分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 8

类型2022秋新教材高中英语 Unit 5 Working the Land Section Ⅲ Using Language,Assessing Your Progress & Video Time课后习题 新人教版选择性必修第一册.docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:348815
  • 上传时间:2025-11-27
  • 格式:DOCX
  • 页数:8
  • 大小:40.73KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2022秋新教材高中英语 Unit Working the Land Section Using Language Assessing Your Progress Video Time
    资源描述:

    1、Section Using Language,Assessing Your Progress & Video Time课后训练提升一、单词拼写1.We need to get to the r of the problem before we can solve it.答案root2.Nowadays people prefer o food and vegetables because they are free of chemical.答案organic3.Introduced as a “less-harmful” a to smoking,“vaping” has gained inc

    2、reasing popularity.答案alternative4.No other technological development has had as great an impact as the growth of electronics on so many a of social,economic,and cultural development.答案aspects5.It is an area at a d of about 1,000 metres below the surface where light does not reach but life still thri

    3、ves.答案depth6.Individuals can reduce their contribution by creating less waste at the startfor i,buying reusable products and recycling.答案instance7.N is necessary for life,so it is not surprising that food is such an important part of different cultures around the world.答案Nutrition二、单句语法填空1.They had

    4、no alternative but (admit) their mistakes.答案to admit2.I havent looked at the report in (deep) yet.答案depth3.The audience was almost (entire) female.答案entirely4.Do you know how much you spend on clothes and (grocery) annually?答案groceries5.Some of these (bacterium) are actually good for you.答案bacteria6

    5、.We will discuss each of these items turn.答案in7.What would you do, instance,if you found a member of staff stealing?答案for8.There is still long way to go before China achieves modernisation.答案a9.There is, addition,one further point to make.答案in10.It is important to introduce children to healthy (nutr

    6、ition) foods from when they begin to eat solids.答案nutritious三、完成句子1.这种颜色跟我找的那种差远了。Its the colour Im looking for.答案nowhere near2.我除了接受该项提议之外,别无选择。I had no alternative the offer.答案but to accept3.请依次过来取你们的书。Please come up to collect your books.答案in turn4.农民们采取措施使他们的庄稼免受病害。The farmers take measures to t

    7、heir crops disease.答案keep;free from/of四、阅读理解Organic food is very popular.It is also expensive.Some organic food costs twice as much as non-organic food.Some parents and pet owners pay up to 200 percent more for organic food while some people think organic food is a waste of money.There is one main d

    8、ifference between organic and non-organic food.Organic farming does not use agricultural chemicals,such as pesticides.This makes sure that the products are natural.Some people think “organic” means “locally grown”.At the beginning,this was true.Over time organic farming became more difficult.The dem

    9、and for organic food grew larger than the supply.Small companies had to sell out to large companies.There werent enough organic materials.This made it difficult for many organic companies to stay in business.Today,many large companies have an organic line of products.Is organic food more nutritious?

    10、This is part of the debate.Many farmers and consumers believe it is.They think agricultural chemicals cause health problems,such as cancer.Many health experts disagree.Few studies prove that organic food prevents health problems.Health experts worry more about bacteria.These can come into contact wi

    11、th organic and non-organic food.Doctors recommend washing produce very carefully.Most people agree that naturally grown food tastes better.Is tastier food worth the extra money?This is a matter of opinion.Whether it is healthier or not may require more research.However,organic consumers argue it is

    12、better to be safe than sorry.1.What is probably the major concern of organic food consumers?A.Price.B.Safety.C.Freshness.D.Variety.答案B解析推理判断题。根据文章最后一段中“However,organic consumers argue it is better to be safe than sorry.”可知,有机食品消费者们认为安全总比后悔好,所以愿意为了安全花更多的钱。结合选项,故选B项。2.What is the doctors suggestion?A.

