分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 30

类型海南省儋州市第一中学2020-2021学年高二英语上学期期中试题(含解析).doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:345367
  • 上传时间:2025-11-27
  • 格式:DOC
  • 页数:30
  • 大小:115KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    海南省 儋州市 第一 中学 2020 2021 学年 英语 学期 期中 试题 解析
    资源描述:

    1、海南省儋州市第一中学2020-2021学年高二英语上学期期中试题(含解析)(满分150分 考试时间120分钟)注意事项:1. 答题前在答题卡上填写好自己的姓名、班级、考号等信息2. 请将答案正确填写在答题卡上,答题卡密封线内不准答题。第I卷(选择题)第一部分 听力(共两节, 满分30分)第一部分 听力(共两节,满分30分)第一节听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。1. 【此处可播放相关音频,请去附件查看】What does the woman

    2、 want to buy?A. A hat.B. A coat.C. A box.【答案】A【解析】【原文】W: I like this brown hat. It goes very well with my coat. How much is it?M: Its $9.95. Do you want me to put it in a box for you?2. 【此处可播放相关音频,请去附件查看】What does the man suggest the woman do?A. Buy her boyfriend a tie.B. Talk to her boyfriend first

    3、.C. Go shopping with her boyfriend.【答案】B【解析】【原文】W: I want to buy a present for my boyfriend. How about a tie?M: I think youd better ask him what he wants.3. 【此处可播放相关音频,请去附件查看】How did the man go to the match?A. By car.B. On foot.C. By bike.【答案】C【解析】【原文】M: Did you walk to the match?W: No. I went there

    4、 by car. What about you?M: I cycled there.4. 【此处可播放相关音频,请去附件查看】What is the weather like now?A. Sunny.B. Rainy.C. Cloudy.【答案】A【解析】【原文】W: I must find my umbrella. It is going to rain.M: You must be kidding. The sun is shining.5. 【此处可播放相关音频,请去附件查看】Who is the woman?A. A student.B. A teacher.C. A doctor.

    5、【答案】A【解析】【原文】M: Hi, Tina! How are you? Why do you look so tired?W: Well, John, we have just been discussing some topics about disease with our teacher.第二节听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各个小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听下面一段较长对话,回答以下小题。【此处可播放相关音频

    6、,请去附件查看】6. Why is the man going to the hospital?A. He is not feeling well.B. He works there.C. He wants to visit his friend.7. What does the man offer to do for the woman?A. Carry her bag.B. Give her a lift.C. Show her a map.【答案】6. B 7. A【解析】【原文】W: Excuse me, can you show me the way to the hospital,

    7、 please?M: Sure. Im going to the hospital, too. Just follow me.W: Oh, thank you. Are you going to see a doctor there?M: No, I am a doctor there.W: Oh, how wonderful! Is it far from here?M: Not too far. We can get there in about ten minutes. Let me help you with your bag. It seems too heavy for you.W

    8、: Thank you. You are very kind.M: OK, lets go.听下面一段较长对话,回答以下小题。【此处可播放相关音频,请去附件查看】8. How does the woman feel about the call?A Surprised.B. Angry.C. Disappointed.9. Where will the speakers meet?A. In a restaurant.B. In a bar.C. At the mans house.【答案】8. A 9. B【解析】【原文】M: Hello, may I speak to Mary Smith

    9、, please?W: Speaking.M: Mary, this is Paul. Why havent you called me since you got back?W: Oh, my God, Paul! What a surprise! How did you know I was back? I was just thinking of giving you a call.M: Listen, why dont we have dinner together this evening?W: Why not? Where shall we go?M: How about the

    10、bar we used to go to for drinks?W: Its still there? Wonderful! OK, lets meet there at half past six.M: See you soon.听下面一段较长对话,回答以下小题。【此处可播放相关音频,请去附件查看】10. Why does the man want to buy a suit?A. To look good for his girlfriend.B. For a wedding.C. To get a job.11. How much does he plan to pay for it?A

    11、. More than $ 500.B. Less than $500.C. Less than $150.12. What information does the woman give to the man?A. Where to get a cheap suit.B. A job offer at Nordstorm.C. How to apply for a credit card.【答案】10. C 11. B 12. A【解析】【原文】M: Jane, I need a new suit.W: What for?M: I have my first job interview ne

    12、xt week and I want to look professional.W: OK, thats a good reason to buy a suit! How much do you want to spend?M: Thats the thing. I cant really afford to spend more than 500 dollars since I dont have a job yet.W: Hey, I think Nordstrom is having a sale on mens suits. All you have to do is sign up

    13、for their credit card and pay for the suit with it. They usually have some amazing deals there this time of the year.M: That sounds perfect! Thanks for the information.听下面一段较长对话,回答以下小题。【此处可播放相关音频,请去附件查看】13. When did the woman usually watch cartoons when she was a kid?A. On Saturday mornings.B. On Sa

    14、turday afternoons.C. On Saturday evenings.14. What could the woman do if she missed a cartoon on Saturday?A. She could always watch it again on Sunday.B. She could sometimes watch it the next day.C. She could watch it during the weekdays.15. What does the man think about cartoon movies for kids?A. H

    15、e likes them a lot.B. He only likes those about toys and cars.C. He thinks they are all stupid.16. What do the speakers have in common?A. They both seldom watch cartoons on TV now.B. They both like cartoons made for adults.C. They both watched a lot of cartoons in their childhood.【答案】13. A 14. B 15.

    16、 C 16. A【解析】【原文】M: Do you watch cartoons?W: Well, I used to love watching cartoons on TV when I was a kid. I remember waking up early on Saturday mornings and watching cartoons from six in the morning until noon!M: Wow, thats a lot of TV! What about Sundays?W: The ones on Sundays werent as good. All

    17、 of my friends loved the Saturday cartoons, and we would talk about them for the rest of the week, but we never really talked about the Sunday ones. Sometimes, if you were lucky, they would show the Saturday cartoons again on Sundays, so you got a second chance to see them.M: Do you often watch cart

    18、oons on TV now?W: Nah, not really. I like movies like Toy Story and Cars, though. What about you?M: I never really watched cartoons when I was little. Now, I like cartoons that are made for adults. They only come on TV late at night. That is too late for me to watch. I dont really like kids cartoons

    19、. I think theyre stupid.听下面一段独白,回答以下小题。【此处可播放相关音频,请去附件查看】17. What happened to Mike?A. He was born without the ability to speak.B. He was hit by a car.C. He hurt his head at home.18. Who is Cody?A. Mikes brother.B. Mikes dog.C. Mikes toy.19. What did Mike do when his father said “Cody”?A. He moved hi

    20、s arm.B. He opened his eyes.C. He said his first words.20. How did Mikes parents feel in the end?A. Sad.B. Upset.C. Happy.【答案】17. B 18. B 19. A 20. C【解析】【原文】Mike was an 8-year-old boy. One day, he was playing in the street. A car hit him. He was taken to the hospital at once. The doctor found that M

