分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 6

类型北京专版2020中考英语复习方案第四篇高分许速测08完形填空 阅读理解D 回答问题试题.docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:932942
  • 上传时间:2025-12-18
  • 格式:DOCX
  • 页数:6
  • 大小:23.31KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    北京专版2020中考英语复习方案第四篇高分许速测08完形填空 阅读理解D 回答问题试题 北京 专版 2020 中考 英语 复习 方案 第四 高分 许速测 08 填空 阅读 理解 回答 问题 试题
    资源描述:

    1、小卷速测(八)完形填空+阅读理解D+回答问题(限时:20分钟). 完形填空Lyles Second Go In 1982, when I was coaching the Raiders, the owner of the team talked with me about a possible trade for Lyle Alzado.After watching him on tape, I didnt think he was that good, but the owner felt we could make Lyle better by creating the right en

    2、vironment for him.We made the 1.That summer at training camp,Lyle was having a hard time.He had that look in his eyes that many young players and some old players get when things arent going 2.One morning Lyle came into my office and he looked like he hadnt slept.Here was a huge man, with his head a

    3、bout as 3 as it could go.We talked, or rather, I listened.The main point was that Lyle felt his career(职业生涯) was over and it would be best for him and for the team if he retired(退役). He apologized for 4 us since we had just traded for him.Lyle was always an emotional person.This is one of the reason

    4、s he was a good player.He 5 all that emotional energy with him, ready to fire out at the snap of the ball(开球).Now he was in front of me, almost crying.I thought for a moment, realizing we had to keep that 6 going.Then I went through my reasons why he should not retire.At the end of our talk, I said,

    5、“You go out and play your very best, and let us 7 if you still have it.Personally, I think you do.” In January 1984.Tampa Bay Stadium.Super Bowl XVIII.With less than two minutes remaining, we were leading 38-9.We were the world champions of professional football.I saw Lyle, crying like a baby.I had

    6、to turn away quickly,or I would have joined him in 8.I remembered that morning in my office, and what Lyle, and what the Raiders, had achieved since he came to us.If Lyle hadnt given his career another shot, he wouldnt have had this victory.Maybe the Raiders wouldnt have had this victory.During that

    7、 moment, I felt one of the greatest satisfactions of my coaching career.()1.A.deal B.planC.argument D.mistake ()2.A.away B.overC.well D.fast ()3.A.low B.coolC.clear D.heavy ()4.A.pushing B.refusingC.cheating D.disappointing ()5.A.faced B.carried C.received D.imagined ()6.A.ball B.fireC.time D.talk (

    8、)7.A.guess B.wonderC.decide D.predict ()8.A.cheers B.painC.peace D.tears. 阅读理解Students in western Ohio(俄亥俄州) have to say “bye-bye” to snowy days. Snow may fall, but students wont be able to spend the days sledding(滑雪橇). Classes will continueonline. Officials say that holding electronic workdays (e-d

    9、ays) will help students keep up with their studies. It will also prevent requiring students to make up schooldays later in June.Which would you prefer:spending a cold day on a computer, or sitting in school in June when you should be on vacation? Jordan Dewar, a student reporter, holds the opinion t

    10、hat having online work on a snowy day is the better choice, “You would be working on a day that you already planned on having schoolwork.”“Having extra days of school in summer can interfere with(妨碍) families vacation plans. Besides, what if your school does not have air conditioning? Imagine sweati

    11、ng through seven hours at school on a hot June day when you could have been relaxing by a pool with your family. Doesnt an e-day sound better than that?” Jordan Dewar said.For some students, it would be easier to concentrate(专注) on e-days than on makeup days. “You can do a little work online, go pla

    12、y, and then come back later,” says Rachel Meyers, 12. “But on June days you would just have to sit there for seven hours, thinking about how you could be outside, so you lose focus.”There are some students arguing that its not fair to ditch snowy days, however. They say that snowy days give them a m

    13、uch-needed break. They also note that missing a day here and there is not enough to put them behind. Most students in Silver Valley School think one problem of e-days is that sometimes siblings(兄弟姐妹们) have to share computers at home. In addition, it punishes the students who dont have computers at h

    14、ome. When school starts again after e-days, these students will be left behind and have to work double-time to catch up.“School budget cuts(预算削减) across the country are expected to continue into the next school year,” the American Association of School Administrators (AASA) Website states. “The scho

    15、ol wouldnt be able to afford both online classes and taking care of the school,” Austin Krewson, an eighth grader, says.Moreover, electricity is likely to be cut off during snowstorms. If kids dont have power at home, the money and the time in running the new program would be wasted.9.What can we le

    16、arn from Paragraph 1?()A.Officials suggest students should have more schooldays in June.B.Officials believe snowy days put students behind in their studies.C.Students have to end snowy days earlier than planned.D.Students wont have sledding classes at school.10.The student reporter, Jordan Dewar, be