    13、Grow your own food.B.Reduce the use of pesticides.C.Make sure the food is clean.D.Buy large companies products.答案C解析细节理解题。根据文章第四段中“Doctors recommend washing produce very carefully.”可知,医生建议要非常细心地清洗农产品。故选C项。3.Which of the following do most people agree on organic food?A.It tastes better.B.It is easier

    14、 to grow.C.It contains more fat.D.It is more nutritious.答案A解析细节理解题。根据文章最后一段中“Most people agree that naturally grown food tastes better.”可知,大多数人同意自然生长的食物(即有机食品)味道更好。结合选项,选A项。4.Where does this text probably come from?A.A health magazine.B.A medical report.C.A chemistry paper.D.A menu of a restaurant.答

    15、案A解析推理判断题。文章主要介绍了有机食物的有关信息,并提到了人们对于其营养、价格等方面的不同意见,属于饮食、健康方面的文章。结合选项,选A项。五、完形填空J.K.Rowling has shared some rejection letters publishers sent to her in order to encourage other authors.Rowling posted the 1 online after a request from a fan.Rowlings “Harry Potter” was also 2 several times before the no

    16、vel became so 3,with sales of more than 400 million copies worldwide.Asked how she kept 4 after being refused,she replied,“I had nothing to lose.”J.K.Rowling had published three successful novels before the “Harry Potter”,5 the first was rejected by several publishers.They thought the writing was te

    17、rrible,and Rowling was even 6 to take a writing course.Rowling 7 the signatures of the publishers when she posted the letters online,saying her motive was “8 not revenge(报复)”.Rowling hoped to encourage others by 9 the rejections.The most detailed rejection included helpful 10 on how to contribute to

    18、 a publisher.The publisher added,“I 11 that we just could not 12 it because publishing the novel cant bring any 13 to the publishing house.You know we need money.”The shortest 14 from another publisher said the publishing house had become part of another publishing group and was not accepting new 15

    19、 .When “The Cuckoos Calling”eventually found a publisher in 2013,it achieved amazing sales.Later,people knew who wrote it.1.A.stampsB.picturesC.commentsD.letters答案D解析根据第一段中的“J.K.Rowling has shared some rejection letters.”可知,J.K.Rowling 把退稿信公布在网上。2.A.stored upB.broken downC.turned downD.put aside答案C解

    20、析also一词提示,哈利波特也被出版商拒绝过。3.A.specialB.successfulC.usefulD.wonderful答案B解析根据下文“with sales of more than 400 million copies worldwide.”可知,哈利波特的销量高达4亿多册,它获得了巨大成功。4.A.motivatedB.gratefulC.excitedD.worried答案A解析虽然被拒绝多次,但J.K.Rowling 没有放弃,坚持写作,故可推知,尽管出版商拒绝出版J.K.Rowling的小说,她依然保持积极的心态。5.A.andB.butC.soD.until答案B解析

    21、上半句说在哈利波特之前J.K.Rowling 已经出版了三部成功的小说,下半句说,她的第一部小说被多个出版商拒绝过。前后是转折关系。6.A.warnedB.demandedC.advisedD.ordered答案C解析根据上文“They thought the writing was terrible,”可知,他们认为写得很拙劣,所以有出版商甚至建议J.K.Rowling 去参加写作课的学习。7.A.signedB.coveredC.replacedD.added答案B解析根据下文“not revenge”可知,J.K.Rowling 说她这样做不是要对当初拒绝出版她的小说的出版商进行报复,所

    22、以她遮住了出版商在退稿信上的签名。8.A.doubtB.responsibilityC.instructionD.inspiration答案D解析根据文章第一段中的“in order to encourage other authors”可知,J.K.Rowling 晒出退稿信是为了激励其他作者。9.A.sharingB.forgettingC.sellingD.experiencing答案A解析根据第一段可知,J.K.Rowling 公布当年投稿的退稿信,这是一种分享行为。10.A.suggestionsB.requestsC.opinionsD.directions答案A解析根据下文中的“

