新教材2021-2022学年译林版英语选择性必修第二册课时练习:UNIT 4 GRAMMAR AND USAGE .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 新教材2021-2022学年译林版英语选择性必修第二册课时练习:UNIT 4GRAMMAR AND USAGE 新教材 2021 2022 学
- 资源描述:
-
1、温馨提示: 此套题为Word版,请按住Ctrl,滑动鼠标滚轴,调节合适的观看比例,答案解析附后。关闭Word文档返回原板块。十一Unit 4Grammar and usage & Integrated skills. 单词拼写 1. Mr Rohs economic planners sought to achieve a more equitable distribution(分配) of wealth. 2. She predicted(预测) that the election result would be close. 3. Since 1945 air forces have de
2、creased(缩小) in size. 4. She denied(否认) that there had been any cover-up. 5. Its cheaper to buy goods in quantity(数量). 6. Its illegal(违法的) to drive through a red light. 7. Each students progress is closely monitored(监控). 8. The company has applied to the FDA for a license(执照) to sell the medicines. 9
3、. The report highlights(强调; 突出) the major problems facing society today. 10. The report concluded(断定) that the cheapest option was to close the laboratory. . 单句语法填空 1. You cant miss him. He will be wearing(wear) a dark green suit and a yellow tie waiting for you. 2. Could you give these books to Mr
4、Black? Absolutely. I will be having(have) a talk with him at five oclock this afternoon. 3. Im afraid I wont be available. I will be seeing(see) a friend off at three oclock this afternoon. 4. Next Friday I will go to another concert. They will be playing(play) something by Mozart at that time. 5. W
5、hat are you doing, Jack? Make a model plane. I will be showing(show) it in the science class at 10 oclock tomorrow morning. 6. I will be having(have) a meeting at 4 oclock tomorrow afternoon. 7. What do you think you will be doing(do) at this time next year? 8. What will you do tomorrow evening? I w
6、ill be watching(watch) my favorite program at eight oclock tomorrow evening. 用将来进行时完成句子1. My press secretary will be distributing copies of both lists later this evening. 我的新闻秘书会在今天晚上把这两张表印刷出来分发下去。2. They certainly have the talent. Theyre good playersthey wouldnt be threatening to play if they weren
7、t. 他们绝对是有天赋的, 都是好球员如果不是的话, 他们不会威胁着要上场比赛。3. We will be monitoring it very carefully and hopefully the residents here will notice the difference. 我们会非常仔细地监测, 希望这里的居民会注意到不同。4. I would if I could but I cant, because youll be burying me tomorrow. 我希望如此, 可是我不能这么做, 因为你明天就会把我埋葬了。5. Today Ill be speaking to
8、you about drones. 今天我要和你们谈谈无人机。6. It can be predicted that before long people will be using drones to deliver daily supplies like food and drink. 可以预测, 不久之后, 人们将使用无人机运送食物和饮料等日常用品。7. With improved technology in passenger drones, we will be entering the age of personal flying vehicles. 随着载人无人机技术的改进, 我
9、们将进入个人飞行器的时代。8. Whatever happens, well be interacting with drones on a daily basis. 无论发生什么, 我们每天都会和无人机互动。. 阅读理解(2021长沙高二检测)A new app uses Artificial Intelligence(AI) to tell you what your pet is thinking. Its called Happy Pets and it analyses an animals facial features, tells you what breed(品种) it i
10、s and indicates the five most common animal emotionshappy, angry, neutral, sad and scared. The Happy Pets app uses AI, or machine learning. Its a technology thats used for vision in robotics and self-driving cars and it works by taking in images and assigning importance to them. One common use for A
11、I is in facial recognition technology. Many of us can unlock our mobile phones with an image of our face and its an important part of security processes in, for instance, airports. But this is the first time this kind of technology has been used for animals. It then has to learn to recognise facial
12、features. This is sophisticated because photos can be taken in so many different ways: from the side, above, below, in bright light and so on. And different animals can have such different facial features. Think about how different the noses of a border collie(边境牧羊犬)and a bulldog(牛头犬) are, for insta
13、nce. Once the AI behind Happy Pets had learned all this, it then had to be able to detect emotions based on specific facial features that are associated with each emotion, which it has learnt from thousands of examples. For instance, if a dog tightens its eyes and mouth while changing the position o
14、f its ears in a particular way, its a sign of being scared. In an online article for Melbourne Universitys Pursuit, the researchers write that theyre happy with how the app performs. The researchers would love feedback about how they could develop the app further. 【文章大意】本文是一篇说明文。文章介绍了一个新的应用程序Happy P
15、ets 。它使用人工智能(AI)告诉人们宠物在想什么。Happy Pets 通过分析动物的面部特征, 告诉人们动物的品种, 并指出五种最常见的动物情绪: 快乐、愤怒、平静、悲伤和恐惧。1. Which of the following may go beyond Happy Pets function? A. Learning the kinds of pets. B. Showing pets main feelings. C. Teaching pets facial recognition. D. Analysing the pets facial features. 【解析】选C。细节
16、理解题。根据第一段第二句可知A, B, D三项为Happy Pets的功能, C项“教授宠物面部识别。”不属于Happy Pets的功能, 故选C项。2. What is the facial recognition technology commonly used as now? A. The robots eyes. B. A security system. C. The vision of self-driving cars. D. A machine learning system. 【解析】选B。细节理解题。根据第二段可知面部识别技术当下通常用于安全系统, 故选B项。3. What
17、 does the underlined word “sophisticated” in Paragraph 3 mean? A. Typical. B. Complex. C. Scientific. D. Traditional. 【解析】选B。词义猜测题。根据画线词所在句可知拍摄动物的表情识别面部特征有多种不同的方式, 由此可推出sophisticated表示“复杂的”, 故选B项。4. Why does Happy Pets have to learn to recognise faces? A. Because it can show animals feelings. B. Bec
18、ause it wants to have emotions of humans. C. Because the types of animals are based on the looks. D. Because it is learning to use facial expressions to detect emotions. 【解析】选D。推理判断题。根据第三段内容可知动物的面部特征会因拍摄角度和光线等情况的变化而不同, 由此可知Happy Pets 得学会识别面部, 才能更加精确地检测动物的情感, 故选D项。. 语法填空 (2021惠州高二检测)The Mid-Autumn Fe
19、stival, also 1. (know) as the Chinese Moon Festival, brings families together to celebrate the harvest under full moon. The holiday is all about giving 2. (thank), for natures abundance and for joyful reunions with loved ones. The Mid-Autumn Festival 3. (take) place every year with the full moon tha
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-347436.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
