《金牌学案》2016秋英语外研版必修2听说训练1 WORD版含答案.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 金牌学案 金牌学案2016秋英语外研版必修2听说训练1 WORD版含答案 金牌 2016 英语 外研版 必修 听说 训练 WORD 答案
- 资源描述:
-
1、听说训练听说训练1Part A模仿朗读听录音,模仿朗读短文,注意画线单词的发音。短文读两遍。For half the year,Yellowstone is frozen solid.Yet in the middle of this ice world there is scalding heat.This is no ordinary place and this is no ordinary winter.The fate of everything here lies in the hands of forces of almost unimaginable power.Its Nov
2、ember and winter is beginning to take hold.As it gets colder,one animal here gets stronger:Wolves.The winter is their time.Gradually,it weakens their prey.For half the year,Yellowstone is frozen solid.Yet in the middle of this ice world there is scalding heat.This is no ordinary place and this is no
3、 ordinary winter.The fate of everything here lies in the hands of forces of almost unimaginable power.Its November and winter is beginning to take hold.As it gets colder,one animal here gets stronger:Wolves.The winter is their time.Gradually,it weakens their prey.答案:solidslIdscaldingskldIo
4、rdinary dnrifate feItunimaginable nImdInblwolves wlvzgraduallyrdulipreypreIPart B听录音回答问题1.听第一段对话,并回答录音提问的第1题。对话仅播放一遍。W:Will you please return these books to Jack when you see him?M:Of course,Ill give him in class this afternoon.W:Thank you very much.听提问,回答第1个问题。提问读两遍:Question 1:What will t
5、he man do this afternoon?Question 1:Answer 1:2.听第二段对话,并回答录音提问的第23题。对话播放两遍。M:Here.Have some chocolate.Its good for you.A scientific study showed that chocolate is good for the heart.W:Really?Who did the study?M:Scientists in Germany.They said dark chocolate lowered blood pressure.W:Hmm.Thats interest
6、ing.What about white chocolate?M:No,only dark chocolate.听提问,回答第2个问题。提问读两遍:Question 2:Who said dark chocolate lowered blood pressure?Question 2:Answer 2:听提问,回答第3个问题。提问读两遍:Question 3:Which is good for the heart,white chocolate or dark chocolate?Question 3:Answer 3:答案:Question 1:What will the man do th
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