    21、ikes head was badly hurt. He thought Mike might never wake up. Every day, Mikes parents went to see him and talked to him. But Mike never talked to them. He just slept. One day, Mikes father said, “Wake up, Mike. Lets go home and play with Cody.” Cody was Mikes dog. When Mikes father said “Cody”, Mi

    22、ke moved his arm. Then, Mikes parents had an idea. The next day, they brought Cody to the hospital. When they put the dog on Mikes bed, Mike opened his eyes. Mikes parents brought Cody to the hospital every day. One day, Cody jumped onto Mikes bed and touched Mikes arm. Suddenly, Mike said his first

    23、 words, “Hi, Cody!” How happy Mikes parents were!第二部分:阅读理解(共两节,满分50分)第一节 (共15小题;每小题2.5分,满分37.5分)阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。AApple SeedsCirculation(发行量): 1 Year, 9 IssuesCover Price: $44.55Price For You: $33.95Product Description: Apple Seeds is an award winning magazine filled wi

    24、th stories for kids aged from 7 to 9. The cover is very soft, providing durability(耐用性) that allows each issue to be enjoyed for many years to come. Besides, there is a big surprise for you - its being sold at a more favorable discount than usual.Better LifeCirculation: 1 Year, 12 IssuesCover Price:

    25、 $44.55Price For You: $15.00Product Description: Designed for those who have a strong interest in personal lifestyle, Better Life is Americas complete home and family service magazine. It offers help with food, recipes, decorating, building, gardening, family health, money management, and education.

    26、Humor TimesCirculation: 1 Year, 12 IssuesCover Price: $36.00Price For You: $11.95Product Description: Humor Times Magazine is for those who love to laugh! Full of cartoons and humor columns, it shows up in your mailbox once a month and keeps you smiling all year round! In todays world, you need a re

    27、ason to laugh. So lets find it in Humor Times.News ChinaCirculation: 1 Year, 12 IssuesCover Price: $47.88Price For You: $19.99Product Description: News China Magazine is the English edition of China Newsweek. The magazine covers the latest Chinese domestic news in politics, business, society, enviro

    28、nment, culture, sports and travels, etc. It is the first comprehensive news magazine for readers interested in China.21. What do we know about Apple Seeds?A. You can receive it every month if you buy it.B. The soft cover enables it to be read and kept long.C. It offers the biggest discount among all

    29、 the magazines.D. The magazine is going to surprise you for many years.22. What kind of people may buy News China?A. People who have an interest in personal lifestyle of the Chinese.B. People who have a strong sense of humor and love to laugh.C. People who want to learn about Chinas politics, busine

    30、ss and culture.D. People who are interested in news around the world.23. Which magazine may best help relax yourself after a day of hard work?A. Apple SeedsB. News ChinaC. Better LifeD. Humor Times【答案】21. B 22. C 23. D【解析】这是一篇应用文。文章介绍了四种出版物的发行量、售价、优惠价和这几种杂志的具体内容和特点。【21题详解】细节理解题。题目是问对第一本出版物Apple Seed

    31、s的了解。“The cover is very soft, providing durability that allows each issue to be enjoyed for many years to come.”可知,Apple Seeds的封面非常软,很耐用,使每册都可以看很多年。所以这本读物的软封面使得它能被保存很长时间,B正确,故选B。【22题详解】细节理解题。哪类人可能买News China?“The magazine covers the latest Chinese domestic news in politics, business, society, enviro

    32、nment, culture, sports and travels, etc. It is the first comprehensive news magazine for readers interested in China.”这本书对想了解中国的政策、商务和文化的人是很有用的,可知C正确,故选C。【23题详解】细节理解题。题目问哪本杂志能最好地帮助辛苦工作一天的人放松?“Humor Times Magazine is for those who love to laugh! Full of cartoons and humor columns, it shows up in your

    33、 mailbox once a month and keeps you smiling all year round!”这本书可以让人们一直都在笑,而笑可以减少人们的压力,可知D正确,故选D。B“Birds” and “airports” are two words that, paired together,dont normally paint the most harmonious picture. So it really raises some eyebrows when China announces plans to build an airport that is for bi

    34、rds.Described as the worlds first-ever bird airport, the proposed Lingang Bird Sanctuary(保护区)in the northern coastal city of Tianjin is, of course,not an actual airport. Rather,its a wetland preserve specifically designed to accommodate hundreds-even thousands-of daily takeoffs and landings by birds

    35、 traveling along the East Asian-Australian Flyway. Over 50 species of migratory (迁徙的)water birds,some endangered, will stop and feed at the protected sanctuary before continuing their long journey along the flyway.Located on a former landfill site,the 150-acre airport is also open to human travelers

    36、.(Half a million visitors are expected annually.) However,instead of duty-free shopping,the main attraction for non-egg-laying creatures at Tianjins newest airport will be a green-roofed education and research center, a series of raised “observation platforms” and a network of scenic walking and cyc

    37、ling paths totaling over 4 miles.“The proposed Bird Airport will be a globally significant sanctuary for endangered migratory bird species, while providing new green lungs for the city of Tianjin.” Adrian McGregor of an Australian landscape architecture firm explained of the design. Frequently blank

    38、eted in smog so thick that it has shut down real airports, Tianjin is a city-Chinas fourth most populous-that would certainly benefit from a new pair of healthy green lungs24. The underlined phrase “non-egg-laying creatures” in Paragraph 3 refers to?A. Visitors.B. Designers.C. Endangered water birds

    39、.D. Planes.25. What do we know about the airport according to the passage?A. People cannot watch birds up close here.B. It is located on a 150-acre landfill site.C. It functions as an actual airport and a wetland preserve.D. It provides migratory birds with food and shelter.26. What can we infer fro

    40、m the last paragraph?A. The airport will become a permanent home for birds.B. Tianjin will win worldwide fame in the future.C. Tianjins air quality will improve thanks to the airport.D. Tianjin will be able to accommodate more people.27. What is this passage mainly about?A. Airports shut down and op

    41、en up.B. China is to open the first Bird Airport.C. Airports turn into green lungs.D. Birds are no longer enemies to airports.【答案】24. A 25. D 26. C 27. B【解析】【分析】本文是一篇新闻报道,主要介绍了中国将在天津建立鸟儿机场保护区的计划以及具体规划内容和其重大意义。【24题详解】词义猜测题。根据画线词前的“instead of duty-free shopping”及画线词后的“a green-roofed education and rese

    42、arch center, a series of raised “observation platforms” and a network of scenic walking and cycling paths totaling over 4 miles.”可知,天津鸟儿机场保护区对游客的主要吸引力将是一个绿色屋顶的教育和研究中心,观赏台以及一个总长超过4英里的风景优美的步行道和自行车道网络,而不是免税购物,由此可知画线词词义为“游客”,故A项正确。【25题详解】细节理解题。根据第二段中的“Over 50 species of migratory (迁徙的)water birds,some e

