2022秋新教材高中英语 Unit 1 People of Achievement Section Ⅰ Reading and Thinking课后习题 新人教版选择性必修第一册.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2022秋新教材高中英语 Unit People of Achievement Section Reading and Thinking课后习题 新人教版选择性
- 资源描述:
-
1、Section Reading and Thinking课后训练提升一、单词拼写1.It is necessary to hold an o attitude towards ratings.答案objective2.Normally,water b at 100 degrees centigrade.答案boils3.As is known to all,most matter has three states:solid,l and gas.答案liquid4.It is widely a that the film is instructive and full of emotion.答
2、案acknowledged5.Much to my disappointment,our soccer team was d by 3-0 last Sunday.答案defeated6.At the meeting,he also i that they should give enough space for children.答案insisted7.Laws have been passed in most countries to make it illegal to copy intellectual p.答案property8.To o the overall score,add
3、up the totals in each column.答案obtain二、单句语法填空1.There can be no doubt that you will succeed in your (science) research.答案scientific2.His mother insisted naming his little brother Horace.答案on3.Rudolph didnt say anything.(apparent),he was a man of few words.答案Apparently4.Professors,for the most part,ar
4、e firmly committed to (teach),not research.答案teaching5.I would really like to have your (object) opinion on this.答案objective6.That was vital your survival on this island.答案to7.We send them some money in (acknowledge) their timely help.答案acknowledging8. conclusion,I would like to say the film is wort
5、h seeing.答案In9.He didnt want to commit (him).答案himself10.(boil) water is good for your health while some soft drinks will do harm to you.答案Boiled三、完成句子1.干个体的要准确记录账目,这十分重要。 you keep accurate records when you are self-employed.答案It is vital that2.他已经答应了抚养他哥哥的孩子。He has support his brothers children.答案c
6、ommitted himself to3.约翰坚持自己付午餐费。John paying for lunch by himself.答案insisted on4.一进入房间,他就开电脑。 his room,he switched on his computer.答案On/Upon entering四、阅读理解Chinas admiration of outstanding scholars has turned the well-preserved childhood home of Tu Youyou,the Chinese pharmacologist(药物学家) who won the N
7、obel Prize for Physiology or Medicine,into a popular tourist destination.Since it was announced that 91-year-old Tu Youyou had become the first Chinese citizen to win this international prize,her former home in the old town of Ningbo,Zhejiang Province,has attracted visitors,especially parents and th
8、eir childreneven though it is not open to the public.The house,where Tu Youyou lived until she went to university in Beijing,covers an area of 2,200 square metres and is priced at 150 million yuan.It is part of a complex of 37 traditional buildings,including several city-level and district-level cul
9、tural relic preservation sites,which have been transformed into a high-end art,and commercial zone.“There are continually parents taking their children,from babies to college students,to take photos in front of Tu Youyous former home.Security guards have been ordered to go on patrol(巡逻) around the c
10、lock,” said Mr Zhao,a salesperson from Ningbo Real Estate Inc Co.Shanghai resident Xu Lingfei,who was on a trip to Ningbo,took her 9-year-old son to walk around the complex on Wednesday.“Chinese people believe in exams and awards and have a strong preference for high performers.Taking children to vi
11、sit the former dwelling(住处) places of celebrities(名人) is a way to inspire them to study harder,” Xu said.1.Tu Youyous former house is now popular mainly because .A.Tu Youyou won the Nobel PrizeB.it has some cultural relicsC.it covers a large areaD.it is a great art and commercial zone答案A解析细节理解题。根据第一
12、段可知,中国人对于杰出学者的赞赏使得荣获诺贝尔生理学或医学奖的屠呦呦的家乡成了旅游胜地。故选A项。2.Why did Xu Lingfei take her son to visit Tu Youyous former home?A.She admired Tu Youyou very much.B.She planned to buy the house.C.She intended to take photos there.D.She wanted her son to be inspired.答案D解析细节理解题。根据倒数第一段中的“Taking children to visit th
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-348761.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
湖北省2015年优质课人教版语文高中必修3课件:《劝学》荆门掇刀石中学 (共22张PPT).ppt