    17、lieves that .()A.siblings can help each other with their studies on e-daysB.students can learn better on e-days than on makeup daysC.having e-days in winter will save the cost of air conditioningD.students should study online when it snows heavily on weekdays11.What does the word “ditch” in Paragrap

    18、h 5 probably mean?()A.Give up.B.Put off.C.Carry out.D.Pay for.12.The writer mentions the statement on the AASA Website to .()A.explain the reason to hold the e-day programB.show the difficulty of running the e-day programC.suggest government should spend more money on educationD.stress why some stud

    19、ents cant afford computers for online classes. 回答问题Theatre began with the ancient Greeks.They used to have shows called “plays”, which tell a story by people acting out what happened in it.They had big theatres which were outside, and you could have up to 17,000 people come and watch it.These outsid

    20、e theatres were round in shape, with stone seats going down to the centre, where they had the “stage”.The Romans also built theatres, and there are several you can visit in England, Greece, Italy and Turkey.Greek used to have a person to explain the story to the people who were watching, and the act

    21、ors used to wear pictures on their faces, some with happy faces, some sad.There were not any theatres in Europe in the Middle Ages, but groups of actors (or players, as they used to be called) travelled around the country putting on shows and singing songs in the towns and in large private houses.Ma

    22、ny large houses from this time have a special area in it where the players would do their shows.In England between 1558 and 1603, the ruler was Queen Elizabeth I.During this time, theatres would be built outside the city walls because some people thought they were not safe places to be and that peop

    23、le caused troubles there.They were usually round, and people would stand up to see the show.Rich people had seats to sit on.People used to eat and drink during the show.They used to shout out to the actors and sometimes throw food at them.In Elizabethan times, a theatre group had 12 men and one writ

    24、er in it. Women were not allowed to be in the show, so young boys used to wear dresses and play the female roles.Theatre in London today is very popular, even if tickets are very expensive.Many American stars want to perform in London, and in the last few years Kevin Spacey, Nicole Kidman and Kathle

    25、en Turner have all acted in plays in Londons theatres.13.Who began theatre? 14.Where did actors put on shows in the Middle Ages in Europe? 15.Why were theatres built outside the city walls in Elizabethan times? 16.How many people did a theatre group have in Elizabethan times? 17.What is the passage

    26、mainly about? 【参考答案】.主旨大意 本文描写了一名转会球员刚到新环境后状态不佳,失去了斗志,在教练的支持与鼓励下最终找回信心与斗志的故事。1.A固定搭配“make a deal”的意思是“成交”。 故选A。2.C根据上文的“Lyle was having a hard time”可知,Lyle这段时间过得不顺利,when things arent going well意为“当事情进展不顺利的时候”。故选C。3.A根据上文可知他最近工作不顺利,所以心情低落,应该是低着头。故选A。4.D根据句意可知,他对于工作中自己表现不佳令我们失望感到抱歉。故选D。5.B6.B通过理解上文的“r

    27、eady to fire out”和下文的“if you still have it”可知,教练在帮助他找回原来的激情和自信心中的那团火焰。故选B。7.C根据上文的“You go out and play your very best”可知,教练鼓励Lyle把自己最佳的一面表现出来,然后决定他心中是否还有那团火焰。故选C。8.D根据上文的“crying like a baby”可知,下文应该是和他一起哭的意思。故选D。.9.B推理判断题。根据第一段中的 “Officials say that holding electronic workdays (e-days) will help stud

    28、ents keep up with their studies. It will also prevent requiring students to make up schooldays later in June.” 可知,教育局官员认为网上授课可以帮助学生在学习上不退步,可以不必在六月份补课,即教育局官员认为大雪天会使学生在学习上落后。故选B。10.B推理判断题。根据第三段内容可知,Jordan Dewar列举了六月份补课的诸多不利因素。故选B。11.A12.B推理判断题。根据倒数第二段中的 “The school wouldnt be able to afford both onlin

    29、e classes and taking care of the school” 可知,开展网上授课项目有经费困难的问题。故选B。.主旨大意 本文是一篇说明文,主要介绍了欧洲剧院的发展历史。13.The ancient Greeks.14.In the towns and in large private houses.15.Because some people thought they were not safe places to be and that people caused troubles there.16.Thirteen, 12 men and a writer.17.The history of theatres in Europe.

