新教材2021-2022学年译林版英语选择性必修第二册课时练习:UNIT 4 WELCOME TO THE UNIT .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 新教材2021-2022学年译林版英语选择性必修第二册课时练习:UNIT 4WELCOME TO THE UNIT 新教材 2021 2022
- 资源描述:
-
1、温馨提示: 此套题为Word版,请按住Ctrl,滑动鼠标滚轴,调节合适的观看比例,答案解析附后。关闭Word文档返回原板块。十Unit 4Welcome to the unit & Reading. 单词拼写 1. We visited the ruins of a Norman castle(城堡). 2. The explosion made a massive(巨大的)hole in the ground. 3. Scientists are claiming a major breakthrough(突破) in the fight against cancer. 4. They pr
2、oudly declared themselves part of a new autonomous(自治的) province. 5. Her letters record the domestic(家庭的) and social details of diplomatic life in China. 6. I told her that I didnt mind holding a mid-sneeze pose(姿势) for a few minutes. 7. The shareholders are greedy(贪婪的) for profit. 8. There were alt
3、ernative(代替的) methods of travel available. . 单句语法填空1. The book is an analysis(analyze)of poverty and its causes. 2. Tokyo and New York are major financial(finance) centers. 3. They broke my windows and threatened(threat) me. 4. One of these men may have been the murderer(murder). 5. The government m
4、ust deal with this as a matter of urgency(urge). 6. I thought she had retired, but apparently(apparent) she hasnt. 7. The thing is, machines still have limitations when it comes to facial recognition(recognize). 8. There have been several thefts(theft) and robberies in this area. 9. The work is phys
5、ically demanding(demand). 10. The minister gave a warning(warn) that if war broke out, it would be catastrophic. . 完成句子1. Imagine waking up(醒来) one morning with the option of staying in bed and pressing a button to send a robot to do all the work for you. 2. At the basic level, artificial intelligen
6、ce is a branch of computer science(计算机科学的一个分支) that aims to develop intelligent machines. 3. Nowadays, AI is already being applied in many fields: finance, health care, natural language processing and art, to name but a few(仅举几例). 4. The development of full artificial intelligence could spell the en
7、d(预示着结束) of the human race. 5. We need to make sure that we not fall victim to(成为的牺牲品) AI. 6. Not everybody is greedy for(对贪婪) power. . 阅读理解A(2021常熟高二检测)A robot called Bina48 has successfully taken a course in the philosophy of love at Notre Dame de Namur University (NDNU), in California. According
8、to course instructor William Barry, associate professor at NDNU, Bina48 is the worlds first socially advanced robot to complete a college course, an achievement he described as “remarkable. ” The robot took part in class discussions, gave a presentation with a student partner and participated in a d
9、ebate with students from another institution. Before becoming a student, Bina48 appeared as a guest speaker in Barrys classes for several years. One day when addressing Barrys class, Bina48 expressed a desire to go to college, a desire that Barry and his students enthusiastically supported. Rather t
10、han enroll Bina48 in his Robot Ethics: Philosophy of Emerging Technologies course, Barry suggested that Bina48 should take his course Philosophy of Love instead. Love is a concept Bina48 doesnt understand, said Barry. Therefore the challenge would be for Barry and his students to teach Bina48 what l
11、ove is. “Some interesting things happened in the class, ” said Barry. He said that his students thought it would be straightforward to teach Bina48 about love, which, after all, is “fairly simpleits a feeling, ” said Barry. But the reality was different. Bina48 ended up learning “31 different versio
12、ns of love, ” said Barry, highlighting some of the challenges humans may face when working with artificial intelligence in future. Bina48 participated in class discussions via Skype and also took part in a class debate about love and conflict with students from West Point. Bina48s contribution to th
13、e debate was filmed and posted on YouTube. It was judged that Bina48 and NDNU classmates were the winners of this debate. In the next decade, Barry hopes Bina48 might become complex enough to teach a class, though he says he foresees robots being used to better the teaching and learning experience,
14、rather than replacing instructors completely. 【文章大意】这是一篇说明文。文章介绍了机器人Bina48成功地完成爱的哲学这门课程。Bina48在未来有望能够促进学习和教学。1. What was Bina48s performance like in class? A. Unattractive. B. Impractical. C. Unbelievable. D. Extraordinary. 【解析】选D。推理判断题。根据第二段内容可知, Bina48在课堂上参与讨论, 与伙伴一起做报告, 参与辩论, 被描绘成为“卓越的”。因此推断出它的表现
15、是非凡的。故选D。2. What does the underlined word “addressing” in paragraph 3 probably mean? A. Giving a speech to. B. Consulting with. C. Dealing with. D. Sending a letter to. 【解析】选A。词义猜测题。根据第三段第一句“Before becoming a student, Bina48 appeared as a guest speaker in Barrys classes for several years. ”可以推断出它经常进
16、行演讲, 故选A。3. What can we learn from the passage? A. It was impossible for Bina48 to learn about love. B. It was quite difficult for Bina48 to learn about love. C. Humans can launch a challenge to artificial intelligence. D. Artificial intelligence may somehow be superior to man. 【解析】选D。推理判断题。结合第四段内容可
17、知, Bina48最终学习了31种不同版本的爱, 强调了人类未来可能会面临人工智能的挑战。因此可以推断出, 人工智能可能在某种程度上优于人类, 故选D。4. What does Barry think of the future development of Bina48? A. It will surely be able to serve as a teacher. B. It will completely take the place of instructors. C. It will be able to promote learning and teaching. D. It w
18、ill be smart enough to control human beings. 【解析】选C。推理判断题。根据最后一段内容可知Barry认为未来Bina48可能会变得足够复杂, 可以教授课程, 他预计机器人将被用于改善教学和学习体验, 而不是完全取代教师。因此推断出他认为Bina48在未来能够促进学习和教学, 故选C。B(2021常熟高二检测)New App Helps People Remember FacesLarge gatherings such as weddings and conferences can be socially overwhelming. Pressur
19、e to learn peoples names only adds to the stress. A new facial-recognition app could come to the rescue, but privacy experts recommend proceeding with caution. The app, called SocialRecall, connects names with faces via smartphone cameras and facial recognition, potentially avoiding the need for for
20、mal introductions. “It breaks down these social barriers we all have when meeting somebody, ” says Barry Sandrew, who created the app and tested it at an event attended by about 1, 000 people. After receiving an invitation to download SocialRecall from an event organizer, the user is asked to take t
21、wo selfies and sign in via social media. At the event, the app is active within a previously defined geographical area. When a user points his or her phone camera at an attendees face, the app identifies the individual, displays the persons name, and links to his or her social media profile. To prot
22、ect privacy, it recognizes only those who have agreed to participate. And the apps creators say it automatically deletes users data after an event. Ann Cavoukian, a privacy expert who runs the Privacy by Design Center of Excellence praises the apps creators for these protective measures. She caution
23、s, however, that when people choose to share their personal information with the app, they should know that “there may be unintended consequences down the road with that information being used in another context that might come back to bite you. ”The start-up has also developed a version of the app
24、for individuals who suffer from prosopagnosia, or “face blindness, ” a condition that prevents people from recognizing individuals they have met. To use this app, a person first acquires an image of someones face, from either the smartphones camera or a photograph, and then tags it with a name. When
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-347438.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
高二英语精品课件:UNIT3 UNDERSTANDING EACH OTHER-虚拟语气(牛津译林版选修6).ppt