    43、ndangered, will stop and feed at the protected sanctuary before continuing their long journey along the flyway.”可知,迁徙的候鸟可以在机场保护区停留和吃东西,然后继续飞行,也就是机场保护区可以为候鸟提供食物和住所,故D项正确。【26题详解】推理判断题。根据最后一段中的“The proposed Bird Airport will be a globally significant sanctuary for endangered migratory bird species, whi

    44、le providing new green lungs for the city of Tianjin.”及“Tianjin is a city-Chinas fourth most populous-that would certainly benefit from a new pair of healthy green lungs”可知,天津的空气质量和环境会因为这个鸟儿机场保护区得到很大的改善,故C项正确。【27题详解】主旨大意题。通读全文,特别是根据第二段中的“Described as the worlds first-ever bird airport, the proposed

    45、Lingang Bird Sanctuary(保护区)in the northern coastal city of Tianjin is, of course,not an actual airport.”可知,本文主要介绍了中国将在天津建立鸟儿机场保护区的计划以及具体规划内容和其重大意义,故B项正确。【点睛】词义猜测题的难度较大,对画线词上下文的理解是关键,例如本篇第1题,根据画线词前的“instead of duty-free shopping”及画线词后的“a green-roofed education and research center, a series of raised

    46、“observation platforms” and a network of scenic walking and cycling paths totaling over 4 miles.”可知,免税购物、绿色屋顶的教育和研究中心、观赏台以及风景优美的步行道和自行车道网络都是为了吸引游客而设计的,由此可知画线词词义为“游客”。COne of the easiest ways to stop the spread of disease is to simply wash your hands. Twenty seconds of handwashing with soap and water

    47、 can reduce illnesses and save lives. But, many people, especially children, do not have good handwashing habits. One problem is that children do not wash their hands often enough or long enough. Children may think that it is a tiresome thing to do.To help handle this problem, two businesswomen from

    48、 India created a product to turn handwashing into a fun activity. Amanat Anand and Shubham Issar created a tool called SoaPen, aimed at teaching kids good handwashing habits and encouraging kids to wash their hands with soap appropriately and regularly.“Its such a simple habit to do, but the fact is

    49、 that people arent doing it, and its resulting in actual deaths-which is shocking. So, we decided to come up with a fun method,” said Issar.As the name suggests, SoaPen is a pen made out of soap. The children draw on their hands with the soap pen and then wash the drawing off. If they dont spend eno

    50、ugh time washing it off, the colors remain on the childrens hands. Issar said it makes sure that children take enough time to wash their hands. This may be especially helpful in a classroom. Often a teacher does not have the time to make each child wash his hands properly.Kids actually wash their ha

    51、nds for the proper amount of time because theyre drawing on their hands. To obliterate the drawing, they actually wash their hands instead of just going under water and, you know, a one-second wash and off.Good news is that the school children in Mumbai, India, will soon most likely wash their hands

    52、 after handling a pet. Issar and Anand stated that SoaPen to be created everywhere will help promote good habits through handwashing in the city across the globe.28. Why does SoaPen come into existence?A. To cure kids of some kinds of diseases.B. To teach kids the importance of soap.C. To help kids

    53、wash their hands correctly.D. To make money from children consumers.29. Which of the following does Issar agree with?A. Handwashing is anything but little.B. SoaPen is designed for classrooms.C. Some teachers ignore kids health in school.D. Kids dont know the right way of handwashing.30. What does “

    54、obliterate” underlined in paragraph 5 mean?A. Show.B. Reserve.C. LearnD. Remove.31. What can we learn from the last paragraph?A SoaPen has become popular worldwide.B. The inventors think Soapen has a bright future.C. SoaPen has been applied in Mumbai schools.D. Kids health should be paid more attent

    55、ion to.【答案】28. C 29. A 30. D 31. B【解析】【分析】这是一篇说明文。文章介绍了是一款有特殊图样的液态洗手产品SoaPen。如果孩子没有把它洗干净则会在手上留下颜色,这就让洗手变得有乐趣,同时教孩子们养成良好的洗手习惯。【28题详解】推理判断题。根据第二段中Amanat Anand and Shubham Issar created a tool called SoaPen, aimed at teaching kids good handwashing habits and encouraging kids to wash their hands with so

    56、ap appropriately and regularly.可知Amanat Anand和Shubham Issar发明了一种叫做Soapen的工具,目的是教孩子们良好的洗手习惯,并鼓励孩子们用肥皂适当而有规律地洗手。由此可知,发明Soapen是为了帮助孩子养成良好的洗手习惯,故选C。【29题详解】推理判断题。根据第三段“Its such a simple habit to do, but the fact is that people arent doing it, and its resulting in actual deaths-which is shocking. So, we d

    57、ecided to come up with a fun method,” said Issar.可知“这是一个很简单的习惯,但事实是人们并没有这样做,这导致了实际的死亡这是令人震惊的。” Issar说。由此可推知,Issar认为洗手绝不是小事。故选A。【30题详解】词义猜测题。根据后文they actually wash their hands instead of just going under water and, you know, a one-second wash and off.可知孩子们为了抹掉这幅画,他们实际上是在洗手,而不是仅仅在水下冲一下,你知道,一秒钟洗完就走了。可知

    58、,划线单词意为“移除”,故选D。【31题详解】推理判断题。根据最后一段Good news is that the school children in Mumbai, India, will soon most likely wash their hands after handling a pet. Issar and Anand stated that SoaPen to be created everywhere will help promote good habits through handwashing in the city across the globe.可知好消息是,印度

    59、孟买的学生们在接触宠物后,很可能很快就会洗手。Issar和Anand表示,随处可见的SoaPen将通过在全球城市中洗手来帮助人们养成良好的习惯。由此可推知,发明家认为SoaPen有一个光明的未来。故选B。【点睛】易错分析4. What can we learn from the last paragraph?A. SoaPen has become popular worldwide. B. The inventors think Soapen has a bright future.C. SoaPen has been applied in Mumbai schools. D. Kids h

    60、ealth should be paid more attention to.本题易错选A或C选项,最后一段中提到了SoaPen to be created everywhere will help promote good habits through handwashing in the city across the globe.(随处可见的SoaPen将通过在全球城市中洗手来帮助人们养成良好的习惯)但用的是to be done的形式,表示将来的动作,故A选项“SoaPen已经在全世界都很受欢迎”不符合原文表述;C选项也是同样的错误,文章中用的是一般将来时,说明还没有应用,C选项表示“S

    61、oaPen已经应用到孟买的学校中”与原文不符合。只有B选项“发明家认为SoaPen有一个光明的未来”符合最后一段想要表述的意思。故选B。DGoogles new camera, called Clips, is a small, smart device. It comes with a case that has a clip (夹子) , but its not designed to be worn on your clothing. Most interestingly, it uses artificial intelligence to take photography out o