    23、on how to contribute to a publisher”可知,这位出版商给J.K.Rowling 提出了一些有用的建议。11.A.discoverB.insistC.regretD.promise答案C解析出版商因为拒绝出版J.K.Rowling 的小说而表示遗憾。12.A.buyB.manageC.publishD.believe答案C解析出版商说不能出版J.K.Rowling 的小说。13.A.pointB.advantageC.interestD.income答案D解析根据下文“You know we need money.”可知,出版商说,出版这本小说不能带来任何收益。14.A.criticismB.rejectionC.argumentD.preview答案B解析本文提到的来自出版商的信件都是退稿函,故此处是说,最短的退稿函来自另外一个出版商。15.A.booksB.poemsC.magazinesD.novels答案D解析根据上文“the publishing house had become part of another publishing group”可知,因为出版社成了另一个出版集团的一部分,所以他们不接受新的小说投稿了。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2022秋新教材高中英语 Unit 5 Working the Land Section Ⅲ Using Language,Assessing Your Progress & Video Time课后习题 新人教版选择性必修第一册.docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-348815.html
    相关资源 更多
  • 北师大版必修一高一上学期英语unit1 _Lesson 4 City and Country (共42张PPT).ppt北师大版必修一高一上学期英语unit1 _Lesson 4 City and Country (共42张PPT).ppt
  • 北师大版必修一高一上学期英语unit1 _Lesson 4 City and Country (共29张PPT).ppt北师大版必修一高一上学期英语unit1 _Lesson 4 City and Country (共29张PPT).ppt
  • 北师大版广东专用2016年高考英语总复习课件 语法部分复习 非谓语动词 .ppt北师大版广东专用2016年高考英语总复习课件 语法部分复习 非谓语动词 .ppt
  • 全国Ⅱ卷2020届高考英语百日冲刺金卷一202005070219.doc全国Ⅱ卷2020届高考英语百日冲刺金卷一202005070219.doc
  • 全国Ⅰ卷2020届高考英语百日冲刺金卷二20200428018.doc全国Ⅰ卷2020届高考英语百日冲刺金卷二20200428018.doc
  • 全国Ⅰ卷2020届高考英语百日冲刺金卷三.doc全国Ⅰ卷2020届高考英语百日冲刺金卷三.doc
  • 全国Ⅰ卷2020届高考英语百日冲刺金卷一.doc全国Ⅰ卷2020届高考英语百日冲刺金卷一.doc
  • 2020-2021学年冀教版英语八年级下册Lesson 25 Raising money课件.docx2020-2021学年冀教版英语八年级下册Lesson 25 Raising money课件.docx
  • 2020-2021学年冀教版英语八年级下册Lesson 14 amazing animals课件.docx2020-2021学年冀教版英语八年级下册Lesson 14 amazing animals课件.docx
  • 2020-2021学年冀教版英语七年级下册 Unit 3 Lesson 15 Making a Difference课件.docx2020-2021学年冀教版英语七年级下册 Unit 3 Lesson 15 Making a Difference课件.docx
  • 2020-2021学年冀教版八年级英语下册Unit2 I’ll help to clean up the city parks第五课时教案.docx2020-2021学年冀教版八年级英语下册Unit2 I’ll help to clean up the city parks第五课时教案.docx
  • 全国Ⅰ卷2020届高三英语4月教育教学质量监测考试试题.doc全国Ⅰ卷2020届高三英语4月教育教学质量监测考试试题.doc
  • 2020-2021学年冀教版八年级英语下册 lesson1 How‘s the weather课件.docx2020-2021学年冀教版八年级英语下册 lesson1 How‘s the weather课件.docx
  • 2020-2021学年冀教版八年级下册英语课件 Unit 7 Lesson 40 Body Language.docx2020-2021学年冀教版八年级下册英语课件 Unit 7 Lesson 40 Body Language.docx
  • 2020-2021学年冀教版七年级英语下册Unit 6检测卷.docx2020-2021学年冀教版七年级英语下册Unit 6检测卷.docx
