2022秋新教材高中英语 Unit 5 Working the Land Section Ⅱ Learning About Language课后习题 新人教版选择性必修第一册.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2022秋新教材高中英语 Unit Working the Land Section Learning About Language课后习题 新人教版选择性必
- 资源描述:
-
1、Section Learning About Language课后训练提升一、单句语法填空1. you are coming to London is the best news I have heard this long time.答案That2. they would come to conference was a question.答案Whether3. owned the house was clearly not expecting us.答案Whoever4.It struck her considerate he was.答案how5. shocked me was that
2、 she never washed her own clothes.答案What6.It is essential that he (be) here by the weekend.答案(should) be7. is common knowledge that the whale is not a fish.答案It8.When we will set off (be) still under discussion.答案is9.I dont think they say amounts to much.答案whatever10. she didnt attend the wedding pa
3、rty is that she had a headache.答案Why二、句型转换1.You didnt attend the opening ceremony.What a pity! you didnt attend the opening ceremony.答案Its a pity that2.Whether they will sell the house hasnt been decided. they will sell the house.答案It hasnt been decided whether3.That we need to get a certain amount
4、of water each day is so important. we need to get a certain amount of water each day.答案Its so important that4.The news that he fell ill yesterday surprised us. yesterday surprised us.答案That he fell ill5.Obviously,water is fundamental to the development of life. water is fundamental to the developmen
5、t of life.答案It is obvious that三、阅读理解APeople generally tend to pick out the best-looking fruits and vegetables when shopping for produce,but Canadian supermarket chain Loblaws is attracting customers with badly-shaped and faulty produce at the price of 30% lower than normal-looking ones.A trial run(试
6、验,试行) of the ugly food line,named “Naturally Imperfect”,began with only apples and tomatoes to choose from.Consumer demand has been so huge that Loblaws is going to introduce more unsightly vegetables and fruit options like onions and mushrooms.The line is available at other stores,including Real Ca
7、nadian Superstore and Your Independent Grocer.All the produce that will be sold through Naturally Imperfect would otherwise have been used in juices,sauces,or soups,or have not been harvested at all.The director Dan Branson explained that this programme benefited both food producers who would otherw
8、ise have to let abnormal harvest go to waste,and consumers who could buy fresh produce at low prices.And he was right,given how popular the line has become.“It really went well beyond our expectation,” Branson said.“I think it really spoke to the fact that Canadians are out there really looking for
9、some options.”Of course,Canadians know that beauty is more than skin deep,but they also recognise that they can get the same flavour and nutritional benefits in spite of appearances.The positive response to the initial(最初的) offering of apples and potatoes showed the opportunity to expand the line an
10、d offer more options at a greater price to Canadian families.“If you grow produce in your backyard,there will be a lot of produce that wont look as pretty as what you will see in a grocery store,” said Branson.“And nature doesnt grow everything perfectly.Id like to think if somebody were to take a N
11、o Name Naturally Imperfect apple,put right beside a No.1 apple,close their eyes and eat them,there would be no difference.”1.Loblaws is different from other supermarkets in that .A.more fruits are offered at lower pricesB.normal-looking produce is banned thereC.imperfect produce is sold at lower pri
12、ces thereD.only apples and potatoes are sold every day答案C解析细节理解题。根据第一段中“but Canadian supermarket chain Loblaws is attracting customers with badly-shaped and faulty produce at the price of 30% lower than normal-looking ones.”可知,加拿大连锁超市Loblaws正是以低于市场价格30%的价格来吸引顾客购买品相不太好的农产品。结合选项,选C项。2.What does the un
13、derlined word “It” in paragraph 4 refer to?A.The ugly food line.B.The food to be wasted.C.The abnormal harvest.D.All the produce.答案A解析词义猜测题。根据第三段中“And he was right,given how popular the line has become.”以及第四段中“It really went well beyond our expectation”可知,it应指代的是上文中提到的the ugly food line。结合选项,选A项。3.W
14、hat do Bransons words in the last paragraph mainly tell us?A.We should eat imperfect apples with our eyes closed.B.The world is usually full of imperfect things.C.Imperfect fruits are as tasty and nutritious as perfect ones.D.The fruits grown by ourselves are more nutritious than those in the store.
15、答案C解析推理判断题。根据最后一段的“And nature doesnt grow everything perfectly .close their eyes and eat them,there would be no difference.”可知,农产品不会都长得漂亮,把不完美的苹果和完美的苹果放在一起一样吃,不完美的农产品和完美的有一样的口感和营养价值。结合选项,选C项。BIm Andrew Siegel and this is my garden.This is where my family and I grow a lot of different vegetables,flow
16、ers and herbs.Gardening has been really important to my family because it gives us an opportunity to spend time outside together,away from all the electronics.Especially for my five-year-old,it really gives her an opportunity to be in touch with natureall the little animals,insects and things that c
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-348814.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