    62、f your hands so it can capture moments on its own.This roughly 2-inch by 2-inch camera, with a three-hour battery life and Gorilla Glass for toughness, is intended for candid moments, like when a child does something cute that may happen too quickly for you to pull out your smartphone.Onboard the Cl

    63、ips device, it uses machine learning algorithms (计算程序) to help capture scenes. Those algorithms include face recognition. Once it learns that theres a face you see frequently, itll try to get nice photos of those faces, said Juston Payne, the devices product manager. And they also want it to recogni

    64、ze facial expressions, which involved training it to know what happiness looks like. The Google team also trained it to recognize what not to shootlike when a childs hand is over the lens, or if it is tossed in a dark purse.The only way to see the images is by connecting the camera with your phone,

    65、as it has no screen for viewing or editing.Were people concerned it could seem strange? Yes, Payne admitted. But they said they addressed that by making it obvious what it is. A green light on the front signals that it is on. Besides, unlike a camera meant to monitor your home, it is not connected t

    66、o the Internet.This product is only possible because of the way that silicon has advanced Payne said, noting that it was only in the past year or so that they could squeeze the technology down into a device this size. Going forward, were likely to get more assistance from the artificial intelligence

    67、 packed into our apps and gadgets.32. What is the most outstanding feature of Clips?A. It is equipped with tough glass.B. It enables easy Internet access.C. It allows of hands-free photography.D. It can be worn on your clothing.33. What does the underlined word candid in Paragraph 2 mean?A. brief.B.

    68、 touching.C. unforgettable.D. embarrassing.34. What makes Clips a reality according to Juston Payne?A. The popularity of the Internet.B. The advance in technology.C. The rise of the smartphone industry.D. The reduction in the price of lens.35. What is the best title for the text?A. A New Digital Cam

    69、era from Google.B. New Gadgets in the Age of Apps.C. Artificial Intelligence in Everyday Life.D. An Alternative Way to Photograph.【答案】32. C 33. A 34. B 35. A【解析】【分析】本文是说明文。文章主要介绍了谷歌公司推出的一款叫Clips的新相机。【32题详解】细节理解题。根据第一段中的Most interestingly, it uses artificial intelligence to take photography out of yo

    70、ur hands so it can capture moments on its own.(最有趣的是,它利用人工智能摄影解放你的双手,由人工智能自动捕捉瞬间)可知,新相机Clips可以自动捕捉瞬间,不需要人们动手。故选C。【33题详解】词义猜测题。根据划线单词下一句like when a child does something cute that may happen too quickly for you to pull out your smartphone.比如孩子做了一些可爱的事情,你可能来不及拿出智能手机。可知,candid moments意为“短暂”的时刻结合选项A. bri

    71、ef短暂的;B. touching动人的;C. unforgettable难忘的;D. embarrassing尴尬的。故选A。 【34题详解】推理判断题。根据最后一段中的This product is only possible because of the way that silicon has advanced Payne said, noting that it was only in the past year or so that they could squeeze the technology down into a device this size.(佩恩说:“这种产品之所

    72、以成为可能,是因为硅的发展方式。”他指出,只是在过去一年左右的时间里,他们才能够将这种技术应用到这种尺寸的设备上)可推知,新相机Clips能够制作出来是由于技术的进步和发展。故选B。【35题详解】主旨大意题。根据第一段中的Googles new camera, called Clips, is a small, smart device.(谷歌的新相机名为Clips,是一款小型智能设备)及下文对这款相机的介绍可知,本文主要介绍了谷歌公司推出的一款叫Clips的新相机,并对照相机的各种功能和使用进行了介绍。因此,A项A New Digital Camera from Google(谷歌的新数码相

    73、机)适合做本文最佳标题。故选A。【点睛】做阅读理解时要求考生对文章通读一遍,做题时结合原文和题目有针对性的找出相关语句进行仔细分析,结合选项选出正确答案。推理判断题也是要在抓住关键句子的基础上合理的分析才能得出正确答案,切忌胡乱猜测,一定要做到有理有据。如第1小题,What is the most outstanding feature of Clips?要求判断出Clips最突出的特点是什么。根据第一段中的Most interestingly, it uses artificial intelligence to take photography out of your hands so i

    74、t can capture moments on its own.(最有趣的是,它利用人工智能把摄影从你的手中夺走,这样它就可以自己捕捉瞬间)可知,新相机Clips可以自动捕捉瞬间,不需要人们动手。Most interestingly与the most outstanding相互对应。故选C。第二节(共5小题;每小题2.5分,满分12.5分):根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。Ways to Get Your Kids into NatureBeing in nature for kids has tremendous health benefi

    75、ts. There are many ways you can incorporate nature into your childrens lives, even if you live in the city.Inspire curiosity by being curious yourself. A parents excitement can be spread to the children, and when you show respect for nature, your children follow suit. _36_. “I dont know! Lets find o

    76、ut together.” is a wonderful way to get the ball rolling. Be open to a mutual adventure and allow your curious inner child to come out while you explore nature with your children._37_. If you have to carpool(拼车) in the morning turn off the devices instead and encourage your children to look out of t

    77、he window. The early morning fall skies are beautiful with color and migrating birds. After all, even views of nature from the car window are calming and beneficial.Stop thinking about nature time as leisure time. Time in nature is an essential investment in your childrens health and wellbeing. If y

    78、ou view nature time as essential to good health you will be more likely to engage in it. _38_, nurturing creativity and wonder is part of your responsibility as parents.Look at the stars. Visit your local observatory, and then drive out of the city some morning or evening for your own stargazing(天体观

    79、察) with a blanket and telescope. Observing the stars offers a deeper and wider understanding of the universe. _39_. Plant a small garden. _40_. Bean and pea plants grow quickly and can be eaten when mature, so teach your children about food and the wonder of growth.A. Limit electronic devices while

    80、drivingB. Encourage questions you dont know the answers toC. If you want to raise your healthy, wellbalanced childrenD. If you have the space, help your children plant a few vegetablesE. It will teach teamwork, pride in the community, and family togethernessF. If your child is interested, encourage

    81、him to get involved in the communityG. Allow yourself to think about it, and talk to your children about that wonder【答案】36. B 37. A 38. C 39. G 40. D【解析】这是一篇说明文。文章主要介绍了让孩子融入自然的一些方法。【36题详解】由后一句“I dont know! Lets find out together. is a wonderful way to get the ball rolling.”可知,“我不知道!让我们一起找到答案”这是一个非常棒

    82、的可以让活动继续下去的方式。此处表示鼓励孩子一起探索你自己也不知道答案的问题,从而引起好奇心。选项B表达的是“鼓励你不知道答案的问题”,选项B中的“不知道答案的问题”和后一句中的“我不知道!让我们一起找到答案”相呼应,符合语境。故选B。【37题详解】由后一句“If you have to carpool(拼车) in the morning, turn off the devices instead and encourage your children to look out of the window.”可知,如果你必须在早上拼车,那么关掉电子设备,然后鼓励你的孩子们往窗外看看。由此可见开

