bury th

    122、e hatchet. At last, her father realized what she said was right. He should not have broken up with his only brother. At midnight, Uncle Richard returned and admitted that he was wrong. Eventually, they did have a happy night.【解析】【导语】本文以人物为线索,主要讲述女孩Prissy新年早晨在商店遇到他叔叔Richard,但是他们没有打招呼。曾经他们关系非常好,但是Pris

    123、sy的父亲和叔叔Richard八年前的一次争吵导致他们在这八年期间没有任何交流。在回家的路上,Prissy想起来在商店听到单身汉叔叔晚上回家一个人过节,Prissy就想为她的叔叔做点什么。这时她突然有了一个主意。【详解】1.段落续写:由第一段首句内容“Prissy突然有了一个主意。”可知,第一段可描写Prissy主意的具体内容。由第二段首句内容“Prissy刚摆好桌子,一个愤怒的声音打破了平静。”可知,本段应该写Prissy的父亲看到她的行为后的反应,经过Prissy解释后,叔叔道歉并和父亲和好如初。2.续写线索:Prissy想到为叔叔做晚餐Prissy做完晚餐后打电话邀请叔叔吃饭父亲回来看到

    124、家中景象反应不满Prissy解释原因希望父亲原谅叔叔叔叔承认错误双方和好。3.词汇激活行为类灵光一闪:sth comes into ones head/sth flashes through ones mind/sth occurs to sb为准备:prepare for/be ready for/make preparations for 开始做:get down to doing/set about doing和某人道歉:say sorry to/apologize to 情绪类生气的:angry/annoyed快乐的:happy/pleasant/delightful【点睛】高分句型1

    125、. She thought she could cook some New Year food for her uncle Richard, which might be a big surprise dinner for him and her father to bury the hatchet.(运用了which引导的非限制性定语从句)高分句型2. Finally, she made delicious dinner for them, and called Uncle Richard to have the dinner at her home when he was back, hoping to have a happy night.(运用了when引导的时间状语从句和现在分词作状语)高分句型3. At last, her father realized what she said was right.(运用了what引导的主语从句和省略that的宾语从句)

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:四川省内江市第二中学2023-2024学年高二英语上学期第一次月考试题(Word版附解析).docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-946142.html
    相关资源 更多
  • 四年级下册科学教案筷子“折”了_青岛版(六年制).docx四年级下册科学教案筷子“折”了_青岛版(六年制).docx
  • 四年级下册科学教案第2单元9 动物需要事物10动物喜欢吃什么 粤教版.docx四年级下册科学教案第2单元9 动物需要事物10动物喜欢吃什么 粤教版.docx
  • 四年级下册科学教案第2单元13动物需要空气 14 养分的输送 粤教版.docx四年级下册科学教案第2单元13动物需要空气 14 养分的输送 粤教版.docx
  • 四年级下册科学教案第1单元7参观植物园8 网络课堂有趣的植物 粤教版.docx四年级下册科学教案第1单元7参观植物园8 网络课堂有趣的植物 粤教版.docx
  • 四年级下册科学教案玩镜子_青岛版(六年制).docx四年级下册科学教案玩镜子_青岛版(六年制).docx
  • 四年级下册科学教案测量重力(4)_青岛版(六年制).docx四年级下册科学教案测量重力(4)_青岛版(六年制).docx
  • 四年级下册科学教案测量重力(2)_青岛版(六年制).docx四年级下册科学教案测量重力(2)_青岛版(六年制).docx
  • 四年级下册科学教案测量重力_青岛版(六年制).docx四年级下册科学教案测量重力_青岛版(六年制).docx
  • 四年级下册科学教案水变热了 青岛版五年制.docx四年级下册科学教案水变热了 青岛版五年制.docx
  • 四年级下册科学教案彩虹的秘密(2)_青岛版(六年制).docx四年级下册科学教案彩虹的秘密(2)_青岛版(六年制).docx
  • 四年级下册科学教案彩虹的秘密_青岛版(六年制).docx四年级下册科学教案彩虹的秘密_青岛版(六年制).docx
  • 四年级下册科学教案岩石的用途(3)_青岛版(六年制).docx四年级下册科学教案岩石的用途(3)_青岛版(六年制).docx
  • 四年级下册科学教案地球上有什么_青岛版(六年制).docx四年级下册科学教案地球上有什么_青岛版(六年制).docx
  • 四年级下册科学教案土壤里有什么(7)_青岛版(六年制).docx四年级下册科学教案土壤里有什么(7)_青岛版(六年制).docx
  • 四年级下册科学教案土壤里有什么(6)_青岛版(六年制).docx四年级下册科学教案土壤里有什么(6)_青岛版(六年制).docx
  • 四年级下册科学教案土壤里有什么(3)_青岛版(六年制).docx四年级下册科学教案土壤里有什么(3)_青岛版(六年制).docx
  • 四年级下册科学教案土壤里有什么(2)_青岛版(六年制).docx四年级下册科学教案土壤里有什么(2)_青岛版(六年制).docx
  • 四年级下册科学教案土壤里有什么_青岛版(六年制).docx四年级下册科学教案土壤里有什么_青岛版(六年制).docx
  • 四年级下册科学教案他们去哪里了冀教版.docx四年级下册科学教案他们去哪里了冀教版.docx
  • 四年级下册科学教案9认识光 青岛版.docx四年级下册科学教案9认识光 青岛版.docx
  • 四年级下册科学教案8夏季星空 青岛版.docx四年级下册科学教案8夏季星空 青岛版.docx
  • 四年级下册科学教案7春季星空青岛版五年制.docx四年级下册科学教案7春季星空青岛版五年制.docx
  • 四年级下册科学教案23四季的更替青岛版.docx四年级下册科学教案23四季的更替青岛版.docx
  • 四年级下册科学教案15蚯蚓找家 青岛版.docx四年级下册科学教案15蚯蚓找家 青岛版.docx
  • 四年级下册科学教案14照相机和眼睛 青岛版.docx四年级下册科学教案14照相机和眼睛 青岛版.docx
  • 四年级下册科学教案12彩虹的的秘密 青岛版.docx四年级下册科学教案12彩虹的的秘密 青岛版.docx
  • 四年级下册科学教案11潜望镜的秘密 青岛版.docx四年级下册科学教案11潜望镜的秘密 青岛版.docx
  • 四年级下册科学教案10玩镜子 青岛版.docx四年级下册科学教案10玩镜子 青岛版.docx
  • 四年级下册科学单元测试第二单元综合能力检测∣教科版.docx四年级下册科学单元测试第二单元综合能力检测∣教科版.docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1