(新教材)2021-2022学年人教版英语必修第一册作业课件:UNIT 1 TEENAGE LIFE 高效作业9 PERIODⅣ READINGFORWRITING .ppt
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 新教材2021-2022学年人教版英语必修第一册作业课件:UNIT 1TEENAGE LIFE 高效作业9 PERIODREADINGFOR
- 资源描述:
-
1、高效作业9 Period Reading for Writing语言基础巩固.单词拼写1To discipline my troublesome son,I request that he apologise for his bad b_2To get more profits,we shall continue to f_ our efforts on cutting costs.3The new store is doing big sales so as to a_ more customers.4To enter the gallery,a_pay an admission charg
2、e but children get in free.ehaviourocusttractdults5He believes the pressure and competition are harder for this _(一代人).6Many children are _(入迷的)to the new TV programme about survival in the wild.generationaddicted.单句语法填空1As you can see,each exercise focuses _ a different grammar point.2The new surve
3、y shows that the number of the students _(addict)to computer games has been on the increase in recent years.3The creamy white flowers are _(attract)in the spring when they are in blossom.onaddictedattractive4We should encourage children _(join)some clubs by themselves.5She doesnt know how to behave
4、_(she)in public.6Smoking too much has caused him to cough badly,which often makes _difficult for him to breathe.to joinherselfit.句式填空1现在很多青少年沉迷于网络,这很常见。(It 作形式主语;addict)_ is common that today many teenagers _ _ _the Internet.2首先吸引我的是她的幽默感。(what)_ _ _ _ was her sense of humour.ItareaddictedtoWhatfirs
5、tattractedme314岁以下的儿童必须由一位成人陪同,这是一个规定。(It 作形式主语)_ is a rule that children under 14 must be accompanied by _ _4我家祖祖辈辈都住在这所房子里。My family have lived in this house _ _5你们希望我们继续聚焦这个平台吗?Do you want us to carry on _ _ this platform?Itanadultforgenerationsfocusingon话题语篇提升.阅读理解阅读下面短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选
6、项。Years ago,I was so confident,and so naive(幼稚的).I was so sure that I was right and everyone else was wrong.I was lucky and got successful,so that kept me blind to my weak points.At last,I sold my company,felt ready to do something new,and started to learn.But the more I learned,themore I realized h
7、ow little I knew and how lucky I had been.Id start to make things,but then saw how stupid I was,so I stopped.I lost all my confidence.I spent a few years completely stuck.Finally,some new ideas helped:Learning without doing is wasted.If I dont use what I learn,then it is pointless!How terrible to wa
8、ste hundreds of hours spent learning,and not turn it into action.Like throwing good food in the trash:its wrong.This isnt about me.How I feel in this moment doesnt matterit will pass.Nobody is judging me,because nobody is thinking of me.They are just looking for things to improve their own life.The
9、public me is not the real me anyway,so if they judge my public personality,thats fine.The work is the point,and my work is special.If I can do something that people find useful,then I should.It doesnt matter whether its a masterpiece or not,as long as I enjoy it.So Im glad my old confidence is gone.
10、Now I aim to make my workmy little contribution to the worldjust special and useful.()1The author lost all his confidence when _Ahe got successful in his careerBhe learned more than beforeChe sold his companyDhe realized he knew littleD()2According to the passage,the author prefers_Alearning by usin
11、gBlearning by throwing good foodClearning by spending hoursDlearning by doing something usefulA()3Why does the author think his work is special?ABecause he is a unique person in his company.BBecause he can gain confidence by helping others.CBecause his aim is to be special in the world.DBecause his
12、old confidence is gone.B答案及解析:【语篇解读】作者在意识到学而不用是浪费后,改变了学习态度,开始在实践中学习,并且找到了自己新的定位和目标。1D 细节理解题。由第二段中的But the more I learned,the more I realized how little I knew and how lucky I had been.和第三段的 but then saw how stupid I was,so I stopped.可知,作者越学习,越意识到自己知道的太少了,后来发现自己很愚蠢,失去了信心。故选D。2A 推理判断题。由第五段的How terribl
13、e to waste hundreds of hours spent learning,and not turn it into action.可知,作者更喜欢在实践中学习,故选A。3B 细节理解题。由倒数第二段的If I can do something that people find useful,then I should.可知,作者认为自己之所以独特是因为他可以通过帮助别人来获得自信。故选B。.七选五根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。Improve Your MemorySome people often complain about
14、their poor memory.Actually there are several ways to keep your memory sharp.This article will show you some simple tips.1_When you say that,you begin to plant the thought in your mind and it may become true.Tell yourself you can remember anything as long as you put your mind to the task.You will see
15、 an improvement in your memory.B2_ If you have trouble remembering phone numbers or other blocks of numbers,it can be really helpful to try thismethod.If you remember them in smaller groups,like two or three digits(数字),it will also be much easier to remember the numbers.Be sure to see a doctor if yo
16、u are really losing your memory.A poor memory can be a sign that you are in low spirits.3_Playing games also helps improve your memory.Any type of games that involves(涉及)remembering things is wonderful.EA4_ Try and remember it when you have nothing better to do.A useful tip for anyone interested in
17、games is to often work on solving word puzzles and similar types of games.5_ Not only will your memory probably improve,but you will also have a great deal of fun.ARemember numbers in small groups.BStop telling yourself you have a weak memory.CTake a right attitude.DIf you dont like games,you can go
18、 over a list of“to do things”DGEIf so,treating it could be the key to getting your memory back.FIf you dont know your condition,you cannot treat it!GSuch games use the same skills needed to remember facts and help keep the mind sharp.答案及解析:【语篇解读】对于我们学生来说,记忆力很关键,文章给我们提出了一些改善记忆的方法。1B 由空后两句可知,当你说这个时,你就
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-354770.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