    83、车时关掉电子设备,多看看窗外是一种与自然接触的方式。选项A表达的是“开车的时候限制电子设备”,和后一句中的“关掉电子设备”相呼应。故选A。【38题详解】由空格前两句“Time in nature is an essential investment in your childrens health and wellbeing.”可知,在自然的时间是对你孩子健康和幸福的必要投资。选项C表达的是“如果你想要培养出健康而且明智的孩子”,是对空格前两句中的“对孩子健康和幸福的必要投资”的承接。故选C。【39题详解】由空格前一句“Observing the stars offers a deeper a

    84、nd wider understanding of the universe.”可知,观察星空能够加深对宇宙的理解。选项G表达的是“允许你自己去思考它,并且和你的孩子们谈论那种神奇”,选项G种的“那种神奇”指代的是前一句表达的“对宇宙的理解”,和前一句相呼应。故选G。【40题详解】由前一句“Plant a small garden.”和后一句“Bean and pea plants grow quickly and can be eaten when mature, so teach your children about food and the wonder of growth.”可知,开

    85、辟一个小菜园。种植豆角和豌豆可以快速生长,当成熟的时候就可以食用,这样可以教会你的孩子们关于食物和生长的奇迹。选项D表达的是“如果你有空间,帮助你的孩子们种一些蔬菜”,是对前一句“开辟小菜园”的承接,并对后一句“种植豆角和豌豆”的呼应。故选D。第三部分:语言运用(共两节,满分30分)第一节(共15小题;每小题1分,满分15分)阅读下面短文,从短文后各题所给的四个选项(A、B、C、D)中,选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。A father and his teenage son were out together at a shopping mall one day. The

    86、 son wanted to buy a new pair of _41_ at the sports store.As they were making their way through the crowded store, a young woman holding a number of bags _42_ and the things in her bags spilled (洒落) across the floor.The son stepped around the woman and continued with the flow only to _43_ that his f

    87、ather wasnt next to him. Looking around he _44_ his father bending down and helping the woman _45_ the spilled items.Feeling a bit bad he hadnt thought to stop and help, he simply stood and _46_ from the distance. He was _47_ when his father handed the woman her things and she simply took them away

    88、without _48_ him and said “I can do it myself!” When his father returned, the son expressed his _49_ at how impolite the woman had been.In the sports store the son was so upset about the incident that he spent most of the time complaining. They soon left without the shoes.Later at _50_, the son told

    89、 his mother the story, expecting her to be just as angry as he was at the womans _51_. His mother looked at her husband _52_ enjoying his meal and said, “Son, your father left that woman behind hours ago. Why are you still with her?”When we hold onto _53_ feelings, all it does is to leave us stuck (

    90、陷入) in the past and unable to move forward. One of the best things you can do to stay happy is to _54_ to let things go. It is okay to show anger and unhappiness._55_, dont let them affect you and how you see the world.41. A. glassesB. glovesC. shoesD. trousers42. A. showed upB. fell overC. went byD

    91、. came along43. A. realizeB. forgetC. knowD. agree44. A. noticedB. stoppedC. heardD. minded45. A. add upB. break upC. pick upD. make up46. A. helpedB. watchedC. restedD. shouted47. A. gratefulB. shockedC. generousD. frightened48. A. joining inB. dealing withC. standing forD. looking at49. A. angerB.

    92、 wishC. requestD. happiness50. A. schoolB. storeC. dinnerD. bed51. A. sadnessB. carelessnessC. lonelinessD. impoliteness52. A. sadlyB. personallyC. brieflyD. happily53. A. powerfulB. valuableC. differentD. unhappy54 A. refuseB. learnC. failD. plan55. A. In additionB. FinallyC. HoweverD. Above all【答案

    93、】41. C 42. B 43. A 44. A 45. C 46. B 47. B 48. D 49. A 50. C 51. D 52. D 53. D 54. B 55. C【解析】本文是一篇夹叙夹议文。文章用父亲和儿子对一个受到帮助却态度不礼貌妇女的不同态度,来告诉我们保持快乐的最好办法就是放手过去。【41题详解】考查名词词义辨析。句意:儿子想在体育用品商店买一双新鞋。A. glasses眼镜; B. gloves 手套; C. shoes 鞋;D. trousers裤子。根据下文“They soon left without the shoes.”可知,儿子想买一双新鞋。故选C。【4

    94、2题详解】考查动词短语辨析。句意:当他们穿过拥挤的商店时,一个拿着许多包的年轻女人摔倒了,包里的东西撒了一地。A. showed up 出现;B. fell over 摔倒;C. went by经过;D. came along进展。根据后文“the things in her bags spilled across the floor”可知这位年轻妇女包里的东西撒了一地,这说明她摔倒了,故选B。【43题详解】考查动词词义辨析。句意:儿子绕过那个女人,继续向前走,结果意识到他的父亲不在他身边。A. realize意识到;B. forget 忘记 C. know 知道;D. agree同意。后文“

    95、that his father wasnt next to him”提到他的父亲不在他身边,这是儿子意识到(realize)的事情,故选A。【44题详解】考查动词词义辨析。句意:他环顾四周,注意到他的父亲弯下腰帮助那女人捡起散落在地上的东西。A. noticed 注意到;B. stopped 停止;C. heard 听见;D. minded介意。后文“his father bending down and helping the woman”提到父亲正在帮助那位妇女捡东西,这是儿子 注意到的事情,故选A。【45题详解】考查动词短语辨析。句意:他环顾四周,注意到他的父亲弯下腰帮助那女人捡起散落在

    96、地上的东西。A. add up 合计;B. break up 打碎;C. pick up捡起;D. make up组成,构成。上文说年轻妇女摔倒了,东西散落一地,因此父亲帮她捡东西,故选C。【46题详解】考查动词词义辨析。句意:他感觉有点糟糕,没想到要停下来帮忙,他只是站在远处看着。A. helped 帮助;B. watched 观看;C. rested 休息;D. shouted大喊。根据上文“he simply stood and”可知儿子心里有点难受,他没有想过停下来帮忙,因此他只是站在远处看着,故选B。【47题详解】考查形容词词义辨析。句意:让他震惊的是,当他父亲把东西递给那个女人时,

    97、她不看他一眼就把东西拿走了,淡淡地说了一句:“我自己能行!”A. grateful 感激的;B. shocked 震惊的;C. generous慷慨的;D. frightened感到害怕的。空后说爸爸把东西递给那位女士,她只是拿回东西,没有看父亲,并说她自己能做,所以儿子看到这个场面感到震惊。故选B。【48题详解】考查名词词义辨析。句意:让他震惊的是,当他父亲把东西递给那个女人时,她不看他一眼就把东西拿走了,淡淡地说了一句:“我自己能行!”A. joining in 参加;B. dealing with 处理;C. standing for 代表;D. looking at看。后文提到那个女人

