2021年高考英语调研大一轮复习 课时作业18 Unit 3 A taste of English humour(B卷)新人教版.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2021年高考英语调研大一轮复习 课时作业18 Unit taste of English humourB卷新人教版 2021 年高 英语 调研 一轮 复习 课时 作业 18 humour 新人
- 资源描述:
-
1、课时作业18A taste of English humour.阅读理解(深圳中学月考)The English have a difficult and, generally speaking, dysfunctional (不协调的) relationship with clothes. Their main problem is that they have a desperate need for rules, and are unable to get along without them. This helps to explain why they have an internat
2、ional reputation for dressing in general very badly, but with specific areas of excellence, such as highclass mens suits, ceremonial costume, and innovative (革新的) street fashion. In other words, the English dress best when they are “in uniform”You may be surprised that I am including “innovative str
3、eet fashion” in the category of uniform. Surely the parrothaired punks (朋克摇滚乐迷) or the Victorian vampire Goths are being original, not following rules? Its true that they all look different and eccentric (奇特的) but in fact they all look eccentric in exactly the same way. They are wearing a uniform. T
4、he only truly eccentric dresser in this country is the Queen, who pays no attention to fashion and continues to wear what she likes, a kind of 1950s fashion, with no regard for anyone elses opinion. However, it is true that the styles invented by young English people are much more eccentric than any
5、 other nations street fashion. We may not be individually eccentric, apart from the Queen, but we have a sort of collective eccentricity, and we appreciate originality in dress even if we do not individually have it.Another “rule” of behavior I had discovered was that it is very important for the En
6、glish not to take themselves too seriously, to be able to laugh at themselves. However, it is well known that most teenagers tend to take themselves a bit too seriously.The Goths, in their scaring black costumes, certainly look as if they are taking themselves seriously. But when I got into conversa
7、tion with them, I discovered that they too had a sense of humor. I was once chatting to a Goth in the full vampire costume with a white face, deep purple lipstick, and black parrothair. I saw he was also wearing a Tshirt with “Goth”. “Why are you wearing that?” I asked. “Its in case you dont realize
8、 Im a Goth,”he answered, pretending to be serious. We both burst out laughing. 作者以自己的所见所闻,给我们详细介绍了英国各类人的穿衣特点,以及其共性和个性等。1What can we know about the English people?AThey need rules to dress well.BThey are in need of uniforms.CThey are creative in general.DThey lead the world trend.答案:A解析:细节理解题。根据第一段中的
9、Their main problem is that they have a desperate need for rules, and are unable to get along without them.可知,英国人在穿衣方面有规则束缚。2Who is individually eccentric in dressing?AA highclass man.BA parrothaired punk.CThe Queen. DThe fashion innovator.答案:C解析:细节理解题。根据第二段中的The only truly eccentric dresser in this
10、country is the Queen和We may not be individually eccentric, apart from the Queen可知,在穿衣方面真正奇特的是女王,女王对时尚毫不在意,继续穿着她喜欢的衣服,一种20世纪50年代的时尚,不考虑别人的意见。3Which of the following can best describe the Goths?AThey dress badly.BThey dress in an amusing way.CThey are unable to laugh at the way they dress.DThey are le
11、ss fashionable than the other English people.答案:B解析:推理判断题。根据最后一段中的The Goths, in their scaring black costumes和.a Goth in the full vampire costumewith a white face, deep purple lipstick, and black parrothair.可判断出,哥特人的穿着很有趣。4What may be the best title for the text?AHow the English DressBHow the English
12、 Admire FashionCWhy the English Like UniformsDWhy the English Are Eccentric in Dress答案:A解析:标题判断题。本文主要介绍了英国各类人的穿衣特点,以及其共性和个性。故A项“英国人如何穿着”最适合作为文章标题。.阅读填句(山东省实验中学模拟)Its hard to say no to the joys of travel and travel is a pretty loved experience. _1_. And its not always easy to make time for it. If you
13、re longing to travel but its not in the cards in your future, heres what to do in the meantime._2_Travel is pretty expensive. So expensive, in fact, that were quick to say we cant afford it. That may be painfully true, but its also true that many of us give up easily when it comes to money. However,
14、 once you get an idea of what you can do and what youre willing to do to save for travel, you can come up with a good plan for getting there. If youre too busy this year to take a trip, schedule some time to come up with a plan for next year.Make the most of the waitStrange to say, we might be happi
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-351021.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