  • 2020-2021学年六年级英语鲁教版(五四学制)下册Unit5How do you get to school- 第一课时导学案(word版 有答案).docx2020-2021学年六年级英语鲁教版(五四学制)下册Unit5How do you get to school- 第一课时导学案(word版 有答案).docx
  • 2020-2021学年六年级下学期 英语下册Unit2My favorite subject is science. Section A (2d-3c)导学案(word版有答案).docx2020-2021学年六年级下学期 英语下册Unit2My favorite subject is science. Section A (2d-3c)导学案(word版有答案).docx
  • 全国I卷2020届高三英语12月教育教学质量监测考试试题.doc全国I卷2020届高三英语12月教育教学质量监测考试试题.doc
  • 2020-2021学年八年级英语仁爱版下册Unit 8 Topics1---3 随堂同步练无答案.docx2020-2021学年八年级英语仁爱版下册Unit 8 Topics1---3 随堂同步练无答案.docx
  • 2020-2021学年八年级英语人教版下册教案Unit 3 Section B(2a-2e).docx2020-2021学年八年级英语人教版下册教案Unit 3 Section B(2a-2e).docx
  • 2020-2021学年八年级英语下册期末模拟测试卷(译林牛津版)01.docx2020-2021学年八年级英语下册期末模拟测试卷(译林牛津版)01.docx
  • 2020-2021学年八年级英语下册 Unit 8 Save Our World Lesson 46 Protect Our Environment课时作业 (新版)冀教版.docx2020-2021学年八年级英语下册 Unit 8 Save Our World Lesson 46 Protect Our Environment课时作业 (新版)冀教版.docx
  • 2020-2021学年八年级英语下册 Unit 8 Save Our World Lesson 45 Let’s Sort Garbage课时作业 (新版)冀教版.docx2020-2021学年八年级英语下册 Unit 8 Save Our World Lesson 45 Let’s Sort Garbage课时作业 (新版)冀教版.docx
  • 2020-2021学年八年级英语下册 Unit 8 Our Clothes Topic 3 He said the fashion show was wonderful Section B课时作业(无答案)(新版)仁爱版.doc2020-2021学年八年级英语下册 Unit 8 Our Clothes Topic 3 He said the fashion show was wonderful Section B课时作业(无答案)(新版)仁爱版.doc
  • 2020-2021学年八年级英语下册 Unit 8 Our Clothes Topic 3 He said the fashion show was wonderful Section A课时作业(无答案)(新版)仁爱版.doc2020-2021学年八年级英语下册 Unit 8 Our Clothes Topic 3 He said the fashion show was wonderful Section A课时作业(无答案)(新版)仁爱版.doc
  • 2020-2021学年八年级英语下册 Unit 7 Know Our World Lesson 42 North America课时作业 (新版)冀教版.docx2020-2021学年八年级英语下册 Unit 7 Know Our World Lesson 42 North America课时作业 (新版)冀教版.docx
  • 2020-2021学年八年级英语下册 Unit 7 Know Our World Lesson 40 Body Language课时作业 (新版)冀教版.doc2020-2021学年八年级英语下册 Unit 7 Know Our World Lesson 40 Body Language课时作业 (新版)冀教版.doc
  • 2020-2021学年八年级英语下册 Unit 7 Know Our World Lesson 38 The World Is a Big Place课时作业 (新版)冀教版.docx2020-2021学年八年级英语下册 Unit 7 Know Our World Lesson 38 The World Is a Big Place课时作业 (新版)冀教版.docx
  • 2020-2021学年八年级英语下册 Unit 7 Food Festival单元巩固训练 (新版)仁爱版.docx2020-2021学年八年级英语下册 Unit 7 Food Festival单元巩固训练 (新版)仁爱版.docx
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1