    98、把东西拿了过来,只是淡淡地说了一句:“我自己能行!”,推测父亲把东西递给她时,她都没正眼看他就把东西拿走了,故选D。【49题详解】考查动词短语辨析。句意:当他父亲回来时,儿子对那个女人的无礼表示愤怒。A. anger 生气; B. wish 愿望; C. request请求; D. happiness幸福。当他父亲把东西递给那个女人时,她不看他一眼就把东西拿走了,淡淡地说了一句:“我自己能行!”,儿子对那位女士的不礼貌感到生气。故选A。【50题详解】考查名词词义辨析。句意:晚饭时,儿子把这件事告诉了母亲,希望她会像他一样对那女人的无礼感到生气。A. school学校; B. store 商店;

    99、 C. dinner 晚餐; D. bed床。根据下文“enjoying his meal”可知吃晚饭时儿子把今天发生的事告诉了妈妈。故选C。【51题详解】考查名词词义辨析。句意:晚饭时,儿子把这件事告诉了母亲,希望她会像他一样对那女人的无礼感到生气。A. sadness 难过; B. carelessness粗心; C. loneliness孤独; D. impoliteness不礼貌。根据上文内容可知,那个女人受到别人的帮助却没有任何感谢,她的行为极其不礼貌,故选D。【52题详解】考查副词词义辨析。句意:他的妈妈看着丈夫高兴地享用着他的晚餐,说:“孩子,你爸爸几个小时前就把这件事抛在脑后了

    100、,你为什么还耿耿于怀呢?”A. sadly伤心地; B. personally 亲自地; C. briefly 简略地; D. happily高兴地。根据空后的“Son, your father left that woman behind hours ago. ”可知,爸爸高兴地享用晚餐,故选D。【53题详解】考查形容词词义辨析。句意:当我们抓住不开心的事情不放时,它只会让我们困在过去,无法前进。A. powerful 强大的; B. valuable有价值的; C. different 不同的; D. unhappy不高兴的。根据上文可知,对那位妇女的无礼感到愤怒是不开心的事情,故选D。【

    101、54题详解】考查动词词义辨析。句意:保持快乐的最好方法之一就是学会放手。A. refuse 拒绝; B. learn 学习; C. fail失败; D. plan计划。通读全文可知,文章用父亲和儿子对一个受助妇女的无理行为的不同态度告诉我们保持快乐的最好办法就是学会放手过去,故选B。【55题详解】考查副词词义辨析。句意:表现出愤怒和不快是可以的。但是,不要让它们影响你和你对世界的看法。A. In addition 另外;B. Finally 最后;C. However 然而;D. Above all首先,尤其是。根据前后文语境可知前后是转折关系,表示“然而”应用however。故选C。第二节

    102、语法填空(共10小题;每小题1.5分,满分15分)阅读下面材料,在空白处填入适当的内容(1个单词)或括号内单词的正确形式。Albert Einstein was one of _56_ greatest scientists in the world. He developed many theories or ideas. These theories contributed greatly_57_ peoples understanding of the universe.Albert Einstein was born in Ulm, Germany, on March 14, 1879

    103、. He did not do well in school, but he was _58_ (interest) in mathematics and science. While at college, he studied physics and math. After graduation, he worked in a government office. At the same time, he continued studying physics on _59_ (he) own.In 1905 Einstein caused a stir by _60_ (publish)

    104、five major research papers. One of these papers contained _61_ (complete) new ideas about the “properties” of light. Einstein _62_ (receive) the Nobel Prize for Physics in 1921, mainly for the work in this paper.In another paper, Einstein put forward the special theory of relativity, _63_ changed ho

    105、w scientists thought about energy and matter.During World War II Einstein advised the United States _64_ (build) nuclear weapons (核武器). He felt that these weapons might _65_ (need) to defeat the Nazis. However, after World War II Einstein tried to prevent any future use of atomic weapons.Einstein di

    106、ed in Princeton, New Jersey, on April 18, 1955.【答案】56. the 57. to 58. interested 59. his 60. publishing 61. completely 62. received 63. which 64. to build 65. be needed【解析】这是一篇记叙文。文章主要介绍了世界上最伟大的科学家之一爱因斯坦的个人经历以及他的成就和贡献。【56题详解】考查冠词。句意:爱因斯坦是世界上最伟大的科学家之一。后文greatest为形容词最高级,前面要有定冠词the。故填the。【57题详解】考查固定短语。

    107、句意:这些理论非常有助于人们了解宇宙。结合句意表示“有助于”可知短语为contribute to。故填to。【58题详解】考查形容词。句意:他在学校表现不好,但他对数学和科学感兴趣。分析句子可知,was后接形容词作表语。短语be interested in“对感兴趣”。故填interested。【59题详解】考查代词。句意:与此同时,他继续自学物理。根据句意表示“自学”可知短语为study on ones own,此处指爱因斯坦应用形容词性物主代词his。故填his。【60题详解】考查非谓语动词。句意:1905年,爱因斯坦发表了五篇重要的研究论文,引起了轰动。分析句子结构可知publish在句

    108、中应用非谓语动词形式,作介词by的宾语,应用动名词形式。故填publishing。【61题详解】考查副词。句意:其中一篇论文包含了关于光的“性质”的全新观点。修饰形容词new应用副词completely,作状语。故填completely。【62题详解】考查动词时态。句意:1921年,爱因斯坦因这篇论文获得了诺贝尔物理学奖。receive作谓语,根据后文“in 1921”可知应用一般过去时。故填received。【63题详解】考查定语从句。句意:在另一篇论文中,爱因斯坦提出了狭义相对论,它改变了科学家们对能量和物质的看法。此处为非限制性定语从句修饰先行词the special theory of

    109、 relativity,且先行词在从句中作主语,指物,故应用关系代词which引导,that不能引导非限制性定语从句。故填which。【64题详解】考查非谓语动词。句意:第二次世界大战期间,爱因斯坦建议美国制造核武器。结合句意表示“建议某人做某事”可知短语为advise sb. to do sth.。故填to build。【65题详解】考查动词语态。句意:他认为可能需要这些武器来打败纳粹。need在宾语从句中作谓语,与主语weapons构成被动关系,might后跟动词原形。故填be needed。第四部分 写作(共两节,满分40分)第一节 应用文写作(满分15分)66. 假如你是李华,为了让更

    110、多学生认识热带雨林的重要性,你校最近将组织学生去海南热带雨林国家公园(Hainan Tropical Rainforest National Park)。请写一封信给你校外教老师Linda,内容包括:1.活动时间、地点以及目的;2.活动内容:探索(explore)雨林,了解雨林动植物;拍照记录(record)雨林所见以回校举办展览(exhibition);3.邀请Linda参加出行活动。注意:词数80左右,可以适当增加细节,以使行文连贯。Dear Linda,_Best regards!Yours,Li Hua【答案】Dear Linda,I am writing to tell you th