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:北京专版2020中考英语复习方案第四篇高分许速测08完形填空 阅读理解D 回答问题试题.docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-932942.html
    相关资源 更多
  • 北京市丰台区2022-2023学年高一上学期11月期中考试历史试题A卷 WORD版含答案.docx北京市丰台区2022-2023学年高一上学期11月期中考试历史试题A卷 WORD版含答案.docx
  • 北京市丰台区2022-2023学年高一上学期11月期中考试历史试题.docx北京市丰台区2022-2023学年高一上学期11月期中考试历史试题.docx
  • 北京市丰台区2022-2023学年高一上学期11月期中考试化学试题A卷 WORD版含答案.docx北京市丰台区2022-2023学年高一上学期11月期中考试化学试题A卷 WORD版含答案.docx
  • 北京市丰台区2022-2023学年高一上学期11月期中考试化学试题.docx北京市丰台区2022-2023学年高一上学期11月期中考试化学试题.docx
  • 北京市丰台区2021届高三下学期一模英语试题 WORD版含答案.docx北京市丰台区2021届高三下学期一模英语试题 WORD版含答案.docx
  • 北京市丰台区2021届高三下学期4月综合练习(二)(丰台二模)生物试题 WORD版含答案.docx北京市丰台区2021届高三下学期4月综合练习(二)(丰台二模)生物试题 WORD版含答案.docx
  • 北京市丰台区2021届高三下学期4月综合练习(二)(丰台二模)数学试题 WORD版含答案.docx北京市丰台区2021届高三下学期4月综合练习(二)(丰台二模)数学试题 WORD版含答案.docx
  • 北京市丰台区2021届高三下学期3月综合练习(一)(一模)生物试题 WORD版含答案.docx北京市丰台区2021届高三下学期3月综合练习(一)(一模)生物试题 WORD版含答案.docx
  • 北京市丰台区2021届高三下学期3月综合练习(一)(一模)物理试题 WORD版含答案.docx北京市丰台区2021届高三下学期3月综合练习(一)(一模)物理试题 WORD版含答案.docx
  • 北京市丰台区2021届高三下学期3月一模英语试题 WORD版含答案.docx北京市丰台区2021届高三下学期3月一模英语试题 WORD版含答案.docx
  • 北京市丰台区2021-2022学年高二上学期期中考试英语试题B卷 WORD版无答案.docx北京市丰台区2021-2022学年高二上学期期中考试英语试题B卷 WORD版无答案.docx
  • 北京市丰台区2021-2022学年七年级数学下学期期末试卷(附答案).docx北京市丰台区2021-2022学年七年级数学下学期期末试卷(附答案).docx
  • 北京市丰台区2021-2022学年七年级数学下学期期末试卷.docx北京市丰台区2021-2022学年七年级数学下学期期末试卷.docx
  • 北京市丰台区2021-2022学年七年级数学下学期期中试卷(含解析).docx北京市丰台区2021-2022学年七年级数学下学期期中试卷(含解析).docx
  • 北京市丰台区2020-2021学年高二下学期期末考试化学试题 WORD版含答案.docx北京市丰台区2020-2021学年高二下学期期末考试化学试题 WORD版含答案.docx
  • 北京市丰台区2020-2021学年高二下学期期中联考化学试题(B卷) WORD版含答案.docx北京市丰台区2020-2021学年高二下学期期中联考化学试题(B卷) WORD版含答案.docx
  • 北京市丰台区2020-2021学年高二下学期期中联考化学试题(A卷) WORD版含答案.docx北京市丰台区2020-2021学年高二下学期期中联考化学试题(A卷) WORD版含答案.docx
  • 北京市丰台区2020-2021学年高二上学期期末练习化学试题 WORD版缺答案.docx北京市丰台区2020-2021学年高二上学期期末练习化学试题 WORD版缺答案.docx
  • 北京市丰台区2020-2021学年高一下学期期中联考物理试题(B卷) WORD版含答案.docx北京市丰台区2020-2021学年高一下学期期中联考物理试题(B卷) WORD版含答案.docx
  • 北京市丰台区2020-2021学年高一下学期期中联考数学试题(A卷) WORD版含答案.docx北京市丰台区2020-2021学年高一下学期期中联考数学试题(A卷) WORD版含答案.docx
  • 北京市丰台区2020-2021学年高一上学期期末练习数学试题 WORD版含答案.docx北京市丰台区2020-2021学年高一上学期期末练习数学试题 WORD版含答案.docx
  • 北京市丰台区2019-2020学年高一下学期期末考试化学试题 WORD版含答案.docx北京市丰台区2019-2020学年高一下学期期末考试化学试题 WORD版含答案.docx
  • 北京市中考英语试题改编安徽模式试卷.docx北京市中考英语试题改编安徽模式试卷.docx
  • 北京市中考物理模拟试题6.docx北京市中考物理模拟试题6.docx
  • 北京市中考物理模拟试题24.docx北京市中考物理模拟试题24.docx
  • 北京市中考物理模拟试题23.docx北京市中考物理模拟试题23.docx
  • 北京市中考物理模拟试题22.docx北京市中考物理模拟试题22.docx
  • 北京市中考物理模拟试题12.docx北京市中考物理模拟试题12.docx
  • 北京市中小学生趣味科普英语创意大赛初赛试题(无答案).docx北京市中小学生趣味科普英语创意大赛初赛试题(无答案).docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1