(新教材)2022版英语人教版一轮复习作业课件:课时作业 必修第一册 UNIT 2 TRAVELLING AROUND .ppt
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 新教材2022版英语人教版一轮复习作业课件:课时作业 必修第一册UNIT 2TRAVELLING AROUND 新教材 2022 英语 人教版 一轮 复习 作业 课件 课时 必修 一册 UNIT
- 资源描述:
-
1、三 必修第一册 Unit 2Travelling Around(限时35分钟).阅读理解A(2021成都模拟)Castle Rock,Colorado,is in the Front Range between Denver and Colorado Springs.The town was first settled in the 1870s and named for the rock formation on its western edge.More than 5,400 acres of open space,250 acres of parks and 57 miles of tr
2、ails surround the town.Castle Rock offers many activities throughout the year.Douglas County FairgroundsThe Douglas County holds a rodeo every August.Many activities are held in the city during the rodeo,including 4-H exhibits,animal shows and the farm yard,a hands-on educational area providing info
3、rmation about animals and agriculture.Local singing and dancing acts perform on the Community Stage.Carnival rides and games ensure that children have fun.Town RecreationThe Castle Rock Recreation Center features 84,000 square feet of fun,including a leisure pool complete with water slides,spa and l
4、azy river.Rent one of the meeting rooms and host your childs birthday party.Introduce your child to cooking basics through classes such as Little Chefs,Holiday Cooking Arts,Just Desserts and Iron Chefs.Discounts with membership cards.Metzler Ranch ParkMetzler Ranch Park features many outdoor activit
5、ies for children.Kids can join a youth baseball or softball league,ride a bike along the paved path or swing and climb on the playground equipment.Bring your childs ice skates and glide along one of two skating rinks.Discounts book online.Theatre of DreamsTheatre of Dreams is a 72-seat theater that
6、presents magic and illusion entertainment.Two professional magicians founded the theater.Children especially enjoy the family-oriented shows.The facility can be rented for special events such as birthday parties and bar mitzvahs.Reserve in advance.【文章大意】本文主要介绍了科罗拉多州的罗克堡的四个好去处。1.Which of the followin
7、g offers winter sports?A.Town Recreation.B.Metzler Ranch Park.C.Theatre of Dreams.D.Douglas County Fairgrounds.【解析】选B。细节理解题。根据Metzler Ranch Park中的“Bring your childs ice skates and glide along one of two skating rinks.”可知,Metzler Ranch Park 提供冬季运动。故选B项。2.What do Town Recreation and Theatre of Dreams
8、have in common?A.They have various classes for kids.B.They offer discounts for the members.C.They provide service for special events.D.They are not open to kids unaccompanied.【解析】选C。推理判断题。根据Town Recreation中的“Rent one of the meeting rooms and host your childs birthday party.”和Theatre of Dreams中的“Chil
9、dren especially enjoy the family-oriented shows.The facility can be rented for special events such as birthday parties and bar mitzvahs.”可知,这两个地方的共同点是它们都为特殊活动提供服务。故选C项。3.Who would most probably be interested in Castle Rock?A.College graduates.B.Retired citizens.C.Newly-married couples.D.Parents with
10、 kids.【解析】选D。推理判断题。根据Douglas County Fairgrounds中的“Carnival rides and games ensure that children have fun.”,Town Recreation中的“Rent one of the meeting rooms and host your childs birthday party.”,Metzler Ranch Park中的“Metzler Ranch Pack features many outdoor activities for children.”和Theatre of Dreams 中
11、的“Children especially enjoy the family-oriented shows.”可知,最有可能对罗克堡感兴趣的是带着孩子的父母们。故选D项。【知识拓展】词汇积累leisure n.闲暇;空闲;业余时间pave v.铺砌;铺设illusion n.幻觉;错觉facility n.设施;设备reserve v.预订(座位等)BIt is a familiar scene these days:employees taking newly laid-off(下岗)co-workers out for a drink for comfort.But which side
12、deserves sympathy more,the jobless or the still employed?On March 6,researchers at a conference at the University of Cambridge heard data suggesting its the latter.Brendan Burchell,a Cambridge sociologist,presented his analysis based on various surveys conducted across Europe.The data suggest that e
13、mployed people who feel insecure in their jobs show similar levels of anxiety and depression as those who are unemployed.Although a newly jobless persons mental health may“bottom out”after about six months,and then even begin to improve,the mental state of people who are continuously worried about l
14、osing their jobs“just continues to get worse and worse,”Burchell says.Evolutionary psychologists support this theory by arguing that human beings feel more stressed during times of insecurity because they sense an immediate but invisible threat.Patients have been known to experience higher levels of
15、 anxiety,for example,while waiting for examination results than knowing what they are suffering from even if the result is cancer.Its better to get the bad news and start doing something about it rather than wait with anxiety.When the uncertainty continues,people stay in a nonstop“fight or flight”re
16、sponse,which leads to damaging stress.But not every employee in insecure industries has such a discouraging view,Burchell says.In general,women get on better.While reporting higher levels of anxiety than men when directly questioned,women scored lower in stress on the GHQ 12,even when they had a job
17、 they felt insecure about losing.As Burchellexplains,“For women,most studies show that any job it doesnt matter whether it is secure or insecure gives psychological improvement over unemployment.”Burchell supposes that the difference in men is that they tend to feel pressure not only to be employed,
18、but also to be the primary breadwinner,and that more of a mans self-worth depends on his job.4.Why do researchers think the still employed deserve sympathy more?A.They have to do more work since then.B.They have no chance to find better jobs.C.They have to work with inexperienced workers.D.They cons
19、tantly worry about losing their jobs.【解析】选D。细节理解题。根据第二段最后一句 the mental state of people who are continuously worried about losing their jobs“just continues to get worse and worse”可知,担心下岗的在职的人员的精神状态会越来越差。故选D。5.What is most likely to cause a“fight or flight”response?A.Not having a paid job.B.Fierce com
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-355086.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
天津市武清区杨村四中高二语文课件:4.1《大铁锤传》(新人教选修 中国古代诗歌散文欣赏).ppt