    111、at our school is going to organize a field trip to Hainan Tropical Rainforest National Park on November 20th to let more students know the importance of rainforest.We will gather at the school gate at 8:00 a.m. and set off at 8:30 a.m. Accompanied by a local guide, we will have a two-hour walk throu

    112、gh the park, where we can explore the rainforest as well as learn something about the plants and animals there. Then we will take some pictures to record what we see in the rainforest and host an exhibition of rainforest in our school after we return.Would you like to join us? If so, please let me k

    113、now. Best regards!Yours,Li Hua【解析】【分析】本篇书面表达属于应用文,要求考生给外教老师Linda写封信,邀请她参加去海南热带雨林国家公园的出行活动。【详解】第一步:审题体裁:应用文时态:根据提示,时态主要为一般现在时和一般将来时。结构:总分法要求:1.活动时间、地点以及目的;2.活动内容:探索(explore)雨林,了解雨林动植物;拍照记录(record)雨林所见以回校举办展览(exhibition);3.邀请Linda参加出行活动。第二步:列提纲 (重点词组)a field trip; gather at; a local guide; rainforest;

    114、 join; if so第三步:连词成句1. I am writing to tell you that our school is going to organize a field trip to Hainan Tropical Rainforest National Park on November 20th to let more students know the importance of rainforest.2. We will gather at the school gate at 8:00 a.m. and set off at 8:30 a.m.3. Accompani

    115、ed by a local guide, we will have a two-hour walk through the park, where we can explore the rainforest as well as learn something about the plants and animals there.4. Then we will take some pictures to record what we see in the rainforest and host an exhibition of rainforest in our school after we

    116、 return.5. Would you like to join us?6. If so, please let me know.根据提示及关键词(组)进行遣词造句,注意主谓一致和时态问题。第四步:连句成篇(衔接词)1.表文章结构顺序:First of all, Firstly/First, Secondly/Second, Finally, In the end, At last(供参考)2.表并列补充关系:What is more, Besides, Moreover, Furthermore, In addition(供参考)3.表因果关系:Because, As, So, Thus,

    117、 Therefore, As a result(供参考)连句成文,注意使用恰当的连词进行句子之间的衔接与过渡,书写一定要规范清晰。【点睛】高分句型1I am writing to tell you that our school is going to organize a field trip to Hainan Tropical Rainforest National Park on November 20th to let more students know the importance of rainforest.运用that引导宾语从句。高分句型2Accompanied by a

    118、local guide, we will have a two-hour walk through the park, where we can explore the rainforest as well as learn something about the plants and animals there.运用where引导非限制性定语从句。第二节 读后续写(满分25分)67. 读下面短文,根据所给情节进行续写,使之构成一个完整的故事。For many years I have been feeling pity for orphans(孤儿). They lack the love

    119、of their parents and need the love and help of others. So I am doing what I can to help them. I visited them many times to experience their daily life.Three years ago I even lived with the orphans on the street. These kids would mostly beg through the day to buy some food for themselves or eat the f

    120、ood given to them by the people passing by. One unusual incident happened during my second week of staying with them on the sidewalk.I sat with them and shared the meal I had bought for them from a nearby restaurant. They sat with me in a circle and happily started eating. Suddenly one of them, a tw

    121、elve-year-old boy, caught my hand, looked at me and removed my watch, and I continued eating the meal without turning around to see where the little boy ran with my watch.After about forty-five minutes he showed up and sat beside me again. I just looked at him and smiled without saying anything abou

    122、t the watch. The little boy took a small packet from his pocket, opened it, had a bite of the bread and offered the same bread to me. I took it and ate it willingly. As soon as I finished eating the bread, a smile appeared on his face. Slowly he put his hand in his pocket and returned my watch. I sm

    123、iled at him and wore my watch once again. The little boy later on told me that I passed the test.Paragraph 1: I was a little surprised and asked him what test I passed. _Paragraph 2:Then I asked him why he gave me food to eat._【答案】Paragraph 1. I was a little surprised and asked him what test I passe

    124、d. He told me that he took the watch and ran away to see my reaction and for that good forty-five minutes he was hiding in a building and watching my expressions. He said that I simply kept quiet. There was no sign of anger or disappointment on my face. Nor did I start to catch up with him angrily.

    125、He said that meant I was generous and regarded him as one of my family members.Paragraph 2. Then I asked him why he gave me food to eat. He told me that when I gave them something to eat, they ate happily so he wanted to see whether I was happy to eat what he gave me. I happily ate the food he gave

    126、me in his presence. He was greatly moved and felt that I did not mind his dirt. I am one of them. I realized these kids are hungry for love and trust.【解析】【分析】本文以人物为线索展开,讲述了作者多年来一直同情关爱孤儿,经常尽自己所能帮助他们,并和他们一起体验生活。一次作者给孤儿们买了一些吃的和他们共享,一个男孩摘走了作者的手表,作者并没有生气和着急,继续和孩子们共享食物。45分钟后,男孩回来了,作者没有追问男孩手表的事,男孩把手表还给作者,还

    127、分给作者面包吃。男孩还告诉作者通过了他的测试。【详解】1.段落续写:由第一段首句内容“我有点吃惊,问他我通过了什么考试。”可知,第一段可描写男孩指的是什么测试,怎样测试。由第二段首句内容“然后我问他为什么给我食物吃。”可知,第二段可描写男孩的理由和作者的感悟。2.续写线索:用手表测试观察作者表情发现作者把他当作家人用食物测试男孩被感动通过测试作者感悟3.词汇激活行为类观察表情:watch expressions /observe expressions追赶:catch up with /run after意识到:realize/be aware of/ aware情绪类高兴:be happy/

    128、be cheerful/delight 渴望:long for/be eager to/desire to do【点睛】高分句型1 Nor did I start to catch up with him angrily.(否定词Nor开头的倒装句)高分句型2 He told me that when I gave them something to eat, they ate happily so he wanted to see whether I was happy to eat what he gave me. (that,whether,what引导宾语从句)高分句型3I happily ate the food he gave me in his presence.(he gave me是定语从句)

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:海南省儋州市第一中学2020-2021学年高二英语上学期期中试题(含解析).doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-345367.html
    相关资源 更多
  • 2020-2021学年七年级英语下册 Module 4 Life in the future Unit 3 Language in use练习 (新版)外研版.docx2020-2021学年七年级英语下册 Module 4 Life in the future Unit 3 Language in use练习 (新版)外研版.docx
  • 2020-2021学年七年级英语下册 Module 4 Life in the future Unit 2 Every family will have a small plane练习 (新版)外研版.docx2020-2021学年七年级英语下册 Module 4 Life in the future Unit 2 Every family will have a small plane练习 (新版)外研版.docx
  • 2020-2021学年七年级英语下册 Module 3 Making plans模块测试 (新版)外研版.docx2020-2021学年七年级英语下册 Module 3 Making plans模块测试 (新版)外研版.docx
  • 2020-2021学年七年级英语下册 Module 3 Making plans Unit 3 Language in use练习 (新版)外研版.docx2020-2021学年七年级英语下册 Module 3 Making plans Unit 3 Language in use练习 (新版)外研版.docx
  • 2020-2021学年七年级英语下册 Module 3 Making plans Unit 2 We’re going to cheer the players练习 (新版)外研版.docx2020-2021学年七年级英语下册 Module 3 Making plans Unit 2 We’re going to cheer the players练习 (新版)外研版.docx
  • 2022春八年级英语下册 Unit 2 I'll help to clean up the city parks Section B 2 (3a-Self check) 教案(新版)人教新目标版.doc2022春八年级英语下册 Unit 2 I'll help to clean up the city parks Section B 2 (3a-Self check) 教案(新版)人教新目标版.doc
  • 2020-2021学年七年级英语下册 Module 3 Making plans Unit 1 What are you going to do at the weekend练习 (新版)外研版.docx2020-2021学年七年级英语下册 Module 3 Making plans Unit 1 What are you going to do at the weekend练习 (新版)外研版.docx
  • 2022春八年级英语下册 Unit 2 I'll help to clean up the city parks Section A 3 (Grammar focus-4c)教案(新版)人教新目标版.docx2022春八年级英语下册 Unit 2 I'll help to clean up the city parks Section A 3 (Grammar focus-4c)教案(新版)人教新目标版.docx
  • 冀教版八年级英语上册Unit 2 Lesson 7 Don’t be late for class(共21张PPT).ppt冀教版八年级英语上册Unit 2 Lesson 7 Don’t be late for class(共21张PPT).ppt
  • 2020-2021学年七年级英语下册 Module 2 What can you do Unit 3 Language in use练习 (新版)外研版.docx2020-2021学年七年级英语下册 Module 2 What can you do Unit 3 Language in use练习 (新版)外研版.docx
  • 2022春八年级英语下册 Unit 10 I've had this bike for three years Section B 2 (3a-Self-check)教案(新版)人教新目标版.doc2022春八年级英语下册 Unit 10 I've had this bike for three years Section B 2 (3a-Self-check)教案(新版)人教新目标版.doc
  • 2020-2021学年七年级英语下册 Module 2 What can you do Unit 2 I can run really fast练习1 (新版)外研版.docx2020-2021学年七年级英语下册 Module 2 What can you do Unit 2 I can run really fast练习1 (新版)外研版.docx
  • 2022春八年级英语下册 Unit 10 I've had this bike for three years Period 6 SectionB (3a-Self Check)教学设计(新版)人教新目标版.doc2022春八年级英语下册 Unit 10 I've had this bike for three years Period 6 SectionB (3a-Self Check)教学设计(新版)人教新目标版.doc
  • 2020-2021学年七年级英语下册 Module 2 What can you do Unit 1 I can play the piano练习 (新版)外研版.docx2020-2021学年七年级英语下册 Module 2 What can you do Unit 1 I can play the piano练习 (新版)外研版.docx
  • 2020-2021学年七年级英语下册 Module 1 Lost and found模块测试 (新版)外研版.docx2020-2021学年七年级英语下册 Module 1 Lost and found模块测试 (新版)外研版.docx
  • 2020-2021学年七年级英语下册 Module 1 Lost and found Unit 3 Language in use课时练习 (新版)外研版.docx2020-2021学年七年级英语下册 Module 1 Lost and found Unit 3 Language in use课时练习 (新版)外研版.docx
  • 2022春八年级英语下册 Unit 1 What's the matter Section A 3 (Grammar focus–4c) 教案(新版)人教新目标版.doc2022春八年级英语下册 Unit 1 What's the matter Section A 3 (Grammar focus–4c) 教案(新版)人教新目标版.doc
  • 2020-2021学年七年级英语下册 Module 1 Lost and found Unit 2 Are they yours练习 (新版)外研版.docx2020-2021学年七年级英语下册 Module 1 Lost and found Unit 2 Are they yours练习 (新版)外研版.docx
  • 2020-2021学年七年级英语下册 Module 1 Lost and found Unit 1 Whose bag is this课时练习 (新版)外研版.docx2020-2021学年七年级英语下册 Module 1 Lost and found Unit 1 Whose bag is this课时练习 (新版)外研版.docx
  • 2020-2021学年七年级英语下册 Module 1 Lost and found Unit 1 Whose bag is this练习 (新版)外研版.docx2020-2021学年七年级英语下册 Module 1 Lost and found Unit 1 Whose bag is this练习 (新版)外研版.docx
  • 冀教版八年级英语上册Unit 2 Lesson 10《Looking for Lisa》(共23张PPT).ppt冀教版八年级英语上册Unit 2 Lesson 10《Looking for Lisa》(共23张PPT).ppt
  • 2020-2021学年七年级英语上册 Unit 9 My favorite subject is science课时同步练习(含解析)(新版)人教新目标版.docx2020-2021学年七年级英语上册 Unit 9 My favorite subject is science课时同步练习(含解析)(新版)人教新目标版.docx
  • 2022春八年级英语下册 Module 9 Friendship拓展阅读(新版)外研版.doc2022春八年级英语下册 Module 9 Friendship拓展阅读(新版)外研版.doc
  • 冀教版八年级英语上册Unit 2 Lesson 10《Looking for Lisa》(共15张PPT).ppt冀教版八年级英语上册Unit 2 Lesson 10《Looking for Lisa》(共15张PPT).ppt
  • 2020-2021学年七年级英语上册 Unit 9 My favorite subject is science基础知识练习 (新版)人教新目标版.docx2020-2021学年七年级英语上册 Unit 9 My favorite subject is science基础知识练习 (新版)人教新目标版.docx
  • 2022春八年级英语下册 Module 9 Friendship Unit 3 Language in use教案(新版)外研版.doc2022春八年级英语下册 Module 9 Friendship Unit 3 Language in use教案(新版)外研版.doc
  • 2020-2021学年七年级英语上册 Unit 8 When is your birthday基础知识练习 (新版)人教新目标版.docx2020-2021学年七年级英语上册 Unit 8 When is your birthday基础知识练习 (新版)人教新目标版.docx
  • 2022春八年级英语下册 Module 8 Time off拓展阅读(新版)外研版.doc2022春八年级英语下册 Module 8 Time off拓展阅读(新版)外研版.doc
  • 2020-2021学年七年级英语上册 Unit 8 When is your birthday Section B课时同步练习(含解析)(新版)人教新目标版.docx2020-2021学年七年级英语上册 Unit 8 When is your birthday Section B课时同步练习(含解析)(新版)人教新目标版.docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1